AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
3 bobe Elham, bravo igraci bravo maestro Pioli, posebno kada je 3 stopera uveo, odlicno odradjeno...idemo dalje...
Kako je izgledalo dobro se i zavrsilo, tri boda su tu, kako ne pitaj 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Vracaj se Mike, bolji sam ja golman od Tatarušanua, koje drvo na golu, kakvo branjenje kornera i prekida
Preloša utakmica, Thiaw spasi na kraju

Preloša utakmica, Thiaw spasi na kraju

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- nextterrain
- Kontakt:
Gabbia je jako, jako los igrac. Thiaw spasi dva cista gola u 10 minuta.
Nadam se da ce poslije ove utakmice shvatiti da ne treba Krunic igrati od prve vise nijednu utakmicu, kao i da Thiaw mora poceti prije Gabbije
Nadam se da ce poslije ove utakmice shvatiti da ne treba Krunic igrati od prve vise nijednu utakmicu, kao i da Thiaw mora poceti prije Gabbije
Gabbia i Pobega su dva trupca , ali imaju prednost jer su italijani. Umjesto stopera trebao je ubaciti veznjaka da pojaca sredinu i drzi loptu dalje od gola ovako je gol visio u zraku ali srecom Thiaw je bio 2x na pravom mjestu.
Bio bi i prvi a i drugi gol al u qurcu da nije Rafe.
Ko sto rekoh uvijek je yebeno protiv ovih

Ko sto rekoh uvijek je yebeno protiv ovih

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ma ovo je jedna od onih utakmica koje moraš što brže zaboraviti i zahvaljivati bogu što si ipak nekako došao do 3 boda. Naopako od početka do kraja, al' treba znati dobijati i ovakve mečeve.
Rebić clutch igrač, po ko zna koji put bitna asistencija ili gol.
Rebić clutch igrač, po ko zna koji put bitna asistencija ili gol.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kazem ja da cemo dobiti ali slabo igramo. Jako vazna 3 boda veceras, dobro nas Misterov ekperiment nije kostao. Mislim da Gabbia nece vise startati, ovaj "mali" Tiaw dobro odigrao kad je usao. Jos slijedecu utakmicu da Berla i Gale odrade svoje i super ce biti
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Beduin
- Kontakt:
Preslatka pobjeda, bitna kao i svaka naredna, ali narocito jer se sto manje mora kiksati protiv manjih ekipa.
Previse oscilacija u igri, ja imam osjecaj da nista nismo napredovali u odnosu na proslu sezonu, nego cak i neuigranije izgledamo. Sve se svodi na prodore Leaoa, u suprotnom neka nam je Bog na pomoci.
Drago mi je da je Thiaw pozitivno iskoristio ove minute i pomogao ekipi da zadrzi pobjedu. Adli tanak, kao i skoro cijela ekipa veceras pa bi bilo bezobrazno bas njega ili drugog pojedinca kritikovati.
Previse oscilacija u igri, ja imam osjecaj da nista nismo napredovali u odnosu na proslu sezonu, nego cak i neuigranije izgledamo. Sve se svodi na prodore Leaoa, u suprotnom neka nam je Bog na pomoci.
Drago mi je da je Thiaw pozitivno iskoristio ove minute i pomogao ekipi da zadrzi pobjedu. Adli tanak, kao i skoro cijela ekipa veceras pa bi bilo bezobrazno bas njega ili drugog pojedinca kritikovati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bravo Tonali!!! Provukli smo se samo tako, sve za pet što se mene tiče. Ovako se titule uzimaju, a rivali se jedu gledajući
Žirokopter je morao 0-2 zabiti, i to bi bila druga priča.
Jedva čekam da se tivra Majk pa i ostali za iduću vs Berlusce. Tata i Gabbia se takmiče ko će više panike širiti
Svaka čast na bitnim blokovima Thiawa, to je taj match winning potez Piolija 
FORZA MILAN ☆

Jedva čekam da se tivra Majk pa i ostali za iduću vs Berlusce. Tata i Gabbia se takmiče ko će više panike širiti

FORZA MILAN ☆
- Romagnoli13
- Kontakt:
Malick da bude starter već sljedeći meč. A ne mrtvi Gabbia. Sad imaju 6 dana pauze i vraćaju se Mike i CdK a vjerovatno i Kjaer.
Theo, Malick, Tomori, Kalulu, bolje od toga nemamo nazad. Treba njih uigravati. Gabbia je balvan a Kjaer više nije za startera.
Loši mečevi se dešavaju ali kad u takvim dođeš do pobjede, to djeluje pozitivno na ekipu. Nadam se da će tako biti i ovaj put.
Forza Milan!
Theo, Malick, Tomori, Kalulu, bolje od toga nemamo nazad. Treba njih uigravati. Gabbia je balvan a Kjaer više nije za startera.
Loši mečevi se dešavaju ali kad u takvim dođeš do pobjede, to djeluje pozitivno na ekipu. Nadam se da će tako biti i ovaj put.
Forza Milan!
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Samo da se Simon vrati da unese mir u zadnju liniju, sa njim ce i Tomori doci sebi, Kalulu ce biti desno a Theo lijevo i to je top za nazad
Tesko je ovu formaciju igrati bez pravog desnog krila, kakav god da je Sale je dobar desno i zna biti nekad napast za protivnika, a itekako je koristan u fazi odbrane, to nam bas fali
Dalje ja bi iducih par tekmi dao prednost Divocku ispred Zironje pa da vidimo kako ce ovaj reagovati, samo mu malo fali da klikne sa ekipom i mislim da bi on mogao nama fino pomoci ove godine
Tesko je ovu formaciju igrati bez pravog desnog krila, kakav god da je Sale je dobar desno i zna biti nekad napast za protivnika, a itekako je koristan u fazi odbrane, to nam bas fali
Dalje ja bi iducih par tekmi dao prednost Divocku ispred Zironje pa da vidimo kako ce ovaj reagovati, samo mu malo fali da klikne sa ekipom i mislim da bi on mogao nama fino pomoci ove godine
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kod Origija volim što zna predriblati igrača i ne libi se pucati iz daljine. Sve ono što Giroud ne radi. Te napokon da vidimo Rebića desno. Nakon 3 godine čekanja. Sve u svemu, loša predstava noćas, izuzev 3 igrača i to oni koji su ušli s klupe. Ali mentalitet šampiona je presudio.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Gabbia odigra dvije dobre utakmice i onda se opet vrati na tvorničke postavke.
Čak je i dobro ušao u meč, ali kasnije je krenuo amaterski ispadati u par navrata i tu se skroz raspao.
Kod nas je x puta pokazano da ekipa daleko bolje igra sa mobilnijem napadačem, pa bio to Rebić ili Origi, al' treba prvo ubiti hljeb u Giroudu da bi to dočekali. Čovjek uopšte nije ni za šta osim za zadnjih 20-30 minuta.

Kod nas je x puta pokazano da ekipa daleko bolje igra sa mobilnijem napadačem, pa bio to Rebić ili Origi, al' treba prvo ubiti hljeb u Giroudu da bi to dočekali. Čovjek uopšte nije ni za šta osim za zadnjih 20-30 minuta.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kako imate srca kritikovat Girouda, lik pregorio skoro i treba mu odmor, brzo zaboravljate kako je taslacio Inter i ostale 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Tacno bespotrebno i neosnovano toliko kritikovanje Girouda. Neki bi rek'o covjel habera nema, gola nije dao godinu dana.
Samo mu treba malo odmora, ali i podrske desnog krila.
Samo mu treba malo odmora, ali i podrske desnog krila.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mislim da nije fer kritikovati Adlija, Gabbiu, Origija - momci koji inače imaju minimalnu minutažu, jer trebaju ovi koji inače igraju biti primjer drugima. A ne očekivati da ove novajlije pozitivno odudaraju od ostatka ekipe kad svi, kolektivno, podbace. Tomori opet slab, nadali smo se da je se dozvao nakon Juve i tog gola, ali prvo Chelsea, pa sada opet. Ovo već postaje ozbiljan problem ekipi, on je jedini starter, uz taj RW, koji je konstantno među 2-3 najslabija igrača. Da je rookie Thiaw u samom finišu više pokazao nego povremeni repr. Engleske tokom cijelog meča, to je već za glavobolje. Giroud nije nikakav problem, on i više doprinosi nego što smo očekivali od njega.
Koliko je Pioli potrefio taktički vs Juve, toliko je včrs promašio vs Verone. Srećom je se nekako došlo do tri bitna poena, idemo dalje.
Koliko je Pioli potrefio taktički vs Juve, toliko je včrs promašio vs Verone. Srećom je se nekako došlo do tri bitna poena, idemo dalje.
Niko ne kritikuje Zironju vec zelimo samo da malo odmori i da dobije priliku zadnjih 20-30min nista vise, jer je lik pregorio sa svojih 37 god na ledjima igra svka 3 dana po citavu tekmu
- OldFashioned
- Kontakt:
Kako smo ovo uopšte dobili... Nadam se čistki na ljeto, puno igrača ovdje nije za Milana.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ma drag je meni Žiromudonja, ali činjenica je da ti ne može 36godišnjak igrati konstantno iz kola u kolo jer se već odavno vidi da je kao igrač manje na terenu. A i stojim iza toga da su Rebić/Origi adekvatniji napadači za igru Milana, a Girouda čuvati da svjež i odmoran ulazi sa klupe.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.