FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Suma sumarum,ja nebih prihvatio ostavku,vec bi rastjerao igrace,ne sve ali dosta njih,jer ne ide vise ovi poluamateri sabotiraju,nas golman sa osmjehom pusta penale heheh,nezz ali meni on nebi vise nikad obukao dres Sarajeva.
Samo Sarajevo
"Žao nam je što se ovo desilo jer smo istinski vjerovali u ovaj projekat sa Feđom Dudićem kao trenerom i apsolutno smo svjesni da krivicu za lošije rezultate Sarajeva u ovoj polusezoni ne treba tražiti samo u treneru."
Bravo Celavi, mi krivicu i u tebi trazimo...
Bravo Celavi, mi krivicu i u tebi trazimo...
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ma gdje ne bi prihvatio druze, pa svjestan si da te bojkotuje **** dijete i ti ga stavljas da brani, pa ne bih ga u prijateljskoj stavio na klupu. Amaterski potezi feleta, realno.
I to sam naveo samo jedan od njegovih mnogobrojnih amaterskih poteza.
Pa ne sve ali dosta njih,imaju valjda strucnjaci da vide koji igraci,ne trce,ne ucestvuju u odbrani,ne krecu se kvalitetno,izbjegavaju duele,jednostavno ne produktivni,uz to sve imaju strucnjaci da vide i ko jednostavno se trudi a nije u formi,ali npr Dizdarevic,Asmir Suljic,Hamza,Nardin, i jos par njih jednostavno ljudi ne doprinose ne bore se.
Samo Sarajevo
Dudicu ispadni mangup i reci javno ko sabotira. Belmine **** ti nanu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Tribina, Bog me ne može ubijediti da bi Bijelonja bio lošiji od Nurudina
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kad povede Rud Van Cipelić !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ja ne znam kako može trener biti kriv za poraz od trećeligaša. Raspustiti amatere i poslati klošarima poruku da neće oni diktirati ko će biti trener. Mulahusejnović, Dal i Belmin ne smiju biti u ekipi nikad više
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
NIKAD od nad ozbiljan klub NIKAD...i svako malo ćemo doživlavati ovakva poniženja da gubiš od trećeligaša,Sloga,Igmana,Goška,Žepća....
Odrat ćemo Posušje ko sansku kozu vjeruj mi, igrači su uradili što su htjeli otjerali Feđu
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
P.S nezz kako i zasto Hadzic nije dao otkaz u svemu ovome je on najvise kriv
Ajmo ovako gledati
1.doveo loseg trenera
2.dozvolio da otjera igrace,isplatili im ostete,a doveo dosta sumnjivija lica
3.losa pojacanja ne preispitana,nedovoljno kvalitetna,i ne bas zdrava
Ajmo ovako gledati
1.doveo loseg trenera
Samo Sarajevo
Celavi ako nije karinas od covjeka i on ce dati otkaz, al nazalost svi znamo da je karinas
Nije ga Hadzic doveo nego Mirvic,muntao ga odma na finalu kupa,ovaj šupak ispalio Veleža zbog toga(ne što je je prihvatio ponudu nego nacin na koji je to bilo) i on fol ocekuje nešto da mu se vrati a guzicom vrata zatvorio tamo,ko zadnja hinja ih zavlacio i fol on nešto prica radimo pošteno vratit ce se a djukac pravi ispao, e pa neide biti pakaš i Boga prizivatkanarinac je napisao/la: ↑19 okt 2022, 21:53P.S nezz kako i zasto Hadzic nije dao otkaz u svemu ovome je on najvise kriv
Ajmo ovako gledati
1.doveo loseg trenera
A Hadzic svakako treba otic ,nije se nikad ni trebao vratit i to je Mirviceva greška normalno nije se sigurno sam vratio
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 okt 2022, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ali opet Fedja je ispao covjek,radi prevelike zelje da uspije u svom Sarajevu je mozda i prije trebal,ali covjek koji je podnio ostavku,oprostio se ne bas malih para,tu mu treba cestitati,ali sefe dozvolio si da te balavci sabotiraju,nisi to sebi smio dozvoliti.
Samo Sarajevo
Treba biti realan i priznat da je 90% foruma ovdje vlazilo na dovodjenje Dudića, isto tako na pojedine igrace koji su dosli, i isto tako su skoro svi vidjeli u pocetku sezone da idemo i po dupli krunu i svasta se nesto predvidjalo.kanarinac je napisao/la: ↑19 okt 2022, 21:53P.S nezz kako i zasto Hadzic nije dao otkaz u svemu ovome je on najvise kriv
Ajmo ovako gledati
1.doveo loseg trenera
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, bordospartanac, cookiech, Fudo, Haksss, Hamagara, keli, kraljlavova, Kyle88, Lecler, MaroonBjelave, NazorUso, Pantelija, riki46, stokastoka23, tajsamja, Vanja8, ŠTA_JE i 217 gostiju.