Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Po naslovu na portalu ja mislio dao jedno 25 poena. Kakvi bi tek trebali natpisi da glase za ovog Marcusa Howarda iz Baskonije i njegovoj dominaciji. Na šta je spala košarka da igrač utakmice, ako i jeste, bude sa 13 poena.
U ovom Madridu, neće davati puno 25 koševa, jer ovaj Madrid je nešto neviđeni u Evropi, još su doveli igrača iz Betisa koji je bio drugi strijelac lige iza Muse, iz tebe izlazi hejt.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Prvi strijelac ekipe bio, nebitno imao 2-5-13-35, najvise je dao u Realu
Sta frajeru smeta,samo sto su napisali da je vodio Real do pobjede sto i jest

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
sarma jos uvijek jede gofna, koji pacenik u pm:-)
Vodio Real do pobjede je naslov koji je tendenciozan, Sada ako vi tako to doživljate onda ok. Voditi do pobjede znači da netko dominira utakmicom i u svojoj ekipi, da je prva violina, da daje preko 20 poena, da se to osjeti na terenu, kao što se to osjećalo kad je recimo igrao Dražen ili Galis i slični igrači. Koliko smo jadni ili koliko nam je jadan sport zadovoljavamo se i izdanjima igrača koji je jedan od mnogih ili istih u ekipi i to proglašavamo dominacijom ili da je 'vodio' nekoga za nešto, možda babina za onu stvar, pošto vrijeđa ničim izazvan.
Dobar danas..bez mnogo forsiranja opet uz Decka najbolji.
Oj Sarmice dobar li si

Zadnja izmjena: emir18, dana/u 22 okt 2022, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Neprijatno postaje.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Sarmice drzi se serija jer su ti preporuke odlicne, a za pljuvanje muse sacekaj neku bas losu partiju
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Treba biti realan, prerano je otišao u Real. Jednom riječju prerano za euroligasa.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Shategabri
- Kontakt:
Komrntarisati partiju u stilu nije dao 25 poena... Treba se pogledati utakmica.
Dosad što je odigrao za Real, jedna od boljih utakmica.
Dosad što je odigrao za Real, jedna od boljih utakmica.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
O cemu se ovdje pise Boze dragi, ko je dao vise od 13 poena u Realu ?
-
- Kontakt:
Chus ide u kontru sa današnjom košarkom , svaka mi čast za to !!!
U doba šutiranja trojki na silu , forsira centra koji nije napadački talentovan
U doba šutiranja trojki na silu , forsira centra koji nije napadački talentovan

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Džanan Musa, dečko me je oduševio na sve moguće načine – košarkaški već neko vreme pokazuje koliki talenat poseduje i na putu je da postane as, a u komunikaciji van terena srdačan i spreman da izađe u susret, i da ponudi fine i zanimljive odgovore, što je nama novinarima posebno važno.
Srećan je i zadovoljan, to se vidi, i tu energiju emituje prema spolja. Nije ga poremetila ni krajnje bespotrebna i ničim izazvana psovka u prvom poluvremenu. “Šta bi čoveku”, smejao se Džanan posle, “I ja mu priđem na poluvremenu, on kao ‘care’ itd”.
Saša Ozmo o Džananu

Srećan je i zadovoljan, to se vidi, i tu energiju emituje prema spolja. Nije ga poremetila ni krajnje bespotrebna i ničim izazvana psovka u prvom poluvremenu. “Šta bi čoveku”, smejao se Džanan posle, “I ja mu priđem na poluvremenu, on kao ‘care’ itd”.
Saša Ozmo o Džananu

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ne kontate, ja sam kritikovao tendencizan naslov i pisanje. Niko sa 13 poena ne vodi tim do pobjede. Do pobjede se vodi kada si nadmočan u odnosu na ostatak tima. Sutra ako se vrati u NBA, bit će naslov kada da 4 poena u garbage time da je vodio neki tim do pobjede.
Pa ako je ta 4 poena dao u zadnjem minutu i sa rezultata 81:84 odveo do pobjede 85:84. Nema tu puno pametovanja., vodio je neki tim do pobjede logicno.Sarmica je napisao/la: ↑23 okt 2022, 12:27Ne kontate, ja sam kritikovao tendencizan naslov i pisanje. Niko sa 13 poena ne vodi tim do pobjede. Do pobjede se vodi kada si nadmočan u odnosu na ostatak tima. Sutra ako se vrati u NBA, bit će naslov kada da 4 poena u garbage time da je vodio neki tim do pobjede.
Tim do pobjede se vodi i sa 3 suta, 2 akcije...broj postignutih poena nista ne govori ako nisu od rezultatskog znacaja.
Ne lupetajhz1987 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 14:44Pa ako je ta 4 poena dao u zadnjem minutu i sa rezultata 81:84 odveo do pobjede 85:84. Nema tu puno pametovanja., vodio je neki tim do pobjede logicno.Sarmica je napisao/la: ↑23 okt 2022, 12:27Ne kontate, ja sam kritikovao tendencizan naslov i pisanje. Niko sa 13 poena ne vodi tim do pobjede. Do pobjede se vodi kada si nadmočan u odnosu na ostatak tima. Sutra ako se vrati u NBA, bit će naslov kada da 4 poena u garbage time da je vodio neki tim do pobjede.
Tim do pobjede se vodi i sa 3 suta, 2 akcije...broj postignutih poena nista ne govori ako nisu od rezultatskog znacaja.
daj ne odgovarajte mu vise pls da ga ne citamo:-)
Trenutno korisnika/ca: al87, CAGarfia, DjaniTarik i 44 gosta.