Upravu si, još mu dajem na značaju,bolje onda reću kako je smrad prošao na sudu ?
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- limvolikce1945
- Kontakt:
Re: Re: NK Čelik Zenica
To što Kolina neće imati licencu za viši rang nas ne treba zanimati. Ovu ligu treba osvojiti i tako ići dalje, a sve ostalo je ponižavajuće za ovaj klub. Meni je čak poniženje i pričati o tome kako neku Kolinu treba na taj način preskočiti!
Ljudi, MI SMO ČELIK i samo prvo mjesto dolazi u obzir, a to ćemo izboriti na terenu.
Ljudi, MI SMO ČELIK i samo prvo mjesto dolazi u obzir, a to ćemo izboriti na terenu.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Vremena se mjenjaju. Sto bi bilo ponizenje. Ljudi iz saveza drze Kolinu. Covjek milioner.limvolikce1945 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 07:36To što Kolina neće imati licencu za viši rang nas ne treba zanimati. Ovu ligu treba osvojiti i tako ići dalje, a sve ostalo je ponižavajuće za ovaj klub. Meni je čak poniženje i pričati o tome kako neku Kolinu treba na taj način preskočiti!
Kad je Mladost DK mogla biti uspjesna moze svako. U fudbalu su bitni novci. Sa njima pravis ekipu kako hoces, radis sa sucima, savezom...
A bicemo mi prvi svakako
Slažem se.limvolikce1945 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 07:36To što Kolina neće imati licencu za viši rang nas ne treba zanimati. Ovu ligu treba osvojiti i tako ići dalje, a sve ostalo je ponižavajuće za ovaj klub. Meni je čak poniženje i pričati o tome kako neku Kolinu treba na taj način preskočiti!
Zašto mi nismo mogli odigrati barem u subotu sa ilijašem utakmicu ?
- limvolikce1945
- Kontakt:
@denisov
Novci su bitni, ali ne najbitniji. Jedan klub ne čine novci!!! To smo mi valjda svima pokazali!
Milion puta smo veći klub od npr. Tuzla City-ja, koji ima isto toliko više novca od nas. Slični hibridni klubovi za mene ne postoje... Da smo tako razmišljali ugasili bi se davno i imali bismo KF Patriot s parama, ali ne bismo imali klub.
Novci su bitni, ali ne najbitniji. Jedan klub ne čine novci!!! To smo mi valjda svima pokazali!
Milion puta smo veći klub od npr. Tuzla City-ja, koji ima isto toliko više novca od nas. Slični hibridni klubovi za mene ne postoje... Da smo tako razmišljali ugasili bi se davno i imali bismo KF Patriot s parama, ali ne bismo imali klub.
Uh što nam je krOlj nervozan na suđenju, haman negine mu prdekana.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Re: NK Čelik Zenica
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Taman da imam izgovor da odem do kafane

- jedandevetcetripet
- Kontakt:
SVI NA JUG !
Ko nas mrzi treba znati da ovo nase ludilo nikad nece stati! 1988-1945
NK ČELIK - FK RUDAR BREZA (10.10.2022.)
Zapad - 527
Jug - 95
NK ČELIK - NK GOŠK (05.10.2022.)
Zapad - 489
Jug - 105
NK ČELIK - ŠD NAPREDAK MATIĆI (15.09.2022.)
249
Zapad - 527
Jug - 95
NK ČELIK - NK GOŠK (05.10.2022.)
Zapad - 489
Jug - 105
NK ČELIK - ŠD NAPREDAK MATIĆI (15.09.2022.)
249
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Ovo su prodane karte, a ne broj gledalaca. Uprava treba obratiti pažnju kad i kome dijeli ove gratis karte, jer protiv Famosa meni je ovaj lik što prodaje ulaznice pred zapadom htio uvaliti kartu na kojoj piše GRATIS. Kad sam napravio frku, počeo se nešto izvinjavati, kao nije vidio. Taj mentalitet pod hitno treba iskorijeniti. Za 5 maraka on bi prodao sav ovaj naš napor i napor uprave!
Odmah to prijaviti.limvolikce1945 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 21:44Ovo su prodane karte, a ne broj gledalaca. Uprava treba obratiti pažnju kad i kome dijeli ove gratis karte, jer protiv Famosa meni je ovaj lik što prodaje ulaznice pred zapadom htio uvaliti kartu na kojoj piše GRATIS. Kad sam napravio frku, počeo se nešto izvinjavati, kao nije vidio. Taj mentalitet pod hitno treba iskorijeniti. Za 5 maraka on bi prodao sav ovaj naš napor i napor uprave!
Prijavis lijepo to klubu, bar sada se svaka prijava/sugestija pregleda.limvolikce1945 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 21:44Ovo su prodane karte, a ne broj gledalaca. Uprava treba obratiti pažnju kad i kome dijeli ove gratis karte, jer protiv Famosa meni je ovaj lik što prodaje ulaznice pred zapadom htio uvaliti kartu na kojoj piše GRATIS. Kad sam napravio frku, počeo se nešto izvinjavati, kao nije vidio. Taj mentalitet pod hitno treba iskorijeniti. Za 5 maraka on bi prodao sav ovaj naš napor i napor uprave!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Gledam danas Sarajevo kiksalo opet protiv Sloge fulali su nevjerovatne prilike.Fedji gori pod nogama i protiv nas ce krenuti sigurno u najboljem sastavu.Nadam se Samo da se nece Sarajevu otvoriti i vratiti za sve ove propustene prilike protiv nas
Celik Zenica
-
- Kontakt:
Apel za upravu da upale brojače kako bi stali u kraj ovim malverzacijama s kartama. Svjedočio sam nedavno kako pripadnici policije ulaze s značkama iako nisu na dužnosti, pa onda mnogi daju redarima cenera da njih četvorica uđu itd itd. Koliko god se ljudi borili teško je promijeniti mentalitet prosječnog Zeničanina koji će se prije hvaliti s tim što je ušao džabe nego što će se pohvaliti da je kupio dvije karte za sebe.
Ko god od nas "normalnih" vidi da neko pokušava ući bez karte treba ga na licu mjesta popljuvati i osramotiti pred narodom. Ja ne vidim drugog načina da se borimo s takvima. Što je najgore, takvi će prvi psovati mater Međuseljcu što je ofulao penal, mrtve Mehiću jer je pogrešno dodao, Feni što je Feno i tako slično.......
Ko god od nas "normalnih" vidi da neko pokušava ući bez karte treba ga na licu mjesta popljuvati i osramotiti pred narodom. Ja ne vidim drugog načina da se borimo s takvima. Što je najgore, takvi će prvi psovati mater Međuseljcu što je ofulao penal, mrtve Mehiću jer je pogrešno dodao, Feni što je Feno i tako slično.......
Upravu si nas najveci problem ne Samo grada Zenice nego opcenito drzave je to sto svi trce da srede nesto preko veze da se zavrsi nesto preko stele da se nadje posao preko veze pa na kraju da se udje i na stadion besplatno i onda cujes ljude Kako se zale Kako sistem ne radi Kako treba a realnos je da sistem radi onako Kako mu mi dozvoljavamo i Koliko se pravimo slijepi na nase licne greske a prozivamo tudje.Moramo se mijenjati iz korijena kao nacija kao ljudi Ako necemo da nas vode prevaranti,mafijasi i olosiPonosniSmogovci je napisao/la: ↑15 okt 2022, 00:00Apel za upravu da upale brojače kako bi stali u kraj ovim malverzacijama s kartama. Svjedočio sam nedavno kako pripadnici policije ulaze s značkama iako nisu na dužnosti, pa onda mnogi daju redarima cenera da njih četvorica uđu itd itd. Koliko god se ljudi borili teško je promijeniti mentalitet prosječnog Zeničanina koji će se prije hvaliti s tim što je ušao džabe nego što će se pohvaliti da je kupio dvije karte za sebe.
Celik Zenica
Strah me u srijedu samo Durme, dalekometnih šuteva, a on je kratak malo tu.Jbg nisu to opet amateri bit ce jači šutevi i koliko tolko precizniji ali ako nasi izdrze 20 min sarajevo ce se onda namuciti a zamisli jos mi presudimo Dudiću 

- limvolikce1945
- Kontakt:
Ja samo ne znam ovi redari što su na ulazima i ovi što prodaju karte, da li su to ljudi koji su zastalno saposleni u Čeliku jer to su oni isti ljudi koji su tu još iz stare kriminalne Čelikove garniture?PonosniSmogovci je napisao/la: ↑15 okt 2022, 00:00Apel za upravu da upale brojače kako bi stali u kraj ovim malverzacijama s kartama. Svjedočio sam nedavno kako pripadnici policije ulaze s značkama iako nisu na dužnosti, pa onda mnogi daju redarima cenera da njih četvorica uđu itd itd. Koliko god se ljudi borili teško je promijeniti mentalitet prosječnog Zeničanina koji će se prije hvaliti s tim što je ušao džabe nego što će se pohvaliti da je kupio dvije karte za sebe.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.