Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Hez igra odlicno veceras,evo i Musinih odlicnih poena nakon sudaranja u odbrani 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
koliko indijanaca u ovoj ekipi:-)
musa bi dao sve na svijetu da moze kao llull ciniti sta zeli
covjek ne moze nista pogoditi, al ga boli k, nastavlja unistavati ekipu, a i chus mateo bi se trebao zapitati
covjek ne moze nista pogoditi, al ga boli k, nastavlja unistavati ekipu, a i chus mateo bi se trebao zapitati
Jel ovo prva tekma od februara da je imao manje od 10 poena?
uskoro Aba liga.
zaraditi status i opravdavati ga dobrim igrama je jedna stvar, a biti stetocina i iskoristavati taj status je nesto sasvim drugo
apsolutno ne postoji niti jedan razlog da llull ima vecu napadacku ulogu od muse, decka, yabuselea, hezonje i tavaresa
od stare slave se ne zivi, kao sto kaze u pjesmi ede maajke:
Sve prolazi sve,
dolaze jaci klinci, zesci klinci, bolji klinci,
svi vojnici freestyle po ulici,
Zedni bine, Maajka,
kazu, dobro je Maajka,
bio si care zesci, nek' si,
hajd', sad sa bine bjezi,
I imaju pravo,
stvarno osjecam se staro,
svake godine kazem jos jedan album i zdravo,
al' nikad dosta,
to su ti ta reperska posla
vidim da mediji i navijaci pisu o posljednjem time out-u real madrida, kad je llull navodno pitao musu dal zeli uzeti posljednji sut, gdje je musa imao reakciju u fazonu: "ne znam, svejedno mi je", pa je llull to uzeo na sebe... jbg, ne radi link, bas bih volio da vidim i cujem
drugi opet pisu da ga je llull pitao dal zeli izvesti loptu lol, to nekako nema logike, kakve veze ima ko ce izvesti loptu, nije atomska fizika
drugi opet pisu da ga je llull pitao dal zeli izvesti loptu lol, to nekako nema logike, kakve veze ima ko ce izvesti loptu, nije atomska fizika
Iskreno ne vjerujem u to,a i da je istina hmmm,vani si bio 6 i po minuta dok je Real stizao -18 i na kraju imao sut za pobjedu i da bi ti koji nisi ucestvovao u povratku uzmes sut za pobjedu ili poraz?,Moras biti Jordan da uzmes takav sut realno hhahha.
jbg, veliki igraci uvijek uzimaju sut za pobjedu, bez obzira kakvu tekmu igraju i trener uglavnom najvise vjeruje tom igracu i smatram da je musa trebao uzeti sut (ako ga je llull zaista to pitao), jer zaista nema logike da ga pita dal zeli izvesti loptu
jbg, tako se radjaju veliki igraci, to je ono sto razdvaja najbolje od ostalih
jbg, tako se radjaju veliki igraci, to je ono sto razdvaja najbolje od ostalih
Trebaće još vremena da on počne uzimati te odlučujuće šuteve. Malo je prerano da se to dešava već sada, s obzirom da je tek došao u klub, a dijelom ima veze i do njega samoga jer još uvijek balansira između samopouzdanja i nesigurnosti. U repci uzima odlučujuće šuteve jer realtivno i nema ko drugi da to radi, ali ovdje je malo drugačije.
Kod njega još postoje ostaci straha i može se slobodno reći i traume od grijanja klupe zbog loših iskustava iz prošlosti, pa dijelom bježi od odgovornosti. Dobio je savršenu sredinu da to prevaziđe, jer mu trener daje prostora i slobodu i pitanje je vremena kada će se osloboditi do kraja.
Kod njega još postoje ostaci straha i može se slobodno reći i traume od grijanja klupe zbog loših iskustava iz prošlosti, pa dijelom bježi od odgovornosti. Dobio je savršenu sredinu da to prevaziđe, jer mu trener daje prostora i slobodu i pitanje je vremena kada će se osloboditi do kraja.
Nisam vidio razgovor sa Lullom, vidilo se samo i jasno culo na zadnjem TO, da ga je trener pitao prije nego što ga je uveo: Dzanan ate you ready.
Jeste bilo na kraju time outa,par sekundi.
-
- Kontakt:

Jeste rukomet bitniji, ali bi mogao malo i Musu zraknuti,

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ima na Arena sport kanalimaSamozdravlje je napisao/la: ↑16 okt 2022, 19:10Ima li gdje tv-prenos? Hvala.
Jeste rukomet bitniji, ali bi mogao malo i Musu zraknuti,![]()
Moze li link
-
- Kontakt:
Odlican za sad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.