Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Fali tu u odbrani Vladimir Vranjes zatim 2 Burica Malinovic da bi dobili kvalitet i sirinu
- JohnCleese
- Kontakt:
Ne fali nijedan Buric.
Realno Senjmin napadački nije nista bolji od ove dvojice sto su se mijenjala ( pogotovo ne od Građana ), a u odbrani sam ga upamtio kao najveću rupu.
Golmani su nam i vise nego Ok.
Svakako nam Benjamin nikad nije prelomilo mec u nasu korist iako je golman i slovi za jednog od najboljih na svojoj poziciji.
Realno Senjmin napadački nije nista bolji od ove dvojice sto su se mijenjala ( pogotovo ne od Građana ), a u odbrani sam ga upamtio kao najveću rupu.
Svakako nam Benjamin nikad nije prelomilo mec u nasu korist iako je golman i slovi za jednog od najboljih na svojoj poziciji.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kakve su prognoze za sutra? 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tako je, fali samo Malinovic.JohnCleese je napisao/la: ↑14 okt 2022, 18:07Ne fali nijedan Buric.
Burici nikad prevaga nisu bili.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Haseljic je nas najbolji rukometni reprezentativac, ima daleko najbolji procenat iskoristenih sansi. Dok budu igrali panjevi tipa Herceg i jos nekoliko nema nista od ove repke.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Protiv Švicarske u oba meča, kad je bila "afera" delegat.JohnCleese je napisao/la: ↑14 okt 2022, 18:07Ne fali nijedan Buric.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Nismo postigli gola iz kontre, a dosta losije se branimo nego ranije.
Crnogorci su favoriti,ali ne tako veliki kao Slovenci.Ako malo stisnemo odbranu, golmani skupe 10+odbrana i na lijevom beku neko proigra-Klis,Hamidović, uz bolju iskorištenost pivota, naročito Građana koji je odličan realizator, možda uđemo u tijesnu završnicu i da odlučuje jedan napad.
Dolazi dosta crnogorki 

Malinovic je pred skoro svako okupljanje bio povrijedjen. Od ovih sto fale, najbitniji su nam Peric, Haseljic i svakako Benjamin Buric. Senjamin bi mogao posluziti u odbrani, a u napadu je Gradjan efikasniji.bhsport je napisao/la: ↑15 okt 2022, 16:26Tako je, fali samo Malinovic.JohnCleese je napisao/la: ↑14 okt 2022, 18:07Ne fali nijedan Buric.
Burici nikad prevaga nisu bili.
Mi smo prije imali odbranu Bogovsku Prce Vranjes Terzic zatvore vanjsku liniju al u napadu cirkulacija lopte katastrofa sve na suteve preko 8m jos bez Panica sad i odbrana i napad steka
Odbrana 'bogovska' a redovno bili musterije Estoniji, Latviji, Litvaniji i ostaloj istocnoj buraniji i zijanili hejbet kvala ... odvadi malo, zgembo ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Isti sastav kao protiv Slovenije, Klis opet na tribini 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Klis je drugačiji igrač od Hamidovića i Hercega, ima brže noge i može igrati 1 na 1, ova dvojica to nisu kadri, ne kažem da je Klis neka ekstra kvaliteta, ali u ovom rosteru ima mjesta, kako god nek je momcima sa srećom večeras.
Ima li gdje link?
Pa može li šta naš golman skinuti. ...sve su prilike da ne može
Hamidovic rukometni Visca tj.obicna kokos bez grama mozga 

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.