Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 04 feb 2011, 21:10

guber90 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel moze neko staviti link za neki antivirus, da je besplatan naravno, ako nije problem, posto sam imao problema sa onim updateom za AVG i windows 7, pa mi sad treba neki novi antivirus da skinem sa neta :D
http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus
Ovo je moja preporuka, koristim ga duzi vremenski period i nemam nikakvih problema :).
hvala velika :D
Za zivot cijeli!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 feb 2011, 20:03

Sje?ah se u sekundi. "Google Crome" automatski promijeni jezik na neko s*anje(yebi me ako nije grčki :mrgreen: ), a do tog trenutka je sve bilo na čistom bosanskom(iliti srpsko-hrvatskog). Zna l' ko u čemu je problem?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 06 feb 2011, 21:49

Monolog je napisao/la:Sje?ah se u sekundi. "Google Crome" automatski promijeni jezik na neko s*anje(yebi me ako nije grčki :mrgreen: ), a do tog trenutka je sve bilo na čistom bosanskom(iliti srpsko-hrvatskog). Zna l' ko u čemu je problem?
Probaj reload page pa onda bi ti se trebalo pojaviti This page is in Greek(ako je grcki,ili na kojem je jeziku vec)would u like to translate it pa kliknes translate i onda bi ti trebalo automatski biti na engleskom,a mozes i promjeniti kliknes npr.croatian to english , izaberes croatian(ili koji vec pise)to serbian a mozes i drugi izabrati...
nadam se da sam dobro objasnio :lol: ja sam maloprije to probao i evo koji god odaberem google chrome mi je na tom koji sam stavio :mrgreen:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 07 feb 2011, 00:02

Kad zatvorim frizider svjetlo se ugasi,jel moguce da vrata pritisnu sijalicu?
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 07 feb 2011, 00:04

LudLo 2 je napisao/la:Kad zatvorim frizider svjetlo se ugasi,jel moguce da vrata pritisnu sijalicu?
..hahahaha :lol: :lol: :mrgreen:

karaon
Kontakt:

Post Postao/la karaon » 11 feb 2011, 23:38

je*e me tastatura...npr kad ocu da pritisnem d izadje mi dc i ne mogu izbrisat c jer mi se pika dc kao jedno slovo...kad prtisnem bakspace izadje đ, pa kad space ko da sam pritisno desni klik misa i jos bruka problema....heeeeeeeelp :o :o :o ovo pisem preko on-screen tastature...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 feb 2011, 00:03

karaon je napisao/la:je*e me tastatura...npr kad ocu da pritisnem d izadje mi dc i ne mogu izbrisat c jer mi se pika dc kao jedno slovo...kad prtisnem bakspace izadje đ, pa kad space ko da sam pritisno desni klik misa i jos bruka problema....heeeeeeeelp :o :o :o ovo pisem preko on-screen tastature...
Kupi novu. :mrgreen:
#divovi

karaon
Kontakt:

Post Postao/la karaon » 12 feb 2011, 00:10

dje cu nac cenera :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 feb 2011, 00:11

karaon je napisao/la:dje cu nac cenera :D
Izađi iz kuće možda se krije iza čoška na trotoaru :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 feb 2011, 00:17

Raspitaj se kod jarana mozda neko ima viska.

Nemoj se rasipat s parama, velik je cener. :lol:
#divovi

karaon
Kontakt:

Post Postao/la karaon » 12 feb 2011, 00:20

na ovaku vaktu cener je...uh...ne smijem ni pomislit...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 feb 2011, 00:22

karaon je napisao/la:na ovaku vaktu cener je...uh...ne smijem ni pomislit...
I to što kažeš evo u mene mjesec dana leži cener na zvučniku da ga mogu gledat.Nikad nisam ni pomislio da trošim za crne dane i cener je dosta
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 12 feb 2011, 12:38

karaon je napisao/la:na ovaku vaktu cener je...uh...ne smijem ni pomislit...
Ja sam nedavno na pijaci kupio bezicnu tastaturu i mis za cenera :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 feb 2011, 13:48

Mozila mi je odjednom prestala da radi, ja kliknem na ikonu al nece da se otvori. Tamo na add/remove program sam je delete, pa je opet skinuo sa neta i opet mi nece :roll: sad koristim ovaj chrome, al bez mozile sam kao bez desne ruke. kako cu sad preko ovog skidati youtube clipove i slicne stvari

zamolio bi za pomoc oko vracanja mozile u normalu :oops:
nema potpisa

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 16 feb 2011, 13:52

Admir_Sa je napisao/la:Mozila mi je odjednom prestala da radi, ja kliknem na ikonu al nece da se otvori. Tamo na add/remove program sam je delete, pa je opet skinuo sa neta i opet mi nece :roll: sad koristim ovaj chrome, al bez mozile sam kao bez desne ruke. kako cu sad preko ovog skidati youtube clipove i slicne stvari

probaj system restore..nisam siguran al probaj..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 feb 2011, 13:54

jasko_juve je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Mozila mi je odjednom prestala da radi, ja kliknem na ikonu al nece da se otvori. Tamo na add/remove program sam je delete, pa je opet skinuo sa neta i opet mi nece :roll: sad koristim ovaj chrome, al bez mozile sam kao bez desne ruke. kako cu sad preko ovog skidati youtube clipove i slicne stvari

probaj system restore..nisam siguran al probaj..
kako se to radi?
nema potpisa

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 16 feb 2011, 13:59

START----all programs---accessories---system tools---system restore...onda kad ti otvori odes na prvi kruzic i onda odaberes datum na koji zelis da ti se sistem vrati al to ces moci samo ako je datum boldan,npr.juce, prije 5 dana,al ako si nesto vazno uradio il snimio u to vrijeme onda to vidi snimi na stick..probaj to,kod mene je uspijevalo nekoliko puta za druge programe..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 feb 2011, 15:23

nazalost nije upalilo :oops:
nema potpisa

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 16 feb 2011, 18:56

instaliraj internet explorer meni odlicno ide,ja od kako sam dobio ovaj novi windows 7 ne koristim mozzilu jer mi je reko jedan covjek sto pravi kompjutere i razumije se u te programe da je ona puna virusa i da je bolji internet explorer...iako je najpopularnija opet nije najbolja...i mene je nesto zezala stalno.. ;) :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 16 feb 2011, 20:30

DAVID VILLA je napisao/la:

instaliraj internet explorer meni odlicno ide,ja od kako sam dobio ovaj novi windows 7 ne koristim mozzilu jer mi je reko jedan covjek sto pravi kompjutere i razumije se u te programe da je ona puna virusa i da je bolji internet explorer...iako je najpopularnija opet nije najbolja...i mene je nesto zezala stalno.. ;) :D
Daj ba IE :lol:, puna virusa :lol:, bolji IE :lol:, sto se taj razumije sila :lol:. Pa google ponudio 20 hiljada dolara za onog ko hakuje Chrome, a kada bi IE to smio da ponudi, otprilike nikada, jer su suplji ko Svicarski sir :mrgreen:.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.