hvala velikaguber90 je napisao/la:http://www.avira.com/en/avira-free-antivirusThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel moze neko staviti link za neki antivirus, da je besplatan naravno, ako nije problem, posto sam imao problema sa onim updateom za AVG i windows 7, pa mi sad treba neki novi antivirus da skinem sa neta
Ovo je moja preporuka, koristim ga duzi vremenski period i nemam nikakvih problema.
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Za zivot cijeli!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sje?ah se u sekundi. "Google Crome" automatski promijeni jezik na neko s*anje(yebi me ako nije grčki
), a do tog trenutka je sve bilo na čistom bosanskom(iliti srpsko-hrvatskog). Zna l' ko u čemu je problem?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Probaj reload page pa onda bi ti se trebalo pojaviti This page is in Greek(ako je grcki,ili na kojem je jeziku vec)would u like to translate it pa kliknes translate i onda bi ti trebalo automatski biti na engleskom,a mozes i promjeniti kliknes npr.croatian to english , izaberes croatian(ili koji vec pise)to serbian a mozes i drugi izabrati...Monolog je napisao/la:Sje?ah se u sekundi. "Google Crome" automatski promijeni jezik na neko s*anje(yebi me ako nije grčki), a do tog trenutka je sve bilo na čistom bosanskom(iliti srpsko-hrvatskog). Zna l' ko u čemu je problem?
nadam se da sam dobro objasnio
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Kad zatvorim frizider svjetlo se ugasi,jel moguce da vrata pritisnu sijalicu?
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
..hahahahaLudLo 2 je napisao/la:Kad zatvorim frizider svjetlo se ugasi,jel moguce da vrata pritisnu sijalicu?
je*e me tastatura...npr kad ocu da pritisnem d izadje mi dc i ne mogu izbrisat c jer mi se pika dc kao jedno slovo...kad prtisnem bakspace izadje đ, pa kad space ko da sam pritisno desni klik misa i jos bruka problema....heeeeeeeelp
ovo pisem preko on-screen tastature...
- moustapha
- Kontakt:
Kupi novu.karaon je napisao/la:je*e me tastatura...npr kad ocu da pritisnem d izadje mi dc i ne mogu izbrisat c jer mi se pika dc kao jedno slovo...kad prtisnem bakspace izadje đ, pa kad space ko da sam pritisno desni klik misa i jos bruka problema....heeeeeeeelp![]()
![]()
ovo pisem preko on-screen tastature...
#divovi
dje cu nac cenera 
Izađi iz kuće možda se krije iza čoška na trotoarukaraon je napisao/la:dje cu nac cenera
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- moustapha
- Kontakt:
Raspitaj se kod jarana mozda neko ima viska.
Nemoj se rasipat s parama, velik je cener.
Nemoj se rasipat s parama, velik je cener.
#divovi
na ovaku vaktu cener je...uh...ne smijem ni pomislit...
I to što kažeš evo u mene mjesec dana leži cener na zvučniku da ga mogu gledat.Nikad nisam ni pomislio da trošim za crne dane i cener je dostakaraon je napisao/la:na ovaku vaktu cener je...uh...ne smijem ni pomislit...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja sam nedavno na pijaci kupio bezicnu tastaturu i mis za cenerakaraon je napisao/la:na ovaku vaktu cener je...uh...ne smijem ni pomislit...
Mozila mi je odjednom prestala da radi, ja kliknem na ikonu al nece da se otvori. Tamo na add/remove program sam je delete, pa je opet skinuo sa neta i opet mi nece
sad koristim ovaj chrome, al bez mozile sam kao bez desne ruke. kako cu sad preko ovog skidati youtube clipove i slicne stvari
zamolio bi za pomoc oko vracanja mozile u normalu
nema potpisa
-
jasko_juve
- Kontakt:
probaj system restore..nisam siguran al probaj..Admir_Sa je napisao/la:Mozila mi je odjednom prestala da radi, ja kliknem na ikonu al nece da se otvori. Tamo na add/remove program sam je delete, pa je opet skinuo sa neta i opet mi necesad koristim ovaj chrome, al bez mozile sam kao bez desne ruke. kako cu sad preko ovog skidati youtube clipove i slicne stvari
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
kako se to radi?jasko_juve je napisao/la:probaj system restore..nisam siguran al probaj..Admir_Sa je napisao/la:Mozila mi je odjednom prestala da radi, ja kliknem na ikonu al nece da se otvori. Tamo na add/remove program sam je delete, pa je opet skinuo sa neta i opet mi necesad koristim ovaj chrome, al bez mozile sam kao bez desne ruke. kako cu sad preko ovog skidati youtube clipove i slicne stvari
nema potpisa
-
jasko_juve
- Kontakt:
START----all programs---accessories---system tools---system restore...onda kad ti otvori odes na prvi kruzic i onda odaberes datum na koji zelis da ti se sistem vrati al to ces moci samo ako je datum boldan,npr.juce, prije 5 dana,al ako si nesto vazno uradio il snimio u to vrijeme onda to vidi snimi na stick..probaj to,kod mene je uspijevalo nekoliko puta za druge programe..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- DAVID VILLA
- Kontakt:
instaliraj internet explorer meni odlicno ide,ja od kako sam dobio ovaj novi windows 7 ne koristim mozzilu jer mi je reko jedan covjek sto pravi kompjutere i razumije se u te programe da je ona puna virusa i da je bolji internet explorer...iako je najpopularnija opet nije najbolja...i mene je nesto zezala stalno..Admir_Sa je napisao/la:Mozila mi je odjednom prestala da radi, ja kliknem na ikonu al nece da se otvori. Tamo na add/remove program sam je delete, pa je opet skinuo sa neta i opet mi necesad koristim ovaj chrome, al bez mozile sam kao bez desne ruke. kako cu sad preko ovog skidati youtube clipove i slicne stvari
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Daj ba IEDAVID VILLA je napisao/la:instaliraj internet explorer meni odlicno ide,ja od kako sam dobio ovaj novi windows 7 ne koristim mozzilu jer mi je reko jedan covjek sto pravi kompjutere i razumije se u te programe da je ona puna virusa i da je bolji internet explorer...iako je najpopularnija opet nije najbolja...i mene je nesto zezala stalno..Admir_Sa je napisao/la:Mozila mi je odjednom prestala da radi, ja kliknem na ikonu al nece da se otvori. Tamo na add/remove program sam je delete, pa je opet skinuo sa neta i opet mi necesad koristim ovaj chrome, al bez mozile sam kao bez desne ruke. kako cu sad preko ovog skidati youtube clipove i slicne stvari
zamolio bi za pomoc oko vracanja mozile u normalu![]()
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.