Admire, do sljedece tekme

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ako odigramo kao protiv bayerna kuci onda bi mogli nesto i ocekivat al' s obzirom na trenutnu formu dabogda . . . sto se lige tice predvidjanja su mi slicna tvojim.Admir_Sa je napisao/la:
Ja ocekujem ispadanje od sahtara i mjesto izmedju 6-9 ako ostane ovaj kreten na klupi
Nemojte pretjerivati, ovo su rezultati koji su se mogli i očekivati s obzirom kako igramo gotovo od početka sezone. To je Ranierijeva krivica najvećim dijelom, a naravno da igrači neće reći da je do njega.vecchie maniere je napisao/la:Sve gore i gore....
Sutra igra Doni, jer je J.Sergio povrijedjen...![]()
![]()
![]()
Ranieri je izjavio da on nije problem, to jest pitao je igrace dali je on problem, oni mu odgovorili, ne! Znaci problem su igraci.
Potom (nastavlja nas Ranieri) izjavljuje kako su ukrajinci tezak par, a to ce nam se dokazati sutra (znaci da nemamo sanse...)... a ja dodajem dragi nas Ranieri, moglo nam je biti bolje, naprimjer da smo izvukli Barcelonu ili Reala....
Cemu se, jadni mi, mozemo nadati za sutra, a ne samo za sutra, nego i za ostatak sezone.....????? mamma mia...
Ponavljam, nas ce sutra i Shaktar razvaliti, a jedina stvar koja nas moze spasiti (sutra, jer u Ukrajini gubimo 100%) je to sto Shaktar dolazi iz zimske pauze, tako da nevjerujem da imaju koje kakvu ogromnu kondiciju, mada je i to malo dovoljno protiv nasih junaka.....
PS: prica se kako umjesto Ranieria ove sezone bi mogao doci na klupu (do kraja sezone) Montella, mada nema dozvolu da trenira u serie A (to jest profesionalce).... Mada sto se tice Rome, nema problema, kod nas ove godine nema niti jednog profesionalca u ekipi..... sve neke balerine....![]()
mislim da ste svi manje-vise upoznati al' eto nek i ostali smrtnici procitajuOdbor za prodaju Rome je i zvanično prihvatio ponudu amerikanaca navodeći da glavni razlozi prihvatanja nisu samo finansijske prirode i da je glavni razlog jasan plan razvoja kluba i stvaranje novog tima koji navijači Rome zaslužuju.U zvaničnom saopštenju se navodi:
"Italpetroli obaveštava sve da je odbor prihvatio ponudu američkih investitora predvođenih gospodinom Di Benedettom jer je njihova ponuda najbolja u svakom pogledu.Odbor je takođe odlučio da američkim investitorima da rok od 30 dana kako bi kompletirali preuzimanje većinskog paketa akcija kompanije Roma SpA "
Iako je u saopštenju rečeno da investitori imaju rok od 30 dana kako bi završili proces preuzimanja sve bi moglo da bude završeno u narednih deset dana jer je jedan od ljudi iz tima Di Benedetta izjavio da će učiniti sve kako bi proces bio završen što pre.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.