FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Puma » 16 feb 2011, 00:08

Neka djecurlija ne shvata sta znaci pojam hram nogometa, jos nekakvu statistiku posjecenosti postavljaju, jer Boze ako na jednom stadionu koji je sagradjen prije 5-6 godina svake sedmice bude 80 hiljada, to znaci da je taj stadion jako izdrzljiv, i to je dovoljan dokaz da je samim tim popularniji, poznatiji, znacajniji i sta sve ne, od Hrama nogometa :D

San Siro/Giuseppe Meazza je gigantski stadion, na kojem igraju giganti i nijedan stadion na svijetu se ne moze porediti sa njim !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 feb 2011, 00:12

Puma je napisao/la:Neka djecurlija ne shvata sta znaci pojam hram nogometa, jos nekakvu statistiku posjecenosti postavljaju, jer Boze ako na jednom stadionu koji je sagradjen prije 5-6 godina svake sedmice bude 80 hiljada, to znaci da je taj stadion jako izdrzljiv, i to je dovoljan dokaz da je samim tim popularniji, poznatiji, znacajniji i sta sve ne, od Hrama nogometa :D

San Siro/Giuseppe Meazza je gigantski stadion, na kojem igraju giganti i nijedan stadion na svijetu se ne moze porediti sa njim !
Gigantu objasni mi termin "gigantski stadion"
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 feb 2011, 00:15

Znas li ti sta je gigantska bombona ?
Call the coroner!

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 16 feb 2011, 00:16

Bayernoljupci zivjeli vi meni i Njemacka ljubav prema fudbalu,al na temi Seria A nema covjeka da mozete ubjedit sa vasim statistickim podatcima i punim stadionima da je "vas fudbal" interesantan i moze bit prosjek 100 000 po utakmici kad je to sve jedna dosadna pozorisna predstava u kojoj nema nikakvog fudbalskog naboja i rivalstva,a navijanje me stid i poredit :!:
Vecini italijanskih klubova su stadioni poluprazni zbog uslova na istim,i njemacka zbog infrastrukture ima prednost u tome al nikad nece imat "ono nesto" da bi bila i interesantna...
Drago mi je da se Njemacka opet ujedinila,i to sve kako bi pretekla italijane,od kojih imaju nevidjene komplekse,al talijani imaju titule i to od vise klubova,pa samim tim i derbije a ne jedan klub(Bayern) i ostatak njemacke koji im prodaje najbolje a taj isti je redovna musterija Italijanskih klubova sto smo imali priliku da vidimo prije nekih 10-tak mjeseci :!:
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 16 feb 2011, 01:05

Io_Sono_Interista je napisao/la:Bayernoljupci zivjeli vi meni i Njemacka ljubav prema fudbalu,al na temi Seria A nema covjeka da mozete ubjedit sa vasim statistickim podatcima i punim stadionima da je "vas fudbal" interesantan i moze bit prosjek 100 000 po utakmici kad je to sve jedna dosadna pozorisna predstava u kojoj nema nikakvog fudbalskog naboja i rivalstva,a navijanje me stid i poredit :!:
Vecini italijanskih klubova su stadioni poluprazni zbog uslova na istim,i njemacka zbog infrastrukture ima prednost u tome al nikad nece imat "ono nesto" da bi bila i interesantna...
Drago mi je da se Njemacka opet ujedinila,i to sve kako bi pretekla italijane,od kojih imaju nevidjene komplekse,al talijani imaju titule i to od vise klubova,pa samim tim i derbije a ne jedan klub(Bayern) i ostatak njemacke koji im prodaje najbolje a taj isti je redovna musterija Italijanskih klubova sto smo imali priliku da vidimo prije nekih 10-tak mjeseci :!:
Ti nasi statisticki podaci su nas argument da je nas fudbal zanimljiv da privuce toliki broj ljudi,a vas argument je prica,a i ptice na grani znaju kakvo vi sr-anje od fudbala igrate.Ako je hardcore italijanski a.k.a.defanzivni fudbal bolji od ofanzivnog odo se objesit.
Tesko je kad igrate najprljaviji fudbal i imate u kombinaciji defanzivu i padavicare,ali kad vam ni to nije dovoljno,saljete FIFI snimke tudjih utakmica i prijavljujete igrace da bi bili suspendovani kako bi vama lakse bilo i opet na sugav nacin prodjete.Pos-erem se ja vama na taj vas fudbal interesantni,mozes sebi obrisat mal' ne rekoh sta s njim.
Vasi derbiji k'o utakmice Moenchengladbacha i Nurnberga,cek ustvari nisu,na ovim utakmicama bude vise golova.
Hahahahahahah,Njemacka se ujedinila da pretekne Italiju,hahahha,nemojte sebi davat toliko kredibiliteta ;)
A u Njemackoj svaka treca utakmica za navijace je u neki nacin derbi koji vuce korijene od prije.Kod vas derbii izmedju 6 klubova koliko je i osvajalo Seriu A (nemoj ovo shvatit bukvalno ;) ).
I dobro si rekao,na temi "Seria A",zato na svim ostalim temama mozes :)
Cujemo se 23.,da vam se jos smijem :)
#miasanmia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 feb 2011, 01:11

Sad ce kod vas Bajram. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 16 feb 2011, 02:30

A vidite ovaj Swaini dolazi i na temu RM (pocne o nekakvim glupostima nidje veze), a niko ga nejebe na njegovoj temi Bajern Minhen.
Volio bi da izbacite suge :mrgreen:
Hoceli igrati Milito 1 tekmu ?
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 feb 2011, 02:31

Evo jedna slikica da se malo vratite u realnost ili stvarnost kako vam je lakše:

slika

Zelena boja- Njemački klubovi
Plava boja- Italijanski klubovi

Znači to je što se tiče titula nisam htio ići dublje u prošlost jer nema potrebe i ovo je dosta (zadnjih 20 godina 6-2 za Italijane) . A za posjećenost, džaba Budesligi posjećenost, ako će na trofeje LP čekati po 10-tak godina.

Izvinjavam se na off topicu, ali moram odgovoriti kad se lupa bezveze.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 feb 2011, 02:33

Prošli put je to bio Milito sada će to biti Pazzini :D(ima li pravo nastupa)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 16 feb 2011, 02:37

LBJ MVP je napisao/la:Prošli put je to bio Milito sada će to biti Pazzini :D(ima li pravo nastupa)
Ako je igrao protiv Werdera u playoff-u :?
Nema, steta..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 feb 2011, 02:52

Izvinjavam se svim normalnim forumasima, ali u poslednje vrijeme me ovakvi trollovi izbacuju iz takta :D

tema je "Inter" i nastavit cemo pisati o desavanjima u Europskom i Svjetskom prvaku, jer sutra (ustvari danas)nam slijedi vrlo vazna utakmica u Makijavelijevom gradu protiv Fiorentine
Call the coroner!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 16 feb 2011, 03:11

Jeste bezze zakuhali ovim statistickim podacima, ko' da to igra neku ulogu u nadolazecim duelima.

Bitno je da su Ribery i Robben raspolozeni i zdravi, a ostale statistike me ne interesuju.

Kakva je situacija sa Interom? Ko nece moci igrati, ko je povrijedjen i sl? Bilo je govora da ce Milita povreda sprijeciti da igra prvi mec.
#divovi

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 feb 2011, 09:53

Io_Sono_Interista je napisao/la:Bayernoljupci zivjeli vi meni i Njemacka ljubav prema fudbalu,al na temi Seria A nema covjeka da mozete ubjedit sa vasim statistickim podatcima i punim stadionima da je "vas fudbal" interesantan i moze bit prosjek 100 000 po utakmici kad je to sve jedna dosadna pozorisna predstava u kojoj nema nikakvog fudbalskog naboja i rivalstva,a navijanje me stid i poredit :!:
potpis x pogotovo boldano
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 16 feb 2011, 11:09

koliko se sjecam i prosle godine pred finale su isto tako dolazili navijaci bayerna i provocirali , pricali neke gluposti , podcjenjivali uspjehe intera , poslije poraza su neki i dalje nastavili svoje omalovazavanje intera i italijanskog fudbala , tako da se uopste ne treba obazirati na ove koji dodju da pokusaju provocirati , npr broj navijaca , rijec tifo je talijanska rijec , transovi , koreografije , bakljade su potekle iz italije tako da kultura navijanja postoji u italiji prije nego su u njemackoj nastale navijacke grupe , dok su italijani pravili spektakle na tribinama u njemackoj se navijac prepoznavao po brkovima , prsluku od dzinsa sa raznim bedzevima i amblemima , na svakoj ruci zavezano po par salova , itd da ne nabrajamo sve te ruznoce
normalna diskusija je dobrodosla ali to je sa nekim prosto nemoguce , tako da te treba pustiti da zive u svom svijetu i ne odgovarati na svaku glupost koja se napise .

danas je tekma protiv viola i mihajlovic izjavio da ce pobijediti inter ali i da navija da inter osvoji scudetto , za ovu tekmu ce konkurisati stankovic i mariga koji se vracaju poslije povreda , bice tesko u firenci ali vjerujem u pobjedu danas

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 16 feb 2011, 11:12

moustapha je napisao/la:Jeste bezze zakuhali ovim statistickim podacima, ko' da to igra neku ulogu u nadolazecim duelima.

Bitno je da su Ribery i Robben raspolozeni i zdravi, a ostale statistike me ne interesuju.

Kakva je situacija sa Interom? Ko nece moci igrati, ko je povrijedjen i sl? Bilo je govora da ce Milita povreda sprijeciti da igra prvi mec.
sigurno propusta prvi mec a za uzvrat bi valjda trebao biti spreman , sad su se vratili stankovic i mariga a trebao bi se i lucio vratiti , kakva je situacija u bayernu sa povredama osim olica za kojeg znam

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 16 feb 2011, 13:45

Danas mozda i kljucna utakmica za utrku na titulu,jer vrlo tesko da u slucaju neuspjeha mozemo stic 8 bodova...
hajde Leo pokazi danas svoje umjece,daj nam pobjedu jer imas najbolji sastav Serie A 8-)
mogo bi danas da presudi mentalitet nase ekipe u ovakvim utakmicama,jer sad je nekako vrijeme kad se dizemo,i nadam se da je danasnja utakmica prekretnica u sezoni...
Znaci jedno 2 : 1 sasvim dovoljno a ne bih imao nista protiv da vidim malo i Coutinha na terenu
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 feb 2011, 14:19

Svaka cast juventus 0244(tako nesto ) :D ,a schwin daj ba vidis da te niko ne j"""e 0 , 1 % od vas je cak i francuska liga jaca po titlama ( :lol: ) ,a **** je i bayern i cijela vasa KROMPIR liga
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 16 feb 2011, 14:19

Kako djeca u Bavarskoj uče brojati:
Jedan
Inter
Liverpool
Zenit
Wolsburg
Kopenhagen ...

:lol: :lol: :lol: malo da vas oraspoložim :lol: :lol: :lol:
Sretno danas ;)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 feb 2011, 14:21

Leonardo je govorio pre meca sa Juventusom, da Inter uzima lo scudetto, ukoliko dobije Juve i Violu.
Mislim da je imao pravo. Uz najbolji raspored i najjacu ekipu, -2 je sasvim nadoknadivo i to bi stavilo Inter na pole position.
Medjutim, nakon poraza od Juvea, ako posle meca sa Fiorentinom bude bilo -7 ili -8 - prvenstvo je 90% izgubljeno za Inter. Ocekujem tvrdu utakmicu, jer Mihajlovic zna da igra na kontre i ima ekipu za tako nesto. Ako Inter primi gol prvi, nece pobediti.
Vec sam rekao da Napoli ne moze do titule, a da Juve i Roma takodje nemaju ekipe za tako nesto. Veceras se mozda i odlucuje novi prvak Italije, iako ima jos 13 kola do kraja.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 feb 2011, 14:29

Firentina je jedna vrlo dobra momcad ,imaju par dobrih tehnicara ,medutim sva njihova igra je pretezno bazirana na neke ubacaje .. i sl. pa bi bilo dobro da Leo ubaci tu matrix s ranochiom da skacu ...jer ovu utakmicu ne smijemo ispad u odbrani i primat neke jeftine golove-cega se najvise bojim ..jer slicnom igrom s i palermo pobijedili ...FORZA
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.