FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
- skullcrusher
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
**** vam majku svima ko god ima svoje prste u ovom, nemoguce je da je ovo samo eto loša igra ne mo gu ce
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ma brate sta je Mirvić kriv.... Jedino je kriv sto je lično Mirvić postavio Ćelavog za SD.
Ovde je jedini krivac sportski segment. Sta radi marketing i ostali kurci palci boli me ****.
Znaci, najveci krivac ( veci i od Dudica ) sportski direktor.
On lično treba da snosi najvecu odgovornost.
Znaci, vidis da je do igraca ON treba da ****
Vidis da je do trenera ON treba da ****
Samo sto ON **** sve nas , a nista ne radi sto bi trebao.
U jednoj firmi, sportskom kolektivu i pizdi materini direktor ( sportstki ) ili maloprodaje, veleprodaje... Snosi najvecu odgovornost za loše rezultate.
Zato se na ta mjesta ( najodgovornija 100 % ) dovode kvalitetni i iskusni ljudi puni energije, elena i znanja a ne uhljube iz pripizdine Ponijera.
Kad dovedeš IME da bude SD i kada on dobije zadatke koje MORAJU da se ispoštuju tada ćeš imati i trenera, i igrače a samim tim i rezultate....
Ovde je jedini krivac sportski segment. Sta radi marketing i ostali kurci palci boli me ****.
Znaci, najveci krivac ( veci i od Dudica ) sportski direktor.
On lično treba da snosi najvecu odgovornost.
Znaci, vidis da je do igraca ON treba da ****
Vidis da je do trenera ON treba da ****
Samo sto ON **** sve nas , a nista ne radi sto bi trebao.
U jednoj firmi, sportskom kolektivu i pizdi materini direktor ( sportstki ) ili maloprodaje, veleprodaje... Snosi najvecu odgovornost za loše rezultate.
Zato se na ta mjesta ( najodgovornija 100 % ) dovode kvalitetni i iskusni ljudi puni energije, elena i znanja a ne uhljube iz pripizdine Ponijera.
Kad dovedeš IME da bude SD i kada on dobije zadatke koje MORAJU da se ispoštuju tada ćeš imati i trenera, i igrače a samim tim i rezultate....
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Treba i Mirvica otjerat pa da vidimo na sta cemo onda licit.. Komsinice ce izgledat kao Real madrid u odnosu na nas.. Igrace dovest u red a da bi se to desilo treba doci neko sa autoritetom inace djaba ti sve, i pare i "dobri" igraci ako ti isti prave probleme. Osim sto je Dudic otisao treba udarit po platama a od Dizdarevica napravit primjer, kad si glup izvoli, jedi g*vna koja si posrao. I svaki put lose izdanje na terenu kaznjavat jer imaju najbolje uslove i najbolje plate i dovedeni su kao pojacanja. I ovo bih ja radio na Ismirovom mjestu, inace valjda mu je u interesu da se ne bacaju pare uzalud.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 okt 2022, 15:41Da vidimo cega ce se sad sjetiti Mirvic i Hadzija.
Čuj nije Mirvic kriv sto ima amatere za saradnike. Pa upravo ih je on sam sebi birao. Zato ima i njegove krivice.
Sve mi znamo.
Nek nam celik bude kao onda atalanta, prekretnica, pa da nam aBd krene nabolje. Evo cipelic privremeni, ne znam kakav je ko trener, bio mi je drag ko igrac.
Sad ce utakmica u posusju pokazati jel bilo bojkota, vrijeme je da pokazu karakter i pocnu se cupati iz letargije.
Sad ce utakmica u posusju pokazati jel bilo bojkota, vrijeme je da pokazu karakter i pocnu se cupati iz letargije.
Fudbalere svakog tima na Balkanu treba preventivno tuci, cisto da znaju sta ih ceka ako se budu zaj.ebavali kao ovi nasi “fudbaleri”. Batina je iz raja izasla, a to se narocito odnosi na ove prostore.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

2 od 7 penali

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Osjecaj je da ovo nije ono Sarajevo za koje navijam citav zivot...
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Njih je sinocnje ispadanje posebno zabolilo, sad po ovom suncu se oporavljaju u nekoj od bašti na Novoj Otoci, a Hadžija u onoj bašti na krovu Ibisa.
kakva basta svi su oni gore na Bjelasnici ugodno se s.miju iz udobnosti svojih apartmana
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne bi bili nista slabiji nego sad vjeruj mi. Pa kako smo onda gurali sve ove godine prije investitora?cookiech je napisao/la: ↑20 okt 2022, 15:58Treba i Mirvica otjerat pa da vidimo na sta cemo onda licit.. Komsinice ce izgledat kao Real madrid u odnosu na nas.. Igrace dovest u red a da bi se to desilo treba doci neko sa autoritetom inace djaba ti sve, i pare i "dobri" igraci ako ti isti prave probleme. Osim sto je Dudic otisao treba udarit po platama a od Dizdarevica napravit primjer, kad si glup izvoli, jedi g*vna koja si posrao. I svaki put lose izdanje na terenu kaznjavat jer imaju najbolje uslove i najbolje plate i dovedeni su kao pojacanja. I ovo bih ja radio na Ismirovom mjestu, inace valjda mu je u interesu da se ne bacaju pare uzalud.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 okt 2022, 15:41Da vidimo cega ce se sad sjetiti Mirvic i Hadzija.
Čuj nije Mirvic kriv sto ima amatere za saradnike. Pa upravo ih je on sam sebi birao. Zato ima i njegove krivice.
Ali isto tako ovo sto nama investitori priustavaju od 2013 je blago rečeno sramota. Mislim mene bi bilo sramota kao investitora, da mi klub u ligi, gdje su plate mizerne u 10 godina 2x nije izborio cak ni Evropu, da je trenutno na 7 mjestu i jucerasnjim ispadanjem iz kupa fakticki, vec u sredini oktobra ostao brez sansi, da bilo sta osvoji. Znaci, da nemam pojma i da slabo ulazem svoje pare.
Tan je tu od početka i njemu idu zasluge sto smo sanirali sav dug. Hvala njemu na tome to je golemo, ali ne možemo se mi tu zaustaviti. Treba sad da se busamo u prsa sto nemamo dugove, dok drugi osvajajaju titule. Ne ide to tako.
Nam se pokazao mozda kao i najbolji od ovih investitora. Osvojena dupla kruna, 2x zaredom osvojili prvenstvo, trecu sezonu zaredom smo takodje poceli ubojito zavrsili polusezonu sa +9 i bez poraza. Kad smo svi kontali konacno krece dominacija u domacoj ligi na jednom paf. Preko zime otisla 2 glavna igraca, ispustili titulu i na kraju se Nam povukao skroz.
Da li je Nam upumpavao toliko novca ili je samo znao postaviti prave ljude na svoja mjesta ne znam. Ali da je do sad bio najuspjesniji to svakako.
Mirvic nas je preuzeo prije nesto jace od godinu dana i evo vec drugu sezonu zaredom bi mogli ostati bez Evrope. Do para vjerovatno nije jer nema dugova, plate idu redovno. Problem je znaci u organizaciji samog kluba. Ne zna se ni ko pije ni ko placa (dobro, placa za sad Mirvic). Okruzio se sa amaterima, uhljebima koji gledaju samo da ga sto vise izmuzu, a ne rade nista. Za to je sam kriv, jer ih je on birao, nisu sami dosli.
Da se razumijemo ne govorim ja, da bi nam bilo lakse bez investitora jer to i djete zna, da ne bi. Ali sa ovakvim investitorima necemo dogurati nigdje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ovi što laju na Mirvića ne pišite gluposti. Kojeg god su igrača tražili čovjek im je kupio. Naplaćao se silnih odšteta za raskida ugovora. Dudić i Hadžić su imali sve uslove da naprave dobru ekipu. Niko nije ni očekivao da budemo odmah šampioni ali u evropu se izaći mora. Dudić je otišao,trebalo bi i Hadžića nekako nogirati,čuo sam da ima ugovor zastalno pa ga se ne možemo tek tako riješiti.
ISTINA ZA VEDRANA!
Zar Obuća nije bio trener napadača koji su pogađali sve osim gola od kako je on postavljen na tu poziciju?
Nadati se da će imati vise uspjeha sa ekipom.
Povratkom Muse i Avramovskog mnogo toga bi se trebalo popraviti i možda mu se bas potrefi da zareda par pobjeda.
Nadati se da će imati vise uspjeha sa ekipom.
Povratkom Muse i Avramovskog mnogo toga bi se trebalo popraviti i možda mu se bas potrefi da zareda par pobjeda.
Izdržati do zimske pauze i dati Emiru odrijesene ruke, vjerujem da će znat dovest dobra i ciljana pojačanja s kojim ćemo napasti titulu.
Daj mirvicu dovedi vise Topica, čovjek se sam nudi, imao finu karijeru vjerovatno ima i veze neke u fudbalu, znanja sigurno ima. Pa čovjek napisao 60 stranica analize kluba iako nema nikakvog dodira s klubom, zato hadzija ima 60 kafa mjesecno po restoranima na račun kluba. Pustiti mu sportski dio i sigurno odraditi to kako treba, čovjek je ucio od njemaca nije od kakanjaca, dosta nam je više neznalica Ibrakovica, Hadžića, sabrina, jesica na najodgovornijoj poziciji.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Otrest će nas Posušje ko beba zveku
Ispali od trećeligaša, to samo može ovaj klub. Sve je ovo počelo sa gubitkom titule kada je prosuta prednost od 13 bodova. U klubu je već odavno sve postavljeno naopako.
Dovedeš direktoricu koja izjavi da UOPŠTE NE PRATI FUDBAL, pa to nema nigdje osim kod nas. U aprilu 2021 otjeraš Hadžića pa ga vratiš u maju 2022. Je li to nema niko drugi da može biti sportski direktor? Klub su okupirale žene iz SFK a to im je dozvolio Mirvić. Idi čovječe do Mostara neka ti ljudi koji vode Zrinjski objasne kako se upravlja fudbalskim klubom kad već nisi naučio nakon sastanka sa Mamićem.
Sav javašluk, nerad i nebriga se mogla vidjeti kada je utakmica protiv Tuzle odigrana na Bilinom umjesto na Koševu. Podsjećam da su "radovi" na travnjaku krenuli 9 augusta a da je debakl protiv Tuzle bio dan poslije, 10 augusta. Je li se to nije mogao sačekati jedan dan i odigrati utakmicu ovdje?
Dudić je sam sebe otjerao svojim glupostima ali to nije dovoljno jer klubu su potrebne radikalne promjene ako želi postati najjači u državi.
Dovedeš direktoricu koja izjavi da UOPŠTE NE PRATI FUDBAL, pa to nema nigdje osim kod nas. U aprilu 2021 otjeraš Hadžića pa ga vratiš u maju 2022. Je li to nema niko drugi da može biti sportski direktor? Klub su okupirale žene iz SFK a to im je dozvolio Mirvić. Idi čovječe do Mostara neka ti ljudi koji vode Zrinjski objasne kako se upravlja fudbalskim klubom kad već nisi naučio nakon sastanka sa Mamićem.
Sav javašluk, nerad i nebriga se mogla vidjeti kada je utakmica protiv Tuzle odigrana na Bilinom umjesto na Koševu. Podsjećam da su "radovi" na travnjaku krenuli 9 augusta a da je debakl protiv Tuzle bio dan poslije, 10 augusta. Je li se to nije mogao sačekati jedan dan i odigrati utakmicu ovdje?
Dudić je sam sebe otjerao svojim glupostima ali to nije dovoljno jer klubu su potrebne radikalne promjene ako želi postati najjači u državi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.