NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Dovest ću pitara na zapad da ih je manje na sjeveru 

Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
Treba napraviti veliki transparent i da pise "Izronit ce stari za one sto ga vole"
Celik Zenica
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Idemo u Ilijaš 🫵
Svi u Ilijas, igra likČe!
Ilijas-Čelik sudija iz Zenice 
Idemo dobiti Ilijas, pa onda u srijedu utakmica za raju bez srkleta.

Idemo dobiti Ilijas, pa onda u srijedu utakmica za raju bez srkleta.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Nakon dugotrajnih pregovora uspio sam nagovoriti zenu da idemo sa 2 djece na utakmicu u srijedu.
Ovo je njena prva utakmica i nadam se da ce biti luda za Celikom kao i ja odmalena.
Budimo ustrajni da privucemo sto vise djece na nade utakmice jer samo tako ce zavoljeti nasu svetinju.
Ovo je njena prva utakmica i nadam se da ce biti luda za Celikom kao i ja odmalena.
Budimo ustrajni da privucemo sto vise djece na nade utakmice jer samo tako ce zavoljeti nasu svetinju.
Kakav danak neiskustvukinder_jaje je napisao/la: ↑13 okt 2022, 16:35Nakon dugotrajnih pregovora uspio sam nagovoriti zenu da idemo sa 2 djece na utakmicu u srijedu.

Iskren savjet, nije ovo utakmica za toga. Povedi na neku ligasku, kad je prava ekipa i raja na zapadu. Sad ce doci krdo rohana kao protiv Bosne, bice te stid za njih kakve psovke ces cuti.
U svakom slucaju sretno, pisem ovo da se ne razocaras

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- prisonbreak
- Kontakt:
Aposlutno se slazem.Truhlo je napisao/la: ↑13 okt 2022, 16:38Kakav danak neiskustvukinder_jaje je napisao/la: ↑13 okt 2022, 16:35Nakon dugotrajnih pregovora uspio sam nagovoriti zenu da idemo sa 2 djece na utakmicu u srijedu.
Budimo ustrajni da privucemo sto vise djece na nade utakmice jer samo tako ce zavoljeti nasu svetinju.![]()
![]()
Iskren savjet, nije ovo utakmica za toga. Povedi na neku ligasku, kad je prava ekipa i raja na zapadu. Sad ce doci krdo rohana kao protiv Bosne, bice te stid za njih kakve psovke ces cuti.
U svakom slucaju sretno, pisem ovo da se ne razocaras![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- jedandevetcetripet
- Kontakt:
Ko nas mrzi treba znati da ovo nase ludilo nikad nece stati! 1988-1945
Ilijaš - Čelik
Glavni sudija: Đulić Almin (Zenica)
1. Asistent: Hamzić Elvir (Sarajevo)
2. Asistent: Hadžović Eldar (Sarajevo)
Delegat: Salihović Semir (Sarajevo)
Glavni sudija: Đulić Almin (Zenica)
1. Asistent: Hamzić Elvir (Sarajevo)
2. Asistent: Hadžović Eldar (Sarajevo)
Delegat: Salihović Semir (Sarajevo)
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Za kraj, trener Sarajeva je prokomentarisao i derbi starih rivala izvučen u Kupu BiH pošto Sarajevo gostuje Čeliku u srijedu.
"Kuglice su htjele da to bude Čelik. Razmišljat ćemo od njima od subote, ali prije svega to je renomirani protivnik s dobrom ekipom. Ući će u Prvu ligu FBiH i ovo što imaju je rang vrha Prve lige FBiH", dodao je za kraj Dudić.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Vec nam se poceo uvlaciti, kad udjemo u PL da on dodje.Truhlo je napisao/la: ↑13 okt 2022, 19:17Za kraj, trener Sarajeva je prokomentarisao i derbi starih rivala izvučen u Kupu BiH pošto Sarajevo gostuje Čeliku u srijedu.
"Kuglice su htjele da to bude Čelik. Razmišljat ćemo od njima od subote, ali prije svega to je renomirani protivnik s dobrom ekipom. Ući će u Prvu ligu FBiH i ovo što imaju je rang vrha Prve lige FBiH", dodao je za kraj Dudić.![]()

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
„Ovo je za nas ujedno i nagrada za posao koji smo radili u dvije prethodne godine. Sve pomalo liči i na filmsku priču. Sigurno da smo priželjkivali jednu ovakvu utakmicu. Mi znamo da su nam male šanse da osvojimo kup, ali htjeli smo da našim navijačima ponudimo jedan veliki derbi u Zenici. Što se tiče organizacije mi ćemo to dići na zavidan nivo. Velika je zainteresovanost za ulaznice, ne samo u Zenici već i u drugim gradovima. Za navijače Sarajeva obezbijedili smo sjevernu tribinu i 2000 ulaznica. Ulaznice će biti u prodaju od petka na više lokacija u gradu“, kazao je Emir Čerim, v.d. direktor NK Čelik.
Donatorske ulaznice (kupone) za utakmicu protiv FK Sarajevo možete kupiti već od danas. Cijena jednog kupona iznosi 2,00 KM te na daj način podržavate rad NK Čelik. Kupon koji kupite se tretira isključivo kao vaša donacija i sa njom nije moguće ući na utakmicu.
https://www.shop.nkcelik.ba/proizvod/karta/
https://www.shop.nkcelik.ba/proizvod/karta/
Kako nam je Pujdo danas prošao na sudu ?
Celicni zid super izgleda,lijepo se popunio!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.