English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ovakvo sudjenje nad Sakom se moze samo rasizmom objasniti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bojkot Gerrarda preocigledan.
Pa ne radi se o kornerima već o nekim ozbiljnijim greškama.AlanSmith14 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 15:41Je li realno ovoliko pricati o sudijama ?![]()
![]()
50% postova o sudiji
Pa jucer Unitedu ne daje 2 cista kornera i niko nije posta o tome napisao na nasem pdf.
Da ste imali sudjenje kao sto je Pawson vodio duel United - Newcastle, vi bi se u Strazburu zalili ... strasno
Lik griješi za obje strane i samim tim će na kraju nekom navuć jer od početka kompenzira da izravna kriterij.
-
- Kontakt:
Ne mora znacit da je bojkot.
Svaka ekipe smjenom trenera prodise. Vjerovatno su dobili ponovo motivaciju kako ne vide vise slippia na klupi
Svaka ekipe smjenom trenera prodise. Vjerovatno su dobili ponovo motivaciju kako ne vide vise slippia na klupi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne pravi se blesav Brokula.
Covjek je inicirao taj kontakt. Saka pomjera namjerno nogu da dodje do kontakta i da padne.
U sustini, Saka udara u nogu defanzivca a ne obratno.
Slika nista ne dokazuje. Postavi gif.
Covjek je inicirao taj kontakt. Saka pomjera namjerno nogu da dodje do kontakta i da padne.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Jel gledaš sta radi Caleta Car vec 3put Jesusu a ni jednom nije bio faul?AlanSmith14 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:06Ne pravi se blesav Brokula.
Et objasni mi to,volio bi.
Sa dvije ruke,cijelo vrijeme i čupanje za glavu i opet nista

Slippy out i rezultati odmah poceli. Uskoro ce zavrsiti kao pripravnik komentator 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Arsenal je konkurent izvan svih mojih očekivanja
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Nisam to vidio. Samo sam komentarisao situaciju sa Sakom.Rosicky je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:14Jel gledaš sta radi Caleta Car vec 3put Jesusu a ni jednom nije bio faul?AlanSmith14 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:06Ne pravi se blesav Brokula.
Sa dvije ruke,cijelo vrijeme i čupanje za glavu i opet nista![]()
Evo imas i video koji to dokazuje.
Sudije se inace katastrofa, ali citajuci vas reklo bi se opet neka zavjera kontra Arsenala. Daleko od istine.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 23 okt 2022, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I Arsenal se vec drugu tekmu zaredom povlaci nakon vodstva, nepotrebno, odigraju 15-20 min i onda stanu.
Sad je kaznjeno za razliku od one tekme sa Leedsom.
Sad je kaznjeno za razliku od one tekme sa Leedsom.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma meni je cist dajv Sake nisam to ni uzeo u obzir govorim o ovakvim stvarima kao ti dueli.AlanSmith14 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:27Nisam to vidio. Samo sam komentarisao situaciju sa Sakom.Rosicky je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:14Jel gledaš sta radi Caleta Car vec 3put Jesusu a ni jednom nije bio faul?AlanSmith14 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:06Ne pravi se blesav Brokula.
Sa dvije ruke,cijelo vrijeme i čupanje za glavu i opet nista![]()
Evo imas i video koji to dokazuje.
Objavit ce netko ako arsenal ne dobije sigurno pa ces vidjet na sta mislim.
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Maddison u nenormalnoj formi 
Izgleda da je Brendan uspio posložiti momčad, skupljaju bodove

Mali smecar, koliko su ga bodrili svi nakon EPa i promasenog prnala, frajer dobio ovacije kod Tottenhama. A najveci padavicar u ligi postao.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:34Maddison u nenormalnoj formi

Ali dobar je Brendan, nije za najveće klubove, ali najbolji za ovih odmah ispod.
-
- Kontakt:
Ne gledam, kombinirao sam Villu i Arsenal, dajem sud po rezultatu...Finn je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:47Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑23 okt 2022, 16:34Maddison u nenormalnoj formi
Izgleda da je Brendan uspio posložiti momčad, skupljaju bodove![]()
Ali dobar je Brendan, nije za najveće klubove, ali najbolji za ovih odmah ispod.
On je drugi tier trenera, nije za najveći nivo jer se ne zna nositi s pritiskom, ali može bez problema sad izboriti ostanak čini se.
Zvjerina. Isprofilisao se u ponajboljeg napadaca lige.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.