FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 23 okt 2022, 16:14

Danas jedini Fejzic nije znao da je utakmica puštena.
Svi su znali osim njeg i zato se završilo neriješeno.
Naprijed se nismo uopće potrudili, jer ne može me niko ubjediti da su Kuzmanović i Pantelić toliko loši igrači da ih je hudi Ćivić uspio svaki put zaustaviti.
Nazad naša odbrana spušta par puta njihovim napadacima loptu na 5 metara ali hedalji nisu znali iskoristiti. Spriječio je par pokusaja Fejzić kada ih naši puste u priliku jer očigledno kažem jedini nije znao da treba pustiti utakmicu.
Sudija je znao. Sve im je dosudio na svim djelovima terena qli ljudi nisu moglinda je nekako ubace u gol, a nas bilo sramota da sami sebi zabijemo. Ofirno i providno skroz.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 23 okt 2022, 16:21

Zbog svega navedenog ja neću više ići na utakmice dok ne saznamo viziju i cilj ove ekipe. Sta žele postići ovakvom igrom i rezultatima. Kad budemo znali na čemu smo onda se može pogledati utakmica. Imam ja puno prečeg i pametnijeg posla nego cijeli dan provesti u Banovićima da bih gledao nečije dogovore.

Cudne su formacije, cudne pocetne postave, cudan ovaj Jović koji čitavu utakmicu ne dobaci ni riječ svojim igracima. Cudno je sto iz kluba neka nikakvih reakcija. Niti pozitivnih niti negativnih, kao da igramo i imamo rezultate bas onakve kakve želimo.

Stoga ako uprava sve ovo nijemo i mirno posmatra mogu i ja.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 23 okt 2022, 16:28

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
23 okt 2022, 16:21
Zbog svega navedenog ja neću više ići na utakmice dok ne saznamo viziju i cilj ove ekipe. Sta žele postići ovakvom igrom i rezultatima. Kad budemo znali na čemu smo onda se može pogledati utakmica. Imam ja puno prečeg i pametnijeg posla nego cijeli dan provesti u Banovićima da bih gledao nečije dogovore.

Cudne su formacije, cudne pocetne postave, cudan ovaj Jović koji čitavu utakmicu ne dobaci ni riječ svojim igracima. Cudno je sto iz kluba neka nikakvih reakcija. Niti pozitivnih niti negativnih, kao da igramo i imamo rezultate bas onakve kakve želimo.

Potpuno se slažem. Ako je politika kluba da se Belmin promoviše u zvijezdu ove jednostavne igre onda zo može i bez mene.
Uključujem se tek poslije Katara.... možda i kasnije
Pozz za forumaše

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 23 okt 2022, 16:33

Tako i ja razmišljam.Danas po prvi puta od ulaska u prvu ligu BiH nisam prisustvovao uživo na utakmici protiv "gradskog rivala" i ostao sam kući gledati tekmu na TV.Pokazalo se to pravim potezom jer ponovo nismo ništa dobrog vidjeli od naše ekipe a uštedio sam i nešto živaca,vremena i malo novca.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 23 okt 2022, 16:47

Danas je bilo neke trke, puno nervoze, pokidanih akcija, kao i uvijek prekida. Nije Danas niko nikom popuštao jednostavno ekipa limitirana. Osjeti se neigranje Kulobalija, Mišića I Smailagica. Ako smo prethodne pustili onda nam se uvukao taj strah i teško će ovo ići. Nargalic je čak gori od Misinovica. Protiv Zrinjskog odmoriti ekipu i pripremiti se za Želju jer nema se šta tražiti u Mostaru. Vidim polako se mi forumasi distanciramo možda to nije dobro. Malo se naljuti da Al povlačiti se ne.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 23 okt 2022, 16:56

Bice to dobro momci. Jednostavno sad je tako, imamo limitirana ekipu. Padne i meni mrak na oci, ali nakon Dan dva, malo se restartujem/smirim i idemo dalje i jace.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 23 okt 2022, 18:09

Beledija je napisao/la:
23 okt 2022, 16:28
Ponosnipodrinjac je napisao/la:
23 okt 2022, 16:21

Potpuno se slažem. Ako je politika kluba da se Belmin promoviše u zvijezdu ove jednostavne igre onda zo može i bez mene.
Uključujem se tek poslije Katara.... možda i kasnije
Pozz za forumaše
Ma nije u pitanju samo ova utakmica. Danas jesmo igrali protiv najlošije ekipe u čitavoj ligi koja je uvijek maksimalno nabrijana i motivirana protiv nas. Oni se tako nalože a već 12 zaredom nisu upisali pobjedu.
Kazete limitirana nam ekipa. Donekle se mogu složiti, ali nije sigurno toliko limitirana da je na samo 5 bodova od zone ispadanja i da smo primili toliko golova da su samo Sloga i Leotar primili više golova. Toliko loši nismo sigurno.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 23 okt 2022, 18:27

Nešto se iza brda valja kad je TuzlaCity u pitanju.Vidi se da im nije stalo do ove sezone osim da ostanu u pl.Naravno,sad to obilato koriste uzimajući velike pare na kladionicama.Gorki je već uveliko ispao iz lige i ni tamo se niko plaho ne sekira zbog toga.Meni ovo liči na fuziju ova dva kluba nakon kraja ove sezone.Naravno, novonastali klub će imati novi rođendan jer će godina nastanka biti 2023.Novi klub će dobiti koncesiju na stadion Tušanj od nekoliko decenija.Vremenom će ime TuzlaCity nestati a ostat će Gorki.Vlasnik tog kluba(ili upravljačkih prava) će biti Azmir Husić.Možda će se kasnije ponovo registrovati i FK Sloga Simin Han u kantonalnoj ligi.

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 23 okt 2022, 18:43

Bod ko kuca :lol:

Realan rezultat danas...

Da, uprava, strucni stab, igraci... niko ne pokazuje nikakve ambicije ove sezone...

Zasto je to tako... mozemo nagadjat... ali ja nemam namjeru da se time bavim.,..

Ne vjerujem nikako da Azmir moze biti zadovoljan sredinom tabele ili opstankom u ligi...
Tako da se nadam da cemo neki napredak vidjeti bar nakon zimske pauze...

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 23 okt 2022, 21:12

Imal ko da nas obavijesti šta je sa Smailagicem i Kulibalijem. Koliko su ozbiljne povrede.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 24 okt 2022, 20:42

Hrkač je kopija Barišića, ČOVJEK KAD NEĆE DA IGRA SLEDEĆU UTAKMICU HVATA SE ZA NOGU( SLEDEĆA JE zRINJSKI) i traži zamjenu.
Svaka čast onome ko ga je skautiro.A nije nešto bolii od Mustafe. morao sam ovo napisati poslije ponovo odgledanog snimka utakmice, usput Mendeš bi bio pouzdaniji na desnom beku od Ajdina I Belmina zajedno.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 24 okt 2022, 21:10

Beledija je napisao/la:
24 okt 2022, 20:42
Hrkač je kopija Barišića, ČOVJEK KAD NEĆE DA IGRA SLEDEĆU UTAKMICU HVATA SE ZA NOGU( SLEDEĆA JE zRINJSKI) i traži zamjenu.
Svaka čast onome ko ga je skautiro.A nije nešto bolii od Mustafe. morao sam ovo napisati poslije ponovo odgledanog snimka utakmice, usput Mendeš bi bio pouzdaniji na desnom beku od Ajdina I Belmina zajedno.
Nisi ništa novo rekao. Apsolutno tacno. Pored Celikovica tražiti još jednog stopera. Skauting je problem. Zeljo pravo odradi krila Santosa i Amoaha i to skroz jeftino a vidjelo se kas su bili u Rudaru da imaju smisla. Pa mi smo ih prije Želje mogli dovesti.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 24 okt 2022, 22:00

husrefbeg je napisao/la:
24 okt 2022, 21:10
Beledija je napisao/la:
Nisi ništa novo rekao. Apsolutno tacno. Pored Celikovica tražiti još jednog stopera. Skauting je problem. Zeljo pravo odradi krila Santosa i Amoaha i to skroz jeftino a vidjelo se kas su bili u Rudaru da imaju smisla. Pa mi smo ih prije Želje mogli dovesti.
Čelikoviću koji je stoper korektor(nekad se zvao libero) treba RAZBIJAČ poput Jakovljevića ili našeg KOJIĆA.Imamo mi krila( Kulibali, Kuzmanović, Nukić Mišić Veselinović) imamo i solidnu vezu( Huso, KARIĆ,Pantelić Diabi) ali nemamo bekove i napadača.SMAJLAGIĆ kad je zdrav može biti od pomoći kad nije traba nam neko jači od Salke.
Santos i Amoah su ok al nasi bekovi su rak rana ovog tima.Opet "strčni štab" uspije izvesti lijevi sastav i izgubiti od luzera 11 bodova( Igman6, Posušje 3 i SLO 2. Al hajde biće to nekako.PROGNOZA ZA SRIJEDU...... Zrinjski TC 2 :4 HAHAHAH :D

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 24 okt 2022, 22:06

Beledija je napisao/la:
24 okt 2022, 22:00
husrefbeg je napisao/la:
Beledija je napisao/la:
Čelikoviću koji je stoper korektor(nekad se zvao libero) treba RAZBIJAČ poput Jakovljevića ili našeg KOJIĆA.Imamo mi krila( Kulibali, Kuzmanović, Nukić Mišić Veselinović) imamo i solidnu vezu( Huso, KARIĆ,Pantelić Diabi) ali nemamo bekove i napadača.SMAJLAGIĆ kad je zdrav može biti od pomoći kad nije traba nam neko jači od Salke.
Santos i Amoah su ok al nasi bekovi su rak rana ovog tima.Opet "strčni štab" uspije izvesti lijevi sastav i izgubiti od luzera 11 bodova( Igman6, Posušje 3 i SLO 2. Al hajde biće to nekako.PROGNOZA ZA SRIJEDU...... Zrinjski TC 2 :4 HAHAHAH :D
Sto se tice prognoze za Srijedu jedino je sigurno da igra Mesinovic, ostalo nista se ne zna :rol:
Tuzla City / Sloga Simin Han

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 25 okt 2022, 08:14

Beledija je napisao/la:
24 okt 2022, 22:00
husrefbeg je napisao/la:
Beledija je napisao/la:
Kako Veselog i Nukica možeš računati u ozbiljne igrače. Kulibali je izgleda sklon povredama evo igra jednu ili poluvrijeme pa pet pauzira nema tu igrača. Mico i Mišić jesu dobri ali ne i bolji od Santosa i Amoe.
Što se tiče sutrasnje ko god da bude igrao isto nam se piše jer Zrinjski I Borac I kad im ne ide pobjeđuju. Treba priznati da je Zrinjski bolji pričuvati se za Želju.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 25 okt 2022, 11:59

@Husrefbeže, nisam ja poredio naša krila sa Santosom i Amoahom već sam napisao da imamo solidna krila. Kako za koga a za mene je Nukić dobar na krilu a na beku je vrlo loš. Protic Slobode je imao 4 centaršuta od kojih 2 vrlo loša i 2 vrhunska iz kojih bi napadač postigao bar 1gol
Veseli je dobar za rotaciju a žali bože desetke koju nosi Elue.
Golmani su ok, bekovi katastrofa osim što je Damir donekle dobar ofanzivno, stoperi Čelik ok Šuki zbog mladosti mora se još istrpiti, veza Huso i Diabi djeluju sve bolje, Kariću obavezno produžiti ugovor Pantelić treba bolje od ovog do sada krila osim Elua su ok napadači potrebni da Smajlagić ima konkurenciju.
Znači fale ovoj ekipi stoper, bekovi i bar jedan napadač.Mendeš ugovor mu da kraja sezone. Ja ga već vidim u Sa ili Zrinji.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 25 okt 2022, 12:04

Beledija je napisao/la:
25 okt 2022, 11:59
@Husrefbeže, nisam ja poredio naša krila sa Santosom i Amoahom već sam napisao da imamo solidna krila. Kako za koga a za mene je Nukić dobar na krilu a na beku je vrlo loš. Protic Slobode je imao 4 centaršuta od kojih 2 vrlo loša i 2 vrhunska iz kojih bi napadač postigao bar 1gol
Veseli je dobar za rotaciju a žali bože desetke koju nosi Elue.
Golmani su ok, bekovi katastrofa osim što je Damir donekle dobar ofanzivno, stoperi Čelik ok Šuki zbog mladosti mora se još istrpiti, veza Huso i Diabi djeluju sve bolje, Kariću obavezno produžiti ugovor Pantelić treba bolje od ovog do sada krila osim Elua su ok napadači potrebni da Smajlagić ima konkurenciju.
Znači fale ovoj ekipi stoper, bekovi i bar jedan napadač.Mendeš ugovor mu da kraja sezone. Ja ga već vidim u Sa ili Zrinji.
Eleue je posebna priča. On i Veseli su u rangu.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 25 okt 2022, 17:11

Jović u bolnici piše sportsport. Bolest ili tiha odstupnica. I za jedno iza drugo je loš trenutak.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 25 okt 2022, 19:39

SUTRA U MOSTARU .
.....................................FEJZIĆ

..FEREIRA...........ŠUKILOVIĆ...........ČELIKOVIĆ....... MENDEŠ

.................................KARJAŠEVIĆ

..KULIBALI.........MIŠIĆ...................PANTELIĆ...........KUZMANOVIĆ

.................................SMAJLAGIĆ

Draganu Joviću molim od Boga zdravlje i da jesenas napusti Tuzla City ,ipak je on gospodin čovjek.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 25 okt 2022, 20:00

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: fukara87, InatSilniBosanski i 12 gostiju.