Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
@ Antipolitika ti si realan koliko vidim, ne djelujes mi kao ovi skripari oni bi ko nesto da promjene, bujrum idite kod susjeda, vrata su vam otvorena, svi zive u BIH, a satro je mrze, psuju itd, pisam vam se na karakter, neka malo dodju do sehera , smijuli li bas me zanima?
04.10.2009 !
Samo da ne potraje ko u Zeljinom slucaju. Njihov lopovluk se godinama trpioAntipolitika3 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 19:51Ono sto je nekad bio Zeljo to je sada Borac

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Al' Petrović kakav retard, kako samo samouvjereno dade žuti Lukiću za "simuliranje" u onoj prvoj situaciji, nećemo mi još godinama vidjeti napredak u domaćoj ligi sa ovakvim pokušajima od sudija.
I onda naravno da će se ovi iz ŠB padati na svaki mogući i nemogući kontakt kad znaš da će levatina kompenzirati. I sljedeće kolo će suditi najnormalnije, nema veze što ide iz greške u grešku
I onda naravno da će se ovi iz ŠB padati na svaki mogući i nemogući kontakt kad znaš da će levatina kompenzirati. I sljedeće kolo će suditi najnormalnije, nema veze što ide iz greške u grešku

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zato je Zrinjski konstanta....Antipolitika3 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 19:51Ono sto je nekad bio Zeljo to je sada Borac
Zadnja izmjena: Grk1234, dana/u 15 okt 2022, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Od 3-4 situacije on svira onu koja je najmanje penal hahaha
Bolji Siroki malo,vjerovatno 1 gol odlucuje ovdje
Bolji Siroki malo,vjerovatno 1 gol odlucuje ovdje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mi ako mislimo ovde izvuci pozitivan rezultat Kosoric i Beca ne bi smjeli biti u Zapadnohercegovačkom kantonu a ne na terenu ovo kriminal sto njih dvojica igraju
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- siroki1991
- Kontakt:
3 penala su bila cista.
Sudio 1 da izidje iz grada veceras, bravo za golmana…
Sta je ovo Judeo Mostarci komentiraju penale haha, vama je protiv jadnog Goska moralo izmisljat po 3 penala po poluvremenu… jedino smjesnije bi bilo da Vicini Lesinari kazu koju o sudjenju..
Sta je ovo Judeo Mostarci komentiraju penale haha, vama je protiv jadnog Goska moralo izmisljat po 3 penala po poluvremenu… jedino smjesnije bi bilo da Vicini Lesinari kazu koju o sudjenju..
- Panta79rei
- Kontakt:
Pa ti si slijep. Vidiš li da ga je sa leđa pokupio po nogama. Čistija situacija nego prva.LeonProfessional je napisao/la: ↑15 okt 2022, 19:51
Dokaz da je Petrović odron je i ovaj penal. Pa čovjek nije svirao prvu situaciju kao penal, a svira najčistiju situaciju. Očajan sudac.
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
Realno nema ko da igra pa moraju oni, pogotovo Kosorić.
Ne znam šta je sa Šehićem.
Fali Hodžić koji drži sredinu. Mekić mora ući što prije.
Ne znam šta je sa Šehićem.
Fali Hodžić koji drži sredinu. Mekić mora ući što prije.
-
- Kontakt:
Ma ne mora Aco igrati, a kamoli beka.
Ja ne razumijem ove naše trenere s ovim izmišljanje pozicija.
Je li oni imaju trip da ispadnu neke taktičke trenerčine ili šta. Pa **** ga, ne može igrati bolje od nekog kome je to prirodna pozicija i igra cijeli život. Po toj logici Messi bi mogao igrati sve, jer je dobar.
- LegendaIvica
- Kontakt:
Jedan penal bio nije ga svirao ali zato vam je svirao jedan ne postojeci. Nije vam svirao da bi izasao iz grada nego je svirao zato sto je corav. Inace ste dobili dva ne postojeca kornera a mi smo dobili faul koji nije bio itd. U svakom slucaju ovdje niko nikom ne silji nego jednostavno grozno sudjenje.siroki1991 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 20:003 penala su bila cista.
- siroki1991
- Kontakt:
Da Arena zna napraviti sazetke vidio bi da su bila sva 3…LegendaIvica je napisao/la: ↑15 okt 2022, 20:13Jedan penal bio nije ga svirao ali zato vam je svirao jedan ne postojeci. Nije vam svirao da bi izasao iz grada nego je svirao zato sto je corav. Inace ste dobili dva ne postojeca kornera a mi smo dobili faul koji nije bio itd. U svakom slucaju ovdje niko nikom ne silji nego jednostavno grozno sudjenje.siroki1991 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 20:003 penala su bila cista.
Što ovaj nije dobio žuti za namjerno igranje rukom.
Na kraju nam je Kosorić morao zabiti gol.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Alija Bagaric im na kraju presudi
Rugala se ruga...pa ovdje sarajevski klubovi kao da se takmiče ko će biti gori...znači Široki fulio penal,dao gol i promašio 10000% zicera...u prevodu 3-0...Željo užasan i još je moguće da uzme bod.
-
- Kontakt:
Skroz zasluženo. Bravo Široki.
Ovo je najlošija tekma Želje ove sezone. Mulalić je sve promašio i što je najgore, kljuse ništa ne dira iako slijepac vidi da kc ne valja.
3-0 do kraja.
Ovo je najlošija tekma Želje ove sezone. Mulalić je sve promašio i što je najgore, kljuse ništa ne dira iako slijepac vidi da kc ne valja.
3-0 do kraja.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ma nece onu u seher,njima svako malo dodju nase komsinice pa se loptaju na mostarskom blatu .Ne idu oni daleko.scudetto89 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 19:52@ Antipolitika ti si realan koliko vidim, ne djelujes mi kao ovi skripari oni bi ko nesto da promjene, bujrum idite kod susjeda, vrata su vam otvorena, svi zive u BIH, a satro je mrze, psuju itd, pisam vam se na karakter, neka malo dodju do sehera , smijuli li bas me zanima?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Znam ja da ne smiju picke su to, a ovamo prozivaju, pljuju sve sto je vezano za jedinu nam BIH, ja nemam drug bolje , kome se ne svidja , ides iz nje niko im ne braniAntipolitika3 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 20:23Ma nece onu u seher,njima svako malo dodju nase komsinice pa se loptaju na mostarskom blatu .Ne idu oni daleko.scudetto89 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 19:52@ Antipolitika ti si realan koliko vidim, ne djelujes mi kao ovi skripari oni bi ko nesto da promjene, bujrum idite kod susjeda, vrata su vam otvorena, svi zive u BIH, a satro je mrze, psuju itd, pisam vam se na karakter, neka malo dodju do sehera , smijuli li bas me zanima?

04.10.2009 !
- FKSDoGroba
- Kontakt:
I ove sezone se Sarajevo i Željezničar takmiče ko će lošiji biti. Valjda će derbi na nešto ličit