Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Windhorst prodaje svoje dionice u Herthi, mislim da to niko nije napisao ...
Agieren statt reagieren
- Desperado09
- Kontakt:
Nije smiješnije od zadnjih 10 sezona sramoćenja...
Samo se nadam da ce BVB veceras nastaviti sa dobrim partijama u LP.
Krajne je vrijeme da se malo skine teret sa Bayernovih ledja sto se tice evropskog koeficijenta.
Krajne je vrijeme da se malo skine teret sa Bayernovih ledja sto se tice evropskog koeficijenta.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mora se sekirati, kad skonta koliko je para dao za veliki LED ekran, a ekipa stoji u mjestu

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Slaba Borussija veceras.
Mislim da su Bayern, RB i BvB sigurni, ocekujem da od Bayera i Frankfurta prodje bar jedan...
Mislim da su Bayern, RB i BvB sigurni, ocekujem da od Bayera i Frankfurta prodje bar jedan...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- kraljttbvb
- Kontakt:
Koja je ovo po redu pobuna igrača protiv trenera u Bajernu?
Šta im sad smeta, LED ekran nije dovoljno velik ili bi ipak htjeli da je manji?
Šta im sad smeta, LED ekran nije dovoljno velik ili bi ipak htjeli da je manji?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Smeta im puno toga, jedino im ne smeta ako stalno igraju i veliki ugovori, sve ostalo je upitno.
-
- Kontakt:
Joj ovog kompleksaša. Više priča o Bayernu nego o svome timu 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
BoixosNois1899 je napisao/la: -
Da li je ova liga trenutno uopste top10 sto se kvaliteta tice?Epidaurus je napisao/la: -
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Rubna top 20 liga otkako je Rusima zabranjeno igranje u Europi.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Rezultati u Europi pokazuju da nisu. Ono što zabrinjava je što i ovako loši imaju predstavnike u knock-out fazi LP. Očigledan pokazatelj pada kvaliteta samog takmičenja. Nije ni čudo što veliki timovi poput Barcelone, Juventusa, Uniteda, Arsenala pa čak i Atletica ne shvataju LP toliko ozbiljno zadnjih godina i radije biraju nastupati u EL. Za nadati se da će se UEFA pozabaviti ovim problemom u narednim godinama.Justin je napisao/la: ↑12 okt 2022, 23:16BoixosNois1899 je napisao/la: -Da li je ova liga trenutno uopste top10 sto se kvaliteta tice?Epidaurus je napisao/la: -
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Po 5-godišnjem prosjeku je eredivizija (51,9) vrlo blizu francuskoj league 1 (53,831) i tu je najveća neizvjesnost.
Poredak ostalih je stabilan - premier je prvi bez premca (93,427), slijede laliga (83,141), bundes (71,481) i serija A (65,354).
Pojedinačnih failova je bilo i biće, kakalonci su tako pandrknuli i ove godine, čivauva ima opet onaj svoj žalosni pseći pogled.
Poredak ostalih je stabilan - premier je prvi bez premca (93,427), slijede laliga (83,141), bundes (71,481) i serija A (65,354).
Pojedinačnih failova je bilo i biće, kakalonci su tako pandrknuli i ove godine, čivauva ima opet onaj svoj žalosni pseći pogled.
Vrlo slaba, spasio ih Kobel sa onom nevjerovatnom odbranom. Inace predobar golman za klub poput BVB, mogao bi za 2-3 god. zavrsiti u bavarskom gigantu ako ovako nastavi.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑11 okt 2022, 23:01Slaba Borussija veceras.
-
- Kontakt:
Mozete da sanjate i da se nadate u vezi Kobela , to vam jedino i preostaje.Balon je napisao/la: ↑13 okt 2022, 02:16Vrlo slaba, spasio ih Kobel sa onom nevjerovatnom odbranom. Inace predobar golman za klub poput BVB, mogao bi za 2-3 god. zavrsiti u bavarskom gigantu ako ovako nastavi.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑11 okt 2022, 23:01Slaba Borussija veceras.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kad je Levandovski pobjegao iz Bajerna i iz BL koju su svojim monopolom srozali na niske grane, onda su se tješili da su se riješili starca.BoixosNois1899 je napisao/la: -
Ispade da su se riješili penzionera Levandovskog od 34 godine, a dovest će mladića Dzeku od 36 godina

-
- Kontakt:
Bojim se da će Bayer i Eintracht teško i do EL.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑11 okt 2022, 23:01
-
- Kontakt:
A nije se ni Lewa usrećio ako je otišao u nadi da u Barci lakše dobije Zlatnu loptu.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 okt 2022, 07:05
Kad je Levandovski pobjegao iz Bajerna i iz BL koju su svojim monopolom srozali na niske grane, onda su se tješili da su se riješili starca.
Ispade da su se riješili penzionera Levandovskog od 34 godine, a dovest će mladića Dzeku od 36 godina![]()
Tako ste govorili i za poljskog penzionera, Götzea pa i za Hummelsa a znamo kako je zavrsilo na kraju. Ako Bayern zovne to je gotova stvar, pomirite se s tim.eaglebvb09 je napisao/la: ↑13 okt 2022, 07:01Mozete da sanjate i da se nadate u vezi Kobela , to vam jedino i preostaje.Balon je napisao/la: ↑13 okt 2022, 02:16Vrlo slaba, spasio ih Kobel sa onom nevjerovatnom odbranom. Inace predobar golman za klub poput BVB, mogao bi za 2-3 god. zavrsiti u bavarskom gigantu ako ovako nastavi.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑11 okt 2022, 23:01Slaba Borussija veceras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.