Hadzic i obraz
Obraz đon
Ti prvo trebaš nazad u osnovnu školu da naučiš te zareze, pa onda tek da određuješ ko je papak, a ko ne. Yebem li ti učiteljicu bosanskog jezika.Robust je napisao/la: ↑23 okt 2022, 15:11jer im najveci papani naseg grada gostuju, sto mi nemamo nikakvih problema u Hercegovini kad igramo protiv širokog il posusja sve normala prodje , jedino imamo nesuglasica sa zrinjom jer su isti papani kao nase kone , zato se dobro i lizu navijaci kona i zrinje papak , papka prepoznaJugjesamojedan je napisao/la: ↑23 okt 2022, 15:07Ali u Posusju je do sada uvijek bilo prijatno, ne razumijem sta je ovo danas sa publikom?![]()
![]()
![]()
BegovicRamiz je napisao/la: ↑23 okt 2022, 17:20kad te pitaju gdje zivis ti kazes u BosniCesc44 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:04Sto onda pjevaju ovo je Bosna, a ne ovo je Bosna i Hercegovina, mani se suplje.BiHSportman je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:02
Molim bez nacionalizma. Izviždali bi jer se ova država zove Bosna i Hercegovina i svi smo mi ljudi ne bitno koje nacionalnosti.
isto kad te pitaju gdje radis ti kazes u vodovodu
neces reci u vodovodu i kanalizaciji
Samo kad mu vidiš onu facu papansku, ko u onog menadzercica Husarica znaš, da lik nije čist.
Koja su velika imena uopste bila u BiH?Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 21:14Bolje da uzmu Denisa Corica koji razvaljuje sa Goskom u drugoj ligi.Trener miran,stalozen i inteligentan .
Velika imena i veliki zalogaji se nisu dobro proveli u BiH.
Od Horda sam puno vise ocekivao, došli, jedno 70 min blejili u posusku publiku, cekajući samo reakciju, ko ce sta kako reagirat. Posusani mi nisu nimalo jasni kako nema tampon zone izmedju, znaci mozes komotno sjest do gostujuce grupe. Sreća, danas je sve ostalo na vecinom prepucavanjima(jer realno posusje nema zestoku publiku), gdje su sjedili ljudi sa djecom i ponesto ljudi iz susjednih gradova koji su i jedini prepucavali se s hordama, gdje je čak jedan kamen bacen od hordi po zavrsetku i pogodio djevojčicu od 7-8g! Prave grupe izofiraju na čarke i dobacivanja, a ovi se uzeli. Manijaci i Ultrasi djeluju puno ozbiljnije od hordi!Robust je napisao/la: ↑23 okt 2022, 15:11jer im najveci papani naseg grada gostuju, sto mi nemamo nikakvih problema u Hercegovini kad igramo protiv širokog il posusja sve normala prodje , jedino imamo nesuglasica sa zrinjom jer su isti papani kao nase kone , zato se dobro i lizu navijaci kona i zrinje papak , papka prepoznaJugjesamojedan je napisao/la: ↑23 okt 2022, 15:07Ali u Posusju je do sada uvijek bilo prijatno, ne razumijem sta je ovo danas sa publikom?![]()
![]()
![]()
Uozbilji se. Pa za Petkovica ti ni djeca ne bi povjerovala.
Neki dan Nenad BjelicaHansestadt je napisao/la: ↑23 okt 2022, 21:16Koja su velika imena uopste bila u BiH?Antipolitika3 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 21:14Bolje da uzmu Denisa Corica koji razvaljuje sa Goskom u drugoj ligi.Trener miran,stalozen i inteligentan .
Velika imena i veliki zalogaji se nisu dobro proveli u BiH.
Ozbiljan sam.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 21:19Uozbilji se. Pa za Petkovica ti ni djeca ne bi povjerovala.
Lik hladno moze voditi bilo koji osrednji klub iz liga 5, bas ce takav doci u ovu rupu od lige.
Jasta, evo kazu i Vaha Velez preuzima.Mire88 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 21:28Ozbiljan sam.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 21:19Uozbilji se. Pa za Petkovica ti ni djeca ne bi povjerovala.
Lik hladno moze voditi bilo koji osrednji klub iz liga 5, bas ce takav doci u ovu rupu od lige.![]()
To je prica koju sam cuo, da li je istina ili nije nisam siguran, to cemo znati, uostalom, samo zanimljiv rumor.
Vratili se radioaktivni zeničani na temuMiljacka je napisao/la: ↑23 okt 2022, 18:57Ti prvo trebaš nazad u osnovnu školu da naučiš te zareze, pa onda tek da određuješ ko je papak, a ko ne. Yebem li ti učiteljicu bosanskog jezika.Robust je napisao/la: ↑23 okt 2022, 15:11jer im najveci papani naseg grada gostuju, sto mi nemamo nikakvih problema u Hercegovini kad igramo protiv širokog il posusja sve normala prodje , jedino imamo nesuglasica sa zrinjom jer su isti papani kao nase kone , zato se dobro i lizu navijaci kona i zrinje papak , papka prepoznaJugjesamojedan je napisao/la: ↑23 okt 2022, 15:07Ali u Posusju je do sada uvijek bilo prijatno, ne razumijem sta je ovo danas sa publikom?![]()
![]()
![]()
![]()
A po čemu si zaključio da sam se prepoznao? Po tome što sam ti odgovorio na post pun pravopisnih grešaka i skrenuo ti pažnju na iste?Robust je napisao/la: ↑23 okt 2022, 21:52Vratili se radioaktivni zeničani na temuMiljacka je napisao/la: ↑23 okt 2022, 18:57Ti prvo trebaš nazad u osnovnu školu da naučiš te zareze, pa onda tek da određuješ ko je papak, a ko ne. Yebem li ti učiteljicu bosanskog jezika.Robust je napisao/la: ↑23 okt 2022, 15:11
jer im najveci papani naseg grada gostuju, sto mi nemamo nikakvih problema u Hercegovini kad igramo protiv širokog il posusja sve normala prodje , jedino imamo nesuglasica sa zrinjom jer su isti papani kao nase kone , zato se dobro i lizu navijaci kona i zrinje papak , papka prepozna![]()
![]()
![]()
![]()
,evo sam si se prepoznao u ovom mom postu, i to potvrđuje ovu moju tvrdnju
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: boki86, held9, Hrammm1921 i 18 gostiju.