Definitivno je. Ne mogu dobiti licencu za narednu sezonu 1.lige Fed jer bi morali imati omladinsku skolu u ovoj sezoni. Mogu iduce godine kupiti neku skolu, ali to ce im vaziti tek za sezonu 2024/2025.babino je napisao/la: ↑22 okt 2022, 09:14kad je kup u pitanju, naredno kolo je isto samo jedna tekma? je li klub iz manjeg ranga opet povlasten i igra kuci?
Sta je zvanicno sa tom Kolinom, je li oni definitivno ne mogu u federalnu ligu zbog toga sto nemaju ostale selekcije?
ne mogu to prijaviti i organizovati ukoliko bi slucajno zavrsili 1. na tabeli i ici?
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Pravda za flash-a!!!
- Crni gavran
- Kontakt:
Slazem se ja da je Vardo u top formi, ali razlicite su ti to pozicije, Vardo je po vokaciji vezni igrac, odnosno zadnji vezni, dok je Vrhovac klasicni centarthalf. Durmo na golu, dva beka Sivac , Arnautovic, half linija Vardo, Isakovic, Vrhovac....to ti je beton odbrana, sto se toga tice to bi bila dobra formacija i za premijer lige. U napadu Durmis fenomenalan, Sijerkic se mnogo trudi, trud se uvijek isplati, tu je i Besim Kolic koji isto tako moze mnogo napredovati. Ali Medjuseljac malo da poradi na fizickoj snazi, tehniku vec ima odlicnu... Vezni red Salkic i Zuna, mozda bi nam trebala dvojica veznih kvalitetnijih igraca, ali tu je Duvnjak da odredjuje ko sta i gdje. Nije moje da pametujem. Nesto se pricalo ranije da bi se i Libe vratio, njegovo iskustvo bi dobro dosli Durmi. Vidim onaj golman Mosevca Kaknjo, odlican je, da li je nas iz Zenice?denisov je napisao/la: ↑22 okt 2022, 00:48Kakav Vrhovac kad je Vardo u top formiCrni gavran je napisao/la: ↑22 okt 2022, 00:17Sta je ovo ba, svi jos pricaju o KUP-u![]()
![]()
![]()
. Moscanicu niko ne spominje, ne bi zelio da nam se to razbije o glavu. Lijepo je u KUP-u , eleminisati jedno Sarajevo, ali ne uci sljedece sezone u 1.federalnu ligu bi znacilo gotovo sigurno raspad ove ekipe, odnosno odlazak nekih od igraca u druge klubove.
Protiv Moscanice, ozbiljno jako bez potcjenjivanja, bilo bi dobro da dodje raje malo vise nego sto je do sada bilo. Ovih 5 zadnjih utakmica do kraja MORAMO DOBITI. Protiv Unisa u Vogosci 15.kolo bice jako teska utakmica. Podsjecam protiv Moscanice prosle godine pod reflektorima teskom mukom 1:0.
Mislim da Isakovic mora imati pomoc od jos jednog iskusnog igraca,ne moze covjek sve sam stizati, Vrhovac bi nam bio idealan, koliko sam cuo sad igra negdje u Sloveniji, koliko je realno da ga dovedemo ne znam, ali sigurno bi nam super dosao. Ja vjerujem da ce leci pare od presude, da ce se racun deblokirati, pa tako da ce te stvari oko pojacanja ici lakse. Sad nebi volio da se stvaraju razlike u klubu, pa da se izdvajaju igraci po platama. Mozda bi mogli dovesti nekog stopera mladjeg ali kvalitetnog i iz nase lige.
Sto se KUP-a tice, volio bih da izvucemo Zelju i to da se igra prva na Bilinom Polju. Prije Zeljo nego Velez, jer mislim da bi stadion bio pun kao reprezentacija da igra.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- Crni gavran
- Kontakt:
Evo sad sam provjerio, Hanan Kaknjo, 2000.g. iz Zenice jeCrni gavran je napisao/la: ↑22 okt 2022, 14:05Slazem se ja da je Vardo u top formi, ali razlicite su ti to pozicije, Vardo je po vokaciji vezni igrac, odnosno zadnji vezni, dok je Vrhovac klasicni centarthalf. Durmo na golu, dva beka Sivac , Arnautovic, half linija Vardo, Isakovic, Vrhovac....to ti je beton odbrana, sto se toga tice to bi bila dobra formacija i za premijer lige. U napadu Durmis fenomenalan, Sijerkic se mnogo trudi, trud se uvijek isplati, tu je i Besim Kolic koji isto tako moze mnogo napredovati. Ali Medjuseljac malo da poradi na fizickoj snazi, tehniku vec ima odlicnu... Vezni red Salkic i Zuna, mozda bi nam trebala dvojica veznih kvalitetnijih igraca, ali tu je Duvnjak da odredjuje ko sta i gdje. Nije moje da pametujem. Nesto se pricalo ranije da bi se i Libe vratio, njegovo iskustvo bi dobro dosli Durmi. Vidim onaj golman Mosevca Kaknjo, odlican je, da li je nas iz Zenice?denisov je napisao/la: ↑22 okt 2022, 00:48Kakav Vrhovac kad je Vardo u top formiCrni gavran je napisao/la: ↑22 okt 2022, 00:17Sta je ovo ba, svi jos pricaju o KUP-u![]()
![]()
![]()
. Moscanicu niko ne spominje, ne bi zelio da nam se to razbije o glavu. Lijepo je u KUP-u , eleminisati jedno Sarajevo, ali ne uci sljedece sezone u 1.federalnu ligu bi znacilo gotovo sigurno raspad ove ekipe, odnosno odlazak nekih od igraca u druge klubove.
Protiv Moscanice, ozbiljno jako bez potcjenjivanja, bilo bi dobro da dodje raje malo vise nego sto je do sada bilo. Ovih 5 zadnjih utakmica do kraja MORAMO DOBITI. Protiv Unisa u Vogosci 15.kolo bice jako teska utakmica. Podsjecam protiv Moscanice prosle godine pod reflektorima teskom mukom 1:0.
Mislim da Isakovic mora imati pomoc od jos jednog iskusnog igraca,ne moze covjek sve sam stizati, Vrhovac bi nam bio idealan, koliko sam cuo sad igra negdje u Sloveniji, koliko je realno da ga dovedemo ne znam, ali sigurno bi nam super dosao. Ja vjerujem da ce leci pare od presude, da ce se racun deblokirati, pa tako da ce te stvari oko pojacanja ici lakse. Sad nebi volio da se stvaraju razlike u klubu, pa da se izdvajaju igraci po platama. Mozda bi mogli dovesti nekog stopera mladjeg ali kvalitetnog i iz nase lige.
Sto se KUP-a tice, volio bih da izvucemo Zelju i to da se igra prva na Bilinom Polju. Prije Zeljo nego Velez, jer mislim da bi stadion bio pun kao reprezentacija da igra.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Kaknjo je bio na probi u Čeliku kad je Skočibušić bio trener.Crni gavran je napisao/la: ↑22 okt 2022, 14:14Evo sad sam provjerio, Hanan Kaknjo, 2000.g. iz Zenice jeCrni gavran je napisao/la: ↑22 okt 2022, 14:05Slazem se ja da je Vardo u top formi, ali razlicite su ti to pozicije, Vardo je po vokaciji vezni igrac, odnosno zadnji vezni, dok je Vrhovac klasicni centarthalf. Durmo na golu, dva beka Sivac , Arnautovic, half linija Vardo, Isakovic, Vrhovac....to ti je beton odbrana, sto se toga tice to bi bila dobra formacija i za premijer lige. U napadu Durmis fenomenalan, Sijerkic se mnogo trudi, trud se uvijek isplati, tu je i Besim Kolic koji isto tako moze mnogo napredovati. Ali Medjuseljac malo da poradi na fizickoj snazi, tehniku vec ima odlicnu... Vezni red Salkic i Zuna, mozda bi nam trebala dvojica veznih kvalitetnijih igraca, ali tu je Duvnjak da odredjuje ko sta i gdje. Nije moje da pametujem. Nesto se pricalo ranije da bi se i Libe vratio, njegovo iskustvo bi dobro dosli Durmi. Vidim onaj golman Mosevca Kaknjo, odlican je, da li je nas iz Zenice?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- Crni gavran
- Kontakt:
Jeste , dosao je kod nas iz VIS Kosova. A presao je nasu skolu. Imao je neku povredu, ali super brani. Bas sam ga pratio ovdje kad je branio protiv nas, spasio ih je tezeg poraza. Zuna i Salkic su odlicni, ali tek su se oporavili od povrede. Sa dva jaka vezna igraca, jedan centarhalf, mi bi mogli imati jako perspektivan tim.Convicts je napisao/la: ↑22 okt 2022, 14:15Kaknjo je bio na probi u Čeliku kad je Skočibušić bio trener.Crni gavran je napisao/la: ↑22 okt 2022, 14:14Evo sad sam provjerio, Hanan Kaknjo, 2000.g. iz Zenice jeCrni gavran je napisao/la: ↑22 okt 2022, 14:05
Slazem se ja da je Vardo u top formi, ali razlicite su ti to pozicije, Vardo je po vokaciji vezni igrac, odnosno zadnji vezni, dok je Vrhovac klasicni centarthalf. Durmo na golu, dva beka Sivac , Arnautovic, half linija Vardo, Isakovic, Vrhovac....to ti je beton odbrana, sto se toga tice to bi bila dobra formacija i za premijer lige. U napadu Durmis fenomenalan, Sijerkic se mnogo trudi, trud se uvijek isplati, tu je i Besim Kolic koji isto tako moze mnogo napredovati. Ali Medjuseljac malo da poradi na fizickoj snazi, tehniku vec ima odlicnu... Vezni red Salkic i Zuna, mozda bi nam trebala dvojica veznih kvalitetnijih igraca, ali tu je Duvnjak da odredjuje ko sta i gdje. Nije moje da pametujem. Nesto se pricalo ranije da bi se i Libe vratio, njegovo iskustvo bi dobro dosli Durmi. Vidim onaj golman Mosevca Kaknjo, odlican je, da li je nas iz Zenice?
Re: NK Čelik Zenica
Mene cudi, kad neko pomene koji nasi igraci su igrali premier ligu, svi spominju samo Isakovica i Karica. Ja koliko se sjecam i Vardo je igrao, kao i Zuna.
A sta je sa onim malim Cickom? Na transfermarketu pise penzionisao se??? Sa 21 godinom?
A sta je sa onim malim Cickom? Na transfermarketu pise penzionisao se??? Sa 21 godinom?
Plus Mehić i Salčinović
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Da da i Mehic, znam da sam vise nabrojao, al kontam necu Salcinovica stavljati na spisak

Čičak nije bas sretan napustio klub, tako da mislim da od njega nema nista vise
Pretpostavljam da ga vise nema u Celiku, samo cudno mi da je odustao od fudbala, ako je info tacan.
Cicak je digo ruke od fudbala. Kod Skocibusica nije imo mjesta, pa je otiso u Rudar Kakanj, ali se ni tamo nije naigro. Skonto je da nema hljeba od potucanja po nizim ligama i to je to.. Momka znam licno.
Bosna - Usora 2:0
Krivaja - Kolina 0:1
Ako mislimo biti 1. sutra samo pobjeda dolazi u obzir.
Krivaja - Kolina 0:1
Ako mislimo biti 1. sutra samo pobjeda dolazi u obzir.
Jel moguce da ova Kolina ne moze kiksat Bog te dragi, ne vjerujem et...
Ma kiksat će kad tad...
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Imamo s njima igrati dvije tekme, sto znaci mozemo ih stici i da nam 6 bodova bjeze, odnosno hocu reci da je sve do nas. 

Šta je s onim Arminom Šarićem,što je došao iz Sarajeva. Ima 21 godinu, krilo. Il je on došao i odmah zaradio težu povredu.
Znam da je bio među pojačanjima Mehić, Šijerkić i još neki, ali nema ga nikako. Ne znam ko je Begić, igrao je u pripremnim utakmicama.
Kovač (bek) se poslije povrede vratio, ali nikako da ubiljezi minute. Nije valjda lošiji od Šehića
Znam da je bio među pojačanjima Mehić, Šijerkić i još neki, ali nema ga nikako. Ne znam ko je Begić, igrao je u pripremnim utakmicama.
Kovač (bek) se poslije povrede vratio, ali nikako da ubiljezi minute. Nije valjda lošiji od Šehića
- jedandevetcetripet
- Kontakt:
Kovač je otisao iz Čelika u Romari ja mislimBandit88 je napisao/la: ↑22 okt 2022, 17:23Šta je s onim Arminom Šarićem,što je došao iz Sarajeva. Ima 21 godinu, krilo. Il je on došao i odmah zaradio težu povredu.
Ko nas mrzi treba znati da ovo nase ludilo nikad nece stati! 1988-1945
Šarić se oporavlja, Begić igra za juniore Čelika, Kovač otišao u NK Romari.Bandit88 je napisao/la: ↑22 okt 2022, 17:23Šta je s onim Arminom Šarićem,što je došao iz Sarajeva. Ima 21 godinu, krilo. Il je on došao i odmah zaradio težu povredu.
Jest Tarik, a Selmir Kovač, skoro redovno je u zapisniku, al bez minutajedandevetcetripet je napisao/la: ↑22 okt 2022, 17:30Kovač je otisao iz Čelika u Romari ja mislimBandit88 je napisao/la: ↑22 okt 2022, 17:23Šta je s onim Arminom Šarićem,što je došao iz Sarajeva. Ima 21 godinu, krilo. Il je on došao i odmah zaradio težu povredu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.