NK Zvijezda Gradačac
-
zmaj gradacac
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
CVITKUSIC NAJAVIO NOVE OTKAZE...

Zadnja izmjena: zmaj gradacac, dana/u 15 feb 2011, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
Robovlasnik
- Kontakt:
Najdrazi mi klub poslije Čelikazmaj_Bosne je napisao/la:Sutra u Obudovcu u 15h sa Slogom(Doboj). Eto ponovo ćemo vidjet Ćurguza![]()
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
-
zmaj gradacac
- Kontakt:
dobili smo ostetu za vasiljevica 40 000 €
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Izgleda da je na pragu posljednja cistka u Zvijezdi ove sezone.Nekoliko igraca ce dobiti otkaz,sve cemo saznati uskoro.Samim tim mozemo ocekivati da jos neko dodje u Zvijezdu, ostalo je jos 10-ak dana do prvenstva i jos ima slobodnih igraca.Iako je Cvitkusic rekao da nece dolaziti novi igraci,cisto sumnjam u to,on samo tako zamece trag,jer mora neko popuniti ove praznine koje ce nastati odlaskom pojedinih igraca.Trener Jovic je rekao da nije zadovoljan pojedincima i najvjerovatnije da ce ti napustiti Zvijezdu.
mujo , husic i bedak na vratima iz zvijezde. PROVJERENOBosanski zmaj je napisao/la:Izgleda da je na pragu posljednja cistka u Zvijezdi ove sezone.Nekoliko igraca ce dobiti otkaz,sve cemo saznati uskoro.Samim tim mozemo ocekivati da jos neko dodje u Zvijezdu, ostalo je jos 10-ak dana do prvenstva i jos ima slobodnih igraca.Iako je Cvitkusic rekao da nece dolaziti novi igraci,cisto sumnjam u to,on samo tako zamece trag,jer mora neko popuniti ove praznine koje ce nastati odlaskom pojedinih igraca.Trener Jovic je rekao da nije zadovoljan pojedincima i najvjerovatnije da ce ti napustiti Zvijezdu.
hmmm kako ja znam prelazni rok je zavrsen ko je doso doso je ko je otiso otiso je tako mi je direktor reko jedino ako ti nisi u upravi ili nesto slicno pa da znas bolje ovu ekipu jos treba samo lijepo da poslozi trener i ja mislim da ovaj trener zna svoj posaoBosanski zmaj je napisao/la:Izgleda da je na pragu posljednja cistka u Zvijezdi ove sezone.Nekoliko igraca ce dobiti otkaz,sve cemo saznati uskoro.Samim tim mozemo ocekivati da jos neko dodje u Zvijezdu, ostalo je jos 10-ak dana do prvenstva i jos ima slobodnih igraca.Iako je Cvitkusic rekao da nece dolaziti novi igraci,cisto sumnjam u to,on samo tako zamece trag,jer mora neko popuniti ove praznine koje ce nastati odlaskom pojedinih igraca.Trener Jovic je rekao da nije zadovoljan pojedincima i najvjerovatnije da ce ti napustiti Zvijezdu.
Kakve su to dezinformacije,niko ni odlazi niti dolazi,to je zavrseno,prelazni rok je gotov.Sumnjas sta ti je direktor rekao a stojis u njegovoj sjeni.Bosanski zmaj je napisao/la:Izgleda da je na pragu posljednja cistka u Zvijezdi ove sezone.Nekoliko igraca ce dobiti otkaz,sve cemo saznati uskoro.Samim tim mozemo ocekivati da jos neko dodje u Zvijezdu, ostalo je jos 10-ak dana do prvenstva i jos ima slobodnih igraca.Iako je Cvitkusic rekao da nece dolaziti novi igraci,cisto sumnjam u to,on samo tako zamece trag,jer mora neko popuniti ove praznine koje ce nastati odlaskom pojedinih igraca.Trener Jovic je rekao da nije zadovoljan pojedincima i najvjerovatnije da ce ti napustiti Zvijezdu.
-
zmaj gradacac
- Kontakt:
pogledas malo novine pa vidis sta pise
-
necko_gradacac
- Kontakt:
znali ko kako su danas igrali i koji sastav jeigrao ???
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
A u Obudovcu deranje guzova.Imamo mi previse zvijezda i glumaca kojima nije do ganjanja po njivama.Odrzase nam ljudi lekciju iz fudbala.
No,znajuci nas gradacacki narod,sve ce to on pozlatiti.
-
zmaj gradacac
- Kontakt:
protiv koga su igrali
-
necko_gradacac
- Kontakt:
pa sta je bilo .... hajde malo pisi ako si bio i usput KOJI JE REZULTAT!skituljac je napisao/la:A u Obudovcu deranje guzova.Imamo mi previse zvijezda i glumaca kojima nije do ganjanja po njivama.Odrzase nam ljudi lekciju iz fudbala.
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
-
zmaj gradacac
- Kontakt:
da pisi sta
Ma nema se sta pisati.Sloga(Doboj) - Zvijezda 3-1(2 min prije kraja,dalje nisam mogao)
Pripremna je ovo ali i ovdje se mogu neke stvari vidjeti.Mozemo se samo nadati boljem.
Pripremna je ovo ali i ovdje se mogu neke stvari vidjeti.Mozemo se samo nadati boljem.
-
zmaj gradacac
- Kontakt:
sta je ovo slabo skroz
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa nadamo se drug. Šta si odmah zapeo. Izgubili smo jer ne igra nikada ista ekipa, prije tri dana nije izašla ova postava i nije bilo ni blizu ista njiva. Ajd bar smo riješili ko će biti na goluskituljac je napisao/la:Ma nema se sta pisati.Sloga(Doboj) - Zvijezda 3-1(2 min prije kraja,dalje nisam mogao)
Dragon Town
-
zmaj gradacac
- Kontakt:
ko ce bit na golu smaja il fejzic.?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Mislim Fejzić, Smaja je danas totalno loš, krivac za jedan gol na istrčavanju. A prvi je takodje mogao bolje reagovati. Fejzić kao navijen samo priča 
Dragon Town
otkud tosunović na klupi
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.