A Semberije nidje...SarajevoForza je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:06I ja i ti znamo da se ne odnosi na regiju nego na skraćeno ime države (nije baš melodično OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA). Ali i to bi zviždali, jedino da se ovaj sufiks -ovina zamijeni sa nečim drugim bi odgovaralo.Cesc44 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:04Sto onda pjevaju ovo je Bosna, a ne ovo je Bosna i Hercegovina, mani se suplje.BiHSportman je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:02
Molim bez nacionalizma. Izviždali bi jer se ova država zove Bosna i Hercegovina i svi smo mi ljudi ne bitno koje nacionalnosti.
Živjele regije i Bosna i Hercegovina.
Živjela država Bosna (i Hercegovina).
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
" "!
1926
1926
-
- Kontakt:
Cim je Fedja otisao, Sarajevu se izgleda pocelo vracati. Cudna je mostarska kletva, jace nema ocigledno
- SarajevoForza
- Kontakt:
Semberiji sve najgoreDemi je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:12A Semberije nidje...SarajevoForza je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:06I ja i ti znamo da se ne odnosi na regiju nego na skraćeno ime države (nije baš melodično OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA). Ali i to bi zviždali, jedino da se ovaj sufiks -ovina zamijeni sa nečim drugim bi odgovaralo.
Živjele regije i Bosna i Hercegovina.
Živjela država Bosna (i Hercegovina).
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- oldschool72
- Kontakt:
rezultatski možda ali igrom danas ne vidim velikog pomakaMostarskiSin je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:13Cim je Fedja otisao, Sarajevu se izgleda pocelo vracati. Cudna je mostarska kletva, jace nema ocigledno
Velež do groba
Ja se nadam da je ovo jedan lik sa vise profila. Tesko nama ako su ovako kone kolektivno nepismene.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Utakmica mogla završiti 4:4. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sarajevo preloše, nafakaški gol su dali a vile ih pronosale da ga ne prime sa igračem više.
Nevjerovatno da Posušje kontroliše utakmicu sa igračem manje.
Ne zna se ko je u lošijoj formi Sarajevo ili Velež
Nevjerovatno da Posušje kontroliše utakmicu sa igračem manje.
Ne zna se ko je u lošijoj formi Sarajevo ili Velež
-
- Kontakt:
Steta sto ih samo nije Ustikolina izbacila poznavajuci njihove komplekse prema manjim sredinama. Ovako je ipak to veliki Durmis 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma pojedinačni incident (i)joker90 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:16Ja se nadam da je ovo jedan lik sa vise profila. Tesko nama ako su ovako kone kolektivno nepismene.

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Vratilo se.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sarajevo lose,bulvalno katastrofalno,da nije bilo greske kod gola bio bi ovo jos jedan rutinski kiks
Realno.
Realno.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Glavni babuka i investitor Koline godinama je zlostavljao pitare kod nas dok je bio, ima iskustva itekakoHansestadt je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:19Steta sto ih samo nije Ustikolina izbacila poznavajuci njihove komplekse prema manjim sredinama. Ovako je ipak to veliki Durmis![]()

svrakino1921 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 09:07Danas pobjede Slobode i Posusja
Da pobjegnemo Pitarima i TC sest bodova u borbi za 3 mjesto
I kolo ko bombona

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Ako ono nije bio crveni onda je onaj penal za vas jucer presmijesan.
Kontakt je bio i jasno se vidi,zadnji igrac i to je svugdje u svijetu direktan crveni.Intenzitet nebitan,da ga je pocesao po ledjima ako je zadnji igrac crveni je.Tako je bilo zadnji 25 godina koliko pratim,ne znam da se nesto promjenilo
Mozda su trebali ko vi citava klupa da uleti i da pocne skakati,mlatarati rukama,urlikati mozda bi ponistio ko zna.Steta nemaju oni svog Mulalica

Zasluzena pobjeda.Posusje imalo nekoliko sansi,mi promasili 2 100% 1 na 1 sa golmanom i jos nekoliko prilika u prvom.Poslije svega sasvim zasluzeno
O tribinama necu puno.Dovoljno je samo pogledati momenat kada su zvizdali Vedranu,i pjevanje "Yebemo Bosnu cijelu".Ne znam odakle djeci od 7-8 godina to,mogu mislit kakvi su roditelji tek onda.
I onda se cude sto ih gadjamo ovdje.Istok je zakon.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Skandal skandal skandal
Opet smo prvi sa utakmicom manje
+18 gol razlika
Skandal skandal skandal
Jakir opet marise protivnike
Opet smo prvi sa utakmicom manje
+18 gol razlika
Skandal skandal skandal
Jakir opet marise protivnike
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta cesZeko87 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:39svrakino1921 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 09:07Danas pobjede Slobode i Posusja
Da pobjegnemo Pitarima i TC sest bodova u borbi za 3 mjesto
I kolo ko bombona![]()
To su samo moje zelje bile
Ja sam Mumin
I ne idem nit igram kladionicu
- svrakino1921
- Kontakt:
Vratio se @joker na temu
Cestitam Pitarima na pobjedi
Ipak smo mi komsije

Cestitam Pitarima na pobjedi
Ipak smo mi komsije
-
- Kontakt:
Biće mrtvih do kraja sezone u borbi za Evropu.
Maltene pola lige u rasponu od 3-5 boba. Zrinjski i četalji 100% sigurni, za preostala 2 mjesta se bori 4,5 ekipa.
Pite u kurcu strogom pa opet drže priključak.
Maltene pola lige u rasponu od 3-5 boba. Zrinjski i četalji 100% sigurni, za preostala 2 mjesta se bori 4,5 ekipa.
Pite u kurcu strogom pa opet drže priključak.
Željezničar za život cijeli!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
kad te pitaju gdje zivis ti kazes u BosniCesc44 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:04Sto onda pjevaju ovo je Bosna, a ne ovo je Bosna i Hercegovina, mani se suplje.BiHSportman je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:02Molim bez nacionalizma. Izviždali bi jer se ova država zove Bosna i Hercegovina i svi smo mi ljudi ne bitno koje nacionalnosti.
isto kad te pitaju gdje radis ti kazes u vodovodu
neces reci u vodovodu i kanalizaciji
BegovicRamiz je napisao/la: ↑23 okt 2022, 17:20kad te pitaju gdje zivis ti kazes u BosniCesc44 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:04Sto onda pjevaju ovo je Bosna, a ne ovo je Bosna i Hercegovina, mani se suplje.BiHSportman je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:02
Molim bez nacionalizma. Izviždali bi jer se ova država zove Bosna i Hercegovina i svi smo mi ljudi ne bitno koje nacionalnosti.
isto kad te pitaju gdje radis ti kazes u vodovodu
neces reci u vodovodu i kanalizaciji

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.