FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
30 KM za JUG I 50KM za SJEVER, ZA 10 UTAKMICA UKLJUCUJUCI I FINALE I OSVAJANJE ABD. KUPA,JE I VISE NEGO POVOLJNO. Pruzena je mogucnost svima kojima je Zeljeznicar u srcu da dodju i napune Grbavicu.Sad nema izgovora,dobro stojimo na tabeli,konacno se zna 'Ko Kosi,a ko Vodu Nosi',i vrijeme je za P.P.
U ZDRAVLJU I VESELJU,NAVIJAJ ZA ZELJU...

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
ZahvaljujemStole iz Bora je napisao/la:Od 25.02. bi trebala krenuti prodaja na Grbavici. Cijenu jos ne znam ali kazu da ce biti povoljni. Sta se podrazumjeva pod tim i hoce li ici kako treba nemam pojma.Hamo je napisao/la:Šta je sa ovim replikama hoće li se prodavati i koliko su ako će se prodavati

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
U četvrtak i u petak u periodu od 17:00 do 19:00 možete doći na sjevernu tribinu stadiona Grbavica kod prostorija Udruženja i dati svoj novčani prilog za obnovu prostorija!
Biti ćete u prilici i da vidite kako to sada izgleda i sta sve treba da se obnovi, tako da je svaki novčani prilog i vise nego dobro došao!
Za vikend će biti organizovana i radna akcija gdje će svi koji žele moći pomoći u raščišćavanju i uređivanju!
Za novu i još bolju prostoriju!
Izvinjavam se administraciji !
Biti ćete u prilici i da vidite kako to sada izgleda i sta sve treba da se obnovi, tako da je svaki novčani prilog i vise nego dobro došao!
Za vikend će biti organizovana i radna akcija gdje će svi koji žele moći pomoći u raščišćavanju i uređivanju!
Za novu i još bolju prostoriju!
Izvinjavam se administraciji !
-
- Kontakt:
dres je cool...nadam se da će se prodavati sa brojevima i vjerujem da je realna cijena 50-60 KM (bez šortca)...i valjda će nas, barem 400-500 kupiti. ovo oko prostorija...ko i Dolina, gorila je ali će biti još mnogo mnogo bolja i ljepša, i bez ološa.
Tim: čujem da je sve OK i da je Višća pre.****.. očekujem od E Čolića slično...
Tim: čujem da je sve OK i da je Višća pre.****.. očekujem od E Čolića slično...
- Capt_Billy
- Kontakt:
Jeste, cijene su idealne, mada su trebali godisnju za jug staviti makar 70 KM. Da zarade nesto. Jbg 50 KM. Opet te to nigdje ne vodi kada imas 2.000 kupljenih godisnjih. Ali dobro je, napredujemoMU'MIN T.M. je napisao/la:30 KM za JUG I 50KM za SJEVER, ZA 10 UTAKMICA UKLJUCUJUCI I FINALE I OSVAJANJE ABD. KUPA,JE I VISE NEGO POVOLJNO. Pruzena je mogucnost svima kojima je Zeljeznicar u srcu da dodju i napune Grbavicu.Sad nema izgovora,dobro stojimo na tabeli,konacno se zna 'Ko Kosi,a ko Vodu Nosi',i vrijeme je za P.P.
Podrzavam ih!!! VOLIM TE ZELJO!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ivica Osim za Sportske novosti
"GDJE SU KORIJENI SVI SE UVIJEK VRAĆAMO"
http://sportsport.ba.external.f3.proxym ... camo/51900
"GDJE SU KORIJENI SVI SE UVIJEK VRAĆAMO"
http://sportsport.ba.external.f3.proxym ... camo/51900
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Slusaj ti jade kako vec nazivas mene i svoje sumlje bez dokaza stavljas. Ovdje bar ja nisam optuzivao Zuju, Zuju ne radi ovo, Zuju ne radi ono. Problem je sto stvatko ima svoje misljenje i na tebi je da ga prihvatis, kao ja sto tvoje prihvatim a ne da seres na svaku diplomatski. Ako sam rekao nesto protiv Zuje, rekao sam kritiku!!! I to ne znaci da ga ne podrzavam!!!Pirke_TM87 je napisao/la:Da sad neko, ovim jadovima sa laznim profilima koji se predstavljaju kao navijaci Zeljeznicara, a ustvari su pitice ponudi titulu ove godine i titulu slijedece godine ili da Zelji propadne plan izgradnje novog stadiona, oni bi odabrali ovo drugo. Komplex je to, i ljubomora nevidjena. Sve ovo sa po 10 i 15 postova svjeze napisanih su pitice koje imaju i svoj stvarni profil na temi fk sarajevo ali i ovdje. Stadion Grbavica ce se ako Bog da izgraditi pa makar svi od muke pocrkali.
Iskreno meni se kod Zuje ne svida sto previse sere po medijima i blamira nas. Ja ti govorim za 200 miliona. Ja ne znam, da li ti imas predstavu kolika ja ta cifra!!!??? Pa Juve pravi stadion za tolike pare!! JUVE!! a ne mi ovdje koji predemo granicu i po peticu odmah primimo. Jbg, to je zalosno, ali ne mogu optuzivati niti igrace, niti Amara, kada jednostvano za veliki uspjeh se nema uslova, niti jake konkurencije u ligi. Ja ne kazem da se neradi nista, naprotiv krenulo se sa radom i ide na bolje.
Ja sam se godinama naslusao svih sranja, pa tacnije poslije rata je pocela prica o izgradnji stadiona pa nikada se nista nije desilo. Druga stvar, spominjes netko ljubomoran, naravno to su oni kurci pitari kojim je prosljek 80% doseljenistva navijacka skupina. Ja sam ti cijeli zivot bio na Grbavici osim rata, jer sam morao otici u drugi dio grada. Poslije rata sam se vratio i tu sam gdje sam bio 100 m od stadiona. I ti procas meni ja nisam navijac, ja serem, ja ovo ja ovo. To mozes nekom drugom, a ne meni.
Upravo taj stadion bio bio koristan za sve. Kako za stanovnike, Hrasnog i Grbavice tocnije, opcine Novo Sarajevo. EVo meni prvo, ne moram paliti auto i ici trositi gorivo, mogu samo otici u stadion/shoping po namirnice!! Svatas sada!!! I ti meni pricas ja ne zelim stadion!, ja ne zelim nista dobro za Zelju i odmah se palis evo onoga ili onih ljubomornih, nece ovo nece ono!!!.
Ja ne znam , mozda se nisi naslusao sranja u vezi stadiona proteklih godina, pa nisi nikada bio razocaran u rad ljudi u Zelji. Vjeruj mi toliko sam puta padao na ovakva sranja, da te vise srce zaboli!!! Bice ovo, bice ono, na kraju nista. U mojim prijasnim postovima mozes zakljuciti da podrzavam rad Zuje i Amara do kraja, pa makar evropu i ne izborili. Sve je to duga staza i doci ce u svoje vrijeme. Ali kao sto rekoh imam kritike za Zuju zbog mediskih ispada, i to mi se nikako kod njega ne svida, a ti ako neces da raspravljas normalno na tu temu, nemoj se ni javljati!!!.
Dajem ti za primjer Zuju vs Blekic gdje nas je obrukao po mom misljenju jer je on predsjednik naseg kluba, navijaca a ne saner grada, klosar kako se predstavio u emisiju. Druga stvar, forum i jeste da se raspavalja normalo a ne da ti pametus nekome zasto si ovo, zasto si ono. Svati vise, svatko ima svoje misljeje i ideje i ne mozes ti nekome soliti pamet, samo jos jednom "protiv Zuje"!!?? Zapravo, to nije protiv Zuje vec je to KRITIKA NA ZUJU, a ne PROTIV KAKO TI SVATAS.
I na kraju jos fino napisem da nikoga nisam zelio uvrijediti sa tim i ti frku stvoris. "Ovi sa po 9 - 10 postova sve su to pitari, itd!!!!" Vidim da ti sve znas!!! i ti spominjes ostavljanje postova na temi FK Sarajevo ili nekog drugog kluba?? Sta, to je danas zabranjeno pitati nekoga za stanje u drugom klubu?? kako ti navotis, posto si ti vjerni navijac, vjerni manijak, huligan.!!! I upravu zbog takvih kao ti raja ne dolaze na utakmice, da nebi kamen ili batine primili, zbog maloljetnika i ne ispucanih punoljetnika. Jebote, ja starog svog ne mogu povesti na tekmu, kada je derbi da ne bi kamen primio. I ti meni sada optuzujes sto ja diskutujem sa Borcevim navijacima, Slobodinim, Celikovim ,pitarima i drugim?? Ajde sada objasni mi molim te sta ti tu vidis lose kada se vec pravis pametan??
VOLIM TE ZELJO!!!
dajte ljudi,malo smirite tenzije
kad pocne prvnestvo visak energije izbacite navijanjem za naseg zelju ...
sto se tice zuje,on nije svetac i u prvim mandatu je bilo gresaka al stvari idu na bolje....mi nemamo mogucnost da iskesiramo 100 milki za pojacanje kao sity i da preko noci igramo ligu prvaka...treba biti realan sa ocekivanjima ali to ne znaci da se trebamo zadovoljit sa ovime sta imamo...treba ukazivat na greske, postepeno ih rjesavat i napredovat u svakom pogledu ...
sto se tice stadiona stvar je jasna....u ovoj svoj prici sama cijena samog stadiona je nebitna..on se moze igradit i za 30 miliona..ali ono sto dize cijenu projekta su ostale,naizgled male i nebitne stvari koje najvise vuku novaca kao npr cesta,parking,popratna infrastruktura(ako hocemo da sve bude po uefinim najvecim standardima,a hocemo, sve to kosta)..kad se na to nadoveze taj trzni centar (po mojoj procjeni oko 100 miliona) na koji ce otic najvise novaca cijena ukupnog projekta ispadne (+ - nekoliko miliona) oko te famozne cifre od 200 miliona

sto se tice zuje,on nije svetac i u prvim mandatu je bilo gresaka al stvari idu na bolje....mi nemamo mogucnost da iskesiramo 100 milki za pojacanje kao sity i da preko noci igramo ligu prvaka...treba biti realan sa ocekivanjima ali to ne znaci da se trebamo zadovoljit sa ovime sta imamo...treba ukazivat na greske, postepeno ih rjesavat i napredovat u svakom pogledu ...
sto se tice stadiona stvar je jasna....u ovoj svoj prici sama cijena samog stadiona je nebitna..on se moze igradit i za 30 miliona..ali ono sto dize cijenu projekta su ostale,naizgled male i nebitne stvari koje najvise vuku novaca kao npr cesta,parking,popratna infrastruktura(ako hocemo da sve bude po uefinim najvecim standardima,a hocemo, sve to kosta)..kad se na to nadoveze taj trzni centar (po mojoj procjeni oko 100 miliona) na koji ce otic najvise novaca cijena ukupnog projekta ispadne (+ - nekoliko miliona) oko te famozne cifre od 200 miliona
- Capt_Billy
- Kontakt:
Buraz, ja to sve razumijem nego mi nije jasno kada netko ima neku kritiku, odmah se javljaju i pricaju vi ste protiv Zuje, protiv Zelje!! Mislim to je glupo od njih!!!slatkis86 je napisao/la:dajte ljudi,malo smirite tenzijekad pocne prvnestvo visak energije izbacite navijanjem za naseg zelju ...
Tako je kralju, ZUJO nije ZELJOCapt_Billy je napisao/la:Buraz, ja to sve razumijem nego mi nije jasno kada netko ima neku kritiku, odmah se javljaju i pricaju vi ste protiv Zuje, protiv Zelje!! Mislim to je glupo od njih!!!slatkis86 je napisao/la:dajte ljudi,malo smirite tenzijekad pocne prvnestvo visak energije izbacite navijanjem za naseg zelju ...
ZELJO > ZUJE
Svi znamo kako je zavrsen prvi mandat i koliko smo skepticni bili na osnovu drugog. Zujo jos nije vratio dugove i da nije Amara ne bi bilo ni ovog sada.
Cuva Bog Zelju svog!
- AmanijakzO
- Kontakt:
Kad ce poceti utakmica protiv sirokog?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
15:30AmanijakzO je napisao/la:Kad ce poceti utakmica protiv sirokog?
Tekstualni prenos ce biti na SC.
AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Ti i mom postu kad nadjes da sam se direktno obratio tebi onda mi se javi i kritikuj, ogovaraj ili radi sta vec znas sa tim sta sam ja napisao. Prva stvar koja me uzasno nervira ne samo kod tebe nego kod vecine ovih na forumu sto okrecu ledja, pricaju svasta protiv covjeka koji je tvorac svega ovoga sto danas imamo. Okrecu ledja gospodinu Zuji koji nije morao da se vrati ali se vratio i nije obecao ali je donio na Grbavicu sto smo svi godinama iscekivali. Obecao je borbu za evropu a dobili smo Titulu, a ne saom titulu, dobili smo dopadljivu i borbenu igru na terenu. Da li si ti a i mnogi siguran da bi se Amar vratio na mjesto trenera da ga Zujo nije umolio da tako kazem, e ja ti sigurno kazem da nebi. Nisam ja balavac kako navodis, bio sam ja uz Zelju kada mu je bilo najteze, kada nas je jedno Zepce mlatilo a svi su na istom tom Zepcu popravljali gol razliku. Znam ja dosta toga ali znam i vrlo dobro sta se prica i kako se minira cijeli ovaj projekat koji nije samo krenuo od Zuje vec od kompletnog osoblja, i kompletne struke koja stoji rame uz rame uz Zuju. Vi nesto pricate protiv Zuje, kako je on ovakav, kako je onakav, sta je bilo i sta ostalo za vrijeme i poslje njegovog mandata. Ljudi moji taj covjek dok je bio na celu Zeljeznicara, mi smo bili prvi i na dobro putu da od Zelje napravimo repsektabilnu ekipu u evropi, ali zbog bolesnog uma i pritiska sa raznih strana covjek je odstupio i otisao, a Zelju ostavio na milost i nemilost ljudima koji su ga srozali na najnize grane. Njegovim povratkom pokrenulo se i pitanje oko stadiona, pa i da se nista ne ostvari bar je pokrenuo pitanje, bar se prica oko izgradnje stadiona vrti po gradu, bar se prica ne samo o rekonstrukciji vec o izgradnji stadiona pocevsi od nule. Ti mene prozivas nekim huliganom ovo ono. Ja nisam ni h od toga sto si napisao, ja sam samo jedan od hiljade i hiljade navijaca Zeljeznicara koji svom klubu zeli samo najbolje a to najbolje je mislim u sadasnjoj upravi i treneru kojeg imamo. Da je kojim slucajem prijasnja uprava na celu sadasnjeg Zeljeznicara 90 % igraca trenutnog igrackog kadra Zeljeznicara ti sada nebi vidio, jer bi se to sve rasprodalo podjelilo ili sta vec a dovedeni bi bili neki novi anonimusi autobusima i sve tako. Mislim da smo po prvi put dozivjeli da nam na polusezoni ode samo jedan igrac a to je Kerla a da dodju dva tri provjerena pojacanja, mislim da smo prvi put dozivjeli da mlade snage u vidu Sehica, Stanica, Svrake... Visce koji ce ako Bog da nositi igru Zeljeznicara u buducnosti produze saradnju sa klubom i samim tim stvore temelj drugim mladim igracima koji se nece lahko odreci plavog dresa vec ce na osnovu svog stecenog znanja u Zelji i na osnovu ugovora koji potpisu osigurati mozda neku dobru novcanu injekciju Zelji svojom prodajom i inozemstvo. Da li je u svemu ovome po vama Zujo kriv ? Da li on baca bombe i da li je covjek nesto slagao ? I sta je to on rekao u intervju-u pa nas je obrukao. Covjek je svaki intervju diplomatski odradio, gospodski odgovorio na svako pitanje i samim tim pokazao gdje smo mi u odnosu na konkurenciju, mada mislim da vec konkurencije nemamo. Uozbiljite se i pocnite razmisljati pozitivnije, covjek se istinski bori za klub, a ako cemo tako duboko i svoje pare je lupao na startu prosle sezone jer drugog priliva novca nije bilo a siguran sam da i dalje gura finansijski iz svog dzepa. PozdravCapt_Billy je napisao/la:Slusaj ti jade kako vec nazivas mene i svoje sumlje bez dokaza stavljas. Ovdje bar ja nisam optuzivao Zuju, Zuju ne radi ovo, Zuju ne radi ono. Problem je sto stvatko ima svoje misljenje i na tebi je da ga prihvatis, kao ja sto tvoje prihvatim a ne da seres na svaku diplomatski. Ako sam rekao nesto protiv Zuje, rekao sam kritiku!!! I to ne znaci da ga ne podrzavam!!!Pirke_TM87 je napisao/la:Da sad neko, ovim jadovima sa laznim profilima koji se predstavljaju kao navijaci Zeljeznicara, a ustvari su pitice ponudi titulu ove godine i titulu slijedece godine ili da Zelji propadne plan izgradnje novog stadiona, oni bi odabrali ovo drugo. Komplex je to, i ljubomora nevidjena. Sve ovo sa po 10 i 15 postova svjeze napisanih su pitice koje imaju i svoj stvarni profil na temi fk sarajevo ali i ovdje. Stadion Grbavica ce se ako Bog da izgraditi pa makar svi od muke pocrkali.
Iskreno meni se kod Zuje ne svida sto previse sere po medijima i blamira nas. Ja ti govorim za 200 miliona. Ja ne znam, da li ti imas predstavu kolika ja ta cifra!!!??? Pa Juve pravi stadion za tolike pare!! JUVE!! a ne mi ovdje koji predemo granicu i po peticu odmah primimo. Jbg, to je zalosno, ali ne mogu optuzivati niti igrace, niti Amara, kada jednostvano za veliki uspjeh se nema uslova, niti jake konkurencije u ligi. Ja ne kazem da se neradi nista, naprotiv krenulo se sa radom i ide na bolje.
Ja sam se godinama naslusao svih sranja, pa tacnije poslije rata je pocela prica o izgradnji stadiona pa nikada se nista nije desilo. Druga stvar, spominjes netko ljubomoran, naravno to su oni kurci pitari kojim je prosljek 80% doseljenistva navijacka skupina. Ja sam ti cijeli zivot bio na Grbavici osim rata, jer sam morao otici u drugi dio grada. Poslije rata sam se vratio i tu sam gdje sam bio 100 m od stadiona. I ti procas meni ja nisam navijac, ja serem, ja ovo ja ovo. To mozes nekom drugom, a ne meni.
Upravo taj stadion bio bio koristan za sve. Kako za stanovnike, Hrasnog i Grbavice tocnije, opcine Novo Sarajevo. EVo meni prvo, ne moram paliti auto i ici trositi gorivo, mogu samo otici u stadion/shoping po namirnice!! Svatas sada!!! I ti meni pricas ja ne zelim stadion!, ja ne zelim nista dobro za Zelju i odmah se palis evo onoga ili onih ljubomornih, nece ovo nece ono!!!.
Ja ne znam , mozda se nisi naslusao sranja u vezi stadiona proteklih godina, pa nisi nikada bio razocaran u rad ljudi u Zelji. Vjeruj mi toliko sam puta padao na ovakva sranja, da te vise srce zaboli!!! Bice ovo, bice ono, na kraju nista. U mojim prijasnim postovima mozes zakljuciti da podrzavam rad Zuje i Amara do kraja, pa makar evropu i ne izborili. Sve je to duga staza i doci ce u svoje vrijeme. Ali kao sto rekoh imam kritike za Zuju zbog mediskih ispada, i to mi se nikako kod njega ne svida, a ti ako neces da raspravljas normalno na tu temu, nemoj se ni javljati!!!.
Dajem ti za primjer Zuju vs Blekic gdje nas je obrukao po mom misljenju jer je on predsjednik naseg kluba, navijaca a ne saner grada, klosar kako se predstavio u emisiju. Druga stvar, forum i jeste da se raspavalja normalo a ne da ti pametus nekome zasto si ovo, zasto si ono. Svati vise, svatko ima svoje misljeje i ideje i ne mozes ti nekome soliti pamet, samo jos jednom "protiv Zuje"!!?? Zapravo, to nije protiv Zuje vec je to KRITIKA NA ZUJU, a ne PROTIV KAKO TI SVATAS.
I na kraju jos fino napisem da nikoga nisam zelio uvrijediti sa tim i ti frku stvoris. "Ovi sa po 9 - 10 postova sve su to pitari, itd!!!!" Vidim da ti sve znas!!! i ti spominjes ostavljanje postova na temi FK Sarajevo ili nekog drugog kluba?? Sta, to je danas zabranjeno pitati nekoga za stanje u drugom klubu?? kako ti navotis, posto si ti vjerni navijac, vjerni manijak, huligan.!!! I upravu zbog takvih kao ti raja ne dolaze na utakmice, da nebi kamen ili batine primili, zbog maloljetnika i ne ispucanih punoljetnika. Jebote, ja starog svog ne mogu povesti na tekmu, kada je derbi da ne bi kamen primio. I ti meni sada optuzujes sto ja diskutujem sa Borcevim navijacima, Slobodinim, Celikovim ,pitarima i drugim?? Ajde sada objasni mi molim te sta ti tu vidis lose kada se vec pravis pametan??
VOLIM TE ZELJO!!!
Bravo za tim uprave svidja mi se ovo sto rade oko Stadiona, Plave večeri, obnove prostorija za udruzenje (koju su unistili huligani ) Godisnjih karti i polugodisnjih koje su JAKO JEFTINE i svaki navijac ili simaptzer ili navijac je MORA imat, onda Dresovi, itd itd
Zaista se dogadjaju veomaveoma POZITIVNE stvari i to je ono sto me raduje.
Vidim tu su napravili i mjesta za donaciju oko obnove razrsusene prostorije, pa bi svako ko ima VIŠKA PARA i ko voli Zelju nek odnose i da pare vrijedit ce.
Znaci non-stop se nesto desava i to je veoma dobro.
I jos bi volio da pozovem nase voljenje navijace Želje da odemo i da pomognemo da uredimo prostoriju za udruzenje navijaca "ko u stara dobra vremena "
naravno ko moze da dodje .
Volim te Željo
Vidim tu su napravili i mjesta za donaciju oko obnove razrsusene prostorije, pa bi svako ko ima VIŠKA PARA i ko voli Zelju nek odnose i da pare vrijedit ce.
I jos bi volio da pozovem nase voljenje navijace Želje da odemo i da pomognemo da uredimo prostoriju za udruzenje navijaca "ko u stara dobra vremena "

Volim te Željo
Razumijes ti mene burazere moj 

- AmanijakzO
- Kontakt:
Amar Osim na Pecaru je izveo ovih 11 fudbalera: Šehić, Marković, Vasilić, Mešić, Stanić, Svraka, Savić, Bešlija, Višća, Jamak i Popović
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ama kume, ovako, izvini ako sam te uvrijedio, ja sam prenaglio sa izjavama, a i ti si bio, jbg!!. Zelim ti reci da pokusas svatiti jedno, ja nisam protiv Zuje ni rada Uprave Zelje. SVE JE ZA 10. Ali kume, mora koja kritika biti bar sto se meni ne svida, naravno u pozitivnom misljenju.Pirke_TM87 je napisao/la:Ti i mom postu kad nadjes da sam se direktno obratio tebi onda mi se javi i kritikuj, ogovaraj ili radi sta vec znas sa tim sta sam ja napisao. Prva stvar koja me uzasno nervira ne samo kod tebe nego kod vecine ovih na forumu sto okrecu ledja, pricaju svasta protiv covjeka koji je tvorac svega ovoga sto danas imamo. Okrecu ledja gospodinu Zuji koji nije morao da se vrati ali se vratio i nije obecao ali je donio na Grbavicu sto smo svi godinama iscekivali. Obecao je borbu za evropu a dobili smo Titulu, a ne saom titulu, dobili smo dopadljivu i borbenu igru na terenu. Da li si ti a i mnogi siguran da bi se Amar vratio na mjesto trenera da ga Zujo nije umolio da tako kazem, e ja ti sigurno kazem da nebi. Nisam ja balavac kako navodis, bio sam ja uz Zelju kada mu je bilo najteze, kada nas je jedno Zepce mlatilo a svi su na istom tom Zepcu popravljali gol razliku. Znam ja dosta toga ali znam i vrlo dobro sta se prica i kako se minira cijeli ovaj projekat koji nije samo krenuo od Zuje vec od kompletnog osoblja, i kompletne struke koja stoji rame uz rame uz Zuju. Vi nesto pricate protiv Zuje, kako je on ovakav, kako je onakav, sta je bilo i sta ostalo za vrijeme i poslje njegovog mandata. Ljudi moji taj covjek dok je bio na celu Zeljeznicara, mi smo bili prvi i na dobro putu da od Zelje napravimo repsektabilnu ekipu u evropi, ali zbog bolesnog uma i pritiska sa raznih strana covjek je odstupio i otisao, a Zelju ostavio na milost i nemilost ljudima koji su ga srozali na najnize grane. Njegovim povratkom pokrenulo se i pitanje oko stadiona, pa i da se nista ne ostvari bar je pokrenuo pitanje, bar se prica oko izgradnje stadiona vrti po gradu, bar se prica ne samo o rekonstrukciji vec o izgradnji stadiona pocevsi od nule. Ti mene prozivas nekim huliganom ovo ono. Ja nisam ni h od toga sto si napisao, ja sam samo jedan od hiljade i hiljade navijaca Zeljeznicara koji svom klubu zeli samo najbolje a to najbolje je mislim u sadasnjoj upravi i treneru kojeg imamo. Da je kojim slucajem prijasnja uprava na celu sadasnjeg Zeljeznicara 90 % igraca trenutnog igrackog kadra Zeljeznicara ti sada nebi vidio, jer bi se to sve rasprodalo podjelilo ili sta vec a dovedeni bi bili neki novi anonimusi autobusima i sve tako. Mislim da smo po prvi put dozivjeli da nam na polusezoni ode samo jedan igrac a to je Kerla a da dodju dva tri provjerena pojacanja, mislim da smo prvi put dozivjeli da mlade snage u vidu Sehica, Stanica, Svrake... Visce koji ce ako Bog da nositi igru Zeljeznicara u buducnosti produze saradnju sa klubom i samim tim stvore temelj drugim mladim igracima koji se nece lahko odreci plavog dresa vec ce na osnovu svog stecenog znanja u Zelji i na osnovu ugovora koji potpisu osigurati mozda neku dobru novcanu injekciju Zelji svojom prodajom i inozemstvo. Da li je u svemu ovome po vama Zujo kriv ? Da li on baca bombe i da li je covjek nesto slagao ? I sta je to on rekao u intervju-u pa nas je obrukao. Covjek je svaki intervju diplomatski odradio, gospodski odgovorio na svako pitanje i samim tim pokazao gdje smo mi u odnosu na konkurenciju, mada mislim da vec konkurencije nemamo. Uozbiljite se i pocnite razmisljati pozitivnije, covjek se istinski bori za klub, a ako cemo tako duboko i svoje pare je lupao na startu prosle sezone jer drugog priliva novca nije bilo a siguran sam da i dalje gura finansijski iz svog dzepa. PozdravCapt_Billy je napisao/la:Slusaj ti jade kako vec nazivas mene i svoje sumlje bez dokaza stavljas. Ovdje bar ja nisam optuzivao Zuju, Zuju ne radi ovo, Zuju ne radi ono. Problem je sto stvatko ima svoje misljenje i na tebi je da ga prihvatis, kao ja sto tvoje prihvatim a ne da seres na svaku diplomatski. Ako sam rekao nesto protiv Zuje, rekao sam kritiku!!! I to ne znaci da ga ne podrzavam!!!Pirke_TM87 je napisao/la:Da sad neko, ovim jadovima sa laznim profilima koji se predstavljaju kao navijaci Zeljeznicara, a ustvari su pitice ponudi titulu ove godine i titulu slijedece godine ili da Zelji propadne plan izgradnje novog stadiona, oni bi odabrali ovo drugo. Komplex je to, i ljubomora nevidjena. Sve ovo sa po 10 i 15 postova svjeze napisanih su pitice koje imaju i svoj stvarni profil na temi fk sarajevo ali i ovdje. Stadion Grbavica ce se ako Bog da izgraditi pa makar svi od muke pocrkali.
VOLIM TE ZELJO!!!
Zujin rad u Zelji 10+, Zujin odnos sa navijacima 10+, Zujini izjave za medija 5-!! bar po meni meni!! Vidis, ja samo kritikujem sto mislim da nije uredu. I gledaj sada, svaka kritika je dobra, jer idemo ka bolje sutra i to smo dokazali. Ja ne znam sjecas li se da smo i one 2001 popusili od Levskog 4:0 u prvoj rundi lige pravaka, pa smo 2002 dogurali do trece runde. Znaci RADI SE U ZELJI I KLUB JACA. Evo npr, mene malo nervira sto nasa glavna stranica nema ove informacija za Ivicu Osima, sa priprema u Medugorju, pa o organizaciji plave veceri, a ne da saznajem od drugih medija. Znaci marketing malo zeza. Jbg, ne znam sta rade po tom pitanju ali im vjerujem. I DOBRO ALI UPAMTI I TO SVI ZNAJU DA JE PROJEKAT ZELJO TV PRIVUKAO DOSTA RAJE NA STADIOON. I to stade i sada nema raja. To me boli!! Znaci treba nam opet jak marketing, jer u danasnjem svijetu MARKETING JE NAJECE ORUZJE!!!
jbg Valjda ce sada protiv Olimpica biti dosta raja, bar koliko stolica!! Dovoljno za Olimpic. I ovo sto sam ti nabrojao, ovo su samo kritike u pozitivnom svijetlu, i to je moje misljenje sta se traba uraditi. I to nije kako si ti svatio protivljenje protiv Zuje i Uprave!!! Ja se nadam da ce ovo sa stadionom uspjeti i kao sto si ti rekao ima dosta sabotera!! tacno, e sada da je Zujo pametann to treba sve stisati i raditi u tisini!!! Po meni!!!
I kada si se vec dotaknuo provg Zujinog mandata, mozda mnogi ovdje ne znaju razlog Zeljinog raspadanja je bio gubitak glavog sponzora u to vrijeme Bosnalijeka, koji je mjessecno isplacivao igracima plate (50.000 KM). Znaci imalo se, i moglo se. I to pokusavaju Amar i Zuju da opet vrate. I vidis sto sam ti rekao, MEDIJI; SPONZORI!! NAJACE ORUZJE DANASNJICE!!!
VOLIM TE ŽELJO!!!!
IDEMO SIROKOG RAZVALITI, I MOLIM OVE GLAVNE NA JUGU DA PUSTE NAPOLIJA NA NAVIJA!!!!

- Capt_Billy
- Kontakt:
Potpis, i imam jedan prijedlog. Prije tekme sa Olimpicom napravite neki stand na kojem bi se mogla dati donacija, bila 5KM ili 10KM, dobro ce doci. Neka nas bude 8.000 protiv Olimpica neka bar 1.000 da po 5KM = 5.000 KM!!!Luca.Toni je napisao/la:Bravo za tim uprave svidja mi se ovo sto rade oko Stadiona, Plave večeri, obnove prostorija za udruzenje (koju su unistili huligani ) Godisnjih karti i polugodisnjih koje su JAKO JEFTINE i svaki navijac ili simaptzer ili navijac je MORA imat, onda Dresovi, itd itd
I jos bi volio da pozovem nase voljenje navijace Želje da odemo i da pomognemo da uredimo prostoriju za udruzenje navijaca "ko u stara dobra vremena "naravno ko moze da dodje .
Volim te Željo
VOLIM TE ZELJO!!!!
Kad se sjetim kad sam napisao "jos 90 dana"
Stvarno je odvratna ova pauza...

Stvarno je odvratna ova pauza...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Covjece potpuno si u pravu,kritiku treba svakome uputiti ako je zasluzuje bez obzira koje i sta je.Ja licno sam Zuji i upravi zamjerio sto nisu podnijeli prijavu Blekicu i FK Sarajevo(jer je bio njihov uposlenik) za ono sto je rekao na Kosevu kada je pljuvao i vrijeđao navijaće i klub,da je bilo obrnuto ono bi to uradili.Nije mi jasno kako neko moze reci da ljudi mrze Zelju i pametuju ako objektivno iznose kritike na rad pojedinaca bilo igraca,trenera ili uprave.Treba znati da je Zeljo svetinja koja postoji evo vec devedeset godina i da je samo on bitan a svi oni koji su u njemu zaposleni su prolazni kao i sve druge generacije prije njih i nemogu biti nikada iznad kluba.Za ovaj dio sto ti prigovaruju da pises i na temama drugih klubova je glupost kakvu odavno nisam cuo.Pa forumi i jesu mjesto gdje ljudi normalno i bez uvreda treba da iznose svoje komentare i razmisljanja bez obzira o kojem je klubu rijec i za koji klub navijaju,pa boje je ljudski razgovarati nego nositi nozeve i palice pa se tuci po ulici glumeci"velike"navijace kluba za koji navijas.Pozdrav i sve najbolje i da u ovoj godini slavlja ako Bog da osvojimo titulu i kup.Capt_Billy je napisao/la:Buraz, ja to sve razumijem nego mi nije jasno kada netko ima neku kritiku, odmah se javljaju i pricaju vi ste protiv Zuje, protiv Zelje!! Mislim to je glupo od njih!!!slatkis86 je napisao/la:dajte ljudi,malo smirite tenzijekad pocne prvnestvo visak energije izbacite navijanjem za naseg zelju ...
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.