AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Italia
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Italia » 14 feb 2011, 09:50

znam da vam je zadovoljstvo bilo gledati mene kako nosim ovaj avatar, ali moram ga promjeniti :lol:

Admire, do sljedece tekme :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 14 feb 2011, 12:09

ekipa je u problemima vec duze vrijeme tako da ovi porazi i ne trebaju biti neko iznenadjenje, zapravo pobjede nad milanom i interom to trebaju biti (cast juventusu al' oni su u **** tu sa nama pa je pobjeda nad njima donekle i ocekivana bila). s obzirom na bezidejnost i nezalaganje igraca nemamo koga drugog krivit nego trenera (na stranu ove price o prodaji kluba) ciji je posao da ove pomenute komponente igre dovede do savrsenstva (sto je bio slucaj prosle sezone) il' sravni sa podom (sto je slucaj ove) tako da vjerujem da romi treba novi trener, shok koji bi je trgnuo iz ovog sna i vratio u vrh talijanskog fudbala. uz to sve treba i par pojacanja te cistka i zahvalnica pojedinim igracima. sve u svemu, ocekuje nas jedan zanimljiv ostatak sezone u reziji drage nam rome te jos zanimljivije ljeto koje ce, po meni, odluciti o buducnosti kluba tj il' ce ga vratit u vrh il' cemo uplovit u prosjecnost i sredinu tabele.

@daffy - taj me avatar na momenat vratio na svjetsko prvenstvo i poraz od slovacke :D
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 feb 2011, 14:27

Za sve je trener kriv, jednostavno lik je umobolan i tacka. Ovu selekciju igraca nije smio dozvoliti da ima pred pocetak sezone, pa mi nemamo ofanzivnog igraca koji moze napraviti prednost neku ili vishak, tj imamo samo mirka i meneza, pa sta je falilo imati gubertija ili nekog slicnog, a ovamo duplamo iste igrace tipa brighi, perota, taedi, simplicio, pa ocajno skroz. Onda ovaj adriano, pa kakva je to fula samo covjece :evil:

Ja ocekujem ispadanje od sahtara i mjesto izmedju 6-9 ako ostane ovaj kreten na klupi
nema potpisa

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 14 feb 2011, 14:59

Ranieri je ocito tip trenera koji moza da izvuce ekipu iz g.ovan,ali isto tako da je vrati u g.ovna....nije trenet na duze staze da moze da gradi neku ekipu...Sa velikim izuzetkom Valensije,sve posle toga gdje radio i u timovima gdje ucestovao u dovodjenu igrace bili su veliki promasaji...!!!

Nada ostaje da izborimo bar tu L.P i sa novim vlanicima da dobijemo i novog trenera...!!!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 14 feb 2011, 15:05

od smjene trenera nema nista sad zasad al' lijepo je vidjet da se uopste prica/pise o toj mogucnosti po talijanskim medijima.
Admir_Sa je napisao/la:
Ja ocekujem ispadanje od sahtara i mjesto izmedju 6-9 ako ostane ovaj kreten na klupi
ako odigramo kao protiv bayerna kuci onda bi mogli nesto i ocekivat al' s obzirom na trenutnu formu dabogda . . . sto se lige tice predvidjanja su mi slicna tvojim.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 14 feb 2011, 16:33

Jhebena situacija kod vas ... mislim prvenstveno na finansije. Nije ni čudo što igrači slabije igraju.

Imate dobru ekipu ali veoma lošeg trenera. Veze on nema.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

vecchie maniere
Kontakt:

Post Postao/la vecchie maniere » 15 feb 2011, 17:10

Sve gore i gore....
Sutra igra Doni, jer je J.Sergio povrijedjen... :( :( :(
Ranieri je izjavio da on nije problem, to jest pitao je igrace dali je on problem, oni mu odgovorili, ne! Znaci problem su igraci.
Potom (nastavlja nas Ranieri) izjavljuje kako su ukrajinci tezak par, a to ce nam se dokazati sutra (znaci da nemamo sanse...)... a ja dodajem dragi nas Ranieri, moglo nam je biti bolje, naprimjer da smo izvukli Barcelonu ili Reala....
Cemu se, jadni mi, mozemo nadati za sutra, a ne samo za sutra, nego i za ostatak sezone.....????? mamma mia...

Ponavljam, nas ce sutra i Shaktar razvaliti, a jedina stvar koja nas moze spasiti (sutra, jer u Ukrajini gubimo 100%) je to sto Shaktar dolazi iz zimske pauze, tako da nevjerujem da imaju koje kakvu ogromnu kondiciju, mada je i to malo dovoljno protiv nasih junaka.....

PS: prica se kako umjesto Ranieria ove sezone bi mogao doci na klupu (do kraja sezone) Montella, mada nema dozvolu da trenira u serie A (to jest profesionalce).... Mada sto se tice Rome, nema problema, kod nas ove godine nema niti jednog profesionalca u ekipi..... sve neke balerine.... :oops: :oops:
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 15 feb 2011, 18:37

vecchie maniere je napisao/la:Sve gore i gore....
Sutra igra Doni, jer je J.Sergio povrijedjen... :( :( :(
Ranieri je izjavio da on nije problem, to jest pitao je igrace dali je on problem, oni mu odgovorili, ne! Znaci problem su igraci.
Potom (nastavlja nas Ranieri) izjavljuje kako su ukrajinci tezak par, a to ce nam se dokazati sutra (znaci da nemamo sanse...)... a ja dodajem dragi nas Ranieri, moglo nam je biti bolje, naprimjer da smo izvukli Barcelonu ili Reala....
Cemu se, jadni mi, mozemo nadati za sutra, a ne samo za sutra, nego i za ostatak sezone.....????? mamma mia...

Ponavljam, nas ce sutra i Shaktar razvaliti, a jedina stvar koja nas moze spasiti (sutra, jer u Ukrajini gubimo 100%) je to sto Shaktar dolazi iz zimske pauze, tako da nevjerujem da imaju koje kakvu ogromnu kondiciju, mada je i to malo dovoljno protiv nasih junaka.....

PS: prica se kako umjesto Ranieria ove sezone bi mogao doci na klupu (do kraja sezone) Montella, mada nema dozvolu da trenira u serie A (to jest profesionalce).... Mada sto se tice Rome, nema problema, kod nas ove godine nema niti jednog profesionalca u ekipi..... sve neke balerine.... :oops: :oops:
Nemojte pretjerivati, ovo su rezultati koji su se mogli i očekivati s obzirom kako igramo gotovo od početka sezone. To je Ranierijeva krivica najvećim dijelom, a naravno da igrači neće reći da je do njega.
Ne možeš reći da su igrači balerine, kad se bore i živciraju kad ne ide (Mexes, Vučinić), ali igre nema a nema je zbog taktike koja ne odgovara većini ovih igrača.

Ja se nadam da ćemo ovu sezonu izboriti bar EL mada možemo i LP ako se malo popravi igra, što bi se moralo desiti bar zbog ovog pritiska navijača. U LP je cilj proći samo Shaktara i to se objektivno može. Na kraju sezone se treba riješiti Rankeca, isto se tako nadam da će Chelsea igrati loše do kraja sezone pa da Carlo dobije otkaz i dođe u Rim napokon.
A želja broj 1. su novi vlasnici naravno.. ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 16 feb 2011, 02:56

slika

Da malo iskonbinujemo sastav koji bi mogao da izvede Ranieri:
--------------Doni---------
Caseti----Mexes---Burdiso----Rise--
-----Simplicio---DDR--Perota---
-------------Menez-------
---------Mirko-----Totti-----

Naravno da u drugom dijeli mjesto Tottija uđe Borielo.

Ocekujem da MIrko bude na nivou(jer je najbolji upravo u jakim tekmama)I jednu bar asistenciju Totija.Par dobrih finti Meneza.Jedno 3-4 dobra shuta DDR-a,standardno jedan gol Boriela.Bice dovoljno za nekih 2(3):0...!!!

Imam neki fakat j-eben osjecaj da bi danas mogli da napravimo neki dobar rezultat....!!!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 16 feb 2011, 03:07

čvrsti su ovi Ukrainci, imam neki predosjećaj da Roma kiksa ovdje, nadam se da se varam, 1-0 bi bilo sasvim dovoljno za revanš
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 16 feb 2011, 07:05

ubjedjen sam da cemo primit gol al' isto tako da cemo odigrat momacku utakmicu s obzirom na sav taj pritisak, tako da predvidjam nekih 2/3:1 u nasu korist. naravno, u velikoj dozi ce rezultat ovisit od raspolozenja mirka i meneza jer kad oni igraju igra i roma. tottiju su navijaci tokom sedmice rekli da on jedini zasluzuje da nosi ovaj dres i vjerujem da ce to kapiten dokazat i povest ekipu u novu pobjedu. jedina briga mi je mogucnost da lobont brani od prve minute :roll:
FORZA ROMA

Odbor za prodaju Rome je i zvanično prihvatio ponudu amerikanaca navodeći da glavni razlozi prihvatanja nisu samo finansijske prirode i da je glavni razlog jasan plan razvoja kluba i stvaranje novog tima koji navijači Rome zaslužuju.U zvaničnom saopštenju se navodi:

"Italpetroli obaveštava sve da je odbor prihvatio ponudu američkih investitora predvođenih gospodinom Di Benedettom jer je njihova ponuda najbolja u svakom pogledu.Odbor je takođe odlučio da američkim investitorima da rok od 30 dana kako bi kompletirali preuzimanje većinskog paketa akcija kompanije Roma SpA "

Iako je u saopštenju rečeno da investitori imaju rok od 30 dana kako bi završili proces preuzimanja sve bi moglo da bude završeno u narednih deset dana jer je jedan od ljudi iz tima Di Benedetta izjavio da će učiniti sve kako bi proces bio završen što pre.
mislim da ste svi manje-vise upoznati al' eto nek i ostali smrtnici procitaju :D

vecchie maniere
Kontakt:

Post Postao/la vecchie maniere » 16 feb 2011, 11:37

Dobro mozda malo pretjerujem, ali zivci mi odose....
Ok mozda nisu svi balerine, ima tu (kamo srece) i ko se trudi, ali na toj listi nema sigurno Vucinica. O njemu se sve moze reci nego da se trudi. On ti igra na onaj klasican crnogorski nacin (bez uvrijede ikome...) "hoculi danas imati volje ili ne... ". Isto tako nesto slicno se desavalo i Savicevicu.. A onda ti izvuku potez da ostanes bez daha..... :o :o

Kao sto se nadam da ce uraditi i veceras.... Kao sto je neko rekao, ovo bi trebale biti njegove tekme....
DAJE MIRKO!!!!
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 feb 2011, 17:46

Eduardo: Bojim se Vučinića

i treba da se bojis :lol:

inace, mislim da je veceras bilo kakva pobjeda za Romu uspjeh
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 16 feb 2011, 18:26

samo neka izvede sastav koji je napisan da ce izvesti i pobejda je sigurna..juan je van igre,to je odlicno jer stvarno neznan sta se dogada s tin covikon zadnjih miseci,mexes i burdiso od prve,doni od prve,po meni puno bolji od julia sergia.i menez od prve..samo neka tako bude i pobjeda je nasa

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 16 feb 2011, 21:22

Cccc...kako brzo prednost izgubiste. Mozete se vec oprostiti od 1/8 finala nakon 30 min utakmice
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 16 feb 2011, 21:26

Izgleda da je sve gotovo, Roma će završiti u američkim rukama. Kompanija koja je kupila Liverpul, bi naredne nedelje trebalo da preuzme Romu.
Predsednik će biti Tomas di Benedeto, koji je suvlasnik Boston Red Soksa, i kompanije koja je kupila Liverpul. Otkriveno je da je on posmatrao već dva meča Rome, protiv Barija i Intera u poslednjih par meseci i da se sa velikom sigurnošću može tvrditi da kupuje klub.

Italijanski mediji, danas pišu da bi novi vlasnici Rome, mogli da za početak osiguraju dolazak Karla Anćelotija narednog leta.

Deo plana oko Rome je da se zadrži Danijele De Rosi u klubu, čiji ugovor ističe naredne godine, a Real Madrid ga silno želi u svojim redovima.

Takođe, novi vlasnici su spremni da investiraju u tim, ali u mlađe igrače, kako bi stvorili podlogu za uspehe u narednim godinama.
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 feb 2011, 21:27

:roll: :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 feb 2011, 21:27

tobe jarabi
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 16 feb 2011, 21:28

ojjj 1-3 :evil: :evil: :evil: :evil: :cry:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 16 feb 2011, 21:32

Samo da kažem za one koji neznaju. Nije 2:2 u rimu, već Šahtjor vodi 1:3 :wink:

Kvaliteta je pola zdravlja! :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 4 gosta.