FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 okt 2022, 12:02

prvi ce zaplatiti Jaha, koji se od svih njih najvise trudi, jer tako to ide. I novi trener nece napraviti nista jer riba smrdi od glave.

zna se ko i kako bira i dovodi igrace, ko zbrinjava socijalne slucajeve, ciji igraci moraju igrati i dok se to ne rijesi situacija ce biti takva. Zna se da klub nikad gore u historiji nije bio vodjen, i bilo ko ko se usudi prigovoriti i progovoriti bilo sta je momentalno odstranjen.
Stvorena je klima da je sve oko kluba dobro, da je situacija idealna, mora se pricati samo o superlativima i normalno da onda igraci ne igraju kako bi trebali jer sta ce se dzaba trudit. Ne trudi se niko od nas ako je sef zadovoljan.
a ovdje sefovi su prezadovoljni, Jaha mora da im se zetonira da ne bi izgubio svlacionicu i imas sto imas.
Dok ih neko sve ne postavi na pravo mjesto i dok se ne dopusti stvarna prica o stvarnoj slici bice ovako, koga god dovedemo da trenira pa cak i da igra.

zasto je Vranjes doveden na socijalni ugovor? da trckara kad nismo favoriti i da igra samo utakmice za koje je placen.
zasto se zbrinjavaju Civic i Bekic, pogotovo ako im se vec ne igra, jer i Bekic ako je vec tu mora igrati vise. Ali ne igra mu se jer i on ima dogovor da uskoci samo kad mora i treba a do tad odrzava snagu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 okt 2022, 13:17

Al kako ukljucise turbo nakon 0:3 i kao krenuse trcati, pressing, sjetili se da postoji protivnicki gol, hahaha.
Isto da covjek svaki dan jede i pije nezdravo, drogira se, ne spava ni 2-3h, pusi 3 kutije cigara, boca Jacka dnevno, i kad mu doktori ustanove cirozu jetre, rak pluca i grla onda on odluci baciti sve poroke, go for green, zdrava ishrana i kao i trcao bi jer je to zdravo. Kurko ti tad. 😂

Svaki klub barem nekad ubode sa promjenom cijelog rostera ili ostavi kostur ekipe pa dovede ciljano zamjene i nekad urodi plodom, a mi mijenjali cijeli tim ili ostavili na kraju sezone vecinu igraca i doveli samo par opet ni za muda nismo.

Zrinjski na svoj tim samo kad bi preimenovao klub u FK Sloboda Tuzla, oni bi propali. Nesto bi krenulo po zlu, igraci bi zaboravili igrati fudbal. Jer Sloboda je to.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 09 okt 2022, 15:41

Iako mu zaista ništa ne zamjeram, Jaha bi, ako imalo drži do sebe kao čovjeka i treneta, zaista trebao podnijeti ostavku nakon jučerašnjeg debakla i nazovi utakmice.
075

Idemosloboda
Kontakt:

Post Postao/la Idemosloboda » 09 okt 2022, 20:31

ultrasstyle_tz je napisao/la:
09 okt 2022, 12:02
prvi ce zaplatiti Jaha, koji se od svih njih najvise trudi, jer tako to ide. I novi trener nece napraviti nista jer riba smrdi od glave.

zna se ko i kako bira i dovodi igrace, ko zbrinjava socijalne slucajeve, ciji igraci moraju igrati i dok se to ne rijesi situacija ce biti takva. Zna se da klub nikad gore u historiji nije bio vodjen, i bilo ko ko se usudi prigovoriti i progovoriti bilo sta je momentalno odstranjen.
Stvorena je klima da je sve oko kluba dobro, da je situacija idealna, mora se pricati samo o superlativima i normalno da onda igraci ne igraju kako bi trebali jer sta ce se dzaba trudit. Ne trudi se niko od nas ako je sef zadovoljan.
a ovdje sefovi su prezadovoljni, Jaha mora da im se zetonira da ne bi izgubio svlacionicu i imas sto imas.
Dok ih neko sve ne postavi na pravo mjesto i dok se ne dopusti stvarna prica o stvarnoj slici bice ovako, koga god dovedemo da trenira pa cak i da igra.

zasto je Vranjes doveden na socijalni ugovor? da trckara kad nismo favoriti i da igra samo utakmice za koje je placen.
zasto se zbrinjavaju Civic i Bekic, pogotovo ako im se vec ne igra, jer i Bekic ako je vec tu mora igrati vise. Ali ne igra mu se jer i on ima dogovor da uskoci samo kad mora i treba a do tad odrzava snagu

Bekic obavezno vise igrati.Ulazi 15/20 minuta sto je apsurdno
Mora se pokusati sa nekim promjenama inace nam se crno pise protiv Veleza a i ostalih.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 10 okt 2022, 00:08

Napustio nas je naš @Probisvjet :(
Sky9 je napisao/la:
09 okt 2022, 21:57
slika

Ekipa moja, zauvijek nas je nažalost napustio legendarni član ovog foruma @Probisvjet. Meni lično jedan od najdražih likova ovdje, zajebant, Slobodaš do daske. Živio je za Slobodu! :(

Laka mu zemlja bila, rahmet mu duši, počivao u miru. :salut:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 10 okt 2022, 11:57

Sky9 je napisao/la:
10 okt 2022, 00:08
Sky9 je napisao/la:
slika

Ekipa moja, zauvijek nas je nažalost napustio legendarni član ovog foruma @Probisvjet. Meni lično jedan od najdražih likova ovdje, zajebant, Slobodaš do daske. Živio je za Slobodu! :(

R.I.P.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 10 okt 2022, 12:32

Jel stvarno, nemojte se sa tim zezat :cry:

Hoce li iko izaci i objasniti situaciju javnosti, ima li ovaj klub direktora, predsjednika, upravu....

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 10 okt 2022, 12:33

FKBilder je napisao/la:
10 okt 2022, 12:32

Hoce li iko izaci i objasniti situaciju javnosti, ima li ovaj klub direktora, predsjednika, upravu....
Ne bih se zezao s tim, jbg brate, bio je stvarno kralj. Sad bi on napisao da se tek vratio iz Vranduka i da ne zna rez. iz Banovića. :(
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 10 okt 2022, 12:41

Sky9 je napisao/la:
10 okt 2022, 12:33
FKBilder je napisao/la:
10 okt 2022, 12:32

Ne bih se zezao s tim, jbg brate, bio je stvarno kralj. Sad bi on napisao da se tek vratio iz Vranduka i da ne zna rez. iz Banovića. :(
Neka ga Allah uvede u Dzenetske basce. Amin
Svi smo Alahovi, i svi se njemu vracamo.

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 10 okt 2022, 12:46

Nek mu je laka zemlja Bosanska 🙏
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 okt 2022, 13:35

E dovraga :(

Budi mi dobro na onom ljepsem svijetu, prijatelju neznani. Allah ti podario lijepi Dzennet.

075 ❤

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2022, 14:41

Neka mu Allah podari lijepi Dzennet :(
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 10 okt 2022, 14:49

Eto klub daje punu podrsku Jahi. Svaka cast, samo naprijed.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 10 okt 2022, 18:44

Sky9 je napisao/la:
10 okt 2022, 00:08
Sky9 je napisao/la:
slika

:( :( :( :( :( :( :( :( Rip

Koliko je imao godina otpilike?

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 10 okt 2022, 19:32

Ma dajte. :o
Neka mu je laka zemlja. :cry:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 10 okt 2022, 20:02

😢
Rahmet mu dusi. Bio je jedan od boljih likova na temi
Volim tebe, više od sebe

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 10 okt 2022, 20:31

Iako ga ne znam nikako osim preko foruma (mada mozda sam ga i poznavao da mu znam pravo ime) bas me ovo nekako potreslo, Neka mu je lahka zemlja bosansa i rahmet duši :salut:
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 10 okt 2022, 21:55

Saopstenje uprave povodom podrske Jahi.
Znaci pomirili se sa drugom ligom.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 10 okt 2022, 22:53

Ubjedjuju nas da je remi ok, ubjedjuju nas da je ok izgubiti, jos malo pa ce pocet da nas ubjedjuju da je i druga liga ok
Volim tebe, više od sebe

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 okt 2022, 23:21

antisisoja1919 je napisao/la:
10 okt 2022, 22:53
Ubjedjuju nas da je remi ok, ubjedjuju nas da je ok izgubiti, jos malo pa ce pocet da nas ubjedjuju da je i druga liga ok
Kad bi te ubjedjivali da je pobjeda OK, onda bi priznali da sve sto rade NIJE OK. A ovako suti i trpi, kriticna masa ne postoji, svima se zivo sexa za Slobodom i hoce li ispasti ili opstati, svali bod je ravan pobjedi... sutimo, kad vec ustati i pritisak izvrsiti ne znamo.

Sta se ja imam vise stresirati brate, kad ljudi daleko blizi klubu i Upravi i sa daleko vecom reputacijom za svaki neuspjeh nadju izgovor u razlog podrske ovakvoj Upravi i ovakvim igracima. Da ih ne imenujem javno, svako ko prati FB stranice, stranicu Stare Garde i sl. skontat ce o cemu pricam.

Od mene nema vise sezonske niti karte i bicu dosljedan koliko god mi tesko to padalo. Barem imam obraz i svoje JA za razliku od njih. Ako sam ja hejter, mrzitelj Slobode i nikakav navijac jer ne zelim podrzavati vise ovakav neuspjeh i anarhiju na klubom i navijacima, a oni su dobri jer ovako vode klub i vidimo to po rezultatima, onda dobro.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.