FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakav kec na posušje za vikend, zicer
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Obuca ce sigurno voditi ekipu do kraja polusezone. Ne treba ni zalijetati se bez potrebe, svakako niko nece u 3 treniga nista promjeniti.
Sta reci na ovo veceras, nisam teoreticar zavjera al ovo mi je izgledalo ko sabotaza, pogotovo Dizdarevic, ikao je on svakako taraba s penalima, ne znam da je lik jedan skino ikad, svaka mu na ruci i svaka udje, ma daaaj.. Al nebitno je vise ovo veceras, mozda je i bolje da moze Dudic vise da napusti, jer nema smisla vise stvarno. Pobjedi te ekipa iz haustora bukvalno, pa sad valjda vise nema obraza da kaze da nije bilo srece ili sta vec drugo..
Sta reci na ovo veceras, nisam teoreticar zavjera al ovo mi je izgledalo ko sabotaza, pogotovo Dizdarevic, ikao je on svakako taraba s penalima, ne znam da je lik jedan skino ikad, svaka mu na ruci i svaka udje, ma daaaj.. Al nebitno je vise ovo veceras, mozda je i bolje da moze Dudic vise da napusti, jer nema smisla vise stvarno. Pobjedi te ekipa iz haustora bukvalno, pa sad valjda vise nema obraza da kaze da nije bilo srece ili sta vec drugo..
-
- Kontakt:
Ma ja Dudic je sila od trenera ovo da se trudio nebi uspioSedrenikHz je napisao/la: ↑19 okt 2022, 21:23Zalosno je sta se dopustilo da par igraca izbojkotuje Dudica i otjeraju ga.
Da da bojkot pravi i to potvrdjeno direktno od jednog … nakon igmana u konjicu i kas ih je Dudic izveo u toku tusiranja pred navijace. Tu su mu zamjerili i okrenuli ledja.
Nama ode jos jedan strasan trener kojeg nakon Kodre i Vinka necu tek tako prezaliti.
A Dudicu se Belmin taj isti prvi zamjerio sto je i dokazao danas. Zalosno je sta smo dopustili, jadno bijedno fuj fuj.
Zalosno je ovo sve a forumasi pojedini ono psovanje …
Belmine poginuo da bog da
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Niposto ne prodavat! Tribine do kraja ugovora makar se na forumu skupljalo za njegovu platu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
The saddest thing in life is wasted talent.
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 19 okt 2022, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
- Kockoglavi
- Kontakt:
I sta ces postici lomljenjem ruku nogu. Svi napuste klub i sta onda. Pusenje kurca
Ma sve ih nabijem na ****
Opet dopustamo da smecari bojkotuju i tjeraju trenera
Mrs vise svi
Opet dopustamo da smecari bojkotuju i tjeraju trenera
Mrs vise svi
Kad’ jednom prodje sve...
Bolje juniore ubaciti brate, nego ovd pichkeKockoglavi je napisao/la: ↑19 okt 2022, 21:33I sta ces postici lomljenjem ruku nogu. Svi napuste klub i sta onda. Pusenje kurca
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Prihvaćena ostavka, idu i Kodro i Trnovac.
Hadzicu i ti sa njima idi!!!!!!!!1
EMIRE HADŽIĆU NOGA GLUPANE!
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Sve je ovo jer nikom klub bitan nije svi su iz nekih drugih interesa ovdje,dok imas vlasnika (Tana) koji iz Belgije šalje igrace na posudbu u Cukaricki a ne u klub kojeg je on takodjer vlasnik,gdje imas igrace kojim je licni ego i dizanje k.urca bitnije od rezultata,dok drugi investiror(Mirvic) vraca ljude koji su prethodnici otjerali zbog sumnjivih aktivnosti u klubu(Hadzic),gdje daje pozicije direktorske ljudima koji ne prate fudbal i to javno kažu a pri tom navijaju isto javno za konkurentski klub (Ayla).Gdje nam je glavni klupski projekat Fan Shop(kako rece neki dan ova koja ne prati fudbal)i šatro akademija(prica okrecemo se omladincima postoji i to je floskula od kad se igra fudbal).Mirvic je poziciju predsjednika kluba dobro iskoristio da se probije u pore BH društva da tako kažem,ušao je u price sa raznim ljudima,okružio se nekim SDA mutikašama sa kojim je postao i suvlasnik nekih firmi,sprijateljio se sa Sarajevskim kriminalcima i u globalu dobro ušao u sve moguce poslove ovamo i mimo kluba.
Uglavnom suma sumarum,svi ce zaraditi na kraju i imati pune bankovne racune samo kluba tu nema nigdje,i imamo ovo što imamo da smo 7 na tabeli najgore lige na svijetu i da smo ispali od treceligaša u kojem 95% igraca radi i drugi posao od kojeg zaradjuje mimo fudbala to im je onako "usput".
Odje.bite svi!
Uglavnom suma sumarum,svi ce zaraditi na kraju i imati pune bankovne racune samo kluba tu nema nigdje,i imamo ovo što imamo da smo 7 na tabeli najgore lige na svijetu i da smo ispali od treceligaša u kojem 95% igraca radi i drugi posao od kojeg zaradjuje mimo fudbala to im je onako "usput".
Odje.bite svi!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I sta sada? Kao Fedja bio problem jel? Da sam mirvic vec sada bi mu odbio ostavku al bi raskinuo ugovore sa par igraca. Kako onog kretena nije stid penale da brani onako tj da ne brani, pa zavrsit ce u vrbanjusi sa ovakvim pristupom. U Fedji je najmanji problem, problem su razmazene picke na terenu sto uzimaju platu svakog prvog, osigurali se oni sta ih briga a to kako ce odigrat to je manje bitno. Mirvicu ako imas muda nemoj da peihvatis ostavku vec raskinu ugovore sa igracima parazitima.
Ko god da dodje umjesto feleta ostaje isti problem i isti skup pickica pretplacenih. Ja se smijem zaklet na sve na svijetu da ovi igraci znaju i mogu ali ima par krtics u ekipi koje treba odstranit i ko god da dodje umjesto fedje suocit ce se sa istim problemom nakon par kola. Pa svi smo vidjeli u prvim utakmicama da igraci lete i fakat je bila milina gledat utakmice i bili smo na nekom vecem nivou ali su stvari krenule nizbrdo nakon igmana i tu je kraj svemu bio.
Ko god da dodje umjesto feleta ostaje isti problem i isti skup pickica pretplacenih. Ja se smijem zaklet na sve na svijetu da ovi igraci znaju i mogu ali ima par krtics u ekipi koje treba odstranit i ko god da dodje umjesto fedje suocit ce se sa istim problemom nakon par kola. Pa svi smo vidjeli u prvim utakmicama da igraci lete i fakat je bila milina gledat utakmice i bili smo na nekom vecem nivou ali su stvari krenule nizbrdo nakon igmana i tu je kraj svemu bio.
Tacno, ovdje od vrha smrdi u klubu! Ko zna sta je njima cilj.miky_hz je napisao/la: ↑19 okt 2022, 21:39Sve je ovo jer nikom klub bitan nije svi su iz nekih drugih interesa ovdje,dok imas vlasnika (Tana) koji iz Belgije šalje igrace na posudbu u Cukaricki a ne u klub kojeg je on takodjer vlasnik,gdje imas igrace kojim je licni ego i dizanje k.urca bitnije od rezultata,dok drugi investiror(Mirvic) vraca ljude koji su prethodnici otjerali zbog sumnjivih aktivnosti u klubu(Hadzic),gdje daje pozicije direktorske ljudima koji ne prate fudbal i to javno kažu a pri tom navijaju isto javno za konkurentski klub (Ayla).Gdje nam je glavni klupski projekat Fan Shop(kako rece neki dan ova koja ne prati fudbal)i šatro akademija(prica okrecemo se omladincima postoji i to je floskula od kad se igra fudbal).Mirvic je poziciju predsjednika kluba dobro iskoristio da se probije u pore BH društva da tako kažem,ušao je u price sa raznim ljudima,okružio se nekim SDA mutikašama sa kojim je postao i suvlasnik nekih firmi,sprijateljio se sa Sarajevskim kriminalcima i u globalu dobro ušao u sve moguce poslove ovamo i mimo kluba.
Odje.bite svi!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
1000%ubipara je napisao/la: ↑19 okt 2022, 21:41I sta sada? Kao Fedja bio problem jel? Da sam mirvic vec sada bi mu odbio ostavku al bi raskinuo ugovore sa par igraca. Kako onog kretena nije stid penale da brani onako tj da ne brani, pa zavrsit ce u vrbanjusi sa ovakvim pristupom. U Fedji je najmanji problem, problem su razmazene picke na terenu sto uzimaju platu svakog prvog, osigurali se oni sta ih briga a to kako ce odigrat to je manje bitno. Mirvicu ako imas muda nemoj da peihvatis ostavku vec raskinu ugovore sa igracima parazitima.
15.10.2013.
Treba Stojnica pustiti na malog belmina jedno dvije runde, da mu objasni neke stvari
Trenutno korisnika/ca: budzak, fks74, Hajdeee, johntravolta123, N3R3D, riki46, supervizor, Venom i 61 gost.