FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Ko visoko leti nisko pada.... to se baš desilo nama navijačima. U nekom momentu smo umislili da smo top ekipa.
Sad kad su nas vratili na fabričke postavke trebamo po mom mišljenju dostojanstveno ispratiti ostatak prvenstva. I sam sam uprkos iskustvu životnom revoltiran napisao par tekstova onako na prvu.
Da može bolje bilo bi bolje ovako moramo sačekati prirodan slijed događaja pa da vidimo..Azmira su otjerali iz Slobode što su htjeli da on daje novce a da drugi odlučuju. I sad je slično....on finansira a mi bi da mijenjamo bekove i td.
Ne ide to baš tako
Sad kad su nas vratili na fabričke postavke trebamo po mom mišljenju dostojanstveno ispratiti ostatak prvenstva. I sam sam uprkos iskustvu životnom revoltiran napisao par tekstova onako na prvu.
Da može bolje bilo bi bolje ovako moramo sačekati prirodan slijed događaja pa da vidimo..Azmira su otjerali iz Slobode što su htjeli da on daje novce a da drugi odlučuju. I sad je slično....on finansira a mi bi da mijenjamo bekove i td.
Ne ide to baš tako
-
- Kontakt:
Mi iznosimo svoja zapazanja, svoje kritike. Niko ovdje ne baca drvlje i kamenje zato sto ima Nesto protiv nekoga, vec naprotiv sto volimo i ljubomorno cuvamo svoj klub i boje. Svakako da nakon poraza dolaze kritike, ali moramo biti svjesni i realni da je domet ove ekipe 4-6 mjesta.Beledija je napisao/la: ↑17 okt 2022, 16:40Ko visoko leti nisko pada.... to se baš desilo nama navijačima. U nekom momentu smo umislili da smo top ekipa.
Ne ide to baš tako
Tuzla City / Sloga Simin Han
Bez obzira na kratak roster ova ekipa je pokazala da može biti među prve tri. Realno Zrinjski je jedino jači i Sarajevo po imenima ali smo od njih uzeli šest bodova. Problem je što igramo toplo - hladno. Sramota je da nam Igman uzme šest bodova i to je ono sto nas nervira. Druga je stvar ako nam je rečeno da ne možemo biti među prve tri ekipe. Hajmo onda ganjat KUP pa preko njega izboriti Evropu.elvirbaljic je napisao/la: ↑17 okt 2022, 17:42Mi iznosimo svoja zapazanja, svoje kritike. Niko ovdje ne baca drvlje i kamenje zato sto ima Nesto protiv nekoga, vec naprotiv sto volimo i ljubomorno cuvamo svoj klub i boje. Svakako da nakon poraza dolaze kritike, ali moramo biti svjesni i realni da je domet ove ekipe 4-6 mjesta.Beledija je napisao/la: ↑17 okt 2022, 16:40Ko visoko leti nisko pada.... to se baš desilo nama navijačima. U nekom momentu smo umislili da smo top ekipa.
Ne ide to baš tako
-
- Kontakt:
Sutra jedna ubjedljiva pobjeda protiv bivšeg prvaka države da se malo podigne moral i samopouzdanje.
Sramota bi bilo da tako ne bude. Modrica je posljednja u ligu RS na tabeli.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 okt 2022, 19:20Sutra jedna ubjedljiva pobjeda protiv bivšeg prvaka države da se malo podigne moral i samopouzdanje.
-
- Kontakt:
Da se podigne moral i jurisa na tituluhusrefbeg je napisao/la: ↑18 okt 2022, 20:25Sramota bi bilo da tako ne bude. Modrica je posljednja u ligu RS na tabeli.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 okt 2022, 19:20Sutra jedna ubjedljiva pobjeda protiv bivšeg prvaka države da se malo podigne moral i samopouzdanje.
Ne treba se previše trosit ako ne bude nužde. Sačuvati ekipu za Slobodu.Pozitivanstav je napisao/la: ↑18 okt 2022, 20:32Da se podigne moral i jurisa na tituluhusrefbeg je napisao/la: ↑18 okt 2022, 20:25Sramota bi bilo da tako ne bude. Modrica je posljednja u ligu RS na tabeli.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 okt 2022, 19:20Sutra jedna ubjedljiva pobjeda protiv bivšeg prvaka države da se malo podigne moral i samopouzdanje.![]()
-
- Kontakt:
Ja zadovoljan prolaskom, rezultat ne bitan. Ipak ide ubrzo novo kolo, koje donosi dosta vise znacaja. Kolo u kojem nam treba pobjeda da ne bi zgulili jos nize, a sa druge strane Sloboda koja takodje nije rahat, pa bice povuci potegni.
-
- Kontakt:
Nekim igracima se treba zahvalit,npr
Mehidic
Eleuet
Buric
Mesinovic(probat ga jos na beku)
Jos neki ali ovi su fakat losi..
Volio bih vidjet ovog golmana sta moze..
Ovaj Diaby djeluje kao ok..
Mehidic
Eleuet
Buric
Mesinovic(probat ga jos na beku)
Jos neki ali ovi su fakat losi..
Volio bih vidjet ovog golmana sta moze..
Ovaj Diaby djeluje kao ok..
-
- Kontakt:
Rutinski, bas kako pobjednička ekipa treba da igra.
I mješoviti tim kada igra mora se biti ozbiljan.
Nemas se sta cuvati u ovakvoj utakmici protiv bivšeg prvaka države radi utakmice sa nikad prvakom države.
Utakmica po utakmica, svaka ima svoj značaj.
Prolaz u kupu i protiv Modriče i protiv npr Borca isto donose.
Također 3 boda na tabeli jednako su važna protiv Sarajeva, Slobode ili Posušja. Na kraju se gleda bodovni saldo.
I mješoviti tim kada igra mora se biti ozbiljan.
Nemas se sta cuvati u ovakvoj utakmici protiv bivšeg prvaka države radi utakmice sa nikad prvakom države.
Utakmica po utakmica, svaka ima svoj značaj.
Prolaz u kupu i protiv Modriče i protiv npr Borca isto donose.
Također 3 boda na tabeli jednako su važna protiv Sarajeva, Slobode ili Posušja. Na kraju se gleda bodovni saldo.
Gledao sam samo zadnjih 15 minuta utakmice i najzanimljiviji detalj u tom periodu je bio pogodak Modriče gdje se u jednom napadu moglo vidjeti kakvi su igrači Mešinović i Mehidić.Prvo Mešinović početnički šalje kratku poprečnu loptu sa beka u sredinu kakva se ne smije dodavati ni u pionirima, a zatim Mehidić ispada, onako mlitavo ulazi u duel,gubi loptu i igrač Modriče izbija sam pred našeg golmana i rutinski postiže pogodak.Kakve igračine ! 

I ova utakmica je pokazalo kako imamo katastrofalnu i neodgovorno odbrana.
Prolaz nije bio upitan. Čestitke. Do proljeća smo u igri za kup.
-
- Kontakt:
Mehidic se trudi da bude najgori. Nemas mu zamjene, Dario ofanzivno nikakav, defanzivno srednja zalost.. Vazno je da smo prosli, a koliko smo neozbiljni pokazuje to da nam je u ekipi Buric, jos dobije i sansu.. Tugo moja, predji na drugoga, dobro mi stojimo na tabeli kakvih 5-6 panjeva imamo.
-
- Kontakt:
Prosto ne vjerujem sebi kakva selekcija igraca,da li je doista bilo tesko naci bolje od Burica i sl..elvirbaljic je napisao/la: ↑19 okt 2022, 22:50Mehidic se trudi da bude najgori. Nemas mu zamjene, Dario ofanzivno nikakav, defanzivno srednja zalost.. Vazno je da smo prosli, a koliko smo neozbiljni pokazuje to da nam je u ekipi Buric, jos dobije i sansu.. Tugo moja, predji na drugoga, dobro mi stojimo na tabeli kakvih 5-6 panjeva imamo.
Pa sve ekipe u ligi imaju bolje popunjene bekovske pozicije...Istina,5-6 bas za zahvalit se.
Ne znam zasto nema hrabrosti Jovic da stavi Mendesa koju utakmicu,proba bar jer ionako ga rezultati zezaju.
-
- Kontakt:
Igrao je Mendes juce, nije ni on neka sreca vjeruj.... Nije nama valjao ni Elvir Dufakovic, u Igmanu sad razvaljuje.. doduse on Musemicu nije valjao.Pozitivanstav je napisao/la: ↑20 okt 2022, 06:29Prosto ne vjerujem sebi kakva selekcija igraca,da li je doista bilo tesko naci bolje od Burica i sl..elvirbaljic je napisao/la: ↑19 okt 2022, 22:50Mehidic se trudi da bude najgori. Nemas mu zamjene, Dario ofanzivno nikakav, defanzivno srednja zalost.. Vazno je da smo prosli, a koliko smo neozbiljni pokazuje to da nam je u ekipi Buric, jos dobije i sansu.. Tugo moja, predji na drugoga, dobro mi stojimo na tabeli kakvih 5-6 panjeva imamo.
Pa sve ekipe u ligi imaju bolje popunjene bekovske pozicije...Istina,5-6 bas za zahvalit se.
Ne znam zasto nema hrabrosti Jovic da stavi Mendesa koju utakmicu,proba bar jer ionako ga rezultati zezaju.
-
- Kontakt:
Ili sam ja.lose vidio ili je Mesinovic igrao beka jucer à Nukic krilo.. 

-
- Kontakt:
Tezak raspored ispred nas. Utakmica sa Slobodom veoma bitna. Posle toga dva puta sa Zrinjskim, Leotar i Zeljo.. Sobzirom na igre topli hladno, ne mozes ni predvidjeti sta da ocekujemo. Zdravstveni bilten odlican, ali zato bekovska muka ide dalje. Sta staviti na bekove kad su svi u pet grama. Kako god pobjeda Imperativ, jer Sloboda ne pruza neke igre, fizicki takodje nisu jaki. Sve osim pobjede, ravno je porazu. Sa Diabijem smo u sredini (na zadnjem veznom) dobili na cvrstini, nadam se manjem broju primljenih pogodaka.
Utakmicu po utakmicu. Prva je najvažnija kako za nas tako i za njih. Jahi se trese stolica pod inperativom je pobjede ali s obzirom na kvalitet teško se to može desiti. Naš trener je također pod pritiskom. Nažalost rezultata nema i nedjeljna utakmica je na neko nacin i za Jovica presudna.elvirbaljic je napisao/la: ↑21 okt 2022, 15:38Tezak raspored ispred nas. Utakmica sa Slobodom veoma bitna. Posle toga dva puta sa Zrinjskim, Leotar i Zeljo.. Sobzirom na igre topli hladno, ne mozes ni predvidjeti sta da ocekujemo. Zdravstveni bilten odlican, ali zato bekovska muka ide dalje. Sta staviti na bekove kad su svi u pet grama. Kako god pobjeda Imperativ, jer Sloboda ne pruza neke igre, fizicki takodje nisu jaki. Sve osim pobjede, ravno je porazu. Sa Diabijem smo u sredini (na zadnjem veznom) dobili na cvrstini, nadam se manjem broju primljenih pogodaka.
-
- Kontakt:
Ma za Jovica nije presudna,ne znamo kakav je dogovor s gazdom..husrefbeg je napisao/la: ↑21 okt 2022, 17:03Utakmicu po utakmicu. Prva je najvažnija kako za nas tako i za njih. Jahi se trese stolica pod inperativom je pobjede ali s obzirom na kvalitet teško se to može desiti. Naš trener je također pod pritiskom. Nažalost rezultata nema i nedjeljna utakmica je na neko nacin i za Jovica presudna.elvirbaljic je napisao/la: ↑21 okt 2022, 15:38Tezak raspored ispred nas. Utakmica sa Slobodom veoma bitna. Posle toga dva puta sa Zrinjskim, Leotar i Zeljo.. Sobzirom na igre topli hladno, ne mozes ni predvidjeti sta da ocekujemo. Zdravstveni bilten odlican, ali zato bekovska muka ide dalje. Sta staviti na bekove kad su svi u pet grama. Kako god pobjeda Imperativ, jer Sloboda ne pruza neke igre, fizicki takodje nisu jaki. Sve osim pobjede, ravno je porazu. Sa Diabijem smo u sredini (na zadnjem veznom) dobili na cvrstini, nadam se manjem broju primljenih pogodaka.
Sumnjam u takve konstatacije..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.