poznajem ga i ja licno, na stranu to, i ne samo njega vec i dosta starijih igraca, ja kazem ono sto se vidi sa tribine, kako izgleda i kako mladji igraci reaguju poslije toga, treba otici na trening pa vidjeti sta kazu o postavci protiv sirokog, to sto nisu igrali na prirodnim pozicijama, sto santos i amoah nisu imali ni jedan ubacaj sa strane jer im je promijenio pozicije gdje se ocito nisu snasli, o kosoricu na beku da i ne govorimMrAlemKa je napisao/la: ↑17 okt 2022, 15:18Druže poznavajući ga lično, ne vjerujem da ih blati na tekmi već im govori da se saberu. Jer garant i siguran sam u to je da npr jedan Beća na treningu bude ko Zidane a na tekmi ima blokadu. Sto posto ih ne ponižava, već ih gura, na osnovu toga si i sabrao toliko bodova dosad, i uvijek je govorio Edis da je zadovoljan radom na treningu i da svi iduciznad svojih mogućnosti, al siguran sam u to da bi za npr Becu i takve igrace poput njega bolje bilo da dobijaju po pola sata kad su vec malo protivnici umorniji i ti kao svjez mozes nesto napravit, sto je Beca i znao uradit dok je ulazio s klupe…Mrcina1921 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 13:56hajde barem smo se svi složili da je edis limitiran trener u svakom smislu, protiv veleža muftic i beća jer nema nam druge
sa ovom ekipom ce biti svega, i uspona i padova, jer kako igraju zavisi od mnogo faktora, ponajmanje kako ih edis postavi, mene licno iritira edisovo ponasanje prema mladjim igracima u toku utakmice, sto se najbolje vidjelo protiv zrinjskog, deranje, galama, zvanje da dodju pa ih onda otjera od sebe, sve su to stvari koje uticu na mladog igraca u toku utakmice o samopouzdanju da ne govorim
edisu u postavci, analizi protivnika i utakmica pomaže ćura, opet je edisova zadnja i vidimo sta uradi na kraju, da smo kratki sa klupom jesmo i tu nema dvojbe, medjutim kada vidis muftića, šehića, musića, kobaševića, mućaja i križevca koji ne dobijaju nikako šansu, barem zadnjih desetak minuta, da steknu samopuzdanje, da osjete teren, tribine, da vidimo kakvi su, jesu li zalog za buducnost ili ne onda nema cemu da se nadamo, samo se bojim da se edis ne pogubi totalno na kraju, jer kratka klupa, eksperimentisanje, guranje određenih igraca nauštrb drugih i to što mu konstantno ukazuju na greške oni koji to trebaju, može nas na kraju koštati, na stranu edis