San Siro/Giuseppe Meazza je gigantski stadion, na kojem igraju giganti i nijedan stadion na svijetu se ne moze porediti sa njim !
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Gigantu objasni mi termin "gigantski stadion"Puma je napisao/la:Neka djecurlija ne shvata sta znaci pojam hram nogometa, jos nekakvu statistiku posjecenosti postavljaju, jer Boze ako na jednom stadionu koji je sagradjen prije 5-6 godina svake sedmice bude 80 hiljada, to znaci da je taj stadion jako izdrzljiv, i to je dovoljan dokaz da je samim tim popularniji, poznatiji, znacajniji i sta sve ne, od Hrama nogometa
San Siro/Giuseppe Meazza je gigantski stadion, na kojem igraju giganti i nijedan stadion na svijetu se ne moze porediti sa njim !
Ti nasi statisticki podaci su nas argument da je nas fudbal zanimljiv da privuce toliki broj ljudi,a vas argument je prica,a i ptice na grani znaju kakvo vi sr-anje od fudbala igrate.Ako je hardcore italijanski a.k.a.defanzivni fudbal bolji od ofanzivnog odo se objesit.Io_Sono_Interista je napisao/la:Bayernoljupci zivjeli vi meni i Njemacka ljubav prema fudbalu,al na temi Seria A nema covjeka da mozete ubjedit sa vasim statistickim podatcima i punim stadionima da je "vas fudbal" interesantan i moze bit prosjek 100 000 po utakmici kad je to sve jedna dosadna pozorisna predstava u kojoj nema nikakvog fudbalskog naboja i rivalstva,a navijanje me stid i poredit![]()
Vecini italijanskih klubova su stadioni poluprazni zbog uslova na istim,i njemacka zbog infrastrukture ima prednost u tome al nikad nece imat "ono nesto" da bi bila i interesantna...
Drago mi je da se Njemacka opet ujedinila,i to sve kako bi pretekla italijane,od kojih imaju nevidjene komplekse,al talijani imaju titule i to od vise klubova,pa samim tim i derbije a ne jedan klub(Bayern) i ostatak njemacke koji im prodaje najbolje a taj isti je redovna musterija Italijanskih klubova sto smo imali priliku da vidimo prije nekih 10-tak mjeseci
Ako je igrao protiv Werdera u playoff-uLBJ MVP je napisao/la:Prošli put je to bio Milito sada će to biti Pazzini(ima li pravo nastupa)
potpis x pogotovo boldanoIo_Sono_Interista je napisao/la:Bayernoljupci zivjeli vi meni i Njemacka ljubav prema fudbalu,al na temi Seria A nema covjeka da mozete ubjedit sa vasim statistickim podatcima i punim stadionima da je "vas fudbal" interesantan i moze bit prosjek 100 000 po utakmici kad je to sve jedna dosadna pozorisna predstava u kojoj nema nikakvog fudbalskog naboja i rivalstva,a navijanje me stid i poredit![]()
Vecini italijanskih klubova su stadioni poluprazni zbog uslova na istim,i njemacka zbog infrastrukture ima prednost u tome al nikad nece imat "ono nesto" da bi bila i interesantna...
Drago mi je da se Njemacka opet ujedinila,i to sve kako bi pretekla italijane,od kojih imaju nevidjene komplekse,al talijani imaju titule i to od vise klubova,pa samim tim i derbije a ne jedan klub(Bayern) i ostatak njemacke koji im prodaje najbolje a taj isti je redovna musterija Italijanskih klubova sto smo imali priliku da vidimo prije nekih 10-tak mjeseci
sigurno propusta prvi mec a za uzvrat bi valjda trebao biti spreman , sad su se vratili stankovic i mariga a trebao bi se i lucio vratiti , kakva je situacija u bayernu sa povredama osim olica za kojeg znammoustapha je napisao/la:Jeste bezze zakuhali ovim statistickim podacima, ko' da to igra neku ulogu u nadolazecim duelima.
Bitno je da su Ribery i Robben raspolozeni i zdravi, a ostale statistike me ne interesuju.
Kakva je situacija sa Interom? Ko nece moci igrati, ko je povrijedjen i sl? Bilo je govora da ce Milita povreda sprijeciti da igra prvi mec.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.