Sta ti nudis

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hmmm. Za Kanadu sam upoznat, moze se poprilicno sigurno zavrsiti odlazak tamo, cak i preko agencija nekih, samo sto treba pofino love za sav taj proces... Za Maltu nisam upoznat osim konobarisanjaJoeBleck je napisao/la: ↑02 okt 2022, 20:11Malta i Kanada best seller po meni.TzBulevar87 je napisao/la: ↑29 sep 2022, 16:56Moze li neko od raje napisati neke opcije za odlazak koje su realne, sve osim Njemacke. Pogotovo one opcije i poslovi na engleskom jeziku, ili jos bolje, govornom podrucju.
Znaci u Finsku nije tesko otici? Zanimljivo, nisam taj podatak znao...
Pa na Malti se prica Malteski i Engleski jezik sluzbeno.To ti je najvazniji podatak.Imaju jako visok standard iako su otok.Naseljenost velika ali traze jos.Ne mogu ti reci sta da radis kad ne znam za koje si branse kadar ali ima podatak da Maltesani po glavi stanovnika imaju najveci broj remote zaposlenika.Klima super , blizu sta znam.I ja naginjem ka Malti , Kanada je iskreno top , bio sam 2x ali Malta je bas blizu BiH.TzBulevar87 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 18:42Hmmm. Za Kanadu sam upoznat, moze se poprilicno sigurno zavrsiti odlazak tamo, cak i preko agencija nekih, samo sto treba pofino love za sav taj proces... Za Maltu nisam upoznat osim konobarisanjaJoeBleck je napisao/la: ↑02 okt 2022, 20:11Malta i Kanada best seller po meni.TzBulevar87 je napisao/la: ↑29 sep 2022, 16:56Moze li neko od raje napisati neke opcije za odlazak koje su realne, sve osim Njemacke. Pogotovo one opcije i poslovi na engleskom jeziku, ili jos bolje, govornom podrucju.Mozes li malo detaljnije sta o Malti, gdje, sta, kako, itd.
Pa i nema neka posebna procedura. Nadjes poslodavca on tamo preda za vizu i to je to. Doduše ne znam trebaš li imat prijavljen boravak tamo kad predaješ. Ali i to možeš lako naći.TzBulevar87 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 18:47Znaci u Finsku nije tesko otici? Zanimljivo, nisam taj podatak znao...
Ako znas zamolio bi te da napises proceduru odlaska i proceduru pronalaska poslodavca. Hvala!![]()
Bakir te već upisao u novih 100 000Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 13:47Nakon 10 mjeseci čekanja, konačno izvučen na lutriji. Papirologija već riješena, inshallah početkom novembra prvi bus i odlazak.
Naravno ako 31.10 nešto ne zakoči u ambasadi.![]()
Ja evo 9. mjesec i dalje nistaRomagnoli13 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 13:47Nakon 10 mjeseci čekanja, konačno izvučen na lutriji. Papirologija već riješena, inshallah početkom novembra prvi bus i odlazak.
Haha, hvala mu na tome.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 13:52Bakir te već upisao u novih 100 000Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 13:47Nakon 10 mjeseci čekanja, konačno izvučen na lutriji. Papirologija već riješena, inshallah početkom novembra prvi bus i odlazak.
![]()
Bit će ako Bog da. Upoznao sam osobe koje su nakon prvog puta izvučene a ima onih koji su čekali mjesecima kao i ja što sam. Bitno je samo slati mail.leo1946 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 14:03Ja evo 9. mjesec i dalje nistaRomagnoli13 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 13:47Nakon 10 mjeseci čekanja, konačno izvučen na lutriji. Papirologija već riješena, inshallah početkom novembra prvi bus i odlazak.
![]()
Jesi izvucen za ovaj mjesec ili? Jer vecina tvrdi da izvlacenje jos nije ni pocelo, a vamo vidim ti kazes da si izvucen pa mi nista nije jasnoRomagnoli13 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 14:57Bit će ako Bog da. Upoznao sam osobe koje su nakon prvog puta izvučene a ima onih koji su čekali mjesecima kao i ja što sam. Bitno je samo slati mail.leo1946 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 14:03Ja evo 9. mjesec i dalje nistaRomagnoli13 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 13:47Nakon 10 mjeseci čekanja, konačno izvučen na lutriji. Papirologija već riješena, inshallah početkom novembra prvi bus i odlazak.
![]()
U septembru sam izvučen a termin sad imam u ovom mjesecu.leo1946 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 15:40Jesi izvucen za ovaj mjesec ili? Jer vecina tvrdi da izvlacenje jos nije ni pocelo, a vamo vidim ti kazes da si izvucen pa mi nista nije jasnoRomagnoli13 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 14:57Bit će ako Bog da. Upoznao sam osobe koje su nakon prvog puta izvučene a ima onih koji su čekali mjesecima kao i ja što sam. Bitno je samo slati mail.
Neka je sa srecom, drago mi je da takvi dobijaju termin, koji zapravo imaju rijeseno pitanje poslodavca i svega ostalog, a ne da se registruje ko kako stigne pa po facebooku prose za ugovore, smjestaje itd..Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 15:42U septembru sam izvučen a termin sad imam u ovom mjesecu.leo1946 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 15:40Jesi izvucen za ovaj mjesec ili? Jer vecina tvrdi da izvlacenje jos nije ni pocelo, a vamo vidim ti kazes da si izvucen pa mi nista nije jasnoRomagnoli13 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 14:57
Bit će ako Bog da. Upoznao sam osobe koje su nakon prvog puta izvučene a ima onih koji su čekali mjesecima kao i ja što sam. Bitno je samo slati mail.
Popizdim kad to vidim. Ugovor potpisao prošle godine u ovo vrijeme i ništa, a tamo svaki mjesec njih 200 moli za poslove, pita koje papire treba ponijeti i slično.
Same here, preglup sistem u svakom slucaju, nekako covjek ima osjecaj da najvise izvuku bas takve indijance al de..
Buraz čestitam i neka ti je sa srećom, drago mi je zbog tebeRomagnoli13 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 13:47Nakon 10 mjeseci čekanja, konačno izvučen na lutriji. Papirologija već riješena, inshallah početkom novembra prvi bus i odlazak.
Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 okt 2022, 13:47Nakon 10 mjeseci čekanja, konačno izvučen na lutriji. Papirologija već riješena, inshallah početkom novembra prvi bus i odlazak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.