Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovdje je kulasin samo pao u sesnasstercu prije ikakvog kontakta sto mu je bio i cilj i zadatak i dobio je penal naravno
- Simpatizer
- Kontakt:
Kome je ono čist penal, taj je zaslužio ban na sportskom forumu.
Kad ce Mirvic isplatiti raskid ugovora Dudicu, sad ili poslije kiksa sa Posusijem?
-
- Kontakt:
Onda dodje ljeto pa se čude zašto su ispali od amatera s Farskih otoka...
Dobro,dobro,jasno mi je da si jos uzjapuren od onolike vatre sto ste izpiromanisali, ali sa snimka se moze protumaciti i da je igrac Posusja pao preko Kulasina, bili su blizu i kontakta je moglo biti 99%. Cak se cini da ga je i laktom mogao gurnuti a sve se to zbilo u kaznenom prostoru
" "!
1926
1926
Jel suspendovan Kodro?
- svrakino1921
- Kontakt:
Sad je sve jasno
Ko ide u Europu
Bas me zanima ko ce izletit iz lige
Leo nece sigurno ne zato sto ce im gosp.Vico pomoc nego sto su finu ekipu sklopili
Sad zasad Igman i Sloboda su ispod crte
Naravno moze i moj Zeljo doc u tu situaciju
Al sad zasad ove dvije ekipe su jednom nogom ispale
Gledajuci kako ovo ide i kako sudije kroje tabelu po neredbi zna se koga,mi veceras bi trebali odigrat remi protiv nasih Športskih
Mislim da im oni nisu u planovima za Europu a nama su proslu utakmicu na Grbavici rekli i dokazali da imamo puno bodova i da nam nije mjesto gore u vrhu
Siroki protiv Igmana je trebao remi odigrat al zabise ljudi 3 komada pa nisu mogli ONI nista
Nekako se potrefilo da ova veceras utakmica Siroki-Zeljo najvise odgovara i godi NJIMA da bude remi
Jako smijesna i u istom momentu zalosna situacija
P.S.
Volio bih da Siroki osvoji titulu prije nego Zrinja al nece im dat vec znamo tko...
Ko ide u Europu
Bas me zanima ko ce izletit iz lige
Leo nece sigurno ne zato sto ce im gosp.Vico pomoc nego sto su finu ekipu sklopili
Sad zasad Igman i Sloboda su ispod crte
Naravno moze i moj Zeljo doc u tu situaciju
Al sad zasad ove dvije ekipe su jednom nogom ispale
Gledajuci kako ovo ide i kako sudije kroje tabelu po neredbi zna se koga,mi veceras bi trebali odigrat remi protiv nasih Športskih
Mislim da im oni nisu u planovima za Europu a nama su proslu utakmicu na Grbavici rekli i dokazali da imamo puno bodova i da nam nije mjesto gore u vrhu
Siroki protiv Igmana je trebao remi odigrat al zabise ljudi 3 komada pa nisu mogli ONI nista
Nekako se potrefilo da ova veceras utakmica Siroki-Zeljo najvise odgovara i godi NJIMA da bude remi
Jako smijesna i u istom momentu zalosna situacija
P.S.
Volio bih da Siroki osvoji titulu prije nego Zrinja al nece im dat vec znamo tko...
Penal više nije nego što jeste, zanimljivo da se igrač koji ga napravio uošte ne buni. A zanimljiva je i njegova "reakcija" kod 1.gola Borca.
Sarajevo je raspad teški, Dudić pogubio konce skroz.
Dokaz i ovo brukanje na kraju sinoćnje utakmice.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
- Avanti1926
- Kontakt:
Nadam se da ce FK Sarajevo uspjeti konsolidovati svoje redove i izboriti opstanak u drustvu najboljih.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
yebo ti husara zenski rod sto ce tek doc na ovaj svijet
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
-
- Kontakt:
Ima prije i prvog gola. Ne znam ko je ovo miksao.

Ako me sjećanje dobro služi, kad se Željo borio za titulu ovakav sličan penal se nije sudio pa je sudija poslije bio suspendovan i pričalo se kako se Želji šteli. Ako nije protiv Zrinjskog u jednom meču, Valjić sudija bio. Nisam baš siguran.
dns sudar dva sportska i gospodska kluba , sa sirokim je uvijek milina igrati
Užitak je čitati vaše upise. Veoma ste vaspitani.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Danima iskazujes mrznju prema gosp. Husaricu. Poznavajuci gosp. Husarica koji je cesto u Sarajevu i voli sarajevske dame, imam izrazitu sumnju da ti je Husaric bioloski otac, ponukan cinjenicom da te je odbacio i nikad nije priznao pises gluposti i pljujes po jednoj elokvenciji i gospodinu.
Sarajevo će uraditi glupost ako otpusti Dudića, bilo ni to srljanje iz greške u grešku godinama već. Vrijeme je da istrpe nekoga i daju mu poštenu šansu, makar to bila i sa najskupljim rosterom lige i igračima dovođenim ko na FM.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.