Ti si rak rana kluba, unosis nemirBeduin je napisao/la: ↑10 okt 2022, 23:21Kad bi te ubjedjivali da je pobjeda OK, onda bi priznali da sve sto rade NIJE OK. A ovako suti i trpi, kriticna masa ne postoji, svima se zivo sexa za Slobodom i hoce li ispasti ili opstati, svali bod je ravan pobjedi... sutimo, kad vec ustati i pritisak izvrsiti ne znamo.antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 okt 2022, 22:53Ubjedjuju nas da je remi ok, ubjedjuju nas da je ok izgubiti, jos malo pa ce pocet da nas ubjedjuju da je i druga liga ok
Sta se ja imam vise stresirati brate, kad ljudi daleko blizi klubu i Upravi i sa daleko vecom reputacijom za svaki neuspjeh nadju izgovor u razlog podrske ovakvoj Upravi i ovakvim igracima. Da ih ne imenujem javno, svako ko prati FB stranice, stranicu Stare Garde i sl. skontat ce o cemu pricam.
Od mene nema vise sezonske niti karte i bicu dosljedan koliko god mi tesko to padalo. Barem imam obraz i svoje JA za razliku od njih. Ako sam ja hejter, mrzitelj Slobode i nikakav navijac jer ne zelim podrzavati vise ovakav neuspjeh i anarhiju na klubom i navijacima, a oni su dobri jer ovako vode klub i vidimo to po rezultatima, onda dobro.

Ja sam davno prestao pisati, i pratiti uopste sve te stranice....Znas razloge i sam...