FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U Posušju treba da dokažemo da smo mi Sarajevo, a ne curice na terenu. Svi u Posušje, da proslavimo rodjendan našeg velikana.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Dokazat cemo karinukupus army je napisao/la: ↑21 okt 2022, 12:44U Posušju treba da dokažemo da smo mi Sarajevo, a ne curice na terenu. Svi u Posušje, da proslavimo rodjendan našeg velikana.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Dokazat cemo im da nisu nista puno bolji od naskeli je napisao/la: ↑21 okt 2022, 12:48Dokazat cemo karinukupus army je napisao/la: ↑21 okt 2022, 12:44U Posušju treba da dokažemo da smo mi Sarajevo, a ne curice na terenu. Svi u Posušje, da proslavimo rodjendan našeg velikana.

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Od Posušja nam je popušje.
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ovu su trebali uraditi prije mjesec ipo,sad je kasno.Zukanovic je napisao/la: ↑21 okt 2022, 10:55"Horde zla" posjetile trening bordo tima: Šta su navijači zatražili od Asmira Suljića i Emira Hadžića
Poslije grobne tišine, fudbaleri Sarajeva su potvrdili da nema problema, te da ne znaju šta se desilo i da nisu bojkotovali sada već bivšeg trenera Feđu Dudića, kao što se to priča
Najvatreniji navijači FK Sarajeva, “Horde zla”, jučer su posjetili trening bordo tima, nakon sramotnog poraza u šesnaestini finala Kupa BiH od Čelika. Po dolasku u Trening kamp u stranu su sklonjeni svi koji nisu igrači bordo tima, a od kapitena Asmira Suljića je zatraženo obrazloženje u za loše rezultate.
Poslije grobne tišine, fudbaleri Sarajeva su potvrdili da nema problema, te da ne znaju šta se desilo i da nisu bojkotovali sada već bivšeg trenera Feđu Dudića, kao što se to priča. Svim prvotimcima podijeljen isprintani članak u kojem je istaknuto da je srednjoškolac (Edin Durmiš) izbacio Sarajevo iz Kupa BiH.
Od kapitena je zatraženo da članak pročita naglas, a kad je to uradio upitan je da nabroji klubove u kojima je igrao i da ujedno objasni da li se ikada desilo nešto ovako u tim klubovima.
Uslijedio je odgovor da nije, nakon čega je igračima Sarajeva poručeno da se ovakvo nešto nikada više ne smije ponoviti, te da je ovo zadnja posjeta treningu na ovakav način.
S druge strane, “Horde zla” su novom treneru Emiru Obući poželjele dobrodošlicu i sreću, a sportskom direktoru Emiru Hadžiću je rečeno da se od njega očekuje da podnese ostavku, s obzirom na to da snosi jednaku odgovornost kao i trener.
Max Allegri
Nek ostane zapisano da mi je zao sto je ovako završilo s Dudicem.
Smatram da je odlično rješenje za Sarajevo na duže staze ali jednostavno se neke stvari nisu poklopile (da se igralo na Koševu sigurno bi bila drugacija priča i više bodova, nesreća s povredama bitnih igrača, nedostatak sreće u nekim utakmicama, eto i taj bojkot koji spominjete i sl.)
Rekao bih da je u pogrešno vrijeme došao na klupu Sarajeva iako se to činilo na prvu kao pravo vrijeme.
Nadam se da ce napredovati dodatno kao trener i doći za koju godinu da popravi dojam.
Sretno mu dalje u karijeri.
Smatram da je odlično rješenje za Sarajevo na duže staze ali jednostavno se neke stvari nisu poklopile (da se igralo na Koševu sigurno bi bila drugacija priča i više bodova, nesreća s povredama bitnih igrača, nedostatak sreće u nekim utakmicama, eto i taj bojkot koji spominjete i sl.)
Rekao bih da je u pogrešno vrijeme došao na klupu Sarajeva iako se to činilo na prvu kao pravo vrijeme.
Nadam se da ce napredovati dodatno kao trener i doći za koju godinu da popravi dojam.
Sretno mu dalje u karijeri.
- Shategabri
- Kontakt:
Jes, postrojiš kapitena Suljića, saš vidjet kad se u Posušju pretvori u Rahmanovića 

Koševo Zapad
- napoleon72
- Kontakt:
Isto da zaratimo a stave Zahiragica za vrhovnog komandanta. Ko bi ga shvatio ozbiljno?Shategabri je napisao/la: ↑21 okt 2022, 14:11Jes, postrojiš kapitena Suljića, saš vidjet kad se u Posušju pretvori u Rahmanovića![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Nema Suljica u nedelju,kartoniShategabri je napisao/la: ↑21 okt 2022, 14:11Jes, postrojiš kapitena Suljića, saš vidjet kad se u Posušju pretvori u Rahmanovića![]()

Sretno Emire(Obuca)

Sahinovic,Mulalic,Drobarov,Trako,Tomasevic,Djokanovic,
Mustsfic,Ikic,Varesanovic,Avramovski,Dzafic
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Što je najgore, ja osim Merse ne vidim nekog mu.donju u ekipinapoleon72 je napisao/la: ↑21 okt 2022, 14:22Isto da zaratimo a stave Zahiragica za vrhovnog komandanta. Ko bi ga shvatio ozbiljno?Shategabri je napisao/la: ↑21 okt 2022, 14:11Jes, postrojiš kapitena Suljića, saš vidjet kad se u Posušju pretvori u Rahmanovića![]()

@NajvećaRadosti, ma ok, mislim generalno

Koševo Zapad
I sta kazu nije bilo bojkota
mamu vam j.ebem!!! Najbolje place isplaćivati svako 6m onda nemaju kad bojkotovat.

Max Allegri
- napoleon72
- Kontakt:
Ma Djokanovica. Nije neki mud.onja al momak se trudio, igrao, nema nikakvu mrlju iza sebe. Msm i Merso je taj al nije non stop na terenu...Shategabri je napisao/la: ↑21 okt 2022, 14:34Što je najgore, ja osim Merse ne vidim nekog mu.donju u ekipinapoleon72 je napisao/la: ↑21 okt 2022, 14:22Isto da zaratimo a stave Zahiragica za vrhovnog komandanta. Ko bi ga shvatio ozbiljno?Shategabri je napisao/la: ↑21 okt 2022, 14:11Jes, postrojiš kapitena Suljića, saš vidjet kad se u Posušju pretvori u Rahmanovića![]()
![]()
@NajvećaRadosti, ma ok, mislim generalno![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Valjalo bi pokusati, samo prije ocekujem neka mahalska rjesenja.
You are someone else I am still right here
To bi bilo za mene najbolje. moja dva kluba 

Slobodan je Akrapovic,sporazumni raskid u Saudijskoj Arabiji 2-1-5 skor i završena epizoda.Nije ni on neka pljacka realno,prije Saudijske toga isto raskid u Škendiji.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
kakav ba akrapovic sta vam je. Prije bi Vuleta 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Shategabri
- Kontakt:
U ovoj skupini igrača jedini on. Kažem mogao bi Ahmetović, al on je u godinama i nije prva postava. Tako da to je jasno.napoleon72 je napisao/la: ↑21 okt 2022, 14:40Ma Djokanovica. Nije neki mud.onja al momak se trudio, igrao, nema nikakvu mrlju iza sebe. Msm i Merso je taj al nije non stop na terenu...Shategabri je napisao/la: ↑21 okt 2022, 14:34Što je najgore, ja osim Merse ne vidim nekog mu.donju u ekipinapoleon72 je napisao/la: ↑21 okt 2022, 14:22
Isto da zaratimo a stave Zahiragica za vrhovnog komandanta. Ko bi ga shvatio ozbiljno?![]()
@NajvećaRadosti, ma ok, mislim generalno![]()
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.