NBA 2022-23 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2022-23 regular season
Ovo je ozbiljna antipropaganda kosarke. Ne znam kada sam gledao losiju kosarku.
Davis ima ponesto zara i jednostavno je zvijer koja dominira nad konkurencijom, ali opet to nije ni blizu onog igraca koji je igrao u balonu. James i WB stari burazeri podjednak ucinak na igru imaju.
Simons uzas, a svidja mi se nova uloga Lilarda, Ne forsira na isti nacin kao prije.
Davis ima ponesto zara i jednostavno je zvijer koja dominira nad konkurencijom, ali opet to nije ni blizu onog igraca koji je igrao u balonu. James i WB stari burazeri podjednak ucinak na igru imaju.
Simons uzas, a svidja mi se nova uloga Lilarda, Ne forsira na isti nacin kao prije.
Babuka Dame
- IlCapitano
- Kontakt:
Daaaaaameeee
Zaslužuje svoju Nowitzki sezonu, valjda nađu način da mu slože ekipu
Zaslužuje svoju Nowitzki sezonu, valjda nađu način da mu slože ekipu
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Mongloid sa brojem 0 i sudije uzese Lakersima cistu pobjedu. Zalosno.
Ne mogu ni malte ne dobijene meceve dobiti,nekada bi kombinovanih 50+ Jamesa i AD bile 99% pobjede.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kakva uzasna odluka sudija kod "bloka" Nurkica, ono je faul iz udzbenika, nema veze sto je Beverley malo poskocio, bukvalno su uzeli pobjedu Lakersima.
Ali vise ju je uzeo majmun s brojem 0. Ja se ne sjecam stetnijeg i toksicnijeg igraca za ekipu, retardirani indijanac kog je izdalo jedino oruzje koje je imao, a to su fizikalije. On ako ne presjedi ostatak sezone, Lakersi nemaju nikakve sanse za PO. Trenutno bi Lakersima bili duplo korisniji Muhamed Pasalic ili Edin Bavcic.
Ali vise ju je uzeo majmun s brojem 0. Ja se ne sjecam stetnijeg i toksicnijeg igraca za ekipu, retardirani indijanac kog je izdalo jedino oruzje koje je imao, a to su fizikalije. On ako ne presjedi ostatak sezone, Lakersi nemaju nikakve sanse za PO. Trenutno bi Lakersima bili duplo korisniji Muhamed Pasalic ili Edin Bavcic.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
- Kontakt:
Neka odmah promjene pravila u košarci ako ono nije Nurkićev faul.
Tuzno je da se i ovako jadnim Lakersima koji ce vjerovatno medju 3 najgore ekipe Zapada moraju klasicnom sudijskom otimacinom uzimati pobjede. Sto je najtuznije ghetto fake tough guy zasticeniji kod sudija od Brona.
Ono kad se navijac Lakersa zali na sudjenje
Bruuuuh.. onda znas koliko je sati.
0-3. Beauty.

Bruuuuh.. onda znas koliko je sati.

0-3. Beauty.

@igrajlopte 🐦
- baboedindzeko09
- Kontakt:
zaboravio sam da je Dennis Smith živ yebote...
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lakersi odavno vraćeni u prirodno stanište, dugo su bili relevantni. Jedno godinu i po.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
CJ McCollum
Brandon Ingram
Zion Williamson
Victor Wembanyama
Jonas Valanciunas

Brandon Ingram
Zion Williamson
Victor Wembanyama
Jonas Valanciunas

I opet vise titula od zelene kuge u svim silnim godinama relevantnosti iste 

NBA generalno odavno nije bila u slabijem stanju. Ovaj period jako podsjeca na pocetak 2000tih kad su Lakersi i Spursi s pola snage uzimali titule.
To što su LAL rupa, ne znači da je NBA u slabom stanju, nikad više talenta u ligi.
0-3 uzivancija gledati kako se pate.
0-3 uzivancija gledati kako se pate.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Po njima je bubble bio najjača konkurencija i najteža titula u historiji, delusional

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
U tri utakmice brat sutira 29% iz igre i 8% za tri i uzima 47 miliona za to,moras ga voliti 

Okusi strah, bol, mrznju i barut