Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Ne bih ja ovo mogao trpiti da sam Musa. 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta glumi Mateo? Najbolji strijelac i sjedi na glupi. Koja glupost.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Neka neka
Kakav glup trener dan te yebo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Poraz Chusa Matea,umjesto da ti na parketu budu najbolji igraci veceras u zavrsnici ti vracas fixiranu petorku za zavrsnicu i useru te Causer i Deck koji su i kriminalno igrali kompletnu utakmicu.Jos opet nidje veze ovaj zadnji sut.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Chus Mateo bravo kretenu 

kako mi je drago zbog ovog poraza..
nije ga morao vaditi ni kod 2. licne, jedva docekao.
ovu zavrsnicu, nakon svega sta im je donio, vaditi ga zbog jednog promasaja, smijesno.
bravo Musa.
nije ga morao vaditi ni kod 2. licne, jedva docekao.
ovu zavrsnicu, nakon svega sta im je donio, vaditi ga zbog jednog promasaja, smijesno.
bravo Musa.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Poraz trenera, najbolji igrač sjedi ti na klupi. Meni ovaj Real djeluje skroz bezveze, bez ikakvog reda, samo imaju prejak roster pa im se malo ko može suprostaviti ali evo kad dođe ekipa sa glavom i repom dobije ih. Llull i Rodriguez unište skoro svaki napad, čuvaju loptu 15ak sek i tek onda krenu nešto ali opet soliranje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja nmg da shvatim da ti kao igrac RMDa dajes loptu Tavaresu kojeg su otjerali od kosa, nevezano za bilo kakav dogovor koji je ocito propao cim je lik napustio reket.
Uzas!
Soliranje Lulla, Rodrigueza, Yabuselea, Decka. Pa cak se i mrtvi Hezonja osilio gledajuci kako oni igraju, pa i on poceo solirati.
Musa je jedini timski igrac ovdje i opet najbolji strijelac.
Chuss
Uzas!
Soliranje Lulla, Rodrigueza, Yabuselea, Decka. Pa cak se i mrtvi Hezonja osilio gledajuci kako oni igraju, pa i on poceo solirati.
Musa je jedini timski igrac ovdje i opet najbolji strijelac.
Chuss

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ovaj Mateo je razvalio Barcu 3:0 u finalu ACB lige sa visokom postavom,ali iz nekog razloga apsolutno ne pokusava bar 5 minuta igrati bez klasicnog playa da vidimo na sta bi to licilo.
nisam siguran da ce chus mateo docekati kraj sezone kao trener real madrida, ali, ima srecu da ima predobar igracki kadar na raspolaganju, pa to moze prikriti njegove nedostatke, ali, kad dodje kraj sezone i playoff lige acb i eurolige, ti nedostaci bi ih mogli skupo kostati
cini mi se da je real madrid ishitreno reagovao, iako je odradio dobar posao nakon sto je pablo laso imao problem sa zdravljem
cini mi se da je real madrid ishitreno reagovao, iako je odradio dobar posao nakon sto je pablo laso imao problem sa zdravljem
U petak protiv Zvezde moraju dobiti.
Samo 14 minuta na terenu u ovako važnoj utakmici gdje ti je Musa najbolji strijelac, pojedinac.
Da je on bio los pa hajde, dala bi se razumjeti odluka trenera.
Olimpijakos, prezasluzena pobjeda i bilo bi šteta da su izgubili.
Da je on bio los pa hajde, dala bi se razumjeti odluka trenera.
Olimpijakos, prezasluzena pobjeda i bilo bi šteta da su izgubili.
Pa to je tad imalo smisla protiv Barce koja je igra sa dosta kontakta i cvrsto i u tom finalu Barca igrala skoro bez centra sa povrijedjenim Sanlijem i raspadnutim Davisom, time su neutralizali glavno oruzje kojim ih je Barca zaustavljala (prijetnja Sanlija i Davisa sutem sa poludistance i distance i izvlacenje Tavaresa iz reketa), Olympiacos bez problema moze da odgovori na takvu petorku Reala, pogotovo kad nema Hange da glumi tog pleja.
Real ima problem kad ne moze da uspostavi dominaciju u reketu sa Tavaresom i Poirierom, bilo to da protivnicka ekipa ima centarsku liniju koja moze da uspori Tavaresa ili da ima centarsku liniju koja je prijetnja za tri poena pa ih obojicu izbaci iz reketa.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Pa nisam ni rekao da trebaju igrati citavu utakmicu,nego pokusati.Siguran sam da bi bar puno cvrsce izgledali u odbrani nego kada protivnici krenu da im stavljaju dvojicu Sergia u pik pa ti Tavares stizi sto mozes.Svakako vjerujem da ce povratkom Hange pokusati nesto vise sa visokom postavom.
Ne znam kakva je politika kluba oko trenera, ali pretpostavljam da im domači treneri imaju dosta kredita, pa je teško očekivati smjenu trenera osim ako se ne desi neki jači potop u njihovoj igri i rezultatima. Real nema neku igru i ne djeluju kompaktno. Musa je odličan u svemu ovome. Lično očekujem poraz protiv Zvezde.
Dobro ba izgubili dvije tijesne zavrsnice protiv ekipa koje su favoriti da se nadju na final fouru uz Efes,to je ta ekipa koja s Realom zatvara krug cetvorke sa proslog FFa.
-
- Kontakt:
Nakon odlicne partije dolazi dva puta losa selekciia suta, pogotovu drugi sut gdje ima jos 6-7 sekundi do kraja napada kad se lomi utakmica on ko junior se zaletio da nastavi seriju i suta s 8m, logicno da ga vadi jer vidi da mu nije zreo za ove zavrsnice.
Sam pao sam se ubio, al opet odlicna suterska partija Dzanana, samo pamet u glavu.
Sam pao sam se ubio, al opet odlicna suterska partija Dzanana, samo pamet u glavu.
Napadacki ucinak top, skoro pa savrseno. Bez silovanja, forsiranja i gresaka. Jedino silovanje je bio onaj isforsiran sut i cigla, al je bio i kraj napada.
E hajmo malo o boljkama. Napadacki za cistu 10tku, ali defanzivno katastrofa, totalni propuh. Mozemo se lagati, ali koga god je sinoc cuvao, trpao ga je i protivnicki napadi su vecinom na njega isli 1 na 1. Nakon 2 faula ga je izvadio ne zbog licnih vec zbog propuha. Manje je igrao i forsirani su defanzivni igraci da odrze tu malu prednost koju su i odrzavali tokom cijelog meca. Po meni su odluke trenera bile vise nego logicne i korektne, jer je crpio od Muse maksimum napadacki, a minimum stete u odbrani zbog doziranih minuta. Slicno je bilo i sa Cornelliem. Imao je prednost, odlucio se za defanzivni odgovor u zavrsnici, Sloukas je poludio i tu je bio kraj. Zadnji napad 3sec, svi dobro markirani i tu imas pravo na 1 pas, a vrijeme za izbacivanje i isticalo. Da se ponovi zadnji 80sec, 5x bi Real priveo to kraju kako treba, a protivnik 1x...ovo su jake ekipe i crpe greske do maksimuma pretvarajuci ih u svoju korist.
Trener je po meni OK vodio utakmicu.
E hajmo malo o boljkama. Napadacki za cistu 10tku, ali defanzivno katastrofa, totalni propuh. Mozemo se lagati, ali koga god je sinoc cuvao, trpao ga je i protivnicki napadi su vecinom na njega isli 1 na 1. Nakon 2 faula ga je izvadio ne zbog licnih vec zbog propuha. Manje je igrao i forsirani su defanzivni igraci da odrze tu malu prednost koju su i odrzavali tokom cijelog meca. Po meni su odluke trenera bile vise nego logicne i korektne, jer je crpio od Muse maksimum napadacki, a minimum stete u odbrani zbog doziranih minuta. Slicno je bilo i sa Cornelliem. Imao je prednost, odlucio se za defanzivni odgovor u zavrsnici, Sloukas je poludio i tu je bio kraj. Zadnji napad 3sec, svi dobro markirani i tu imas pravo na 1 pas, a vrijeme za izbacivanje i isticalo. Da se ponovi zadnji 80sec, 5x bi Real priveo to kraju kako treba, a protivnik 1x...ovo su jake ekipe i crpe greske do maksimuma pretvarajuci ih u svoju korist.
Trener je po meni OK vodio utakmicu.
Dobar, malo odbrana škripi al napad odličan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.