Ja sam ovdje najveći zagovornik Adlija

ali nažalost i mene je strah da će ga se olako odreći, bez da mu se da šansa. Ne kontam uopšte radi čega ovakav tretman i zašto toliko dugo traje integracija u prvi tim, kad je već u ljetnim pripremnim utakmicama bio jedna od svjetlijih tačaka u timu.
Krunić je zahvalan backup igrač kojeg je dobro imati u rosteru da popuni sve rupe, al' yebem ga zar nije veća korist dati minutažu mlađim momcima koji u budućnosti mogu postati mnogo bolji igrači. Al' jok, ne bi ti italijanski trener dao prednost njima ispred "provjerenih" igrača, nema tog boga.
I Pobegu je spasilo isključivo to što je italijan i naviknut na Seriu A, pa se kao i izborio za neku minutažu, inače ni on ne bi puno terena vidio.
Giroud je druga enigma, pa frajer je već 168 utakmica u nizu počeo i opet je najavljen u prvoj postavi, a imaš Rebića i Origija na klupi. Ne samo što cjedi život iz 36 godišnjaka, već i što nas njegovo prisustvo na terenu ograničava jer napad izgleda puno bolje i fluidnije kad igra brži i pokretniji napadač.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !