Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Reci cemo
Samo je trebao odbit utakmicu da sudi gdje Zeljo nije smio osvojit nit bod jedan
Navodno imamo bodova previse a ne znamo ni kako smo ih osvojili
Svi su iznenađeni nasim bodovnim saldom
Samo je trebao odbit utakmicu da sudi gdje Zeljo nije smio osvojit nit bod jedan
Navodno imamo bodova previse a ne znamo ni kako smo ih osvojili
Svi su iznenađeni nasim bodovnim saldom
Valja UEFI, a nama ne valja

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Avanti1926
- Kontakt:
Duel starih rivala u kupu BiH 

svrakino1921 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 08:05Ja cu biti tamo na kraju zapada skrozpupahava je napisao/la: ↑10 okt 2022, 20:28kad sretnem prijatelja svrakindolca u restoranu poslije tekmesvrakino1921 je napisao/la: ↑10 okt 2022, 18:39Oooojhhha
Izgleda derbi u Zenici
![]()
Nabavit ce mi jaran kartu
Sigurno ce bit zapad
Moram bit mudar i lukav da me ne prepoznaju Pitari
Moram bit misic mali
A ja Svrakindolac
Ako me prepoznaju jer smo mi drugaciji od njih-ljepsi smo,zgodniji smo-jednom rijecju GOSPODA
Ja cu se takticki izvuc iz te situacije i izjavit cu da sam iz Olova
Neutralac
Al cu se izmerakat u restoranu Dubrovnik
Samo da Zeljo jos izvuce remi a o pobjedi da ne govorim
![]()
![]()
bujrum prijatelju bicu ja sa badzom na zapadu
Gdje su bili Rođeni u finalu kupa
Ako hoces dođi tu i samo se drekni Svrakinooo i ja cu doci do tebe
Ako te netko opali sakom pri deranju tvom Svrakinooo ja necu doc do tebe
Brate nisi jedini iz svr

E cuj Stojnic sestre mi
Ak nista drago mi je da to normalni navijaci Sarajeva ne podrzavaju i vrlo dobro znaju ko je ovaj olos

Ak nista drago mi je da to normalni navijaci Sarajeva ne podrzavaju i vrlo dobro znaju ko je ovaj olos
-
- Kontakt:
Nekad Dzeka Muminovic, danas Stojnic.
sad smo bara bara sa zeljkanom sto se tice elite oko kluba 

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- Meraak1921
- Kontakt:
E cuj ja sam sportista, nisam kriminalac.. Covjek sam sebe izda da je krimos ovom izjavom.. jedna jufkica za mog Denisa

-
- Kontakt:
Golem si Zrinjski, Amar sa strahopoštovanjem priča o tebi

- TMmanija2012
- Kontakt:
Još Mirza Hatic da potpiše za pitare ,onda su u totalnom fulu 

- svrakino1921
- Kontakt:
Zaboravio si napisat GOLEM SI ZELJOsvrakino1921 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 16:06Banovićani 'posebnom' fotografijom najavili duel sa FK Željezničar: Emocije će izazvati i kod Džeke
![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ja ću te prepoznati prijatelju, znaš da si se odao jednomsvrakino1921 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 08:05Ja cu biti tamo na kraju zapada skrozpupahava je napisao/la: ↑10 okt 2022, 20:28kad sretnem prijatelja svrakindolca u restoranu poslije tekmesvrakino1921 je napisao/la: ↑10 okt 2022, 18:39Oooojhhha
Izgleda derbi u Zenici
![]()
Nabavit ce mi jaran kartu
Sigurno ce bit zapad
Moram bit mudar i lukav da me ne prepoznaju Pitari
Moram bit misic mali
A ja Svrakindolac
Ako me prepoznaju jer smo mi drugaciji od njih-ljepsi smo,zgodniji smo-jednom rijecju GOSPODA
Ja cu se takticki izvuc iz te situacije i izjavit cu da sam iz Olova
Neutralac
Al cu se izmerakat u restoranu Dubrovnik
Samo da Zeljo jos izvuce remi a o pobjedi da ne govorim
![]()
![]()
bujrum prijatelju bicu ja sa badzom na zapadu
Gdje su bili Rođeni u finalu kupa
Ako hoces dođi tu i samo se drekni Svrakinooo i ja cu doci do tebe
Ako te netko opali sakom pri deranju tvom Svrakinooo ja necu doc do tebe

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ovaj Borac nikada nece postat klub ozbiljan pod ovim kriminalnim rukovodstvom Vice i tate Mile,danas sreo Hasu Pekusica clana upravnog odbora Veleza i malo tema oko stadiona sto se dogadja ,gdje je zapelo kakvi su planovi govori covjek da ce najvjerovatnije morati komplet travnjak skidati i kako su radovi neprofesionalni ,probili se rokovi itd.
Na kraju razgovora kaze hajde sto su nas zeznuli nego i sebe koliko su nestrucni i puni kriminala ,ove godine nema igranja niti u BL a niti u Mostaru.
Zalostno a podatak da je u Hrvatskoj sve uradjeno na svakom stadionu kroz 45 dana govori gdje su oni a gdje mi.
Na kraju razgovora kaze hajde sto su nas zeznuli nego i sebe koliko su nestrucni i puni kriminala ,ove godine nema igranja niti u BL a niti u Mostaru.
Zalostno a podatak da je u Hrvatskoj sve uradjeno na svakom stadionu kroz 45 dana govori gdje su oni a gdje mi.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Avanti1926
- Kontakt:
Predsjednik Borca je i zvanično objavio da nema fudbala u Banja Luci ove godine, nažalost. Žalosno, da žalosnije ne može biti, katastrofa! Što je najgore, niti će iko ikad snositi sankcije za ovaj "kvalitet" radova, za probijene rokove... I kako nakon svih ovih dešavanja sa stadionom, i tokova radova, vjerovati da će biti kvalitetan teren... Cijenim da će propasti jako brzo, i da će se u bliskoj budućnosti morati u rekonstrukciju...Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 17:50Ovaj Borac nikada nece postat klub ozbiljan pod ovim kriminalnim rukovodstvom Vice i tate Mile,danas sreo Hasu Pekusica clana upravnog odbora Veleza i malo tema oko stadiona sto se dogadja ,gdje je zapelo kakvi su planovi govori covjek da ce najvjerovatnije morati komplet travnjak skidati i kako su radovi neprofesionalni ,probili se rokovi itd.
-
- Kontakt:
Sto je najgore znalo se od pocetka sta ce i kako ce bit, al jbg takva drzava i narod da mozes pisat po nama nece niko glasa dignut. Vama je dobro dosla evropa pa ste odgodili radove, inace bi popusili foru ko i miAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 17:50Ovaj Borac nikada nece postat klub ozbiljan pod ovim kriminalnim rukovodstvom Vice i tate Mile,danas sreo Hasu Pekusica clana upravnog odbora Veleza i malo tema oko stadiona sto se dogadja ,gdje je zapelo kakvi su planovi govori covjek da ce najvjerovatnije morati komplet travnjak skidati i kako su radovi neprofesionalni ,probili se rokovi itd.
-
- Kontakt:
Po mom misljenju dio krivice nose i pojedinci iz nase uprave. Na prvu se odmah vidjelo da nisu cista posla, Hasic je cak govorio da nam ova firma ne radi pripremu terena nikako ali hebes ga sad, sta je tu je.Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 17:50Ovaj Borac nikada nece postat klub ozbiljan pod ovim kriminalnim rukovodstvom Vice i tate Mile,danas sreo Hasu Pekusica clana upravnog odbora Veleza i malo tema oko stadiona sto se dogadja ,gdje je zapelo kakvi su planovi govori covjek da ce najvjerovatnije morati komplet travnjak skidati i kako su radovi neprofesionalni ,probili se rokovi itd.
Samo mi je malo smijesno kako iz uprave Borca sve fino podnose, ne smiju se zaliti da ih Vico ne bi naruzio. Kaze im onaj predsjednik eto prije proljeca nema utakmica, isto kao da sve ide svojim tokom.