FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AmanijakzO
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AmanijakzO » 16 feb 2011, 16:23

Siroki vodi 1:0 :P

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 feb 2011, 16:23

Gubimo 1:0, opet nam je Roskam ga zabio...

Amar Osim na teren je izveo ovih 11 fudbalera:
............Šehić,
Marković, Vasilić, Mešić, Stanić,
Svraka, Savić, Bešlija, Višća, Jamak
..........i Popović.

Široki: Bandović, Diogo, Bertoša, Topić, Brekalo, Ivanković, Ljubić, Zakarić, Mišić, Varea i Roskam.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 feb 2011, 17:09

1:1 Stanceski
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 feb 2011, 17:12

Stole iz Bora je napisao/la:1:1 Stanceski
krasno! eto ga boccaccio, mozemo mirniji biti :mrgreen:

edit:
80. min: GOOOOOOOOLLLL... Izjednačio je Željezničar protiv Širokog Brijega... Januarsko pojačanje Plavih Perica Stančeski eurogolom sa nekih 20-tak metara rasparao je mrežu Širokobriježana...
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 16 feb 2011, 17:17, ukupno mijenjano 2 puta.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 feb 2011, 17:12

Januarsko pojačanje Plavih Perica Stančeski eurogolom sa nekih 20-tak metara rasparao je mrežu Širokobriježana...
AMAR OSIM

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 16 feb 2011, 17:12

1:1!!!! Eurogol Stanceski!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 feb 2011, 17:13

Bravo momak. 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 feb 2011, 17:15

Utakmica je zavrsena rezultatom 1:1.
AMAR OSIM

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 16 feb 2011, 17:21

AmanijakzO je napisao/la:1:1!!!! Eurogol Stanceski!
Samo da se nastavi tako... :D
Željezničar za život cijeli !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 feb 2011, 17:26

Seyo_TM je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:1:1 Stanceski
krasno! eto ga boccaccio, mozemo mirniji biti :mrgreen:

edit:
80. min: GOOOOOOOOLLLL... Izjednačio je Željezničar protiv Širokog Brijega... Januarsko pojačanje Plavih Perica Stančeski eurogolom sa nekih 20-tak metara rasparao je mrežu Širokobriježana...
:mrgreen: jeste...samo da se dobro spremi i neka nastavi ovako
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 feb 2011, 17:29

Ipak smo nerijeseno igrali sa najvecim konkurentom, po mom misljenju, na njihovom terenu...vrlo obecavajuce...moglo bi proljece da zaplavi :mrgreen:
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 16 feb 2011, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 16 feb 2011, 17:34

Utakmica se igerala u Medjugorju.Hoce li biti jos koja utakmica do povratka u sarajevo... ??
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u 16 feb 2011, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 16 feb 2011, 17:36

Ukratko ću o: 90-toj godišnjici kluba, gradnji novog stadiona, o radu stručnog štaba i uprave, o plavom proljeću......

90 godina F.K. Željezničar
Što se tiče proslave 90 godina F.K. Željezničar mislim da su ideje odlične (da se odigra utakmica generacije iz 1985 god., replica dresova iz 1971/72 god., utakmica sa Dinamom, Galatasarayem i utakmica sa SAŠK Napretkom koja će biti odigrana 17.septembra na dan kada je Željo odigrao svoju prvu utakmicu 17.septembra 1921 godine.....) Godina 2011 će zaista biti obilježena Željinim rođendanom.

Gradnja novog stadiona
Gradnja nove Grbavice je i više nego moguća. Zašto??? Zato što F.K. Željezničar (uprava i stručni štab) namjerava za 3-5 godina igrati grupnu fazu Lige prvaka ili Evropske lige, što je veoma moguće ako Sabahudin Žujo, Amar Osim, Dželaludin Muharemović i ostali nastave ovako raditi. Samim tim što bi igrali LP ili EL gledanost bi se povećala i na ligaškim utakmicama, a stadion bi i tržni centar postali prava atrakcija i tako bi investitor kroz nekoliko godina (otprilike 20 god.) mogao vratiti svoj uloženi novac. Jedino što mi se ne sviđa oko gradnje stadiona jest kapacitet 18.000 sjedećih mjesta. Je li se sjećate šta je bilo u 3. pretkolu LP protiv NewCastla na Koševu 40.000 ljudi, ali i to je bilo premalo. Moj zaključak je da ne bi trebalo ići ispod 25.000 sjedećih mjesta.

Rad stručnog štaba i uprave
Amar Osim i Sabahudin Žujo kao i ostali rade svoj posao odlično i zahvalan sam im na tome. Ocjena:10+

Proljetni dio sezone
U proljetnom dijelu u 8 utakmica (samo liga) očekujem posjećenost oko 80.000 ili u prosjeku po utakmici 10.000. Mislim da su šanse za osvajanje duple krune realne jer imamo dobar tim i veoma dobro posloženu ekipu. Utakmica u maju protiv Borca 29. kolo na grbavici će biti najbolja utakmica sigurno u zadnjih 5-6 godina.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 feb 2011, 17:37

Drago mi je sto je Stancenski pogodio,momak je zaista odlican igrac,jedan od najboljih u ligi! on ce nam sigurno prestavljati veliko pojacanje,samo dok se jos uigra sa ekipom,imao je malu povredu zbog kojeg nije radio punim intezitetom..u svakom slucaju njegovim dolaskom smo napravili veliku stvar! Mislim da ce nam i Jamak biti od velike koristi,kao i onaj svicarac... bicemo sigurno na proljece jaci nego jesenas,nadam se bar jednom trofeju! Borac je promjenio skroz ekipu.,dok smo mi sacuvali tim i plus doveli 3 kvalitetna pojacanja..

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 16 feb 2011, 18:40

Seyo_TM je napisao/la:Ipak smo nerijeseno igrali sa najvecim konkurentom, po mom misljenju, na njihovom terenu...vrlo obecavajuce...moglo bi proljece da zaplavi :mrgreen:
steta sto su i oni plavi...

ne znam sto sada ne gura bajru umjesto lazara

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 16 feb 2011, 20:34

[/quote]Covjece potpuno si u pravu,kritiku treba svakome uputiti ako je zasluzuje bez obzira koje i sta je.Ja licno sam Zuji i upravi zamjerio sto nisu podnijeli prijavu Blekicu i FK Sarajevo(jer je bio njihov uposlenik) za ono sto je rekao na Kosevu kada je pljuvao i vrijeđao navijaće i klub,da je bilo obrnuto ono bi to uradili.Nije mi jasno kako neko moze reci da ljudi mrze Zelju i pametuju ako objektivno iznose kritike na rad pojedinaca bilo igraca,trenera ili uprave.Treba znati da je Zeljo svetinja koja postoji evo vec devedeset godina i da je samo on bitan a svi oni koji su u njemu zaposleni su prolazni kao i sve druge generacije prije njih i nemogu biti nikada iznad kluba.Za ovaj dio sto ti prigovaruju da pises i na temama drugih klubova je glupost kakvu odavno nisam cuo.Pa forumi i jesu mjesto gdje ljudi normalno i bez uvreda treba da iznose svoje komentare i razmisljanja bez obzira o kojem je klubu rijec i za koji klub navijaju,pa boje je ljudski razgovarati nego nositi nozeve i palice pa se tuci po ulici glumeci"velike"navijace kluba za koji navijas.Pozdrav i sve najbolje i da u ovoj godini slavlja ako Bog da osvojimo titulu i kup.[/quote]

Hvala kume, POTPIS!!!!

VOLIM TE ZELJO!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 16 feb 2011, 20:40

the maniacs 87 je napisao/la:Ukratko ću o: 90-toj godišnjici kluba, gradnji novog stadiona, o radu stručnog štaba i uprave, o plavom proljeću......

90 godina F.K. Željezničar
Što se tiče proslave 90 godina F.K. Željezničar mislim da su ideje odlične (da se odigra utakmica generacije iz 1985 god., replica dresova iz 1971/72 god., utakmica sa Dinamom, Galatasarayem i utakmica sa SAŠK Napretkom koja će biti odigrana 17.septembra na dan kada je Željo odigrao svoju prvu utakmicu 17.septembra 1921 godine.....) Godina 2011 će zaista biti obilježena Željinim rođendanom.

Gradnja novog stadiona
Gradnja nove Grbavice je i više nego moguća. Zašto??? Zato što F.K. Željezničar (uprava i stručni štab) namjerava za 3-5 godina igrati grupnu fazu Lige prvaka ili Evropske lige, što je veoma moguće ako Sabahudin Žujo, Amar Osim, Dželaludin Muharemović i ostali nastave ovako raditi. Samim tim što bi igrali LP ili EL gledanost bi se povećala i na ligaškim utakmicama, a stadion bi i tržni centar postali prava atrakcija i tako bi investitor kroz nekoliko godina (otprilike 20 god.) mogao vratiti svoj uloženi novac. Jedino što mi se ne sviđa oko gradnje stadiona jest kapacitet 18.000 sjedećih mjesta. Je li se sjećate šta je bilo u 3. pretkolu LP protiv NewCastla na Koševu 40.000 ljudi, ali i to je bilo premalo. Moj zaključak je da ne bi trebalo ići ispod 25.000 sjedećih mjesta.

Rad stručnog štaba i uprave
Amar Osim i Sabahudin Žujo kao i ostali rade svoj posao odlično i zahvalan sam im na tome. Ocjena:10+

Proljetni dio sezone
U proljetnom dijelu u 8 utakmica (samo liga) očekujem posjećenost oko 80.000 ili u prosjeku po utakmici 10.000. Mislim da su šanse za osvajanje duple krune realne jer imamo dobar tim i veoma dobro posloženu ekipu. Utakmica u maju protiv Borca 29. kolo na grbavici će biti najbolja utakmica sigurno u zadnjih 5-6 godina.
Potpis!!!

I kume, po meni ovo 18.000 je dovoljno za sada!!!. Kasnije se moze to nadograditi, ali je za sada sasvim dovoljno. Naravno, ako bi se vise ta regionala liga stvorila za nekih 2 ili 3 god, trebalo bi vise, ali do tada i ovih 18.000 za nase lige je puno. Realno misljenje!!

VOLIM TE ZELJO!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 16 feb 2011, 20:45

Zna li netko koliko ce kostati ova replika dresa iz 1972?? :D :D
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 16 feb 2011, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 16 feb 2011, 20:52

lech je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Ipak smo nerijeseno igrali sa najvecim konkurentom, po mom misljenju, na njihovom terenu...vrlo obecavajuce...moglo bi proljece da zaplavi :mrgreen:
steta sto su i oni plavi...

ne znam sto sada ne gura bajru umjesto lazara
Odgovorit cu ti jednostavno!! Ulozio covjek pare u Lazu i mora ga prvo prodati da bi Bajru onda stavio. Neki mozda nisu znali ali Lazo je bio najbolji strijelac mlade reprezentacije Srbije. i jbg, sada se sve svodi na njega i Amar taktiku prilagodava njemu. Ako mene pitas, Lazo je dobar za nase lige, jer je jak i moze se graditi ali to vise u Evropi tocnije na vise rangu ne pije vodu. Tu se trazi brzi igraci, jaki i tehnici. I bas se zbog toga pribojavam ove Lige prvaga ako uspijemo osvoji novu titulu. Nama iskreno treba igrac poput nekada Jure Guve, koji je bio brz i jak i znao je zabiti iz svake sitvacije!!!

[youtube][/youtube]

VOLIM TE ZELJO!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 feb 2011, 21:38

cuj ulozio pare, kao da su dionice :lol:
bajro nakon dvije tri tekme koje je dobro odigrao poceo je lose da igra i lose radi na treninzima, tj vratio se u svoju standardnu formu...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.