Kad vec navlacis mak na konac, razmisli 2 puta prije nego nesto napises. A gdje su asistencije ostalih igraca?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BlueSuperGiant
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Malić - 2 asistencijeBlueSuperGiant je napisao/la: ↑09 okt 2022, 21:03Kad vec navlacis mak na konac, razmisli 2 puta prije nego nesto napises. A gdje su asistencije ostalih igraca?
Bekrić, Beganović, Haracic, Amoah, Mekić - 1 asistencija
Štilić 6 asistencija, ostali igrači 7
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
...Zeljo21 je napisao/la: ↑07 okt 2022, 18:07Mislim da ce Vego poceti zbog brzinekolezeljovac je napisao/la: ↑07 okt 2022, 17:19Ovo će se od sutrašnjeg zarade moći ako je baš dotle došlo da nemamo marke isplatiti.
Što se tiče sutrašnje utakmice definitivno nema Gasala uz kartonirane igrače. Sastav onda možemo pogoditi ko od šale:
Bender
Galić, Drina-u21, Cocalić, Malić
Hodžić, Beća-u21(Hajdarević 2. pol)
Štilić(Berkić u finišu)
Amoah(Subašić u finišu), Haračić, Santos
Puna Grbavica InshAllah
Očekujem iskreno 3 boda, mada i s bodom ne bi bio nezadovoljan
Volim te Ž!
Malicu je onaj covjek svaki put pobjegao, kada god je isla lopta covjek hladno pored Malica kao da ga nema.. Treba dovesti onog Durakovica iz Igmana da zamjeni Malica i Vagu, za njih je Marcelo..
..
Pa i go je njegov...izgubi onaj duel bez potrebe. Najsmjesnije u drugom kreno da pretrci onog njihovog beka ..znaci ni blizuZeljo21 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 22:43...Zeljo21 je napisao/la: ↑07 okt 2022, 18:07Mislim da ce Vego poceti zbog brzinekolezeljovac je napisao/la: ↑07 okt 2022, 17:19Ovo će se od sutrašnjeg zarade moći ako je baš dotle došlo da nemamo marke isplatiti.
Što se tiče sutrašnje utakmice definitivno nema Gasala uz kartonirane igrače. Sastav onda možemo pogoditi ko od šale:
Bender
Štilić(Berkić u finišu)
Puna Grbavica InshAllah
Volim te Ž!
Malicu je onaj covjek svaki put pobjegao, kada god je isla lopta covjek hladno pored Malica kao da ga nema.. Treba dovesti onog Durakovica iz Igmana da zamjeni Malica i Vagu, za njih je Marcelo..
..

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zanimljivo će biti koga će Edis staviti na desnog beka:
1. Šehić
2. Drina
3. Kosorić (neralno)
4. Neko drugi??
Šta mislite?
1. Šehić
2. Drina
3. Kosorić (neralno)
4. Neko drugi??
Šta mislite?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Nazalost, Malic, Beca i Haracic nisu ni za ovaj nas premierligaski fudbal ma kakav on bio jadan. Sa tri solidna igraca, samo solidna nista vise, bili bi u dosta boljoj poziciji.
-
- Kontakt:
7 od 9 Stilinih golova i asistencija su bile do 60 minute utakmice. Osim navedene asistencije za Amoaha postigao je i gol iz penala u porazu od Borca u sedamdeset i nekoj minuti. Poslije 60 minute Stila se nafulo i to dobro protiv Leotara, Sirokog, Zrinjskog. Stao mi mozak, ima jos minimalno jedna tekma gdje je Stila dramu fulio, a mi zijanili bod(ove).
Zar nije logicnije da igra sat vremena, odigra maksimalno, ne mora se dozirati kao kad igra cijelu tekmu i tih 20 - 30 minuta dati nekom odmornom i svjezem igracu tipa Bekrica ilii Subasica i Krizevca koji nam mogu valjati poslije.
- MocMahale444
Isto kao na pocetku sezone opet o Štili negativno
Istini za volju jeste da poslije 70minute on stvarno nema snage za dalje ali opet brojke govore drugacije.
Hajdarevic nije odigrao lose ono solidno je odradio svoj posao.
Edis izgleda nikad nece potrefiti s tajmingom za izmjene, jarane Beca izgori na utakmici koliko se izgubio ne zna gdje udara on ga cuva idalje i urla iz sveg glasa.
Amoah i Santos moraju vise
izgleda da su se uzvjezdili.
Santos i prolazi igrace ali bez zavrsnice dok Amoah ko muha bez glave sve na snagu hoce.
Haracic se nije sastavio s loptom
pa Hodzic je vise uradio onako izmoren ko konj.
Bender mi je pao u ocima nakon bahacenja nad Becom u usta ga **** niskog mozes ga lobovati na liniji **** od golmana uz duzno postovanje.
Bekovi u 5 deka, ma slabi to nam je bas problem ovi staromodni bekovi.
Malo pesimizma i negative nije na odmet
Siroki je favorit valja opet protiv uja ovi su slabiji ali sretniji od zabranjenih.

Istini za volju jeste da poslije 70minute on stvarno nema snage za dalje ali opet brojke govore drugacije.
Hajdarevic nije odigrao lose ono solidno je odradio svoj posao.
Edis izgleda nikad nece potrefiti s tajmingom za izmjene, jarane Beca izgori na utakmici koliko se izgubio ne zna gdje udara on ga cuva idalje i urla iz sveg glasa.
Amoah i Santos moraju vise

Santos i prolazi igrace ali bez zavrsnice dok Amoah ko muha bez glave sve na snagu hoce.
Haracic se nije sastavio s loptom

Bender mi je pao u ocima nakon bahacenja nad Becom u usta ga **** niskog mozes ga lobovati na liniji **** od golmana uz duzno postovanje.
Bekovi u 5 deka, ma slabi to nam je bas problem ovi staromodni bekovi.
Malo pesimizma i negative nije na odmet

Siroki je favorit valja opet protiv uja ovi su slabiji ali sretniji od zabranjenih.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sta je trebo da ga pomiluje i kaze.Nema veze bice bolje.Igrac koji je pickast nemoze bit fudbaler i nema tu vise diskusije.Santos trci gore dole igra za dvojicu a nas picic nesmije u duel sakriva se,boji se.Pa sto igraš,sto zajebajes 10.000 ljudi na tribinama.Reci neznam nesmijem necu vise sjedi na tribinu i navijaj.Da mi je rodzeni sin onako se ponasat prema svetom dresu neprolazi.Uzas.
Malicu pobjego,a oni imali.jedan šut u okvir gola. Zanimljivo. Ljudi nam nisu prisli golu. Ti trebaš da predjes na hokej da gledas.Zeljo21 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 22:43...Zeljo21 je napisao/la: ↑07 okt 2022, 18:07Mislim da ce Vego poceti zbog brzinekolezeljovac je napisao/la: ↑07 okt 2022, 17:19Ovo će se od sutrašnjeg zarade moći ako je baš dotle došlo da nemamo marke isplatiti.
Bender
Štilić(Berkić u finišu)
Puna Grbavica InshAllah
Volim te Ž!
..
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 10 okt 2022, 10:16, ukupno mijenjano 1 put.
- jointunija
- Kontakt:
Nisam znao da Marcelo i slični igraju za Igman.Zeljo21 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 22:43...Zeljo21 je napisao/la: ↑07 okt 2022, 18:07Mislim da ce Vego poceti zbog brzinekolezeljovac je napisao/la: ↑07 okt 2022, 17:19Ovo će se od sutrašnjeg zarade moći ako je baš dotle došlo da nemamo marke isplatiti.
Bender
Štilić(Berkić u finišu)
Puna Grbavica InshAllah
Volim te Ž!
..
Sveli najbolju ekipu u ligi na 2 i pol šuta,ekipu koju je penal dijelio od KL,sa najubojitijim špicem u historiji lige,koji je imao max 10 dodira sa loptom i pričamo ko je valjao a ko ne.
Baš nas treba izučavati.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Nema im se šta zamjeriti za partiju protiv Zrinjskog,pogotovo drugo poluvrijeme,odsjekli su ih totalno,samo da je Štila zabio bilo bi svega do kraja.Zrinjski će opet uzeti ligu,igraju ljudi na rezultat,imaju širinu,najboljeg igrača lige i strijelca.
Nama fali jedan Prvić,Sadikovič i Krpić i bila bi borba za titulu ovako Evropa je maksimum ove ekipe.
Bit će teško u Širokom bez Hodžića pogotovo,ali treba ići ma 3 boda.
Pozdrav iz Kaknja!
Nama fali jedan Prvić,Sadikovič i Krpić i bila bi borba za titulu ovako Evropa je maksimum ove ekipe.
Bit će teško u Širokom bez Hodžića pogotovo,ali treba ići ma 3 boda.
Pozdrav iz Kaknja!
- dubioza144
- Kontakt:
Bender
Kosoric Drina Cocalic
Amoah Mekic Stilic Beca Santos
Beganovic Haracic
Jel ovako napadamo Siroki
Kosoric Drina Cocalic
Amoah Mekic Stilic Beca Santos
Beganovic Haracic
Jel ovako napadamo Siroki
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Nemali broj puta rečeno,al da se ponovi.Lijevi bek i napadač,pa da pršti.(ali dok se mi presaberemo,biti će -12).Nažalost,jbg!
Nadam se da ce se Gasal oporaviti sto prije i onda Mekic ili Hajdar umjesto Bece
- jointunija
- Kontakt:
Prije da će pod nož,nažalost
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Europa se mora izboriti..osim Zrinje niko nije kvalitetniji od nas, niti smo mi kvalitetnijih od drugih..sve je to tu negdje ovisno od kola do kola
Mora mora Europa... Sablja na klupi. Haracic devetka. Began zamjena. Malic/Galic bekovi, jednan ozbiljan veznjak u vidu Hodzica, Stilic pokretan ko trolejbus. Prva izmjena s klupe sportski direktor, itd itd.
Jasta neg mora!

Jasta neg mora!

@igrajlopte 🐦
Bez Hodzica (i Galica) u SB. Kakva ce to tek patnja da bude u veznom redu... Beca sto se mene tice vise ne mora nikad zaigrati za Zelju. Evo doguro je skoro do 50 nastupa u A timu. Mislio sam i vjerovao da ce biti nasa zlatna koka, da ce biti ozbiljan igrac ali ispade i danasnji Haris Hajdarevic igracina za njega. Duzi period ga i branim, navijam za njega ali ne moze to vise. Nije ozbiljan. Steta.
S druge strane Amar Drina.
S druge strane Amar Drina.

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: RagnarKlavan, ristagrad, WeekendOffender i 45 gostiju.