Sta ovaj pusta penale
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta ovaj pusta penale
Husref nije rješenje problema kojeg imaju, nego zakrpa i to loša zakrpa.Zeljo21 je napisao/la: ↑19 okt 2022, 22:46Ne vjerujem da ce Husref ikada sjesi na klupu pitara, sta su mu sve uradili..Jugjesamojedan je napisao/la: ↑19 okt 2022, 21:13na temi Sarajeva 'ladno pisu da bi prije voljeli vidjeti Dzenu nego Husrefa HAHAHAHHAHAHAHAH, ono kad "navijaci" zele lose svom klubu, nemamo vise sta pricati...
I ja bi onda vise volio vidjeti Dzenu, taman jedan kandidat za evropu manje.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Ganola1921
- Kontakt:
Sta ka'e onaj nepismeni petar6587, "sljedecih 5 ce mo pobjediti", a ono 2 zijani i remi 
Koji mentol je dudic, stavio golmana iz zenicke la masije da brani i cude se sto pusta penale 
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Covjek je auslender, trudi se i uvijek je na dispoziciji nasoj drzavi i FK Sarajevu, cesto pomaze igracima iz FK Sarajeva i stavlja im visoke cijene na Transfermarktu.
Ne treba ismijavati, treba pomoci, ja sam uvijek tu za njega, spreman sam dogovoriti Đokanoviću posudbu na zimu u Gradinu, imat ce 800KM platu i garsonjeru, nadam se da ce odgovarati ponuda??
-
Ganola1921
- Kontakt:
Uzmimo trenutak da uzivamo u nastupima Ivana Ikica i kako je on to rekao, iskoraku u njegovoj karijeri HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAH
SAMO ŠIROKI!
- Meraak1921
- Kontakt:
E ovo se zovu nerealne ambicije
Mada ja bih glasao za opstanak u ligi kad bi to bila opcija jer mislim da opstati nekako ipak mogu. Nakon dobrog prelaznog roka na zimu
" "!
1926
1926
Influencer zakljucao instagram 
Sarajevo će gotovo sigurno igrati Evropu ako se neke stvari dovedu u red, a vjerujem da hoće poslije ovog svega što se desilo u zadnje vrijeme. Prelako otpisujemo klub koji ima pare.
bošnjanin
Premalo se vjerovalo Dudicu !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Reče fudbalska neznalica isto i za Kovačevića da mu je najveći domet Rudar Kakanj..Wanderson je napisao/la: ↑19 okt 2022, 23:03Covjek je auslender, trudi se i uvijek je na dispoziciji nasoj drzavi i FK Sarajevu, cesto pomaze igracima iz FK Sarajeva i stavlja im visoke cijene na Transfermarktu.
Ne treba ismijavati, treba pomoci, ja sam uvijek tu za njega, spreman sam dogovoriti Đokanoviću posudbu na zimu u Gradinu, imat ce 800KM platu i garsonjeru, nadam se da ce odgovarati ponuda??
Glup si i mani se tih seljačkih fora
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
-
MikeEhrmantraut
- Kontakt:
Mogu razumjeti da se Mirvić razumije dobro u covid maske za sportiste, time se bavi, to ga je obogatilo, tako kažu. Ali vođenje nogometnog kluba treba da prepusti nekome ko se zapravo kuži u nogomet.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Beduin
- Kontakt:
Sta kaze pitar

Man City za sirotinju, sitnica za nasu ligu, samo 3 skauta po dunjaluku, strucan direktor i trener, jel' malo?Prvo treba novi direktor, koji voli fudbal i klub i koji ima reference da bude direktor Sarajeva. Trebaju nam skauti, jedan za Afriku, jedan za region, jedan za našu ligu. Treba nam sportski direktor koji ima ime poznato u svijetu fudbala, pa da nam na taj način pomogne u dovodjenju dobrih igrača.
Treba nam trener koji je inteligentan tip, sa karakteristikama vodje. I tek onda možeš očekivati da se napravi dobar roster i da se ide naprijed.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Blizi se derbi della hercegovina
Mislim da ce to biti sasvim drugacija utakmica od one pod bb nedavno i naravno stadion ispunjen do posljednjeg mjesta
Mislim da ce to biti sasvim drugacija utakmica od one pod bb nedavno i naravno stadion ispunjen do posljednjeg mjesta
- Shategabri
- Kontakt:
Nerealna ambicija je izlazak u Evropu?
Ekipe koja ima najveći budžet u ligi?
Koševo Zapad
Nikad i ni s kim Sarajevo nece bit kako treba. Poslozen i ostalo. Jedino da neke baš radikalne promjene se dogode a neće.
Feđa ostani!
Feđa ostani!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.