Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
plemići
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Trener kola: Edis Mulalic
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Bazinga12345
- Kontakt:
Sutra očekujte ljepoticu kola - duel dvije ekipe koje su zajedno dale isti broj golova kao i Sloga Doboj 

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
UZP Bog i konjica...
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Svi smo mi nekako kao društvo upali u neku negativu i moramo izaći iz toga. Moramo biti pozitivni, što je pokazao primjer u Širokom Brijegu. Ovdje nije bilo nikakvog vrijeđanja, ni na nacionalnoj osnovi, i nikakvoj drugoj. Najvažnije je da bolji pobijedi, a to je primjer večeras. Atmosfera je bila prelijepa, navijanje od prve do posljednje minute, kako naših navijača, tako i navijača iz Širokog brijega. Moramo se odmaknuti od negativnih stvari i od toga da stalno žugamo, blatimo i iznosimo negativne stvari. Ovo od večeras mora se podići i naglasiti da je bila jedna sportska utakmica što nije slučaj nonstop, zaključio je Mulalić. Za razlika od vas forumaša, Gospodin čovjek.
...
On je mislio i jos misli da je bolji trener nego sto jeste. Nije isto voditi Velez i Sarajevo. Pritisak vodjenja u ta dva kluba se ne moze porediti. Hajcanje u Velezu mu je prolazilo, ali kada treba pokazati trenersko znanje zakaze.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I

Nego sta ima na tablici ,
Manijaci pokazali da su trenutno daleko najbolji u BiH, sjever im parirao vise nego dobro. Utakmica kako treba bit osim onog cobana u zutom. Dan te yebo kakab invalid od sudca. Cak ni ne mislim da je siljio nekom, mislim da je samo retardiran
Manijaci pokazali da su trenutno daleko najbolji u BiH, sjever im parirao vise nego dobro. Utakmica kako treba bit osim onog cobana u zutom. Dan te yebo kakab invalid od sudca. Cak ni ne mislim da je siljio nekom, mislim da je samo retardiran
SAMO ŠIROKI!
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Malo vrapcicaru FK SARAJEVO JE BAYERN MUNCHEN po svim parametrima za svaki klub u BOSNI I HERCEGOVINI a kamoli za klub koji ima u 30 godina jedan kup jedno finale kupa..
FK SARAJEVO IMA 7 komada taj trofej u FK SARAJEVU ima samo znacenje ako se uzme uz titulu znaci dupla kruna..
Pogkedaj posjetu sa dinamom iz kijeva borusijpm mehenglbah sve ce ti bit jasno..
Kad dodjes na kosevo posle sugavice vrapca polica pecara imas oshecas koda si na old traford doso..
FK SARAJEVO je jedini klub u bh gdje imas osjecaj koda si REAL MADRID, ja idem u vrapcice to cumez pola stadion u livadu pod bjelim brijegom baca ko grbavica 96 godine, u zelje stadion zemlja iznikla iz betona (beton otruho) malo izjebano nemozes se okrenut koda se takmice u srednjim skolama i na sve to osjetis siromastvo tuga i tako ti je i na pecari tusnju policama
Sb je kita i klub i grad i jeboim mulalic mater i oni njemu nek oni od njih prepisuju..
Popisam se na sve manijake takodje i na njihov klub
Mulalic je teski narkoman,, honaj popusi kitu svim skriparima picko majmunska
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- Avanti1926
- Kontakt:
Kad pomislite da se Borac gura sudijskim odlukama, sjetite se ovog penala danas koji je sviran Širokom.
Jesi ti regularan? Jesi gledao utakmicu? Žutalj nije 2 penala sudio Širokom!Avanti1926 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 23:56Kad pomislite da se Borac gura sudijskim odlukama, sjetite se ovog penala danas koji je sviran Širokom.
Ma Sarajevo je jednostavno prevelik klub za voditi za sve BH trenere, a i srpske, hrvatske i makedonske. Yebiga, moraćete gonjati Kloppa.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ne može Klopp, eo Mourinho će samo da pupak sveže, odvezao mu se od smijeha...Balorda je napisao/la: ↑16 okt 2022, 00:09Ma Sarajevo je jednostavno prevelik klub za voditi za sve BH trenere, a i srpske, hrvatske i makedonske. Yebiga, moraćete gonjati Kloppa.
Izvire krezubost iz posta ovoga što ljude naziva vrapcicarima.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Meraak1921
- Kontakt:
since1948 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 22:52Nego sta ima na tablici ,
Nije fakat siljio, vidi se da ne zna, tako da mu je oprosteno, al savezu nije! Manijaci su prica za sebe. Cestitke na zasluzenoj pobjedi
Podlegao atmosferi, svirao nepostojeći penal, zalutao na terenu kao Peljto kad sudi Premijer ligu.
Široko apsolutno zasluženo pobijedio Želju. Želju kući i u gostima potpuno dvije različite ekipe.
Kad već ne može Velež kroz ligu, iako je relativno rano u prvenstvu, volio bih da se Željo plasira u Evropi. Navijači, simpatizeri su ove sezone daleko ispred drugih.
Sarajevo je imao veliki potencijal, sve do one utakmice u Zenici i debakla. Od tada je sve krenulo nizbrdo. Velež igra dobru odbranu za naše uslove, napadački sterilni kao rijetko koja ekipa.
Široko apsolutno zasluženo pobijedio Želju. Želju kući i u gostima potpuno dvije različite ekipe.
Kad već ne može Velež kroz ligu, iako je relativno rano u prvenstvu, volio bih da se Željo plasira u Evropi. Navijači, simpatizeri su ove sezone daleko ispred drugih.
Sarajevo je imao veliki potencijal, sve do one utakmice u Zenici i debakla. Od tada je sve krenulo nizbrdo. Velež igra dobru odbranu za naše uslove, napadački sterilni kao rijetko koja ekipa.