FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Na terenu smo bolji.Ni sudija iz Čapljine neće moći spasiti posušake.U glavama i nogama naših igrača je sve.Posušje ima samo jednu pobjedu kao domaćin.U ovoj utakmici oni su pod pritiskom,treba im pobjeda.Naši momci ako budu našpanovani kako treba i ako sve bude bez muljaža mi pobjeđujemo ovu utakmicu.To što mi navijači razmišljamo defetistički nije čudo poslije svega šta se izdešavalo u 11 utakmica jesenje sezone.Rezultatske oscilacije koje zdrav razum ne može prihvatiti pa makar se radilo i o fudbalu.Ipak,imamo vrlodobru ekipu i to se pokazalo u pravim utakmicama.VIDJET ĆEMO KAKVA ĆE BITI DANAŠNJA.Ako pobijedimo očekujem onda da nastavimo niz pobjeda započet protiv Sarajeva.Sljedeće kolo Sloga, itd....
Mi igramo u gostima sa Posušjem,Slobodom, Leotarom i Širokim.Ruku na srce moguće je 10 poena inkasirati. Domaće sa Igmanom i Željom 6 bodova bi leglo ko budali šamar a u dvomeču sa Zrinjom ne očekujem ništa.
Al' hajmo prvo danas reći hop pa vidjeti gdje doskočiti..sretno i spretno nam.
Al' hajmo prvo danas reći hop pa vidjeti gdje doskočiti..sretno i spretno nam.
Fejzić,-Ferreyra,Šukilović,Čeliković, Mehidić,- Gavrić,-Mešinović, Pantelić,Smajlagić, Mišić,Veselinović.
Na klupi su ostali: Brajlović, Barcola, Nukić, Eleouet, Nargalić, Karić, Burić, Mendeš.
Ne igra Kuzmanović.Imamo 2 rezervna golmana?
Samo nek Mišić ne puca penal.
Na klupi su ostali: Brajlović, Barcola, Nukić, Eleouet, Nargalić, Karić, Burić, Mendeš.
Ne igra Kuzmanović.Imamo 2 rezervna golmana?
Samo nek Mišić ne puca penal.
I još jedna namještana.Čestitam odboru za hitnost.Za lijekova im trebalo.
-
- Kontakt:
Previse neinteligentnih igraca na terenu. Sa ovako istumbanim sastavom, na to Nukic i Mesinovic u igri, pozitivan rezultat danas misaona imenica.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Cirkus,sta drugo reci..
Jovic je imao vremena za selekciju igraca,moze se reci da zasad nije na nivou..
Pomalo se tip gubi u finoci..
Leteći cirkus Dragana Jovića.Pozitivanstav je napisao/la: ↑09 okt 2022, 16:01Cirkus,sta drugo reci..

Ako Azmir Husić nije više u stanju izdržavati klub u pl. neka ga spusti u kantonalnu i da se vratimo na Bare.Ovo je neviđeni ciganluk i nema smisla dalje ovako biti u pl.Postalo je skroz prozirno i providno.Čudi me da je Dragan Jović pristao biti saučesnik u ovome .
Ma **** višè i ovaj forum.
Napišeš post a ne objavi se. Malo ću se odmoriti( par mjeseci) od ovih gluposti.
Sretno svima
Napišeš post a ne objavi se. Malo ću se odmoriti( par mjeseci) od ovih gluposti.
Sretno svima
Jović ili je dupelizac ili je neznalica ili je oronuo starac kojeg je pregazilo vrijeme.
Da je starac nije da je neznalica baš ne vjerujem pa neznam.......
-
- Kontakt:
Sta reći? Šta misliti?
Ekipa pobjedi Sarajevo a već sledeću je ubije mrtvo Posušje na mrtvo ime. Debakl.
Nekad mislim da je ovaj tuzlac u pravu. Da se namještaju utakmice jer zaista nekad tako djeluje.
Nekad opet kontam da je i ovaj Jović neznalica pa ne zna da pripremi i motivira ekipu za 7 dana. Niko motiva nema, želje niti zalaganja.
Nekad opet mislim da je sve kriva agencija Husića koja forsira svoje igrače. Od Šukilovića nikad neće biti igrača za ekipu koja se bori za vrh. Nukića i Belmina nikad neće prodati uzalud forsiranje. Tjeranje boljih igrača na posudbu a ostanak Burića je jos jedno forsiranje agencije.
Samo jedno je sigurno, a to da Veselinović nije igrač za PL a kod nas redovno čak i počinje utakmice. Dobio ugovor na 3 godine. Tu se vidi sposobnost kluba.
Ovo je tanko, pretanko. Na kraju njegov je klub i nek traži svoje interese, a do nas je hoćemo li to podržavati ili prestati pratiti.
Neka nas ne čudi sto broj navijača ne raste, da ne kažem opada.
Ekipa pobjedi Sarajevo a već sledeću je ubije mrtvo Posušje na mrtvo ime. Debakl.
Nekad mislim da je ovaj tuzlac u pravu. Da se namještaju utakmice jer zaista nekad tako djeluje.
Nekad opet kontam da je i ovaj Jović neznalica pa ne zna da pripremi i motivira ekipu za 7 dana. Niko motiva nema, želje niti zalaganja.
Nekad opet mislim da je sve kriva agencija Husića koja forsira svoje igrače. Od Šukilovića nikad neće biti igrača za ekipu koja se bori za vrh. Nukića i Belmina nikad neće prodati uzalud forsiranje. Tjeranje boljih igrača na posudbu a ostanak Burića je jos jedno forsiranje agencije.
Samo jedno je sigurno, a to da Veselinović nije igrač za PL a kod nas redovno čak i počinje utakmice. Dobio ugovor na 3 godine. Tu se vidi sposobnost kluba.
Ovo je tanko, pretanko. Na kraju njegov je klub i nek traži svoje interese, a do nas je hoćemo li to podržavati ili prestati pratiti.
Neka nas ne čudi sto broj navijača ne raste, da ne kažem opada.
Treba ovo od jučer pogledat iz drugog ugla. Pored povrede Smailagica i povrijeđenih Kulibalija i Mice, ranije Hrkaca postavlja se pitanje fizičke spreme igrača. Da li je problem Evropa i iscrpljenosti ili loša fizička stručna priprema.
Jučer nas je sudija uništio priznao im dva gola iz opsajda
isključio Čelika bespotrebno. Planski dao tri kartona Posusju da se očisti od Borca jer tu utakmicu su unaprijed izgubili. Sve u svemu nije se moglo bolje a možda ni htjelo. Opet igra Veselinovic i Mesinovic u prvoj, pravi se smijurija sa Nukicem.
Očigledno puno toga ne štima. Ovo par utakmica do kraja polusezone ako se ne davranisemo bit ćemo bliže borbi za opstanak što nebi bilo dobro.
isključio Čelika bespotrebno. Planski dao tri kartona Posusju da se očisti od Borca jer tu utakmicu su unaprijed izgubili. Sve u svemu nije se moglo bolje a možda ni htjelo. Opet igra Veselinovic i Mesinovic u prvoj, pravi se smijurija sa Nukicem.
Očigledno puno toga ne štima. Ovo par utakmica do kraja polusezone ako se ne davranisemo bit ćemo bliže borbi za opstanak što nebi bilo dobro.
Sramotan pristup od prve minute.
Samo cekas da primis gol, bez i najmanje volje za igrom i zivotom...
Nadam se da ce se na zimu rascistit svlacionica.
Ovo sa Mesinovicem je stvarno vrijedjanje inteligencije.
Samo cekas da primis gol, bez i najmanje volje za igrom i zivotom...
Nadam se da ce se na zimu rascistit svlacionica.
Ovo sa Mesinovicem je stvarno vrijedjanje inteligencije.
Juče nije sudija uticao na rez. Ofsajde dosuđuju ili ne dosuđuju pomoćnici.husrefbeg je napisao/la: ↑10 okt 2022, 10:29Treba ovo od jučer pogledat iz drugog ugla. Pored povrede Smailagica i povrijeđenih Kulibalija i Mice, ranije Hrkaca postavlja se pitanje fizičke spreme igrača. Da li je problem Evropa i iscrpljenosti ili loša fizička stručna priprema.
Utakmicu je izgubio naš trener.
Gavrić je sjajno odradio posao sa Sarajevom na stoperu.Ako Belmin mora igrati onda je imo dva jednostavna rješenja.Gavro i Čelik stoperi Karić vezni ili gavrići Šuki stoperi Čelik zadnji vezni.
Trebamo malo otvorit oči momci....
Nigdje niko ništa nije objavio zašto su odsutni Mićo i Coulibaly (u avtobusu prema Posušju se povrijedili)?? uz to dodaš kartoniranog Husu i povrijedzenog Hrkača i eto poslije 10 min Semira...a ionako smo ušli u sezonu sa rosterom od 13-14 igrača, jer popunjavanje rostera sa Belminom, Veselim, Burićem, bezkoristnim strancima Elouetom i Barcolom itd totalno neozbiljno.
Uz to nešta se je čudno na kladionici dogadzalo, dan pred utakmicu koeficient 1,95 na nas, je pred utakmicu porastao na 2,45...nešta ovdje dobro smrdi!?!
Ne treba ovdje krivca tražit u Draganu, po meni ovo je "rabota" nekog "jačeg" u klubu....
Nigdje niko ništa nije objavio zašto su odsutni Mićo i Coulibaly (u avtobusu prema Posušju se povrijedili)?? uz to dodaš kartoniranog Husu i povrijedzenog Hrkača i eto poslije 10 min Semira...a ionako smo ušli u sezonu sa rosterom od 13-14 igrača, jer popunjavanje rostera sa Belminom, Veselim, Burićem, bezkoristnim strancima Elouetom i Barcolom itd totalno neozbiljno.
Uz to nešta se je čudno na kladionici dogadzalo, dan pred utakmicu koeficient 1,95 na nas, je pred utakmicu porastao na 2,45...nešta ovdje dobro smrdi!?!
Ne treba ovdje krivca tražit u Draganu, po meni ovo je "rabota" nekog "jačeg" u klubu....
Haris
-
- Kontakt:
Klupa za zaplakat,jadno..amkeivke je napisao/la: ↑11 okt 2022, 00:12Trebamo malo otvorit oči momci....
Kuzmanovic je enigma,niko ni rijeci o tome..
Ja u principu ne volim kritikovati ono što prevazilazi moje znanje.
Ovo što se dešava u TC- u je u najmanju ruku čudno.Defanzivno nevaljamo još od Kojića nemamo ni def.veznog još od Sesara.
Može Huso dati ruku dok je zdrav i bez kartona a šta kad nije i kad je kartoniran.
Nemože Gavrić igrati tu poziciju a pogotovu nemože sam bez pomoći. Bekovi i Mešinović se više i ne moraju komentarisati kao ni Jovič.
Dva puta u dva kola uvesti igrača i kroz 15-20 minuta iste mijenjati je dilentizam. Olako prodaje svoj ugled. A toliko sam bio sretan njegovim dolaskom. Čivjek ni poslije 17- 18 službenih utakmica nevidi da mu pola ekipe ne zaslužuje ni u rosteru da budu a kamoli standarni prvotimci. Mislio sam apstinirati neko vrijeme al' hajde da sačekamo jos ovih nekoliko tekmi.
Protiv Zrinjskog nisam siguran da smijem gledati, bojim se potopa
Ovo što se dešava u TC- u je u najmanju ruku čudno.Defanzivno nevaljamo još od Kojića nemamo ni def.veznog još od Sesara.
Može Huso dati ruku dok je zdrav i bez kartona a šta kad nije i kad je kartoniran.
Nemože Gavrić igrati tu poziciju a pogotovu nemože sam bez pomoći. Bekovi i Mešinović se više i ne moraju komentarisati kao ni Jovič.
Dva puta u dva kola uvesti igrača i kroz 15-20 minuta iste mijenjati je dilentizam. Olako prodaje svoj ugled. A toliko sam bio sretan njegovim dolaskom. Čivjek ni poslije 17- 18 službenih utakmica nevidi da mu pola ekipe ne zaslužuje ni u rosteru da budu a kamoli standarni prvotimci. Mislio sam apstinirati neko vrijeme al' hajde da sačekamo jos ovih nekoliko tekmi.
Protiv Zrinjskog nisam siguran da smijem gledati, bojim se potopa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.