FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
58
24%

Ukupno glasova: 246

samoSA
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samoSA » 22 okt 2022, 19:11

Dadox je napisao/la:
22 okt 2022, 19:03
Samo jos seljo da Kup uzme i šlag na tortu za ovu sezonu. Yebo li vam Durmis supruge
Ova sezona je takva da sta god se desi ne smije nas iznenaditi.
Ono sto treba da nas brine je kako dalje,ne bude li napretka i metle u klubu te ne dovodjenje pravih ljudi na prava mjesta i dalje cemo nazadovat.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 okt 2022, 19:12

Bosanskohercegovački fudbalski stručnjak Faruk Hadžibegić (65) blizu je povratka u FK Sarajevo, saznaje “Dnevni avaz”.
Tragom te informacije kontaktirali smo nekadašnjeg asa i bivšeg predsjednika Skupštine kluba s Koševa, kojeg smo dobili na njegovoj pariškoj adresi.

- Polako, ne treba nikakve odluke donositi vruće glave, rekao je Hadžibegić za “Dnevni avaz”, te dodao:

- Kao navijač FK Sarajevo, ni ja nisam zadovoljan rezultatima. Apsolutno razumijem nezadovoljstvo navijača, jer se naš klub nalazi u donjem dijelu tabele. No, zamolio sve navijače bordo tima da se još malo strpe, do finiša prvog dijela sezone. Naš tim do tada pokušati osvojiti što više bodova, a onda u pauzi vidjeti šta i kako dalje.

Hadžibegić nije želio odgovarati na konkretna pitanja, ali kako saznajemo u sarajevkoj Titovoj 38b, navodno je u stalnom kontaktu s predsjednikom Upravnog odbora FK Sarajevo Ismirom Mirvićem, a konačan dogovor može se očekivati u narednim danima.

Nekadašnji selektor naše i crnogorske reprezentacije, te trener niz francuskih i turskih klubova, koji je radio i u Španiji, i Alžiru, nakon završetka prvog dijela sezone trebao biti imenovan za direktora bh. velikana s Koševa, gdje će biti zadužen za funkcionisanje svih segmenata kluba – od sportskog dijela, do ekonomije.
U svakom slučaju, aktuelnoj koševskoj vladi trebaju fudbalski radnici koji imaju i igrački pedigre, kako bi se FK Sarajevo vratio na pravi put, a o Hadžibegićevoj privrženosti bordo klubu sve se zna.

Njegovim dolaskom sigurno bi se zaustavilo lutanje u sportskom dijelu, koje je itekako vidljivo u posljednje dvije sezone.
Planirano je da Hadžibegiću u sportskom dijelu pomaže nekadašnji as kluba s Koševa Slaviša Vukičević (60), s kojim je on u sezoni 1984/85 osvojio drugu titulu FK Sarajevo u bivšoj Jugoslaviji. S druge strane, kandidati za šefa stručnog štaba, koji bi bordo tim trebali voditi u drugom dijelu sezone, su Mirza Varešanović, Risto Vidaković, Husref Musemić, Meho Kodro...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 okt 2022, 19:17

Lucas je napisao/la:
22 okt 2022, 18:47
Sad valja pola godine dumati hoce li neko od prve tri ekipe na tabeli osvojiti kup :facepalm:
Ko eto mi cemo 4.zavrsiti :D
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 22 okt 2022, 19:17

Džaba i Hadžibegic direktor, ako ce kakanjsko zlo ostati u klubu. Meni je nepojmljivo da legenda poput Hadžibegica ima bilo kakav vid saradnje sa nekim poput Hadžića.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 22 okt 2022, 19:20

Jako mi je čudno da Mirvić, čovjek koji pare zarađuje u kolijevci kapitalizma dopušta da muigrači u sred zadnje rupe u evropi uzimaju dobre pare ni za kakav učinak. Plate kao u tri državne firme nikakve odgovornosti niti sankcije od početka do kraja ugovora.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 22 okt 2022, 19:27

Zeko87 je napisao/la:
22 okt 2022, 19:20
Jako mi je čudno da Mirvić, čovjek koji pare zarađuje u kolijevci kapitalizma dopušta da muigrači u sred zadnje rupe u evropi uzimaju dobre pare ni za kakav učinak. Plate kao u tri državne firme nikakve odgovornosti niti sankcije od početka do kraja ugovora.
Jednostavno - frajer je nesposoban
1946-1987

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 okt 2022, 19:53

Kone koje su uvijek blizu bankrota sklopise Bgm ekipu koja nije nimalo slabija od naše.
Zrinjski po defaultu dobije neke otpadke od Dinama i iz druge Hnl i opet se sprdaju sa ligom.

Ali yebes to mi imamo investitora i evo ostalo je jos oko godinu i pol da postanemo najbolji klub na Balkanu. Tako kaže jedna od naših najstrucnijih radnica, koja se razumije u fudbal Aylah.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 okt 2022, 20:01

Ode i Fedjalini niz vodu, strasno je kako meljemo trenere, ove mladje. Imam osjecaj da niko ne smije nesto novo uvesti, odmah to sabotiramo kao Klub.
Nisam pametan sta dalje; Obuca je svakako tu par kola, ali ova opcija Hadzibegic-Slavisa je dzekpot na ovo dosad, koliko god ih pojedini napadali. Jos da Papeta stave za trenera :ljepota:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 okt 2022, 20:08

slika

Aylahh pogodi stadion i poklanjam ti vaucer za salon ljepote na godinu dana
NEMA NAZAD

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 22 okt 2022, 20:14

Lucas je napisao/la:
22 okt 2022, 19:17
Džaba i Hadžibegic direktor, ako ce kakanjsko zlo ostati u klubu. Meni je nepojmljivo da legenda poput Hadžibegica ima bilo kakav vid saradnje sa nekim poput Hadžića.
Upravo to.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 okt 2022, 20:46

Sanchez1987 je napisao/la:
22 okt 2022, 20:14
Lucas je napisao/la:
22 okt 2022, 19:17
Upravo to.
Pa piše da bi sa Farukom došao i Slaviša kao SD.. tako da..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 22 okt 2022, 21:18

Pitanjce, gdje se moze sutra u kaficu pogledati tekma, ako moze hint kakav, hvala 🙂
U novi boj ...

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 22 okt 2022, 21:25

hz033 je napisao/la:
22 okt 2022, 21:18
Pitanjce, gdje se moze sutra u kaficu pogledati tekma, ako moze hint kakav, hvala 🙂
Imas kafic koji vodi klub, ona kao zimska basta ispred Ekonomije.
- FKS -

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 22 okt 2022, 21:32

leo1946 je napisao/la:
22 okt 2022, 19:27
Zeko87 je napisao/la:
22 okt 2022, 19:20
Jednostavno - frajer je nesposoban
Ma ja, nesposobni milioner part 2 :rol: joj sta sve neces procitati ovdje. Reci da je neiskusan u vodjenju kluba ok. Bas bi volio da vidim da li ti radis na presi ili paletar vuces po vasdan..

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 22 okt 2022, 21:37

GalileoGalilei je napisao/la:
22 okt 2022, 18:33
Kad vidim kakvih hadalja se nakupilo ovdje, ranio bih se. Ima li ijedan bivši uposlenik ili igrač, a da ga niste spomenuli nakon izvjesnog perioda? Jel shvatate koliko ispadate glupi s tim podsjećanjima? Evo sad o Handžiću razvezali, a svi ga živi sprdali. Lik fulao nemoguće, oštetio nas za bruku bodova, zayebavao se po kafićima i trebam da ga žalim? Boli me qurac i da u Barci zabija, totalno nebitno. Hvala njemu na svemu, ali neka ga što dalje od Kluba. Klasični mahalac.
Ma ova tema je goli qurac. Ovo sta ovdje procitas stvarno nema ni na jednoj temi drugog kluba. Ma i trebamo zaliti Hadzica, treba ga vratiti, ono doba Zijada Blekica isto vratiti i mjera, za bolje nismo!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 okt 2022, 21:39

Bordostrik je napisao/la:
22 okt 2022, 16:49
Zukanovic je napisao/la:
22 okt 2022, 16:33
Boli me ku.. za njega i Leotar. kod nas je bio los i kosto nas bodova.
Poenta je da se čovjek nikad nije mogao ni pokazati ni dokazati kao sto sad u Leotaru radi od silnih držanja na klupi za rezervne, pogrešnih pozicija do pljuvanja mrtvih od strane velikih navijača. Tu je kvaka, a ti uživaj u predstavi i trenutnim kreativcima na terenu, kao i ovi sto slično razmišljaju kao ti. :clap: :wave:
Burke tebi zadnji post na forumu prije ovog gdje branis Handzu je iz 2020. godine gdje isto branis Handzu, a prije toga isto branis Handzu i dajes mu 5 bodova na onim glasanjima. Hajde iskreno, jesi ti Hare ili brat? :mrgreen: Jer malo je ovo preofirno..
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 22 okt 2022, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 okt 2022, 21:39

Okupljanje na Koševu za sutrašnje gostovanje od 10h do 10:30h. Na okupljanje mogu doći svi oni koji nemaju dovoljno novca za ovo gostovanje. Ostatak će biti nadoknađen iz kase grupe. Svi u Posušje!
Svaka cast momci :clap: :clap:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 22 okt 2022, 21:41

nokee je napisao/la:
22 okt 2022, 21:37
Kad vidim kakvih hadalja se nakupilo ovdje, ranio bih se. Ima li ijedan bivši uposlenik ili igrač, a da ga niste spomenuli nakon izvjesnog perioda? Jel shvatate koliko ispadate glupi s tim podsjećanjima? Evo sad o Handžiću razvezali, a svi ga živi sprdali. Lik fulao nemoguće, oštetio nas za bruku bodova, zayebavao se po kafićima i trebam da ga žalim? Boli me qurac i da u Barci zabija, totalno nebitno. Hvala njemu na svemu, ali neka ga što dalje od Kluba. Klasični mahalac.
Ma ova tema je goli qurac. Ovo sta ovdje procitas stvarno nema ni na jednoj temi drugog kluba. Ma i trebamo zaliti Hadzica, treba ga vratiti, ono doba Zijada Blekica isto vratiti i mjera, za bolje nismo!
Pa ne čitaj.

Ko te ba hjebe.. i tebe, i mene, i sve nas.

Ofiran si s tim branjenjem, ko da ti je neko iz oka ispao.
The saddest thing in life is wasted talent.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 okt 2022, 21:44

NajvecaRadosti je napisao/la:
22 okt 2022, 21:39
Okupljanje na Koševu za sutrašnje gostovanje od 10h do 10:30h. Na okupljanje mogu doći svi oni koji nemaju dovoljno novca za ovo gostovanje. Ostatak će biti nadoknađen iz kase grupe. Svi u Posušje!
Svaka cast momci :clap: :clap:
:tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 22 okt 2022, 21:48

scholsey je napisao/la:
22 okt 2022, 21:41
nokee je napisao/la:
22 okt 2022, 21:37
Pa ne čitaj.

Ko te ba hjebe.. i tebe, i mene, i sve nas.

Ofiran si s tim branjenjem, ko da ti je neko iz oka ispao.
Gdje li si ti vidio branjenje da mi je vidjeti, al hajd ko sto kazes bitan si ko lanjski snjeg. Za svakog uposlenog me zalibo racku, svakako ce prije ili kasnije biti bivsi, pa i sam Mirvic. Samo je problem sto mi nikad naprijed necemo..

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72, SamoDaKazeem i 55 gostiju.