Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Husković zabio gol u bečkom derbiju
Adrian Leon Barišić 90 minuta za Osijek
Adrian Leon Barišić 90 minuta za Osijek
Ima li kakve sanse da ovaj Huseinbasic iz Kolna zaigra za nas, nemamo mi puno dobrih veznih igraca pogotovo ne koji igraju u top5 liga europe
Šta je sa Huseinbasicem? Može li igrati za nas
On je nas igrac.
Jos nije zaigrao za nas, ni za mlade al nije ni za svabe, valjda ga nasi zovnu, kazem nemamo mi puno igraca koji igraju u ligama petice, ovaj decko je mlad i mogao bi imati solidnu karijeru
@Sheyi
Daj video da vidimo gol.
Daj video da vidimo gol.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
@Vucevich 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Dobar je u glavi!
Ovo je bila nepovoljna situacija. U preko 90 posto slučajeva bi napadač ovdje bio zagrađen od odbrambenog igrača.
Ovo je bila nepovoljna situacija. U preko 90 posto slučajeva bi napadač ovdje bio zagrađen od odbrambenog igrača.
Odmah mu na noge otic I da se potvrdi 100 posto da ce igrat za nas I odmah mu urucit poziv za sljedecu tekmu. proslu tekmu asistencija sada gol redovno dobija minutazu nema se sta cekati vise... upgrade je na bukvalno na 90 posto veznih koje imamo... sretno Denise I u buduce
Hoce biti za ligu petice jednog dana?forgempp je napisao/la: ↑09 okt 2022, 16:40Sahinovic iz FKS je bolji nego sto je Kova bio u njegovim godinama, nadam se da ce napravit sto prije pametan transfer, strasan potencijal.SanaBosna je napisao/la: ↑09 okt 2022, 09:39Jasic god 19 pozicije (RB, LB)
Huskovic god 19 pozicije (CF, LW, RW)
Hamulic god 21 pozicije (LW CF)
Huseinbasic god 21 pozicije (CM, AM, DM)
Kikanovic god 22 pozicije (LW, CF, AM)
Kovacevic god 24 pozicije (GK)
Ivan Sunjic god 26 pozicije (DM,CM)
Evo 7 igraca, sjajna buducnost ako se pozovu![]()

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Po ovom sto do sada pokazuje, mislim da hoce.Maestro je napisao/la: ↑09 okt 2022, 18:55Hoce biti za ligu petice jednog dana?forgempp je napisao/la: ↑09 okt 2022, 16:40Sahinovic iz FKS je bolji nego sto je Kova bio u njegovim godinama, nadam se da ce napravit sto prije pametan transfer, strasan potencijal.SanaBosna je napisao/la: ↑09 okt 2022, 09:39Jasic god 19 pozicije (RB, LB)
Huskovic god 19 pozicije (CF, LW, RW)
Hamulic god 21 pozicije (LW CF)
Huseinbasic god 21 pozicije (CM, AM, DM)
Kikanovic god 22 pozicije (LW, CF, AM)
Kovacevic god 24 pozicije (GK)
Ivan Sunjic god 26 pozicije (DM,CM)
Evo 7 igraca, sjajna buducnost ako se pozovu![]()
![]()
Igra nogom mu je dobra, a Kelava (nekad za Dinamo branio) kaze da danas vise gledaju kako golman igra nogom, nego rukom.

Penale dobro brani, nije linijski golman.
Sad da li je radoholicar ili shisha igrac, fkt nemam te insajderske.
Ako @zukanovic kaze da je Huseinbasic nas, onda sta se ceka sa pozivom?
Odmah umjesto Gojaka/Danilovica u repku.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
s ovakvom odbranom, mozda se i smajic ubrzo probije.
a kakav je potencijal, ne bih znao
cestitke denisu na prvjencu

cestitke denisu na prvjencu
Bilo bi super da se probije. Mozda isto ovako kao Kovacevic preko neke lige poput Poljske. Mlad je jos.forgempp je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:01Po ovom sto do sada pokazuje, mislim da hoce.
Igra nogom mu je dobra, a Kelava (nekad za Dinamo branio) kaze da danas vise gledaju kako golman igra nogom, nego rukom.
Treba nam golman da ne gledamo onu rupu vise na golu reprezentacije.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Da se nadovezem na moj raniji post vezano za Gigovica. Danas je bio strijelac, 1-1 protiv Silkeborga. Ocekivano navijaci prezadovoljni njegovom igrom.Hansestadt je napisao/la: ↑01 okt 2022, 13:41Pratio sam Gigovica od kada je presao u Dansku. Gledao sam ga npr protiv Kopenhagena kojeg je njegov klub, OB iz Odensea dobio, i moram reci da me pozitivno iznenadio. Kompletan je igrac, zna da loptu iznese, ima dobar pregled igre, i zna da uputi kvalitetan pas. Sa 20 godina odskace od ostalih igraca kluba, a njegov je potencijal veci od lige.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 09 okt 2022, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bilo bi levatski propustiti Denisa, tj. ne propustiti, nego ne pozvati već za iduće okupljanje. Mislim da ga svakako nećemo propustiti.
Što se Šahinovića tiče, tačno je da je veći potencijal od Kovačevića, ovo kažem kao navijač Sarajeva
Eh sad, to je malo zeznuto za ocjenjivati, jer je Kovačević fakat dobar dio tog potencijala već realizovao, a pred Šahinovićem je još dosta posla. Još je on jako daleko od spominjanja u kontekstu reprezentacije, sve i da dostigne reprezentativni kalibar što bi značilo jako kvalitetan uspon u narednim sezonama, prije ljeta 2024. godine ja ne vidim da bi ga imalo smisla spominjati. Odnosno u prevodu, nakon Evropskog prvenstva.
Uglavnom, kao i dosad, najbolje što mi u Sarajevu razvijamo su golmani. Tj. ne najbolje, nego jedino.
Što se Šahinovića tiče, tačno je da je veći potencijal od Kovačevića, ovo kažem kao navijač Sarajeva

Uglavnom, kao i dosad, najbolje što mi u Sarajevu razvijamo su golmani. Tj. ne najbolje, nego jedino.
Dosta bolji golman od Cetkovica i napravi će sigurno bolji transfer od Kovacevica pogotovo sto mu je tek 19 godina. Bez obzir gdje će braniti Kovacevic on je napravio dobru reklamu za našu ligu i sretnu gdje god brani i nek bude lekcija za nas.Maestro je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:23Bilo bi super da se probije. Mozda isto ovako kao Kovacevic preko neke lige poput Poljske. Mlad je jos.forgempp je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:01Po ovom sto do sada pokazuje, mislim da hoce.
Treba nam golman da ne gledamo onu rupu vise na golu reprezentacije.![]()
Naravno da je daleko od reprezentacije, ali u nekom lijepom i logicnom raspletu, trebao bi biti za 2-3 sezone, da konacno rijesimo tu golmansku poziciju za jedno 10+ godina.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 okt 2022, 19:33Bilo bi levatski propustiti Denisa, tj. ne propustiti, nego ne pozvati već za iduće okupljanje. Mislim da ga svakako nećemo propustiti.
Što se Šahinovića tiče, tačno je da je veći potencijal od Kovačevića, ovo kažem kao navijač SarajevaEh sad, to je malo zeznuto za ocjenjivati, jer je Kovačević fakat dobar dio tog potencijala već realizovao, a pred Šahinovićem je još dosta posla. Još je on jako daleko od spominjanja u kontekstu reprezentacije, sve i da dostigne reprezentativni kalibar što bi značilo jako kvalitetan uspon u narednim sezonama, prije ljeta 2024. godine ja ne vidim da bi ga imalo smisla spominjati. Odnosno u prevodu, nakon Evropskog prvenstva.
Na onom nogomentnom podcastu (Inkubator) pricaju kako se danas kod golmana vise gleda igra nogom, nego igra rukom kada ih dovode.
E to je ono sto sam ja kod Sahinovica primjetio, izuzetno miran na lopti i uvijek nekako izabere najbolje rjesenje, bez ikakve panike, cudi me da takvih golmana imamo u PLBiH.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Sahinovic je smijesan uozbiljite se.