FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
prvi ce zaplatiti Jaha, koji se od svih njih najvise trudi, jer tako to ide. I novi trener nece napraviti nista jer riba smrdi od glave.
zna se ko i kako bira i dovodi igrace, ko zbrinjava socijalne slucajeve, ciji igraci moraju igrati i dok se to ne rijesi situacija ce biti takva. Zna se da klub nikad gore u historiji nije bio vodjen, i bilo ko ko se usudi prigovoriti i progovoriti bilo sta je momentalno odstranjen.
Stvorena je klima da je sve oko kluba dobro, da je situacija idealna, mora se pricati samo o superlativima i normalno da onda igraci ne igraju kako bi trebali jer sta ce se dzaba trudit. Ne trudi se niko od nas ako je sef zadovoljan.
a ovdje sefovi su prezadovoljni, Jaha mora da im se zetonira da ne bi izgubio svlacionicu i imas sto imas.
Dok ih neko sve ne postavi na pravo mjesto i dok se ne dopusti stvarna prica o stvarnoj slici bice ovako, koga god dovedemo da trenira pa cak i da igra.
zasto je Vranjes doveden na socijalni ugovor? da trckara kad nismo favoriti i da igra samo utakmice za koje je placen.
zasto se zbrinjavaju Civic i Bekic, pogotovo ako im se vec ne igra, jer i Bekic ako je vec tu mora igrati vise. Ali ne igra mu se jer i on ima dogovor da uskoci samo kad mora i treba a do tad odrzava snagu
zna se ko i kako bira i dovodi igrace, ko zbrinjava socijalne slucajeve, ciji igraci moraju igrati i dok se to ne rijesi situacija ce biti takva. Zna se da klub nikad gore u historiji nije bio vodjen, i bilo ko ko se usudi prigovoriti i progovoriti bilo sta je momentalno odstranjen.
Stvorena je klima da je sve oko kluba dobro, da je situacija idealna, mora se pricati samo o superlativima i normalno da onda igraci ne igraju kako bi trebali jer sta ce se dzaba trudit. Ne trudi se niko od nas ako je sef zadovoljan.
a ovdje sefovi su prezadovoljni, Jaha mora da im se zetonira da ne bi izgubio svlacionicu i imas sto imas.
Dok ih neko sve ne postavi na pravo mjesto i dok se ne dopusti stvarna prica o stvarnoj slici bice ovako, koga god dovedemo da trenira pa cak i da igra.
zasto je Vranjes doveden na socijalni ugovor? da trckara kad nismo favoriti i da igra samo utakmice za koje je placen.
zasto se zbrinjavaju Civic i Bekic, pogotovo ako im se vec ne igra, jer i Bekic ako je vec tu mora igrati vise. Ali ne igra mu se jer i on ima dogovor da uskoci samo kad mora i treba a do tad odrzava snagu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Beduin
- Kontakt:
Al kako ukljucise turbo nakon 0:3 i kao krenuse trcati, pressing, sjetili se da postoji protivnicki gol, hahaha.
Isto da covjek svaki dan jede i pije nezdravo, drogira se, ne spava ni 2-3h, pusi 3 kutije cigara, boca Jacka dnevno, i kad mu doktori ustanove cirozu jetre, rak pluca i grla onda on odluci baciti sve poroke, go for green, zdrava ishrana i kao i trcao bi jer je to zdravo. Kurko ti tad.
Svaki klub barem nekad ubode sa promjenom cijelog rostera ili ostavi kostur ekipe pa dovede ciljano zamjene i nekad urodi plodom, a mi mijenjali cijeli tim ili ostavili na kraju sezone vecinu igraca i doveli samo par opet ni za muda nismo.
Zrinjski na svoj tim samo kad bi preimenovao klub u FK Sloboda Tuzla, oni bi propali. Nesto bi krenulo po zlu, igraci bi zaboravili igrati fudbal. Jer Sloboda je to.
Isto da covjek svaki dan jede i pije nezdravo, drogira se, ne spava ni 2-3h, pusi 3 kutije cigara, boca Jacka dnevno, i kad mu doktori ustanove cirozu jetre, rak pluca i grla onda on odluci baciti sve poroke, go for green, zdrava ishrana i kao i trcao bi jer je to zdravo. Kurko ti tad.
Svaki klub barem nekad ubode sa promjenom cijelog rostera ili ostavi kostur ekipe pa dovede ciljano zamjene i nekad urodi plodom, a mi mijenjali cijeli tim ili ostavili na kraju sezone vecinu igraca i doveli samo par opet ni za muda nismo.
Zrinjski na svoj tim samo kad bi preimenovao klub u FK Sloboda Tuzla, oni bi propali. Nesto bi krenulo po zlu, igraci bi zaboravili igrati fudbal. Jer Sloboda je to.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- TzBulevar87
- Kontakt:
Iako mu zaista ništa ne zamjeram, Jaha bi, ako imalo drži do sebe kao čovjeka i treneta, zaista trebao podnijeti ostavku nakon jučerašnjeg debakla i nazovi utakmice.
075
-
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑09 okt 2022, 12:02prvi ce zaplatiti Jaha, koji se od svih njih najvise trudi, jer tako to ide. I novi trener nece napraviti nista jer riba smrdi od glave.
Bekic obavezno vise igrati.Ulazi 15/20 minuta sto je apsurdno
Mora se pokusati sa nekim promjenama inace nam se crno pise protiv Veleza a i ostalih.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Jel stvarno, nemojte se sa tim zezat
Hoce li iko izaci i objasniti situaciju javnosti, ima li ovaj klub direktora, predsjednika, upravu....

Hoce li iko izaci i objasniti situaciju javnosti, ima li ovaj klub direktora, predsjednika, upravu....
Ne bih se zezao s tim, jbg brate, bio je stvarno kralj. Sad bi on napisao da se tek vratio iz Vranduka i da ne zna rez. iz Banovića.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- jointunija
- Kontakt:
Nek mu je laka zemlja Bosanska 
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- Beduin
- Kontakt:
E dovraga
Budi mi dobro na onom ljepsem svijetu, prijatelju neznani. Allah ti podario lijepi Dzennet.

Budi mi dobro na onom ljepsem svijetu, prijatelju neznani. Allah ti podario lijepi Dzennet.
075 ❤
075 ❤
Neka mu Allah podari lijepi Dzennet 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Eto klub daje punu podrsku Jahi. Svaka cast, samo naprijed.
- ASD
- Kontakt:
Ma dajte.
Neka mu je laka zemlja.

Neka mu je laka zemlja.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Iako ga ne znam nikako osim preko foruma (mada mozda sam ga i poznavao da mu znam pravo ime) bas me ovo nekako potreslo, Neka mu je lahka zemlja bosansa i rahmet duši 

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Saopstenje uprave povodom podrske Jahi.
Znaci pomirili se sa drugom ligom.
Znaci pomirili se sa drugom ligom.
-
- Kontakt:
Ubjedjuju nas da je remi ok, ubjedjuju nas da je ok izgubiti, jos malo pa ce pocet da nas ubjedjuju da je i druga liga ok
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Kad bi te ubjedjivali da je pobjeda OK, onda bi priznali da sve sto rade NIJE OK. A ovako suti i trpi, kriticna masa ne postoji, svima se zivo sexa za Slobodom i hoce li ispasti ili opstati, svali bod je ravan pobjedi... sutimo, kad vec ustati i pritisak izvrsiti ne znamo.antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 okt 2022, 22:53Ubjedjuju nas da je remi ok, ubjedjuju nas da je ok izgubiti, jos malo pa ce pocet da nas ubjedjuju da je i druga liga ok
Sta se ja imam vise stresirati brate, kad ljudi daleko blizi klubu i Upravi i sa daleko vecom reputacijom za svaki neuspjeh nadju izgovor u razlog podrske ovakvoj Upravi i ovakvim igracima. Da ih ne imenujem javno, svako ko prati FB stranice, stranicu Stare Garde i sl. skontat ce o cemu pricam.
Od mene nema vise sezonske niti karte i bicu dosljedan koliko god mi tesko to padalo. Barem imam obraz i svoje JA za razliku od njih. Ako sam ja hejter, mrzitelj Slobode i nikakav navijac jer ne zelim podrzavati vise ovakav neuspjeh i anarhiju na klubom i navijacima, a oni su dobri jer ovako vode klub i vidimo to po rezultatima, onda dobro.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.