Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nick
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la nick » 15 feb 2011, 22:24

JASC0 je napisao/la:Kad vidis kako su igrali njegovi suigraci veceras, Dzeko je bio jaci od pola svoje ekipe.
Sve sanse sto je ManCity veceras imao su isle preko Dzeke.

ManCity ima jednu od najskupljih ekipa u engleskoj, ali dosadno ih je gledati u p.m...
ma nisu imali akcije uopste mozemo sad idealizirat dzeku ali to nije realno, lose igraju,losa ekipa i trener koji hoce da igra sa isturenim spicem i jednim ofanzivnim veznjakom a ocekuje da zabije svaku tekmu 3 gola...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 feb 2011, 22:37

Svaka čast Kolarovu! Onu prvu šansu Džeki ni majka rođena ne bi naštimala. Zaljubljen čovjek u Džeku. I u tunelu na poluvremenu njih dvojica zajedno. Ali i kod te šanse se našao mali superstar Silva da zasmeta koliko god može. Ono nije tim i fakat me ne zanima bilo kakva reputacija Mancini, ali on nema hrabrosti, a ni snage da napravi tim. Doduše, Teveza je danas u vezni red vratio i čak je jednom ovaj pokušao Edina uposlit kroz tri igrača. Silva je izgleda arogantniji i veći dušman od Teveza. Balotelli isto kad je ušao, jednu loptu samo dodao. Odmah jednom strašno izignorisa Džeku. Šteta. Teško će timski igrač da uspije u ovoj nabacanoj grupi pojedinaca.
Reakcija golmana Arisa kod prve Džekine šanse odlična, a kod druge fantastična. Edin vrlo slab u prvom, vrlo dobar u drugom poluvremenu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 15 feb 2011, 22:39

Prica mi jaran koji zna Dzeku, reko mu on na telefonu da na treningu Tevez mu ne doda jedne lopte, da mu samo Kolarov asistira :roll: mamicu mu :evil:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 15 feb 2011, 22:48

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Prica mi jaran koji zna Dzeku, reko mu on na telefonu da na treningu Tevez mu ne doda jedne lopte, da mu samo Kolarov asistira :roll: mamicu mu :evil:

:lol: :lol: :lol: ...
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 15 feb 2011, 22:51

joj daj tevez upropastice dzeku

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 15 feb 2011, 23:30

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 15 feb 2011, 23:32

Centre forward je napisao/la:City - apokalipsa, kataklizma od ekipe, cirkus.Mislio sam da ce vremenom city sa nasim edinom izrastati u jednu konstantno-dobru, stabilnu ekipu u EPL pa tako i u Evropi.Pokazali su da ce zauvijek ostat' ispodprosjecna engleska ekipa koja bi realno trebala da se bori za opstanak.Sve same zvijezde u PM.Jesu al' u qrcu.Nije slucajno Tevez "protjeran" iz Uniteda, onaj kloc iz Barcelone i sve redom takvi.Sve sami polovnjaci.Iskreno mi je zao sto je dijamant dio jednog velikog cirkusa zvanog Man City ! Edine, spasavaj se i bjezi od njih !
POTPIS
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 16 feb 2011, 00:21

City je ekipa prepuna igraca sa velikim egom i individualnog karektera, il na naski ( igraca koji voli da gnjave loptu ), a Mancini nije nikakav trener ako je on sam doveo ove igrace i mislio da ce od njih napraviti TIM

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 16 feb 2011, 00:27

solidan nastup Dzeke ali ne i Ciyja,dobar rezultat za njih s obzirom da ce u Mancesteru igrat slijedecu utakmicu,tu ocekujem bolji nastup i Dzeke ali i Ciyja
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 16 feb 2011, 00:29

Adinjo je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Prica mi jaran koji zna Dzeku, reko mu on na telefonu da na treningu Tevez mu ne doda jedne lopte, da mu samo Kolarov asistira :roll: mamicu mu :evil:

:lol: :lol: :lol: ...
ko ce kome ako nece svoj svome :P
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 16 feb 2011, 00:33

Ko mu je kriv kad se dobro ne otkriva :lol:

Sto ne mogu ove mahale 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

SnopiX
Kontakt:

Post Postao/la SnopiX » 16 feb 2011, 02:17

Stvarno mi nisu jasni pojedini komentari na vecerasnju utakmicu ...
Realno gledajuci City ko City nije timska ekipa !! Ali veceras najbolji pojedinac u City-u je bio Dzeko...
U prvom poluvremenu retardirani Silva koji mu u cjeloj utakmici nije dao jednu loptu a fol organizator igre zasmetao mu je da postigne gol... I vise lopti u prvom poluvremenu nije ni imao (ne moze je Dzeko uzeti od Harta i sam zabiti gol)!!
U drugom poluvremenu prvo dvije lopte odlicno daje Wright-Phillipsu koji je cjelu utakmicu saplitao sam sebe pa tako i kod ovih prilika... Centrasut Berry-a Dzeko ODLICNO puca glavom ali golman brani... :(
Od 70 min je vidio da mu niko neda lopte pa je poceo izlaziti kao naj istureni napadac na centar da prima loptu i da pokusa nesto sam cccccc ... Imao je jedan odlican sut sa 25-30 metara ali lopta je otisla oko pola metra pored golmanove lijeve stative... Znaci jedini igrac koji je veceras prijetio Arisu je bio Dzeko... I uzmemo li u obzir Cityevu "timsku" igru Dzeko je bio VISE NEGO DOBAR ;) !!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 16 feb 2011, 03:10

JASC0 je napisao/la:Kad vidis kako su igrali njegovi suigraci veceras, Dzeko je bio jaci od pola svoje ekipe.
Sve sanse sto je ManCity veceras imao su isle preko Dzeke.

ManCity ima jednu od najskupljih ekipa u engleskoj, ali dosadno ih je gledati u p.m..
.
Upravo tako..
Tevez-Silva, Silva-Tevez a u pm, o sam Tevez udrii :shock:
Ebem njihovu igru, Dzeko je kralj sesnesterca..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 16 feb 2011, 09:09

steta za onaj sut glavom definitivno,sve odradjeno fenomanalno ali zaista panterska reakcija onog golmana za svaku pohvalu..dzeko je pokazao da je strasan napadac konacno osjecam da edin dzeko dobiva ono sto mu je trebalo i sto sam ja uvijek prico edin je visok jak momak al za englesku ligu trebaju misici a bogami edina kolko ja vidim teretana jede..svaka cast dzeko,prokinut ces ti majstore sinoc odlicna partija...ja sam prezadovoljan tvojom igrom kretnjom..sinoc Philips da je bio malo bolji city bi ih unistio,jednostavno dzeko je dobio 2 kvalitetne lopte i obadvije je onaj golman zaistra panterski odbranio...jos jednom sve cestitke nasem dijamantu nek nastavi ovim tempom rezultat nece izostat...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 feb 2011, 09:37

Bogami sada pogledah highlights i Dzeko uopste nije lose odigrao sta vise najbolji je bio.Koja bi golcina bila da je ono da glavom,al' bit ce bolje akoBogda,proradit ce nas dijamant 8-)

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 feb 2011, 10:28

Po meni se vidi veliko poboljsanje u Dzekinoj igri u zadnje dvije utakmice, u odnosu na one prve. Jos nije na nivou iz Wolfsburga, ali to i ne ocekujem od njega ove sezone. Wenger je davno izjavio, i 100 puta je dokazano da je istina: Skoro svakom igracu treba oko 6 mjeseci da se navikne na Premiership. Odlicni primjeri su Vidic, Evra, Modric, Drogba itd.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 16 feb 2011, 10:33

Definitivno city nema svoje igre i to je najveci problem a imaju par odlicnih pojedinaca medju koje naravno svrstavam i dzeku. Ipak dzeko mora poceti odskakati od ostalih, toliko je placen (da ne kazem pretplacen) da se to od njega ocekuje. zato mi je sasvim razumljiva ova izjava trenera

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 16 feb 2011, 11:07

Ma sve ovo je kao prerslikano iz Edinovih prvih dana u Wolfsburgu kada smo ono molili boga da ga Dzekson zavali nebi li bio standaradan i da ga opet mozemo gledati i sljedece tekme...
Samo je pitanje kada ce Edin proraditi i davati golove kao na traci kada cemo govoriti ma on je za Reala,Barcelone itd...
Siguran sam 100% u ovakav scenario...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 16 feb 2011, 11:56

Za_raju je napisao/la:Ma sve ovo je kao prerslikano iz Edinovih prvih dana u Wolfsburgu kada smo ono molili boga da ga Dzekson zavali nebi li bio standaradan i da ga opet mozemo gledati i sljedece tekme...
Samo je pitanje kada ce Edin proraditi i davati golove kao na traci kada cemo govoriti ma on je za Reala,Barcelone itd...
Siguran sam 100% u ovakav scenario...
ovo plus odlazak onog "trenera" nedo Bog nikom,imati onakvu ekipu a nemati ni igre ni formacije....on je uzas za gledati bukvalno UZAS....pa tacno se vidi da su u svlacionici igraci GAZDE....svako radi sta hoce,pola utakmice "trener"mase rukama prema igracima ,iduca akcija opet isto .... dakle nema nikakve kontrole nad njima...ja samo ne kontam KAKO ON JOS UVIJEK sjedi na klupi ....formacija i izbor igraca ono neam nigdje...nakupovao zadnjih veznih i defanzivnih moze dvije ekipe napraviti.... ali nema IGRACA koji ce igrati za tim a ne sami za sebe..... dakle ...dzekson ce proigaati uz boljeg trenera ,jer kad proigra tim proigrat ce i edin,al uu ovom ruglu od igre i ronaldinjo bi izgledao ko jahovic :mrgreen:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 16 feb 2011, 12:11

johnnyHZ je napisao/la:ovo plus odlazak onog "trenera" nedo Bog nikom,imati onakvu ekipu a nemati ni igre ni formacije....on je uzas za gledati bukvalno UZAS....pa tacno se vidi da su u svlacionici igraci GAZDE....svako radi sta hoce,pola utakmice "trener"mase rukama prema igracima ,iduca akcija opet isto .... dakle nema nikakve kontrole nad njima...ja samo ne kontam KAKO ON JOS UVIJEK sjedi na klupi ....formacija i izbor igraca ono neam nigdje...nakupovao zadnjih veznih i defanzivnih moze dvije ekipe napraviti.... ali nema IGRACA koji ce igrati za tim a ne sami za sebe..... dakle ...dzekson ce proigaati uz boljeg trenera ,jer kad proigra tim proigrat ce i edin,al uu ovom ruglu od igre i ronaldinjo bi izgledao ko jahovic :mrgreen:
Tacno je trener bez ikakve ideje,taktike a cini se nema ni autoritet,pa samo levat moze Edina stavljati iza Silve i Teveza (kada stanu jedan drugom na ramena nemaju 2 metra)...Imati onakvu masinu za golove a nemati taktike koja ce obezbjediti za 90 minuta barem 3 lopte,neprocjenjivo...
Mogu samo zamisliti kako bi Siti igrao kad bi mu na klupi sjedio jedan Ivica Osim,Maghat itd
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.