FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Niko nas nije nadigrao ljudi
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Mi sutra ako ne dobijemo, a on ostane na klupi, znaci svjesno nas guraju u drugu ligu. A i da dobiju, prema do sad prikazanom, nije zasluzio da bude na klupi Slobode. Nije Sloboda mjesto gdje ces ucit da budes trener i eksperimentisat
Volim tebe, više od sebe
Da nisu onda ovi iz saveza pogresno sabirali bodove, jel CIK nadlezan tu za ponovno brojanje?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Treba vidit sa savezom nema ovo smisla
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa sad se bodovi uzimaju, 3b su 3b a sad su 5 10 hiljada, u aprilu i maju su 50, 100 hiljada.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 okt 2022, 16:36Da vidimo sta ce dalje da kazu levati. Eto zvanicno smo zadnji, a ako cemo relano, zasluzeno smo tu gdje jesmo. Najgori fudbal igramo. Da vidimo sta ce steel opet da izmisli, jer eto jos nismo nadigrani, a zadnji smo. Jos citam opasna kradja u Trebinju, znaci ide se vjerovatno na to da Leotar ostane. Nadam se da ce debili konacno shvatit ozbiljnsot situacije i pocet preuzimat odgovornost, a ne glumit velike Slobodase i samo nas vise vuci na dno
Siti se naprodava utakmica sad, a niko ne poteze pitanje, a kad prodas kad se lomi odmah si pod lupom.
Ali sta ovi nasi znaju o bilo cemu sto ima veze s fudbalom, pa i o tome kad se kupuju utakmice ako moras, a moras.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Beduin
- Kontakt:
Znaci, 15 utakmica kupimo za 150.000 KM i na konju smo. A onda se uozbiljimo i napadnemo Evropu. Zvuci primamljivo i jeftino.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑22 okt 2022, 17:12pa sad se bodovi uzimaju, 3b su 3b a sad su 5 10 hiljada, u aprilu i maju su 50, 100 hiljada.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 okt 2022, 16:36Da vidimo sta ce dalje da kazu levati. Eto zvanicno smo zadnji, a ako cemo relano, zasluzeno smo tu gdje jesmo. Najgori fudbal igramo. Da vidimo sta ce steel opet da izmisli, jer eto jos nismo nadigrani, a zadnji smo. Jos citam opasna kradja u Trebinju, znaci ide se vjerovatno na to da Leotar ostane. Nadam se da ce debili konacno shvatit ozbiljnsot situacije i pocet preuzimat odgovornost, a ne glumit velike Slobodase i samo nas vise vuci na dno
Siti se naprodava utakmica sad, a niko ne poteze pitanje, a kad prodas kad se lomi odmah si pod lupom.
Ali sta ovi nasi znaju o bilo cemu sto ima veze s fudbalom, pa i o tome kad se kupuju utakmice ako moras, a moras.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
zato nismo kupovali igrače. Cuvamo pare za bodove. Samo da nas inflacija ne zajbe
& $ ?
Ko je zadnjiiiii
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mislim da je ovo prvi put u historiji, kako se igra prvenstvo BIH u bilo kojem obliku, da smo zadnji na tabeli (ne racunam neka uvodna 2-3 kola, a i to je upitno da li smo ikad zadnji bili)
cak i kad smo ispali nikad nismo bili zadnji, bio je neko bas los, Laktasi, Kozara nesto
cak i kad smo ispali nikad nismo bili zadnji, bio je neko bas los, Laktasi, Kozara nesto
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sutra sve ispod 3 boda je isto ko poraz. Nista nam ne znaci bod kad je Leotar pobijedio. Vec vidim izjave na kraju borili smo se, bla bla...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jeste prvi putultrasstyle_tz je napisao/la: ↑22 okt 2022, 17:58mislim da je ovo prvi put u historiji, kako se igra prvenstvo BIH u bilo kojem obliku,
tuzlanska Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne brinite se nece nas Asmir pustiti, to je jedini nacin da ga dobijemo ako nas pusti. On pusta samo nase protivnike. U junu ide ponuda za fuziju i prepisivanje stadiona. Klasika, nije da nismo navikli.
Ali za sve je to kriv grad i uprava Slobode. Sloboda cak za vrijeme Kozlica i Mujkanovica je bila gigant za ovu trenutno, a narod je bio 10 puta vise zainteresovan. A i tada smo bili prelosi, al sad smo se bas usmrdili.
Sto se mene tice navijam da izgubimo svaku kada neko pokusava da pravi malu djecu od nas. Ok je ako nam ne ide ali ne treba se praviti kao da smo mi maloumni.
Ali za sve je to kriv grad i uprava Slobode. Sloboda cak za vrijeme Kozlica i Mujkanovica je bila gigant za ovu trenutno, a narod je bio 10 puta vise zainteresovan. A i tada smo bili prelosi, al sad smo se bas usmrdili.
Sto se mene tice navijam da izgubimo svaku kada neko pokusava da pravi malu djecu od nas. Ok je ako nam ne ide ali ne treba se praviti kao da smo mi maloumni.
Tako je, prije je bila jaka uzbuna čim bi prišli zoni ispadanja, a sad ništa i kad smo zadnji...zlajci je napisao/la: ↑22 okt 2022, 18:58Jeste prvi putultrasstyle_tz je napisao/la: ↑22 okt 2022, 17:58mislim da je ovo prvi put u historiji, kako se igra prvenstvo BIH u bilo kojem obliku,

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ako sutra izgubimo ne daj Boze, i ne daju otkaz Jahi, yebaji ga onda. S njim na klupi necemo sigurno izac iz opasne zone. Realno, covjek nije za Slobode trenutno, bukvalno se uci na njoj. Ko sto je neko napisao, nije mogao vodit Slaven, i dodje da vodi Slobodu. Da se mene pita, doveo bi Bosnjakovica posto ocigledno nemaju para za nekoj jaceg trenera, al trenutno je Bosnjakovic Guardiola za Jahu
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Po meni, Grado je premija za Jahu, da za ostale i ne govorim. Kad nas je Grado vodio i bilo je nekog fudbala i licila je ekipa na nesto, a ovo trenutno sto gledamo je sve osim fudbalaDamirT je napisao/la: ↑22 okt 2022, 20:49Ako sutra izgubimo ne daj Boze, i ne daju otkaz Jahi, yebaji ga onda. S njim na klupi necemo sigurno izac iz opasne zone. Realno, covjek nije za Slobode trenutno, bukvalno se uci na njoj. Ko sto je neko napisao, nije mogao vodit Slaven, i dodje da vodi Slobodu. Da se mene pita, doveo bi Bosnjakovica posto ocigledno nemaju para za nekoj jaceg trenera, al trenutno je Bosnjakovic Guardiola za Jahu
Volim tebe, više od sebe
zadnji al imamo utakmicu manje. Sad kad uzmemo sve do kraja, kajat ce te se zbog svojih rijeci
& $ ?
Koji god trener da dodje, moze se ovo izvuc sigurno. Upravu si i za Gradu, zaboravio sam na njega. Ne moze se ocekivat da trener koji bukvalno nema dana ko trener u PL izvuce tim iz zone ispadanja. Nema ni Grado nekog velikog iskustva, ali bi sigurno bez problema obezbijedili ostanak, posto je nasoj upravi samo to cilj. Ne daj Boze da se napravi kakav iskorak, pa makar i sezona bez strepnjeantisisoja1919 je napisao/la: ↑22 okt 2022, 20:57Po meni, Grado je premija za Jahu, da za ostale i ne govorim. Kad nas je Grado vodio i bilo je nekog fudbala i licila je ekipa na nesto, a ovo trenutno sto gledamo je sve osim fudbalaDamirT je napisao/la: ↑22 okt 2022, 20:49Ako sutra izgubimo ne daj Boze, i ne daju otkaz Jahi, yebaji ga onda. S njim na klupi necemo sigurno izac iz opasne zone. Realno, covjek nije za Slobode trenutno, bukvalno se uci na njoj. Ko sto je neko napisao, nije mogao vodit Slaven, i dodje da vodi Slobodu. Da se mene pita, doveo bi Bosnjakovica posto ocigledno nemaju para za nekoj jaceg trenera, al trenutno je Bosnjakovic Guardiola za Jahu

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mi smo zadnji, mi smo u najgoroj formi od svih ekipa u zadnjih 5 kola, u istom periodu dali smo samo 1(slovima JEDAN)gol....Jaha je trebao biti bivsi vec prije 2 kola....
Nema nama spasa od federalne ako izgubimo sledecu, kakav crni Grado i njegovo spasavanje.
Nema nama spasa od federalne ako izgubimo sledecu, kakav crni Grado i njegovo spasavanje.
Cuj grado, pa igrali bi bunker svaku utakmicu ! Nama treba trener sa iskustvom koji je vec radio u PL !FKBilder je napisao/la: ↑22 okt 2022, 21:58Mi smo zadnji, mi smo u najgoroj formi od svih ekipa u zadnjih 5 kola, u istom periodu dali smo samo 1(slovima JEDAN)gol....Jaha je trebao biti bivsi vec prije 2 kola....
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Iz pepela se dižemo u federalnu stižemo !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!