English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Nikad preciznije suđenje
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- feniksptica
- Kontakt:
De ba druze gdje ces jaci kontakt. KSinu mu loptu ovaj ga pokupi,..nije valjda mekano loptu htio izbit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Svaka cas Oliveru 

Oliver sve po knjizi, nema sta...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Samo ovaj Partey je pola ekipe, strašan igrač
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Cim ne vidim 10 topnika kako kukaju na sudjenje znm da im se navlacifeniksptica je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:10Zar se ne sjecas Totu protiv Chelseanije davno bilo. Kako zaboravi, drmni jednu P da se resetujes i sjetis
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja sam rekao. Da nema Citya moglo se do prvog mjesta ove godine.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Sve na stranu, Arsenal odlican, zasluzeno vode I blizu su pobjede.
-
- Kontakt:
Svim srcem uz city do kraja oni se ne guraju ni blizu ovoliko
Bitno je pobjeđivati ove mid-table ekipe ako ćemo držati korak sa Cityem
To dačo, moramo roštilj organizovat za derbi na Enfildudachodachoni je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:30Svim srcem uz city do kraja oni se ne guraju ni blizu ovoliko
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Koji derbi znas i sam da sity nema sanse na punom anfieldubodi123 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:34To dačo, moramo roštilj organizovat za derbi na Enfildudachodachoni je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:30Svim srcem uz city do kraja oni se ne guraju ni blizu ovoliko
- Marsal
- Kontakt:
Sad je vrijeme za foto sa slonom na drvetu 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jel i dalje Nunez suze proljeva okrenut prema navijacima Arsenala?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Trebao je po meni biti čist penal za ruku Gabriela u prvom, ne znam ovaj Jesusov, mekan, ali udario ga jeste, sad se i to svira.
Dobra tekma, osim tih situacija za penale suđenje je bilo korektno, ne znam šta je sa Salahom, nije se osjetio.
Nunez nije loš, cijena plaćena za njega yebe i to što mu je Haaland mjerilo, ali nebitno ima za njega mjesta, samo Klopp mora da malo oživi sredinu terena, sa Hendersonom više ne ide, Thiago pasivan, imaju posesiju i loptu, ali nije direktno.
Fali Mane debelo, Diaz ga ne može trenutno zamijeniti.
Dobra tekma, osim tih situacija za penale suđenje je bilo korektno, ne znam šta je sa Salahom, nije se osjetio.
Nunez nije loš, cijena plaćena za njega yebe i to što mu je Haaland mjerilo, ali nebitno ima za njega mjesta, samo Klopp mora da malo oživi sredinu terena, sa Hendersonom više ne ide, Thiago pasivan, imaju posesiju i loptu, ali nije direktno.
Fali Mane debelo, Diaz ga ne može trenutno zamijeniti.
Kakva pobjeda, uh. Morao sam se iskljucit sa foruma jer mi je slika kasnila 2 minute.
Vidim nije se naviklo da Arsenal dobija regularne penale koje svi drugi dobijaju
Vidim nije se naviklo da Arsenal dobija regularne penale koje svi drugi dobijaju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ima ima, bila je ona 1-4 prije 2 sezone kad ste bili u gabuli ko saddachodachoni je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:34Koji derbi znas i sam da sity nema sanse na punom anfieldubodi123 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:34To dačo, moramo roštilj organizovat za derbi na Enfildudachodachoni je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:30Svim srcem uz city do kraja oni se ne guraju ni blizu ovoliko
Čestitke Topnicima na zasluženoj pobjedi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Brokula, denimen99, JackW, JayCatwright i 11 gostiju.