FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoForza
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Emir da je htio otići rekao bi do sad, on ostaje nažalost. Učiniti sve da se sazna istina iz svlačionice, imena svih koji su bili uključeni u ovu sabotažu kao poruka narednom treneru koji mora biti dovoljno veliko ime i autoritet da nikome nikakav bojkot ne padne na pamet.
Feđa reci sve što ti je na duši, nisi jedini krivac tako da povuci i ostale sa sobom.
Feđa reci sve što ti je na duši, nisi jedini krivac tako da povuci i ostale sa sobom.
Zadnja izmjena: SarajevoForza, dana/u 19 okt 2022, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Najgore od svega sto riba od glave smrdi, a kod nas se sijece samo rep. I ako je to slucaj naravno da nista nismo dobili. Ako su velike igre u pitanju, onda nikad do uzroka necemo doci jer se taj sve pita. Sutra da ti Tuchel dodje kome se ne igra nece igrati, tako da su konci negdje visoko i daleko. Muka mi je al bas.
Pitari, uzmite stvari u svoje ruke. Ima vas pametnih, na tribini, zapadu, istoku. Kakvi investitori, samo vas glava boli vec godinama od nazovi investitora. Uvijek cete u Sarajevu imati jake sponzore iza sebe, klub je institucija u nasim okvirima i dobar budzet mozete bez problema imati. Ovako vam je samo mucenje..
Sa druge strane, bez obzira na svu nasu historiju, Sarajevo je klub koji ce ostati zapisan kao jedan od spasioca Celika. Sto slucajno (zrijeb kupa, govorim samo o posjeti), sto kroz utakmice i naknade koje placate Celiku. Hvala vam i nadam se da se ubrzo vidimo u istoj ligi u vrhu tabele.
Sa druge strane, bez obzira na svu nasu historiju, Sarajevo je klub koji ce ostati zapisan kao jedan od spasioca Celika. Sto slucajno (zrijeb kupa, govorim samo o posjeti), sto kroz utakmice i naknade koje placate Celiku. Hvala vam i nadam se da se ubrzo vidimo u istoj ligi u vrhu tabele.
Samo zbog ovakvih “igraca” bih doveo ponovno Musemica. Garantujem da bi “proigrali” jer bi im ovaj je.bao majku preventivno!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
EMIRE HADŽIĆU SMRADU! DAJ OSTAVKU PICHKETINO!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- diplomatija
- Kontakt:
Počelo je tepanje, Fele, fedja, fedjica hah
Feđa voli klub više od svih ublehaša na terenu i uprave zajedno. Imao je iste uslove i bolju podršku, manji pritisak u Veležu ali se zamjerio sa svima njima i došao nama.
Debelo se varamo ako mislimo da smo riješili probleme Feđinim odlaskom. Ova ekipa zaslužuje bojkot dok se na čistač ne iznese koji su stvarni razlozi najveće sramote od postojanja kluba.
Ja ove jadove ne planiram u živo gledati ni feninga dati, nisu zaslužili da im iko dođe dok im svima leđa ne okrenemo i ne izađu iz kluba.
Svaka čast Mersi, Musi, Đokanu i djeci što nisu ni igrali ...ovo ostalo više ni na highlightsima ne planiram gledati.
Futavci futavi!
Debelo se varamo ako mislimo da smo riješili probleme Feđinim odlaskom. Ova ekipa zaslužuje bojkot dok se na čistač ne iznese koji su stvarni razlozi najveće sramote od postojanja kluba.
Ja ove jadove ne planiram u živo gledati ni feninga dati, nisu zaslužili da im iko dođe dok im svima leđa ne okrenemo i ne izađu iz kluba.
Svaka čast Mersi, Musi, Đokanu i djeci što nisu ni igrali ...ovo ostalo više ni na highlightsima ne planiram gledati.
Futavci futavi!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ostat ce Dudicu Bilino polje u posebnom sjecanju a nece znati načisto kako da se osjeca
ovo je nesto gore od sramote
respekt Celiku al dozvoliti sebi da te izbaci treceligas..
sustinski smo igrali u najjacem sastavu sto stvar cini jos gorom
staviti lika na gol koji prica okolo na tebe...
i nekako do penala al imas malca na klupi koji je majstor za toga i ti ostavis kloca na golu
s r a m o t a
celava ubleha vodi rijec kluba koliko sam skonto oko prihvatanja ove ostavke haloooo
on treba nesto da analizira i da odlucuje nakon svega???????
Fedja je izgleda teski kloc i manje inteligentan lik prema prikazanom i zasluzeno sa svojim ahbabima leti iz kluba
medjutim treba da leti i celavi mag
treba da leti svaki igrac koji je na bilo koji nacin bojkotovao klub makar morali igrati s juniorima do kraja
PICKHA VAM MATERINA SVIMA BEZOBRAZNA
mi smo dokazali da nemamo sto se kaze muska u klubu a kad sagledas i nemamo i fizicki haman
Kodro nije sankcionisan za seljacko ponasanje
dozvoljavas da ti poluigraci vode kolo kako im se cefne
predsjednik ti glumi neki qurac preko interneta i proziva igrace umjesto da im yebe majke al ocito da nema kad kad yebe ove zene u klubu a i nas najvise sa svojim potezima
sve u svemu Dudicu se treba dati vremena bar sezonu da odradi makar 10. zavrsili
mozda smo i zasluzili ovo kad je nam 60% navijaca ovako razmisljalo do ove utakmice
ubite se invalidi svakako
ako ste bojkotovali - zato sto ste bojkotovali samo ste gore napravili
a ako niste e onda se ubijte sto ste invalidi na kvadrat
ovo je nesto gore od sramote
respekt Celiku al dozvoliti sebi da te izbaci treceligas..
sustinski smo igrali u najjacem sastavu sto stvar cini jos gorom
staviti lika na gol koji prica okolo na tebe...
i nekako do penala al imas malca na klupi koji je majstor za toga i ti ostavis kloca na golu
s r a m o t a
celava ubleha vodi rijec kluba koliko sam skonto oko prihvatanja ove ostavke haloooo
on treba nesto da analizira i da odlucuje nakon svega???????
Fedja je izgleda teski kloc i manje inteligentan lik prema prikazanom i zasluzeno sa svojim ahbabima leti iz kluba
medjutim treba da leti i celavi mag
treba da leti svaki igrac koji je na bilo koji nacin bojkotovao klub makar morali igrati s juniorima do kraja
PICKHA VAM MATERINA SVIMA BEZOBRAZNA
mi smo dokazali da nemamo sto se kaze muska u klubu a kad sagledas i nemamo i fizicki haman
Kodro nije sankcionisan za seljacko ponasanje
dozvoljavas da ti poluigraci vode kolo kako im se cefne
predsjednik ti glumi neki qurac preko interneta i proziva igrace umjesto da im yebe majke al ocito da nema kad kad yebe ove zene u klubu a i nas najvise sa svojim potezima
sve u svemu Dudicu se treba dati vremena bar sezonu da odradi makar 10. zavrsili
mozda smo i zasluzili ovo kad je nam 60% navijaca ovako razmisljalo do ove utakmice
ubite se invalidi svakako
ako ste bojkotovali - zato sto ste bojkotovali samo ste gore napravili
a ako niste e onda se ubijte sto ste invalidi na kvadrat
**** trenera svakako je kurcina i on i svaki koji ce doci. Sta cemo sa ovom igrackom agresijom na fks, na klub koji ih hrani kao predsjednike?
Ko ce im noge polomiti?
Jeste vidjeli malog kako pusta golove pokopane li mu ****?
Jeste li vidjeli ovaj bojkot?
Raskid ugovora + tuzba za 9 igraca **** li im u grobu sve sto imaju. Cut ce se!
Ko ce im noge polomiti?
Jeste vidjeli malog kako pusta golove pokopane li mu ****?
Jeste li vidjeli ovaj bojkot?
Raskid ugovora + tuzba za 9 igraca **** li im u grobu sve sto imaju. Cut ce se!
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Qurac bi se Belmin i sl.smjeli ovako kurciti kod Husrefa
Joj volio bi da ga vrate samo da ih dovede u red i pokaze nekoliko stvari
Ako proigraju i u kratkom periodu znatno poboljsaju igru znaci da su ga stvarno bojkotovali
Ako ne proigraju potvrdjuju da su tarabe od igraca i da je najvise bilo do njih

Lose-lose situacija za njih
Ako proigraju i u kratkom periodu znatno poboljsaju igru znaci da su ga stvarno bojkotovali

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
O tome i ja pisem, sutra ces dovesti vrhunskog trenera i opet u krug opet isto. Ako je nekome u cilju rijesit ce, ako nije onda nam nema pomoci. Samo da nije nesto u sta su ukljuceni prvi u nas.Zeko87 je napisao/la: ↑19 okt 2022, 22:04Feđa voli klub više od svih ublehaša na terenu i uprave zajedno. Imao je iste uslove i bolju podršku, manji pritisak u Veležu ali se zamjerio sa svima njima i došao nama.
Futavci futavi!
Cestitke na prolazu, atmosferi. Zasluzili ste proci makar zbog velike borbe.zicer je napisao/la: ↑19 okt 2022, 22:02Pitari, uzmite stvari u svoje ruke. Ima vas pametnih, na tribini, zapadu, istoku. Kakvi investitori, samo vas glava boli vec godinama od nazovi investitora. Uvijek cete u Sarajevu imati jake sponzore iza sebe, klub je institucija u nasim okvirima i dobar budzet mozete bez problema imati. Ovako vam je samo mucenje..
A ovo zapamtite pa kad sljedecu utakmicu dodjemo da vam platimo fino da igramo kao domacini, pa ganjajte normalne momke po gradu, jer zaboga nose sal Sarajeva.. Al hajd niste nam vi sad problem.. Sretno svakako.
- BatistutA19
- Kontakt:
Pozz hordasi i ostali navijaci Sarajeva ,ne bi vam pristajo na muku ,zelim vam sve najbolje i da se sto prije izvucete iz ovoga i na kraju da izborite Europu .Od mene i od velike vecine zenicana uvijek imate respekt i postovanje za sve sto ste uradili pomogli Celiku kad nam je svako okreco ledja i kad nam je najteze bilo.
Sto se tice tekme reko sam neki dan favoriti jeste veliki ali ako udjete ono lako ce mo imat ce te problema velikih i tako je bilo ,penali ko penali lutrija a to bojkoti to je da vi analizirate ..Iskreno sve je to meni sumnjivo i ti investitori i igraci ne znam ali zelim vam sve najbolje i da vam se ne desi investitor kao sto je nama bio.
Drago mi je sto je sve proteklo fer i sportski bez ijednog incindenta i sto vas policija nije tjerala u 70 minuti kao vecinom svugdje ,,,LIJEP POZZ I SRETNO VAM KA VASIM CILJEVIMA I DA IZBORITE EUROPU A MI CE MO KA SVOJIM CILJEVIMA.
Sto se tice tekme reko sam neki dan favoriti jeste veliki ali ako udjete ono lako ce mo imat ce te problema velikih i tako je bilo ,penali ko penali lutrija a to bojkoti to je da vi analizirate ..Iskreno sve je to meni sumnjivo i ti investitori i igraci ne znam ali zelim vam sve najbolje i da vam se ne desi investitor kao sto je nama bio.
Drago mi je sto je sve proteklo fer i sportski bez ijednog incindenta i sto vas policija nije tjerala u 70 minuti kao vecinom svugdje ,,,LIJEP POZZ I SRETNO VAM KA VASIM CILJEVIMA I DA IZBORITE EUROPU A MI CE MO KA SVOJIM CILJEVIMA.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Dajte braći Mamić klub na vođenje
Ovom Rijadu kobiljaru **** zenu patuljka. Umro majci na rukama
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Vjerujem mi da sam toliko ubjeđen da će tako biti te sve u životu što imam smijem dati da ćemo dobiti sa 2+ razlikeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 okt 2022, 22:08Qurac bi se Belmin i sl.smjeli ovako kurciti kod Husrefa
Lose-lose situacija za njih
![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!