NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Przunjer
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Przunjer » 10 okt 2022, 21:46

gigun je napisao/la:
10 okt 2022, 19:47
Ima li iko pametan u gradu da zaustavi ovo rasipanje sa strujom,u ovoj kukuruz ligi. :puke:
Ne lupaj.
"The only thing necessary fot the triumph of evil is for good men to do nothing".

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 10 okt 2022, 21:49

Przunjer je napisao/la:
10 okt 2022, 21:46
gigun je napisao/la:
Ima li iko pametan u gradu da zaustavi ovo rasipanje sa strujom,u ovoj kukuruz ligi. :puke:
Ne lupaj.
Treba štedit, rusi dolaze :rol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 okt 2022, 21:50

Utakmica uopste nije bila losa sa nase strane, ali je zato zavrsnica bila uzasna.

Imali smo tri puta izlazak na golmana, Selim fula prazan gol, njihov golman vadi...
Celik!3,2,2.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 10 okt 2022, 21:54

Przunjer je napisao/la:
gigun je napisao/la:
Ne lupaj.
Ma pusti ga. Ovo su oni sto su pricali da je Celik "rupa bez dna". Odavno nisam im cuo ovaj izraz, valjda sto si skontali da Celik nije kao u njihovo vrijeme.
:bih:

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 10 okt 2022, 21:55

Przunjer je napisao/la:
gigun je napisao/la:
Ne lupaj.
Fujdo ima fetis "osvjetljavanja" ulica i slikanja pred kamerama(nelegalnog naravno)...Nije mu zamjeriti...

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 10 okt 2022, 22:09

Utakmica sa mnogo gol sansi a na kraju gol iz golmanove greske i penal.
Odlicna utakmica "Honde" Arnautovica. Nisam vidio bolje centarsuteve ni u PLBiH.
Idemo dalje.

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 10 okt 2022, 22:12

Fudo je crni mrak i bukvalno i simbolično. Rasvjeta u gradu je kao da fenjeri gore. Svanut će nam kad on ode.

Rudar nije kao prošle godine toliko loš, imali su nekoliko dobro odigranih tekmi ove sezone i imat će više bodova tokom sezone sasvim sigurno.
Mi kao da imamo "gremlin sindrom", čim upališ svjetlo, nestaju. :)
Šalu na stranu, tekma ko tekma, utakmica dobijena, bilo je i boljih i gorih ove sezone. Realizacija malo zezala. Ja sam zadovoljan, sve u svemu.

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 10 okt 2022, 22:13

Čestitke na pobjedi,rutinski. Arnautović igrač utakmice, bravo dečko.

Bravo i za Robijaše na jugu i navijanje :clap:

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 10 okt 2022, 22:24

Jos mi nismo svjesni koliko ce nam ovaj rang valjat u svakom segmentu, evo mali Honda napreduje i dana u dan Ali, Durmis, Sivac ce izrasti u dobre igrace. Ima da se otimaju za ove momke kad udjemo u visi rang. Nadam se da ce biti u timu sve dok ne udjemo u Pl a onda mogu pravit trasfere u neku od lige petice😀
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 10 okt 2022, 22:25

KenoRob je napisao/la:
10 okt 2022, 22:09
Odlicna utakmica "Honde" Arnautovica. Nisam vidio bolje centarsuteve ni u PLBiH.
Idemo dalje.
Za Hondu cu nesto reci, vjerovatno cu neke i nasmijat ali je tako. Honda je igrac za Premijer ligu. On je prekuco davno drugu federalnu, a i prvu federalnu. Da je u nekom klubu u premijerligi, dobru bi on minutazu dobijo i jos se iskazo. Taj lik je meni najsigurniji (zna i on gresku napravit ali mnogo manje vec i iskusniji igraci). Zna povest loptu napravit solo prodor, zna se zagradit, pasovi mu dobri mislim na ove "duze", ima pregled igre, ima mozak, vjerujem da ce mnogo napredovat... na njemu cemo uzet milionski transfer :D

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 10 okt 2022, 22:33

FliX je napisao/la:
10 okt 2022, 22:25
KenoRob je napisao/la:
10 okt 2022, 22:09
Idemo dalje.
Za Hondu cu nesto reci, vjerovatno cu neke i nasmijat ali je tako. Honda je igrac za Premijer ligu. On je prekuco davno drugu federalnu, a i prvu federalnu. Da je u nekom klubu u premijerligi, dobru bi on minutazu dobijo i jos se iskazo. Taj lik je meni najsigurniji (zna i on gresku napravit ali mnogo manje vec i iskusniji igraci). Zna povest loptu napravit solo prodor, zna se zagradit, pasovi mu dobri mislim na ove "duze", ima pregled igre, ima mozak, vjerujem da ce mnogo napredovat... na njemu cemo uzet milionski transfer :D
Honda i Sivac, nagledo sam se Celika zadnjih 20 godina, ali ovakve bekove nismo nikad imali. Hondu jos vadi Durmis, kad bi jos iskopali kakvo desno krilo, ili beka a Sivca na krilo, prekucali bi igricu.

Karalic totalno grohnuo, valjda ce se popraviti u nastavku sezone.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Zenca1988
Kontakt:

Post Postao/la Zenca1988 » 10 okt 2022, 22:50

Robija,kapa dole. Ova ekipa na domacem i na gostojucem terenu kida, nikad jaci u navijanju nismo bili. Prije smo imali brojku ali ovakav glas nikad. Respect!
Tekma,teska za gledat, bilo me hastra da ga ne primimo,a mogli smo veoma lako, a onda bi bila igranka tek... Ne svidja mi se ovo sto cim izmjenimo jednog il dva igraca u ekipi,sve se raspada, dodajemo loptu do besvjesti oko gola i onda je izgubimo. Zicere fulamo..
Al da gledamo pozitivno, cak i takvi smo za klasu od Rudara bolji, i njih su vile ponosale u par navrata, a mačci golmanu trebaju reć svaka ćas jer im je spasio dva sigurna gola, a mozda i tri. Arnautovic masina, stvarno se momak pokazao. Svaku tekmu odigra dobro, konstantan je nema padova. Samo nek nastavi, znam da brzo zna zivce izgubit, al dobro se kontrolise za sad i to mu je veoma bitno zbog kartona.
Sve u svemu 3 boda ko kuca, ove "lagane" tekme su najgore. Moraju se ozbiljno shvatait. Na ovim se tekmama osvaja titula.

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 10 okt 2022, 22:51

gigun je napisao/la:
Ima kako nema. Za sve vase probleme tu je krOlj:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-zenic ... /221010068

Covjek Robijas zesci. Kaze da se ne rasipa struja ja cu nju cviknuti na Moscanici i Bistrici al nek omladina na Bilinom ima. Ma maher ljubi ga mama.

A sto se utakmice tice, mi dobili na misice sto neko rece. Bolji smo vidi se iz aviona, ali su nam zavrsnice za KPD-a. Ne znam za ostale ali meni ovo sto sezona vise odmice mi sve kolosalnije prilike fulamo. Treba na kraju polusezone to isjeci u jedan video i postaviti na youtube.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 10 okt 2022, 22:59

Koliko se primjeti napredak ovih igraca, nevjerovatno. Posebno se primjeti kod Alija, Durmisa, Arnautovica, Sivca.. Samo nek nastave ovako i aBd sljedece sezone u federalnoj imat ce rang vise i punu minutazu, sto sigurno u drugim ekipama nece dobiti. Pomoci ce im u svakom slucaju, vec se primjeti napredak ogroman, nije samo letaj tamo vamo, vec nacin na koji igraju, primjeti se kvalitet. Svakome se desi los dan, zato ne osudjujte na prvu svakoga. Momci nastave li ovako i budu li pametne odluke donosili, smijesi im se sigurno dobra karijera.

Ja vjerujem da uz pravilan rad sa djecom, svake godine mozemo izbaciti minimum dva kvalitetna juniora.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 10 okt 2022, 23:18

habuba je napisao/la:
10 okt 2022, 22:51
gigun je napisao/la:
Ima kako nema. Za sve vase probleme tu je krOlj:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-zenic ... /221010068

Covjek Robijas zesci. Kaze da se ne rasipa struja ja cu nju cviknuti na Moscanici i Bistrici al nek omladina na Bilinom ima. Ma maher ljubi ga mama.

A sto se utakmice tice, mi dobili na misice sto neko rece. Bolji smo vidi se iz aviona, ali su nam zavrsnice za KPD-a. Ne znam za ostale ali meni ovo sto sezona vise odmice mi sve kolosalnije prilike fulamo. Treba na kraju polusezone to isjeci u jedan video i postaviti na youtube.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Obavezno i penale ubacit :tokralju:

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 11 okt 2022, 00:08

Nisam ocekivao puno golova, dva komada eventualno tri, zbog toga sto su dosli barem bod da pokusaju izvuc i samo su na to išli.Bilo je tu prostora ali eto sta je tu je.
Danas mi je malo Međuseljac bio odsutan ali mlad je neka ga.Karalic, ne znam sta je sa njim, ove sezone je najlosiji kad uzmemo u obzir da je bio standardan prosle i jedan on najboljih.Ima veliki pad forme.Sukiju treba reci da nije ovo mali fudbal da se više i brže treba dodavati, znamo da znas okrenut igraća ali ne treba pretjerivati za raju igrati.Durmo je stvarno spor kada se baca,prođe lopta on tek pada.Svaki put strahujem kada neko ošuta sa distance molim boga da neko stane u blok.Imao je onu situaciju gdje je refleksno skinuo loptu i to je to.Mora bogami da skida kile.Za Arnautovića se nema sta pricati ja mislim da i sad trci po terenu, svaka cast da neko osnovno ima, kondiciju da moze trčat ko konj.Šeha je danas malo bolji nego inace samo brate primit loptu, to moras da znas.
Danas 12:00 sati izvlačenje Kup BiH.

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 11 okt 2022, 07:38

Celicni je napisao/la:
11 okt 2022, 00:08
Nisam ocekivao puno golova, dva komada eventualno tri, zbog toga sto su dosli barem bod da pokusaju izvuc i samo su na to išli.Bilo je tu prostora ali eto sta je tu je.
Danas mi je malo Međuseljac bio odsutan ali mlad je neka ga.Karalic, ne znam sta je sa njim, ove sezone je najlosiji kad uzmemo u obzir da je bio standardan prosle i jedan on najboljih.Ima veliki pad forme.Sukiju treba reci da nije ovo mali fudbal da se više i brže treba dodavati, znamo da znas okrenut igraća ali ne treba pretjerivati za raju igrati.Durmo je stvarno spor kada se baca,prođe lopta on tek pada.Svaki put strahujem kada neko ošuta sa distance molim boga da neko stane u blok.Imao je onu situaciju gdje je refleksno skinuo loptu i to je to.Mora bogami da skida kile.Za Arnautovića se nema sta pricati ja mislim da i sad trci po terenu, svaka cast da neko osnovno ima, kondiciju da moze trčat ko konj.Šeha je danas malo bolji nego inace samo brate primit loptu, to moras da znas.
Objektivna Zenička publika, ne valja im i kad se pobjeđuje :urnebes: :urnebes:
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 11 okt 2022, 08:03

Celicni je napisao/la:
11 okt 2022, 00:08
Majstore da ti pratis Čelik ne bi te gkuposti pisao posebno za Durmu koji sjajno brani ove sezone, pa i sinoc ti je na 0:0 odbranio dva zicera, momak je dobar, prati igru, nije linijski golman i ja sam i vise nego zadovoljan s njim. Za ostale igrace sto si napisao slazem se. Karalic najgori od pocetka sezone, on i Sehic kad igraju igrac manje po deanoj strani
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 okt 2022, 08:37

Niko da pohvali stream i grafiku (valjda je nova).
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 11 okt 2022, 09:37

AllGunsBlazing je napisao/la:
11 okt 2022, 08:37
Niko da pohvali stream i grafiku (valjda je nova).
Ovdje se samo kritike pisu :rol:

Odlicna grafika :salut:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.