English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
E da mi je neko rekao da ce se City braniti 20ak minuta na etihadu protiv Brightona rekao bih mu da je budala... Osrednja igra,no suhi kvalitet je presudio. Da nije mutavog Mahreza davno bi bilo riješeno, nevjerovatan igrač. Palmer bolji.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Dadi dođi ga pogladi

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Veliki problem Uniteda je beznadje u segmentu prekida a kolosalni vjetropirina po bocnim stranama.
ETH-u ce svakako trebati neka cetiri pojacanja (tri startera te kvalitetna alternativa Eriksenu) plus sezona da se to uigra.
ETH-u ce svakako trebati neka cetiri pojacanja (tri startera te kvalitetna alternativa Eriksenu) plus sezona da se to uigra.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
Desni bek, devetka i šta je još nužno za prvu postavu?
11 promasaja u situacijama 1 na 1 sa golmanom ima Rashford u zadnje 4 utakmice (Omonia, Newcastle, Spursi, Chelsea)

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Oba beka plus spic. Rash i Sancho nek se kolju lijevo.
Rashford i Sancho da se kolju, glup i gluplji.
-
- Kontakt:
treba biti posten i reci da ETH radi odlican posao 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
ova zadnja je baš bila teška pozicija ruku na srce, prišao mu je kepa na pola metraAlanSmith14 je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:5911 promasaja u situacijama 1 na 1 sa golmanom ima Rashford u zadnje 4 utakmice (Omonia, Newcastle, Spursi, Chelsea)![]()
![]()
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ten Hag je vrhunski trener i kako vrijeme odmiče ekipa igra sve bolje, vidi se rukopis i to je ono što je najbitnije. Trebat će mu još 2-3 roka da očisti škart i dovede još kojeg igrača za prvih 11, ali ovo do sada je i više nego ok ako ne računamo ona prva 2-3 kola gdje se nije znalo ko pije a ko plaća. Uprava mu jednostavno mora dati sve moguće ovlasti, da se pita za transfere i za odlaske i nema sumnje da ćete za maksimalno 2 sezone biti baš jaka ekipa. Anthony, Sančo i Bruno su vrhunski igrači. Fali još jedna prava devetka da ima ko i gol dati. Veza se stabilizovala s Kazemirom, Eriksen je uklopljen kao ta neka osmica. Varane i Martinez isto kliknuli i riješeno je pitanje i štopera. Bekove još srediti i to je to.
Uz City i Arsenal koji su sigurni za Top 4 United mi je najveći favorit za 3. mjesto ako nastave ovim putem koji su krenuli.
Sad tek vidim da je Liverpool uspio zijaniti od najgore ekipe u ligi, svašta. Klopp ako ne izbori LP vrlo moguće da digne sidro, očigledno je došlo do zasićenja na svim stranama, nije više to to. City onako igru briši bodove piši, na klasu uzeše. De Brujne kako igra zadnjih godinu, godinu i pol dana čudo, na zamahu prilikom šuta vidiš odmah da ide u rašlje i da nema golmanu pomoći.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne znam sto Kova nije od prve igrao…
Ne pamtim kad je neko jednu ekipu koja ima veliko ime, a prilično smećarsku i rastrojenu ekipu u isto vrijeme, a dešavanjima iza kulisa da i ne pričam, ovako brzo ukomponovao da to liči na nešto dobro. A i vidi se na njemu čim ga pogledaš da zrači visokim IQ-om.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja ne vidim po čemu je Antony igrač koji bi mogao igrati u ekipi koja se bori za titulu..on je nani bez defanzivnih navika
-
- Kontakt:
Ma Eriksen im je pojačanje sezone, dzaba covjeka doveli, a bas im je trebao neko ko moze diktirati tempo. Bekovi su im najveci problem i napadac, a ne sumnjam da ce i to traziti tako da me ne bi cudilo da se vec za dvije sezone pocnu boriti za titulu nazalost.Finn je napisao/la: ↑22 okt 2022, 19:16Ne pamtim kad je neko jednu ekipu koja ima veliko ime, a prilično smećarsku i rastrojenu ekipu u isto vrijeme, a dešavanjima iza kulisa da i ne pričam, ovako brzo ukomponovao da to liči na nešto dobro. A i vidi se na njemu čim ga pogledaš da zrači visokim IQ-om.![]()
S druge strane po meni Chelsea radi uzasan posao sa transferima vec duze vrijeme.
- wadethegreat
- Kontakt:
Al odmah Se Vidjelo da je pogrijesio sa postavkom Potter.
Ako nista na vrijeme je reagovao. Auba ne znam sta mu je sa pravom dodirom ali nije dobro…
Dobar United fino to Hagonja radi.
Kova unio balans u utakmicu pojeli nas u sredini. Ne znam sta mu bi da u ovakvoj utakmici pocne sa Rubenom i Jorganom.
Ako nista na vrijeme je reagovao. Auba ne znam sta mu je sa pravom dodirom ali nije dobro…
Kova unio balans u utakmicu pojeli nas u sredini. Ne znam sta mu bi da u ovakvoj utakmici pocne sa Rubenom i Jorganom.
ETH je uradio sljedece nakon Brightona i Brentforda:Finn je napisao/la: ↑22 okt 2022, 19:16Ne pamtim kad je neko jednu ekipu koja ima veliko ime, a prilično smećarsku i rastrojenu ekipu u isto vrijeme, a dešavanjima iza kulisa da i ne pričam, ovako brzo ukomponovao da to liči na nešto dobro. A i vidi se na njemu čim ga pogledaš da zrači visokim IQ-om.![]()
1.) Maguire jesi kapiten, ali u onih 6 utakmica u kupovima sto ces odigrati
2.) Wan Bisaku otjerao iz grada, ne samo iz kluba
3.) Fred i Mc Tommy klupa gdje im je i mjesto
4.) CR7 jesi GOAT za sve nas, ali igra ko je spreman i ko je najbolje rijesenje u konkretnoj utakmici
4.) Natjerao igrace da mnogo vise trce (najvaznija stvar)
5.) Pogodio apsolutno sa Martinezom, Eriksenom, Casemirom, a cini se i sa Antonyem
Uglavnom, hvala Brightonu, Brentfordu i Rabiotovoj mami sto konacno gledamo koliko toliko kompetitivan tim.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 22 okt 2022, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Mah, Sancho je vrhunski igrac al na dobar dan, nesto sto smo od Labilnog gledali iz sezone u sezonu. Imao je respektabilan period prilagodbe, no sada je vrijeme da eksplodira. Nekako taman kad uhvati zalet ostane bez pogona.
Da bi napravio veci iskorak, ETH mora rijesiti ova dva bašuna u zadnjoj liniji jer ekipa puca po najtanjim karikama bas u periodu kada se lomi sezona.
Ono sto se rijesilo - pokloni u pocetnih 15-ak minuta (tako sto je maknuo dva stopera zavitlanta). Rijesio je iznosenje pomjeranjem Eriksena tu tik uz dm-a, cime je dobro pokrio limite ovih defanzivaca.
Za prekide ce ipak trebat uvjezbavati mnoge opcije plus glede realizije, eh tu im samo bog moze pomoci.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 22 okt 2022, 19:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa Auba je najgori igrač što se tiče prvog dodira a da je bio top 5 strijelac neke lige.wadethegreat je napisao/la: ↑22 okt 2022, 19:20Al odmah Se Vidjelo da je pogrijesio sa postavkom Potter.
Trenutno korisnika/ca: JackW, nerkolfc, rio_Ferdy88 i 10 gostiju.