FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Djokan jeste radilica i zahvalan igrac ali kakav on i kapitenska traka, treba imati te odlike..
U nasoj ligi je postao trend davati kapitenske mladjim igracima ne bil se prodali kako (tc-nukic, sloboda-beganovic, fks-djokan), naravno sistemske greske.
Kapiten ne smije da se gasi na terenu, kapiten mora imati autoritet za drzati svlacionicu na okupu, njegova treba biti zadnja, znaci ili podrzis igraca nakon nekog poteza ili mu samar opalis, a ne da dizes ruke i da yebes svoje igrace na sred terena, a ti najgori.
Kapiten je tatko, kapiten je velkoski u svoje vrijeme ko i ahmet u svoje vrijeme. Ovo je sad sve goli khurac ukljucujuci suljica i ahmeta.
Kapiten opravdava postupke svojih kolega a ne tusi ih dodatno, kapiten svoj karton treba da zasluzi a ne da izyebe ekipu dizanjem ruku i pricanjem sudiji.
U nasoj ligi je postao trend davati kapitenske mladjim igracima ne bil se prodali kako (tc-nukic, sloboda-beganovic, fks-djokan), naravno sistemske greske.
Kapiten ne smije da se gasi na terenu, kapiten mora imati autoritet za drzati svlacionicu na okupu, njegova treba biti zadnja, znaci ili podrzis igraca nakon nekog poteza ili mu samar opalis, a ne da dizes ruke i da yebes svoje igrace na sred terena, a ti najgori.
Kapiten je tatko, kapiten je velkoski u svoje vrijeme ko i ahmet u svoje vrijeme. Ovo je sad sve goli khurac ukljucujuci suljica i ahmeta.
Kapiten opravdava postupke svojih kolega a ne tusi ih dodatno, kapiten svoj karton treba da zasluzi a ne da izyebe ekipu dizanjem ruku i pricanjem sudiji.
NEMA NAZAD
Odavno nije niko ništa pametnije napisao, a Hadžibegić je poznati ublehaš i neko koga interesuju samo pare, jer je cicija i puno ih voli.miky_hz je napisao/la: ↑21 okt 2022, 00:00Ovaj Hadzibegic 20 godina pametuje sa strane,uvijek komentariše nešto,velika ljubav ovo ono a nikad da šta konkretno urade,eto nudio im se posao i prije Dudica al neka ljepše je pametovat i filozofirat 20 godina iz Francuske.Pa Cala je za ove sve Sarajevo znaci Cali spomenik uraditi na sred Koševa kad vidim i slusam ove seratore iz njegove generacije,ove govornike bi odje.bo jednom za sva vremena.Nešto ala Baždarevic u Želji bla bla bla bla,kad im ponudiš da riješe to ma neka nemoj nas ima tu drugih,cekamo mi nešta vamo znas,a po 10 godina posla nemogu naci,al eto mi smo fol tu uvijek. – Nije tajna da su novi vlasnici Sarajeva sjedili s nama, nekadašnjim igračima bordo tima, barem desetak puta, a konkretno meni i Safetu Sušiću su nudili i trenersku poziciju što smo mi odbili. I drugim su kolegama nudili neke druge pozicije i po pitanju toga su bili korektni. Mi bivši igrači smo uvijek na raspolaganju Sarajevu. Međutim, već imaju tu kolege koje su na mjestu i koji su bili izbor Uprave. Naravno, mi smo uvijek tu i uvijek će Sarajevo biti dio nas, ističe Hadžibegić.![]()
Ama jeste, igrao je za Želju gdje nije bio standardan
Raja ima li slika sa Koševa dokle su radovi?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
djelic atmosfere sa predstavljanja naseg trenera
Od kad pratim klub Faruk istu prica prica a raja i dalje padaju na to.miky_hz je napisao/la: ↑21 okt 2022, 00:00Ovaj Hadzibegic 20 godina pametuje sa strane,uvijek komentariše nešto,velika ljubav ovo ono a nikad da šta konkretno urade,eto nudio im se posao i prije Dudica al neka ljepše je pametovat i filozofirat 20 godina iz Francuske.Pa Cala je za ove sve Sarajevo znaci Cali spomenik uraditi na sred Koševa kad vidim i slusam ove seratore iz njegove generacije,ove govornike bi odje.bo jednom za sva vremena.Nešto ala Baždarevic u Želji bla bla bla bla,kad im ponudiš da riješe to ma neka nemoj nas ima tu drugih,cekamo mi nešta vamo znas,a po 10 godina posla nemogu naci,al eto mi smo fol tu uvijek. – Nije tajna da su novi vlasnici Sarajeva sjedili s nama, nekadašnjim igračima bordo tima, barem desetak puta, a konkretno meni i Safetu Sušiću su nudili i trenersku poziciju što smo mi odbili. I drugim su kolegama nudili neke druge pozicije i po pitanju toga su bili korektni. Mi bivši igrači smo uvijek na raspolaganju Sarajevu. Međutim, već imaju tu kolege koje su na mjestu i koji su bili izbor Uprave. Naravno, mi smo uvijek tu i uvijek će Sarajevo biti dio nas, ističe Hadžibegić.![]()
Ne znam ni zasto se bas on uvijek ovoliko forsira kako medju rajom tako i u medijima.
Slavisa jos i gori nikad nista nije radio al se uvijek gura nekako da uleti u klub...
Jedan je Cala a ovo ostalo sve moze manje vise u isti kos.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Nemojte svega vam njega vise svaki put spominjati
Kakav crni Akrapovic,ne bi se 2 mjeseca zadrzao,a odrao bi nas sto se tice plate.Nikakav upgrarde u odnosu na prethodna 3,bas nista specijalno
Trener koji dodje mora dobro poznavati ligu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma znao je nasu ligu i Dudic i to vrlo dobro pa etoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 okt 2022, 17:40Nemojte svega vam njega vise svaki put spominjati
Kakav crni Akrapovic,ne bi se 2 mjeseca zadrzao,a odrao bi nas sto se tice plate.Nikakav upgrarde u odnosu na prethodna 3,bas nista specijalno
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Bolje da nije nikad ni cuo za ovu ligu a ne da je poznajeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 okt 2022, 17:40Nemojte svega vam njega vise svaki put spominjati
Ko god dodje a zna pricat "naski" nikakav pomak sa njim.
Samo stranac koji nece imati pardona ako neko se krene kofrcit da ga posalje na tribine
Poslije Kodre je Sablic 'najnormalniji' I najkorektniji od svih ovih bio. Jel bio najstrucniji i najbolji ne znam.
Kodru teško mogu prežaliti.
Kodru teško mogu prežaliti.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Daleko najstručniji i najbolji. Pa niko drugi nije crtao po terenu zone na terenu na kojima se moraju kretati da bi im objasnio sistem i taktiku. Problem je što je imao nedorasle igrače za Sarajevo, a pogotovo što nije imao izbalansiranu ekipu u kojoj ima 4 desna beka, 1 lijevog, 3 polušpica, niti jedno krilo.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ahmet nikad nije mogo bit kapiten jer covjek je blag kucna varijanta..
Spahic zukic dedic jajalo dzemo smjecanin
Ja nevidim igraca u ovom FK SARAJEVO DA moze bit kapiten..
Sve nesto njezno nekvalitetno kucna varijanta. Djokanovic je mehak njemu da ahmet opsuje seztru zenu mater on bi samo plako
Suljica se niko ne boji ni fulizicki ni psihicki glas ko u krepalog pileta
Ikic jedini sto ima izgled za kapitena
Al sve kad uzmes najbolja opcija je SEHINOVIC, golman je neucestvuje u igri daleko je od desavanja ako ga ponese trener ima vremena da ga smiri ili suigraci..
Kvalitetan je nije blesav ko ona prevara iz zenice (belmin)
Spahic zukic dedic jajalo dzemo smjecanin
Ja nevidim igraca u ovom FK SARAJEVO DA moze bit kapiten..
Sve nesto njezno nekvalitetno kucna varijanta. Djokanovic je mehak njemu da ahmet opsuje seztru zenu mater on bi samo plako
Suljica se niko ne boji ni fulizicki ni psihicki glas ko u krepalog pileta
Ikic jedini sto ima izgled za kapitena
Al sve kad uzmes najbolja opcija je SEHINOVIC, golman je neucestvuje u igri daleko je od desavanja ako ga ponese trener ima vremena da ga smiri ili suigraci..
Kvalitetan je nije blesav ko ona prevara iz zenice (belmin)
U našoj ligi definitivno ne mozemo tražiti novog trenera.
Jakirević je jednom dao intervju, gdje je pričao kako je krenuo od trenera u pionirima i polahko se pomjerao prema mjestu prvog trenera. Učio je od početka kako biti pedagog u svlačionici, pa kasnije sazrijevao.
Svi eksperimenti sa strancima u našoj ligi su bili itekako pogresni, i otuda veliki strah prema stranom treneru. Za Lalatovića se znalo da je divljak i da moze biti najbolji ili najgori, jer jednostavno sistema nema.
Mi moramo tražiti trenera koji se neće učiti na našoj ekipi, koji ima iskustvo rada u više klubova, koji ne živi od stare slave (Ješić), koji nije napravio jedan senzacionalan rezultat u jednoj ekipi (Vasoski).
Malo kvalitetniji BiH treneri koji znaju progovorit su Bašić i Nalić, i oba su kamikaza stručnjaci sa kojim znas da ces ponovno biti ili najbolji ili najgori u ligi sto je veliki rizik, i zbog toga sam siguran da bi stranac trebao biti novi trener.
Dovesti pored njega nekog ambicioznog domaćeg trenera, o Hasancicu sam čuo mnogo dobrih stvari od jednog našeg bivseg juniora, i mislim da bi uz nekog dobrog trenera mogao biti spreman za nekoliko godina preuzet i prvi tim.
Jakirević je jednom dao intervju, gdje je pričao kako je krenuo od trenera u pionirima i polahko se pomjerao prema mjestu prvog trenera. Učio je od početka kako biti pedagog u svlačionici, pa kasnije sazrijevao.
Svi eksperimenti sa strancima u našoj ligi su bili itekako pogresni, i otuda veliki strah prema stranom treneru. Za Lalatovića se znalo da je divljak i da moze biti najbolji ili najgori, jer jednostavno sistema nema.
Mi moramo tražiti trenera koji se neće učiti na našoj ekipi, koji ima iskustvo rada u više klubova, koji ne živi od stare slave (Ješić), koji nije napravio jedan senzacionalan rezultat u jednoj ekipi (Vasoski).
Malo kvalitetniji BiH treneri koji znaju progovorit su Bašić i Nalić, i oba su kamikaza stručnjaci sa kojim znas da ces ponovno biti ili najbolji ili najgori u ligi sto je veliki rizik, i zbog toga sam siguran da bi stranac trebao biti novi trener.
Dovesti pored njega nekog ambicioznog domaćeg trenera, o Hasancicu sam čuo mnogo dobrih stvari od jednog našeg bivseg juniora, i mislim da bi uz nekog dobrog trenera mogao biti spreman za nekoliko godina preuzet i prvi tim.
Samo Meho Kodro dolazi u obzir.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Vasoski je najstrucniji od zadnjih 10 treneraNisamInSajder je napisao/la: ↑21 okt 2022, 19:33Daleko najstručniji i najbolji. Pa niko drugi nije crtao po terenu zone na terenu na kojima se moraju kretati da bi im objasnio sistem i taktiku. Problem je što je imao nedorasle igrače za Sarajevo, a pogotovo što nije imao izbalansiranu ekipu u kojoj ima 4 desna beka, 1 lijevog, 3 polušpica, niti jedno krilo.
NEMA NAZAD
Dovoljno da ti kažem da je trener sa najviše osvojenih bodova ikad.
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Najbolje da niko ne bude trener, neka se sami igrači treniraju i neka igraju kako hoće.
Ma pusti gluposti. Nikad niko stručniji nas nije vodio nego Kodro. Drugo je što je on zadovoljan svojim životom pa se ne pegla puno sa fudbalom.
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆