Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Najveci klub u drzavi 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ima li netko link ili vjerujete tetoviranom kepecu?

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ma ja, Mulalić laže, rekli Pos.kok i Bljesak 

Yebo te,ispade pola drzave budale,a on i Jakirovic pametni jedino 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jesi poslusao obje izjave ,ili samo citas naslove?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Trener Zrinjskog Sergej Jakirović nakon sinoćnjeg poraza od Željezničara nije imao previše razloga da bude zadovoljan.
"Vi mene ne poznajete ako mislite da smo mi danas potcijenili Željezničar. Moja ekipa nikad nikoga neće potcijeniti. Željezničar je bio bolji i zasluženo pobijedio. Mi smo u prvom poluvremenu trebali postići još koji gol, nismo uspjeli. Željezničar je u drugom poluvremenu postigao više golova, i nakon skoro godinu dana smo doživjeli poraz. Čestitam Željezničaru na zasluženoj pobjedi", rekao je Jakirović
Zrinjski se sada okreće evropskim obavezama i revan utakmici protiv Tirane u okviru drugog pretkola Konferencijske lige.
"Sigurno da ovaj poraz može ostaviti traga na nama, ali vidjećemo šta će biti dalje. Slijedi teška utakmica protiv Tirane, odigrali smo tek prvo poluvrijeme protiv Tirane. Oni su ozbiljna ekipa i moraćemo biti izuzetno ozbiljni da ne bismo bili u problemu", zaključio je Jakirović.
Posto samo citate naslove boldirao sam vam izjavu Profe nakon Zelje.
Ali eto Mulalic je legenda seljobera ocigledno
"Vi mene ne poznajete ako mislite da smo mi danas potcijenili Željezničar. Moja ekipa nikad nikoga neće potcijeniti. Željezničar je bio bolji i zasluženo pobijedio. Mi smo u prvom poluvremenu trebali postići još koji gol, nismo uspjeli. Željezničar je u drugom poluvremenu postigao više golova, i nakon skoro godinu dana smo doživjeli poraz. Čestitam Željezničaru na zasluženoj pobjedi", rekao je Jakirović
Zrinjski se sada okreće evropskim obavezama i revan utakmici protiv Tirane u okviru drugog pretkola Konferencijske lige.
"Sigurno da ovaj poraz može ostaviti traga na nama, ali vidjećemo šta će biti dalje. Slijedi teška utakmica protiv Tirane, odigrali smo tek prvo poluvrijeme protiv Tirane. Oni su ozbiljna ekipa i moraćemo biti izuzetno ozbiljni da ne bismo bili u problemu", zaključio je Jakirović.
Posto samo citate naslove boldirao sam vam izjavu Profe nakon Zelje.
Ali eto Mulalic je legenda seljobera ocigledno
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Koji si ti malj jbt

A onda kada dolazi u Sarajevo licemjerni papak glumi neki finjak, neko podilazenje ofirno, ko fol najveci derbi u drzavi

- Antipolitika3
- Kontakt:
Ti sto yeh.bes mrtve ljudima na forumu nisi za ozbiljne komunikacije niti je tvoje misljenje relevantno na bilo kojoj temi.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- svrakino1921
- Kontakt:
Ama prestanite vise o jucerasnjoj utakmici Zeljo-Zrinja
Ima i drugih utakmica
Evo poklopilo se ovaj rezultat Zelji iz Posusja da ostanemo 3 na tabeli
I Edis kaze da je to govorio Sergej odmah poslije utakmice da smo seljaci jer smo se valjali i cuvali rezultat
Isto kao i sinoc kad je Sergej prilazio Edisu da se rukuje Edis ga pitao ko je danas bio seljak ili seljacka ekipa ili seljaci
Razlika između Edisa i Sergeja je sto Sergej to nece da prizna da je rekao i on je automatski pizdun seljacki
A Edis je priznao odmah i gospodski rekao da ga je pitao ko je danas ispao seljak i seljacka ekipa
Pravo ce pizduni seljacki na sluzbenoj konferenciji rec da smo seljacka ekipa
Ma dajte molim Vas
Zato treba imat damu do koljena
Ima i drugih utakmica
I Edis kaze da je to govorio Sergej odmah poslije utakmice da smo seljaci jer smo se valjali i cuvali rezultat
Isto kao i sinoc kad je Sergej prilazio Edisu da se rukuje Edis ga pitao ko je danas bio seljak ili seljacka ekipa ili seljaci
Razlika između Edisa i Sergeja je sto Sergej to nece da prizna da je rekao i on je automatski pizdun seljacki
A Edis je priznao odmah i gospodski rekao da ga je pitao ko je danas ispao seljak i seljacka ekipa
Ma dajte molim Vas
Tri fudbalera Posušja suspendovana pred gostovanje Borcu
Naime, danas su u ekipi Posušja žute kartone dobili Zvonimir Begić, Marko Hanuljak i Dario Krišto.
Naime, danas su u ekipi Posušja žute kartone dobili Zvonimir Begić, Marko Hanuljak i Dario Krišto.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ovo je velika pobjeda, pogotovo protiv ekipe koja je prošle sezone svima pobjegla 30 bodova. Zrinjskom želim sreću u Evropi, da dobro predstave bh. fudbal. Oni su odlično posložena ekipa i zato je naša pobjeda još veća”
Mulalic nakon pobjede u Mostaru .
Zna biti seljo i kulturan kad slucajno pobjedi
Mulalic nakon pobjede u Mostaru .
Zna biti seljo i kulturan kad slucajno pobjedi

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Šta kažu komšije, tj. najveći mitomani i falsifikatori apsolutno svega, sahranili Kristijan Šmita na Grbavici
Kakve psihopate.

Kakve psihopate.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Sloboda u jako teskoj situaciji. Sve do zadnjeg jesenjeg kola protiv Igmana imaju tezak raspored. Sa ovakvom igrom vrlo lako da sa posljednje pozicije udju u proljetni dio
Kakav si ti hinjavc, kao i trener ti i klub za koji navijaš, to se desilo poslije utakmice kad su se rukovali u Mostaru. Stvarno, misliš da ovaj hinjavac ima muda da to iznese na pressu.. Niste vi džaba lažni mostarci
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Prejaki smo
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
E čuj vama se poklopio rez iz Posušja, pa poklopio se većini lige...svrakino1921 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 17:04Ama prestanite vise o jucerasnjoj utakmici Zeljo-Zrinja
Ima i drugih utakmica
Ma dajte molim Vas
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Antipolitika3
- Kontakt:
level Mulalic.
Zbogom.
Rugas se navodno Profi a vrijedjas u komunikaciji ,vidim da si velik covjek.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- svrakino1921
- Kontakt:
Eto Vama se poklopioZeko87 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 17:21E čuj vama se poklopio rez iz Posušja, pa poklopio se većini lige...svrakino1921 je napisao/la: ↑09 okt 2022, 17:04Ama prestanite vise o jucerasnjoj utakmici Zeljo-Zrinja
Ima i drugih utakmica
Ma dajte molim Vas
Vi ne znate gdje gonite
Kad Vam je trener na tribinama Vi pobjedite
Kad je na klupi ne mozete 5 utakmica pobjedit
I Vama se poklopilo

Lagano vam sreća prestaje biti saveznik, pa ćete lagano tamo gdje vam je i mjesto zadnjih skoro deceniju, 4-5. mjesto...sami sebi ne vjerujete i ne znate na šta skupite ovolike bodove
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 28 gostiju.