FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
54
20%
2. Borbu za Evropu
123
46%
3. Sredinu tabele
49
18%
4. Borbu za opstanak
43
16%

Ukupno glasova: 269

Meraak1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Meraak1921 » 11 okt 2022, 16:34

NerminFatic je napisao/la:
11 okt 2022, 10:15
Spominje se ovaj dug Zecu od 250 000 KM. Posto se isplacivala plata u nekim razmacima, dakle nesto je ipak dobio, ostaje pitanje je li moguce da je covjek koji je odigrao 20% meceva u tri i po godine pod ugovorom zbog stalnih povreda imao platu 15000 KM!? Ako je nesto otpisao od glavnice u vrijeme korone kao i vecina u svijetu fudbala od Pante do Messija, odakle toliki dug?

:rol: :rol: :tokralju: sta neces sve procitat ovde

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 11 okt 2022, 16:42

Spominje se ovaj dug Zecu od 250 000 KM. Posto se isplacivala plata u nekim razmacima, dakle nesto je ipak dobio, ostaje pitanje je li moguce da je covjek koji je odigrao 20% meceva u tri i po godine pod ugovorom zbog stalnih povreda imao platu 15000 KM!? Ako je nesto otpisao od glavnice u vrijeme korone kao i vecina u svijetu fudbala od Pante do Messija, odakle toliki dug?
Ima mu se dužno 150.000 i isplatiti će mu se u 3 godine kako nas ne bi tuzio
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 11 okt 2022, 17:20

Mamba21 je napisao/la:
11 okt 2022, 16:13
Vego i Malić su taman, nek se rotiraju, vjerovatno nemamo para za nekog boljeg, pa nek se ova dvojica mijenjaju. Očekujem Vega protiv Širokog.
Nemoj života ti. Nemoj da ga gledam.. Malić je daleko od onoga što nam treba, isto ko i Galić, ali su daleko daleko bolji od one promahe..

NotOccasionalFan
Kontakt:

Post Postao/la NotOccasionalFan » 11 okt 2022, 17:47

Vakat je za kakav potpis

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 11 okt 2022, 17:52

riGonTM je napisao/la:
11 okt 2022, 16:42
Ne lupaj gluposti više i ne laži narod s svojom glupostima.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 11 okt 2022, 18:16

avalPacidoroP je napisao/la:
11 okt 2022, 17:20
Mamba21 je napisao/la:
11 okt 2022, 16:13
Vego i Malić su taman, nek se rotiraju, vjerovatno nemamo para za nekog boljeg, pa nek se ova dvojica mijenjaju. Očekujem Vega protiv Širokog.
Nemoj života ti. Nemoj da ga gledam.. Malić je daleko od onoga što nam treba, isto ko i Galić, ali su daleko daleko bolji od one promahe..
Ma brate, nama je svakako promaha :rol:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 11 okt 2022, 18:21

Hulahopka je napisao/la:
11 okt 2022, 17:52
riGonTM je napisao/la:
Ne lupaj gluposti više i ne laži narod s svojom glupostima.
Hahahahaha vazi

Glupan, udji malo u prostorije Kluba, sprijatelji se s ljudima koji su bliski Klubu, pa ces vidjet da li su gluposti ili ne. Zec je bio u ekipi kad smo bili u najvecim ****, početna plata mu je bila 15000, a kasnije su mu je spusti na 10. S obzirom u kakvoj je situaciji Klub bio tad, gdje ništa nije bilo redovno, dug od 150k je i više nego dobar. Ne znam zašto ti se pravdam, očigledno je da si najveci uhljup i glupan na svim mogućim forumima, kao i da u životu nisi vidio Grbavice. Do tad, poglabaj mi ga

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 11 okt 2022, 20:05

Ne laži narod ubleharu. Za ove stvari se ban dobija momentalno.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 11 okt 2022, 20:55

Mi smo u Izraelu dali bar jedan gol, Juventus nije mogao nijedan :urnebes:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 11 okt 2022, 21:17

riGonTM je napisao/la:
Dvojica rekli 250 000, zato hocu da to razrijesim. I to mi je puno, ali haj’, hebiga.

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 11 okt 2022, 21:25

11 okt 2022, 21:17
riGonTM je napisao/la:
Dvojica rekli 250 000, zato hocu da to razrijesim. I to mi je puno, ali haj’, hebiga.
I ja sam dobio informaciju da mu je se bilo dužno i vise, tačnije oko 270.000, al se na kraju ispostavilo da je cifra negdje oko 150. Strasno zaista, s obzirom da osim gola u derbiju ništa vise nije pokazao, nit je igrao al hajde...

Corcaigh
Kontakt:

Post Postao/la Corcaigh » 11 okt 2022, 21:52

riGonTM je napisao/la:
11 okt 2022, 21:25
11 okt 2022, 21:17
riGonTM je napisao/la:

I ja sam dobio informaciju da mu je se bilo dužno i vise, tačnije oko 270.000, al se na kraju ispostavilo da je cifra negdje oko 150. Strasno zaista, s obzirom da osim gola u derbiju ništa vise nije pokazao, nit je igrao al hajde...
Sa Zadrom je postojao dogovor da nam oprosti dug od 150 hiljada, plata spusti na 10 hiljada i produzi ugovor na jos godinu (jer se u tom trenutku nije planiralo produziti s njim). Dakle po onome sto je Nazif govorio da je dogovoreno, mi sad nemamo duga prema njemu. Naravno, jako je upitno da li je govorio istinu.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 11 okt 2022, 22:51

Nemamo nikakav dug. Pusti ba ove levate sto kupe info po drugim sklj forumima.. i to se prave kao fol imaju oni info..

Zeljo21
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo21 » 12 okt 2022, 01:18

Bersaga je napisao/la:
11 okt 2022, 20:55
Onaj lik sto nam je zabio golcinu jos igra haha

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 12 okt 2022, 08:10

Zeljo21 je napisao/la:
12 okt 2022, 01:18
Bersaga je napisao/la:
11 okt 2022, 20:55
Onaj lik sto nam je zabio golcinu jos igra haha
Hahah logicno da igraju, ta utakmica je bila prije 2 godine jbt, a meni se cini ko da je vjecnost prosla od tad 😂 tad im je isti trener bio i protiv nas su imali u prvoj postavi 3-4 igraca koja su takodjer sinoc igrala protiv Juventusa od prve minute

Jugjesamojedan
Kontakt:

Post Postao/la Jugjesamojedan » 12 okt 2022, 10:39

Jedna jako zanimljiva informacija je to da ako nastavimo dolaziti na Grbavicu u ovako velikom broju kao u zadnje dvije utakmice, vrlo lahko bismo mogli biti drugi najposjećeniji stadion u regionu, čak iznad Crvene Zvezde.

Mrcina1921

Post Postao/la Mrcina1921 » 12 okt 2022, 10:57

pozdrav Željovci :bih:

ja ću napisati malo duži post i nadam se da mi nećete zamjeriti, kome se ne čita neka preskoči

opšte je poznato da su forumi zlo, veliko zlo, pogotovi ovi otvoreni gdje svako može da vidi šta se piše, predstavi se našim navijačem i piše kao naš navijač, na stranu kakve namjere i ciljeve ima, i treba znati odgovoriti na to, govorim konkretno o ovoj temi gdje se brzo proširi laž, gdje se brzo napravi kancerogena atmosfera i sve se zatruje sa namjerom i određenim ciljem, zato budite pametni, pogotovo u ovom narednom periodu od mjesec dva, padobranaca će biti sve više i ignorišite ih a fokusirajte se na temu i Želju

da se ne lažemo većina nas se zna odranije, po stilu pisanja, mišljenju koju napišu i kažu na kafi, i slično, prepoznamo se sve do jednog

narednih mjesec dva biće ključno po mnogo toga, možda se neke stvari i prije završe, saopšte i obznane javnosti, na ono što svi čekamo vec duze vremena, ja ovdje neću glumiti insajdera, iznositi sve jer to bi bilo mahalski, papanski u svakom smislu, ali da će mahala i forumi proraditi i raspričati se, svakako da hoće, jer je vrijeme nakon svih ovih godina da zakucamo sa pozitivom

napisao bih koju i o ekipi i o klubu, iskreno mi je žao što nema onih starih forumaša pa makar i sa novim profilima, da analiziraju ekipu, trenera i stanje oko i u klubu unazad dvije tri godine

ova ekipa koju trenutno imamo je limitirana po mnogo čemu, poztivne rezultate koje smo imali do zrinjskog nebih nazvao slučajnim, vec spletom okolnosti u datom trenutku i edisovim hajcanjem, da ima najmanje pet igraca koji po kvaliteti u ovom trenutku nisu za Želje ima, kao i onih koji su višak oko edisa, međutim tako je kako je, uz dva tri adekvatna pojačanja na zimu, cilj zvani evropa svakako nebi trebao doći pod pitanje, na sve to treba uzeti u obzir stanje u klubu, finansije i trenutno mislim da je ovo maksimum koji se može očekivati i od igraca i od edisa, za nešto više treba mijenjati od edisa do igraca a za sve to trebaju pare, hoce li ih biti vidjecemo u narednom periodu

klub je koliko toliko prodisao u finansijskom smislu, prihoduje se od karata, sponzora, shopa i to mnogo olakšava funkcionisanje kluba nego recimo 2021 ili 2020 kada zbog korone nismo imali ništa, uspijeva se sa vracanjem potrazivanjima prema bivsim igracima i dobavljačima, da se nešto duguje trenutnim i da kasni ima i toga ali ništa strašno u odnosu na prije, bitno je da klub mjesečno okrene 150000 do 200000 maraka i da se krpimo i borimo i da oni koji to trebaju da vide to i prepoznaju a hoce li vidjecemo ubrzo

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 12 okt 2022, 12:17

Ti si sad kao neki prosvjetirelj. Zanimljivo. Toliko tekst a nisi ništa napisao. Ali da ti nama otvoriš oči. Naravno u pitanju je tvoj 12 acc. Valjda kad se nalupas s jednog,otvoriš novi..

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 12 okt 2022, 12:36

Mrcina1921 je napisao/la:
12 okt 2022, 10:57
pozdrav Željovci :bih:

ja ću napisati malo duži post i nadam se da mi nećete zamjeriti, kome se ne čita neka preskoči

opšte je poznato da su forumi zlo, veliko zlo, pogotovi ovi otvoreni gdje svako može da vidi šta se piše, predstavi se našim navijačem i piše kao naš navijač, na stranu kakve namjere i ciljeve ima, i treba znati odgovoriti na to, govorim konkretno o ovoj temi gdje se brzo proširi laž, gdje se brzo napravi kancerogena atmosfera i sve se zatruje sa namjerom i određenim ciljem, zato budite pametni, pogotovo u ovom narednom periodu od mjesec dva, padobranaca će biti sve više i ignorišite ih a fokusirajte se na temu i Želju

da se ne lažemo većina nas se zna odranije, po stilu pisanja, mišljenju koju napišu i kažu na kafi, i slično, prepoznamo se sve do jednog

narednih mjesec dva biće ključno po mnogo toga, možda se neke stvari i prije završe, saopšte i obznane javnosti, na ono što svi čekamo vec duze vremena, ja ovdje neću glumiti insajdera, iznositi sve jer to bi bilo mahalski, papanski u svakom smislu, ali da će mahala i forumi proraditi i raspričati se, svakako da hoće, jer je vrijeme nakon svih ovih godina da zakucamo sa pozitivom

napisao bih koju i o ekipi i o klubu, iskreno mi je žao što nema onih starih forumaša pa makar i sa novim profilima, da analiziraju ekipu, trenera i stanje oko i u klubu unazad dvije tri godine

ova ekipa koju trenutno imamo je limitirana po mnogo čemu, poztivne rezultate koje smo imali do zrinjskog nebih nazvao slučajnim, vec spletom okolnosti u datom trenutku i edisovim hajcanjem, da ima najmanje pet igraca koji po kvaliteti u ovom trenutku nisu za Želje ima, kao i onih koji su višak oko edisa, međutim tako je kako je, uz dva tri adekvatna pojačanja na zimu, cilj zvani evropa svakako nebi trebao doći pod pitanje, na sve to treba uzeti u obzir stanje u klubu, finansije i trenutno mislim da je ovo maksimum koji se može očekivati i od igraca i od edisa, za nešto više treba mijenjati od edisa do igraca a za sve to trebaju pare, hoce li ih biti vidjecemo u narednom periodu

klub je koliko toliko prodisao u finansijskom smislu, prihoduje se od karata, sponzora, shopa i to mnogo olakšava funkcionisanje kluba nego recimo 2021 ili 2020 kada zbog korone nismo imali ništa, uspijeva se sa vracanjem potrazivanjima prema bivsim igracima i dobavljačima, da se nešto duguje trenutnim i da kasni ima i toga ali ništa strašno u odnosu na prije, bitno je da klub mjesečno okrene 150000 do 200000 maraka i da se krpimo i borimo i da oni koji to trebaju da vide to i prepoznaju a hoce li vidjecemo ubrzo
A sto bgti otjerat Edisa ?
Kad smo rasipali pare na glupe strance imali smo neki rezultat ili sta ?
Poslusaj intervju Bekrica na sc, pa mozda malo otvoris oci.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 12 okt 2022, 14:58

Pa šta ce drugo pisati kao na svakom profilu sto piše. Lupa redovno a onda ih samo zamijeni. Nešto satro on zna a nista. Iz supljeg u prazno.

Kako on to lijepo napiše ima viška 5 igraca koji nisu za Zelju,al s još 3 pojacanja idemo u evropu. Genijalac s 12 acc...

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrasno15 i 34 gosta.